Dodaj do ulubionych

Jak wydebic gruby szmal od Ameryki ,...

IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 07.02.04, 21:38
Najlepiej i najpewniej to znalezc sobie wlasnych Palestynczykow , zadrzec z
sasiadami , rabnac im kawalek kamienistego ugoru i loic regularnie jak Sworca
przykazal , dawno , dawno temu ,... Tylko to daje gwarancje na darmowe koryto

Regularnie 3 miliardy co roku ,... Na czas !!!

Plus od czasu do czasu extra , na latanie dziur w budzecie , znaczy nisko
procentowe pozyczki (czyt. bezzwrotne) , pomoc militarna plus jeszcze a
jakze :) "Patriot" parasol antybalistyczny , datki od Polonii odpisywane od
podatkow drogich i chojnych rodakow , plus finansowanie phantom projektow
(lavi project) podwojnie ,... Na kontynuowanie to raz , jak i wymuszenie
zaprzestania kontynuowania bubla po raz drugi :) i wiecej , tak na oko ponad
10 miliardow rocznie , plus nieanonsowane wizyty z innymi problemami ,...

60 milionow (nie liczac zaszczytu przelewania krwi , za nasza i wasza) to
ochlap po ktory nasz niezastapiony , niezawodny jedyny na B Wschodzie
demokratyczny sojusznik przysyla najwyzej kierownika banku a nie prezydenta .

uklony

=============================================================================

Last December, as Israel tried to crush the emerging Palestinian uprising in
the West Bank and Gaza, Congress also moved quickly- -to overwhelmingly
approve a $3 billion dollar package of military and economic aid for Israel.

multinationalmonitor.org/hyper/issues/1988/04/mm0488_05.html
Obserwuj wątek
    • ratler Re: Jak wydebic gruby szmal od Ameryki ,... 08.02.04, 10:07
      Wieksza czy mniejsza wydebiona suma jak to nazywasz robi cie zebrakiem a tu nie
      ma dystynkcji czy wiekszym czy mniejszym . Najlepiej liczyc na siebie .

Narazie
      • Gość: Tysprowda Re:Jak wydebic gruby szmal od Ameryki IP: 216.127.82.* 08.02.04, 11:15
        Sie znaczy, Izrael ma skonczyc zebranie i liczyc na siebie, a?

Tyle, ze on nie zebrze, a kaze.

Pan kaze, sluga musi, a pan nie musi na siebie liczyc.
        • Gość: sp;lit Re:Jak wydebic gruby szmal od Ameryki IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 08.02.04, 17:49
          Musisz mi psuc niedziele , bo ja jeszcze probuje sobie wmawiac ze robimy to z
          dobrej woli . Wszystko wskazuje na racje w twoim tekscie , niestety ,...

uklony
          • Gość: z daleka Re:Jak wydebic gruby szmal od Ameryki IP: 5.3.1R* / *.inter.net.il 08.02.04, 18:19
            Jak Ci juz Sp;licie spaprali te niedziele, to wlasciwie nie bedzie juz
            bardziej spaprana jak Ci powiem, ze to wszystko malo. Mamy duzo wieksze
            potrzeby niz Wam sie zdaje i uwazamy , za za slabo sie staracie. Powiedz
            Sp;licie, tak z reka na sercu, a gdybyscie odpalili drugie tyle to
            zbiednielibyscie? Nu, Splicie nie badz sknera, nie zaluj Zydowi tych nedznych
            dolarkow. Pieniadze nie przynosza szczescia. A my nieszczesliwi, nam wsio ryba.
            • Gość: ANka No nie bo my bardziej nieszczesliwi :) IP: *.ifn-magdeburg.de 08.02.04, 18:23
              wiec jak dzielic- to rowno :))))
              A my nie na wojny tylko cele pokojowe...
              NO i jako ten mur przez komuna...
              • Gość: dana33 Re: No nie bo my bardziej nieszczesliwi :) IP: *.adsl.actcom.co.il 08.02.04, 20:17
                droga aniu. szalenie mnie interesuje, dlaczego u ciebie od czasu do czasu tak w
                srodu slowa, na poczatku zdania, nagle pojawiaja sie duze litery?
                to ma zwiazek ze stanem psychicznym, czy tez z na sile ukrywanymi uczuciami,
                ktore przebijaja sie od czasu do czasu?
                • Gość: ANka Droga Dano IP: *.ifn-magdeburg.de 09.02.04, 10:55
                  moze z tego samego powodu co u Ciebie po kropkach nie ma duzych?
                  Nie nalezy byc zbyt ciekawskim...czasami
                  • Gość: dana33 Re: Droga Dano IP: *.jazo.org.il 09.02.04, 12:14
                    aaa, to z lenistwa. rozumiem. bo u mnie z lenistwa. jestes nie tylko mloda ale
                    rowniez krotko na forum, bo ja kiedys objasnialam, ze pisze wszystko malymi
                    literami, zeby bylo szybciej, farsztejst?
                    • Gość: ANka Moglam to wyjasnienie przeoczyc IP: *.ifn-magdeburg.de 09.02.04, 17:31
                      to widzisz a ja pisze tak czasem dlatego ze szybciej. Sadze ze mozna sie domyslec.
            • Gość: sp;lit Re:Jak wydebic gruby szmal od Ameryki IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 08.02.04, 19:39
              A wy co rece wam do d#py przyrosly ,... Kwadratowe palce macie , a do roboty
              jak wszyscy a nie po jazmuznie .

