bergamotka77 30.11.13, 23:47 Ktos wie co robic? Malzonek w opisie urografii ma taka. Ostatnio sasiad moich rodzicow zmarl na raka prostaty. Co robic?!!! E-matka wie wszystko! Pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przystanek_tramwajowy Re: Przerosnieta prostata 01.12.13, 00:00 Urolog! --- Ja mówię dzieciom: Nie, nie przejedziesz się na koniku, ale jak wrócimy do domu, to co byście przejeździli w 30 sekund, dostaniecie do skarbonki. I też mają ogromne uśmiechy (by upartamama. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Przerosnieta prostata 01.12.13, 00:11 To wiem, ale nie wiem co sie teraz robi z przerosnieta prostata - ponoc sie nie usuwa tylko leczy farmakologicznie. Pytam te, ktore znaja to z autopsji a raczej maja partnerow, ojcow itp. z przerosnieta prostata.. Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: Przerosnieta prostata 01.12.13, 00:17 Tak. leczy się. Jeżeli gruczoł jest tylko powiększony to do urologa i ona dalej pokieruje. Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: Przerosnieta prostata 03.04.14, 09:58 Lekarz wie najlepiej i on zdecyduje! Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Przerosnieta prostata 01.12.13, 00:09 Oczywiście, ze wszystko wyjaśni się u urologa i oby po Waszej myśli. Na pewno już googlałaś, więc myśli różne. Bratanek mego ojca miał stan zapalny, po wyleczeniu gruczoł powrócił do zdrowej wielkości. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Przerosnieta prostata 31.12.13, 12:53 Praktycznie każdemu facetowi z wiekiem prostata przerośnie, zemsta natury za nasze miesiączki Natomiast to nie powód do histerii, ale i nie można zaniedbywać. Koniecznie do urologa, najczęściej leczy się farmakologicznie, jak bardzo przerośnięta, to się ją wyłuszcza (nie wiem czy dobrze odmieniłam ) drobny zabieg. Natomiast urolog kontroluje, czy się aby nie uzłośliwia. Zresztą każdy facet koło 40 i wzwyż powinien raz na jakiś czas robić PSA. Odpowiedz Link Zgłoś
nightfury Re: Przerosnieta prostata 03.04.14, 09:02 Najlepsze na problemy z prostatą są ziołowe środki. Ja używam prostaceum, które w składzie ma wierzbownice drobnokwiatową. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Przerosnieta prostata 03.04.14, 09:42 > Najlepsze na problemy z prostatą są ziołowe środki. Najlepszym srodkiem na problemy z prostatą jest wizyta u urologa. Kiepsko spamujesz. Odpowiedz Link Zgłoś