Gość: jangcy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.01.04, 16:05 To moze w ramach Bozej sprawiedliwosci - rowniez Busha pod sad za agresje na "niesasiadujace panstwa". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mistrzu Re: Saddam stanie przed irackim trybunałem IP: *.client.comcast.net 31.01.04, 16:08 Busha ukamieniowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Money, money, money IP: *.gdynia.mm.pl 31.01.04, 16:12 Nie udało się dotychczas wydobyć z niego żadnych ważnych informacji, dotyczących miejsca, gdzie są zdeponowane jego pieniądze. "Dobrze jednak wiemy, że posiada wiele środków poza Irakiem" - powiedział w wywiadzie Bremer. ************* Wszyscy to wiedzą. Mówi się o miliardach dolarów. Czyżby Bremer się obawiał, że Saddam odda pieniądze legalnie wybranemu rządowi irackiemu w zamian za spokojne dożywocie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doładowania Darmowe doładowania do komórek IP: *.krajenka.sdi.tpnet.pl 31.01.04, 16:12 Chcesz darmowe doładowania do komórek, dźwięki, ikony, loga i inne wejdź na www.wicibar.republika.pl/mobile.htm i zobacz wszystko za darmo !!!!!!! Wejdź ii zobacz taka okazja moze się już nie przytrafić !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek 1 Re: Saddam stanie przed irackim trybunałem IP: 5.5D* / 213.40.3.* 31.01.04, 16:34 Śmierć w biedaszybie PAP 31-01-2004, ostatnia aktualizacja 31-01-2004 15:31 Wydobyto górnika, który został przysypany w sobotę w wałbrzyskich biedaszybach. Mężczyzna nie żyje. W ten sposób zakończyła się akcja ratunkowa, która trwała niespełna trzy godziny. Do osunięcia ziemi doszło po godz. 12. "Strażacy wydobyli już 29-letniego mieszkańca Boguszowa-Gorce. Niestety mężczyzna nie żył. Zakończyliśmy zatem akcję ratunkową, która tym razem była wyjątkowo trudna" - powiedział PAP Szczepan Malewicz z wałbrzyskiej policji. To pierwszy tej zimy tragiczny wypadek w wałbrzyskich biedaszybach. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Bliższa ciału koszula. Na Saddama, niezgodnie z prawem amerykańskim, wydał już wyrok prezydent Bush junior. I wyrok ten jest pewnie słuszny. Bliżej domu jest jednak więcej kłopotów. Odpowiedz Link Zgłoś
porfirion.osielek Jak nie w Iraku, to gdzie??? 31.01.04, 20:20 "rzeczniczka CIRC w Iraku Nada Dumani oświadczyła, że Saddam, jako jeniec wojenny, nie może być sądzony przez trybunał kraju, którego władze tymczasowe nie są suwerenne" Chyba zupełnie ocipieli w tym Czerwonym Krzyżu: w Iraku nie można sądzić, bo nie suwerenny, w Stanach nie - bo stronnicze, na Grenlandii nie - bo za zimno, w Peru nie - bo co ma Peru do Iraku. Widocznie MCK nie widzi poważnych problemów na świecie i nie ma nic do roboty, skoro zajmuje się obroną Saddama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Jak nie w Iraku, to gdzie??? IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 31.01.04, 20:51 Ty nie osiołek, tylko osioł jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
porfirion.osielek Re: Jak nie w Iraku, to gdzie??? 31.01.04, 21:09 Gość portalu: Jaro napisał(a): > Ty nie osiołek, tylko osioł jesteś. Mimo żem - wg Jaro - osioł, a nie OsiEłek (historia literatury się kłania), to potrafię podziękować. Dziękuję więc za wielce konstruktywną i głęboko przemyślaną odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Jak nie w Iraku, to gdzie??? IP: *.trlabs.ualberta.ca 31.01.04, 21:19 Daj spokoj porfirion, z dzicza nie warto dyskutowac - wiekszosc forumowiczow to prole niestety. A co do sadu to masz absolutna racje. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabella Saddam stanie przed trybunałem !!! IP: 67.72.98.* 31.01.04, 20:36 Nie ma i nie będzie zniesienia wiz dla polaków do usa !!! A dlaczego ? Dzięki takim baranom jak jangcy , mistrzu , maruda i tym podobnym, tępym i zawistnym, ch.. wie jedynie dlaczego. Ameryka kiedyś zrobiła ten błąd i wpuściła ponad milion arabów i teraz musi się z nimi ( potencjalnymi samobójco-terrorystami ) bujać, ale po ostatnich wydarzeniach i doświadczeniach wszystko się zmieniło. Więcej ameryce osłów nie trzeba , bo z tym obecnym bydłem nie ma co zrobić. I dla takich polaków nie ma miejsca w ameryce i nigdy nie będzie. Poszukajta sobie kasy między odrą a bugiem w "królestwie przekrętów, oszustwa i złodzieji" Co prawda w oczka kole ??? Ależ tak oczywiście , jeden z drugim matole ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frankenstein Re: Saddam stanie przed trybunałem !!! IP: 5.3.1R* / *.cogeco.net 31.01.04, 20:54 A o imporcie czarnych to Izabellla zapomniala dodac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Saddam stanie przed trybunałem !!! IP: *.gdynia.mm.pl 01.02.04, 01:13 Gość portalu: frankenstein napisał(a): > A o imporcie czarnych to Izabellla zapomniala dodac? *************** Może sama czarna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Saddam stanie przed irackim trybunałem IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 31.01.04, 20:47 A wy co, brudzia z Husajnem wypiliście, że tak saddamujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezowaty Re: Saddam stanie przed irackim trybunałem IP: 5.3.1R* / *.cogeco.net 31.01.04, 20:57 Przepraszam, ale nie jestem prokuratorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Kabyr Re: Saddam stanie przed "irackim trybunałem" IP: *.sympatico.ca 31.01.04, 23:46 Poki co w Iraku nie ma ani irackiego rzadu ani trybunalu. Jest tylko "Rada do Wspolpracy z Amerykanskim Okupantem". Dopiero jak prokonsul Bremer wyjedzie a Irakijczycy wybiora sobie w powszechnych wyborach swoj rzad, bedzie mozna mowic o irackim trybunale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZEUS Znaczy osadzi go namiestnik cezara, Bremer... IP: *.bardo-slaskie.sdi.tpnet.pl 31.01.04, 23:52 hmmm... i po co te slowa o trybunale?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Znaczy osadzi go namiestnik cezara, Bremer... IP: *.gdynia.mm.pl 01.02.04, 01:34 W lipcu zjawi się ONZ. Odbędą się wolne wybory. Wygra partia islamska, która zapewne podziękuje Amerykanom za pomoc w dojściu do władzy i poprosi o opuszczenie ich suwerennego kraju. Osądzą Saddama i znacjonalizują przemysł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hel Re: Akurat Saddam stanie przed irackim trybunałem IP: *.tulane.edu 01.02.04, 02:25 Raz ze jak stanie to nie pred zadnym "Irackim", Czerwno Krzyz moze sobie protestowac. Amerykanie zawsze wiedzieli jak postawic na swoim zeby bylo "lega artis". Odpowiedz Link Zgłoś