Jesli uwazacie ze swiat jest niesprawiedliwy ze jestesmy wam winni respect i
              kufereczek stoweczek przy okazji to nie dziw sie ze spotykacie sie wszyscy z
              niechecia i na widok waszego reprezentanta (znowu) w moim kraju kazdy bluzga

Troche honoru i ambicji , a wszyscy na tym lepiej wyjdziemy .

Co za narod ? Co za ludzie ?

uklony
              • Gość: z daleka Re:Jak wydebic gruby szmal od Ameryki IP: *.inter.net.il 08.02.04, 19:50
                Sp;licie. Staryscie i glupiscie. Co ty za pytania zadajesz. Co za narod? Co za
                ludzie? Kogo ty sie pytasz? Przeciesz sam wiesz dobrze. Jesli nie
                wystarczajaco to zasiegnij informacji u Jasia A.D, albo Misia abo Krzysia,
                ostatecznie zajrzyj do swoich tekstow. A tak wogole to nie zgrywaj biednego
                naiwniwka tylko trzasnij kiesa, a nie bedzie ci zapomniane.
                • Gość: sp;lit Re:Jak wydebic gruby szmal od Ameryki IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 08.02.04, 20:26
                  Hej z daleka ,... Nie denerwuj mnie !!!

uklony
                • Gość: sp;lit Re:Jak wydebic gruby szmal od Ameryki IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 08.02.04, 20:29
                  Sam z soba gadam , nie widzisz ? :)

uklony

===============================================================================

Co ty za pytania zadajesz. Co za narod? Co za ludzie? Kogo ty sie pytasz?
                  • Gość: z daleka Re:Jak wydebic gruby szmal od Ameryki IP: 5.3.1R3D* / 213.8.64.* 08.02.04, 20:37
                    OK, Sp;licie juz spadam. Mam na sasiednim watku mozliwosc zarobienia paru
                    uczciwych groszy, jako doradca, specjalista od koszernych korniszonow. Tak, ze
                    nie gadaj prosze, ze mam kwadratowe paluchy; i jako prawdziwy Zyd nie moglbym
                    mowic z rakami przyrosnietymi do dupy, ze juz nie wspomne o wypisaniu
                    rachunku.
                    • Gość: sp;lit Re:Jak wydebic gruby szmal od Ameryki IP: *.nas30.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 08.02.04, 22:26
                      Sam jestem niby to koszerny jesli chodzi o trawnikow , niedlugo bedzie 20 lat
                      jak potrzebowalem jednego ,... Wymyslilem sobie jak sedzia Zyd to lepiej Zyda
                      na lawyer'a ,... Wrong ,... Nie tylko nie tylko zdarl ze mnie skore ale ten za
                      pulpitem tez sie nie poznal na jego wykwintnej tyradzie i wlepil mi maxa ,...
                      Znaczy sie grzywne plus semester na temat jazdy pod wplywem Rieslinga .

Nie powiem , nalezalo mi sie i pamietam do dzisiaj , ale nie dzieki sedziemu a
                      wlasnie rachunkowi lawyer'a ,... W tym jestescie wyjatkowo w detalu bo nawet
                      rozmowy telefoniczne (miejscowe) wliczyl swolocz . Nie liczac co stracilem w
                      pracy (semester od 13-17 dwa razy w tygodniu przez 7 tygodni w zenskim liceum z
                      tablica na drzwiach "drinking and driving") Krotko mowiac butelka zwyklego wina
                      kosztowala mnie ponad $5 tys nie liczac zgryzoty bo niby stawialem , to ona
                      rowniez nie docenila moich staran i obiecala ze nastepnym razem to juz napewno

Kupujesz cos z tego ?

uklony
                      • Gość: z daleka Re:Jak wydebic gruby szmal od Ameryki IP: 213.8.177.* 08.02.04, 22:41
                        Mam z tymi Zydami podobne doswiadczenia. Wracalem kiedys nocka z wesela, przez
                        pol Izraela (nie zadna sztuka), trzezwy jak niekoszerna swinia. Srodek nocy,
                        pusto, cicho i tylko autostrada i ja i nagle hop zza winkla wyskakuje policjant
                        (Zyd oczywiscie). Namierzyl mnie na przekroczeniu szybkosci na jakies 200
                        zielonych. Potem jego koles(tez Zyd) pouczal mnie jak napisac podanie do
                        nastepnego Zyda ich szefa, zeby anulowac ten mandat. Wnisek z tego prosty
                        unikac Zyda, jak Zyda.
                        • Gość: Re: Jak wydebic gruby szmal od Ameryki IP: 66.53.8.* 08.02.04, 22:48
                          Gosc portalu: z daleka napisal(a):

> Slusznie portal. Ty jeden masz tu leb. Bylby z Ciebie nizly Zyd , ale
                          niestety
                          > ty nie koszerny.

----------------

co ja mam to nie twoj interes brudasie, ty za to nie masz nawet namiastki tego
                          co ma kazdy szympans, lachu,.

ps; i zacznij szczekac po swojemu, polski jezyk zostaw i tak nie jestes w
                          stanie zrozumiec wartosci jakie tworzy ludzka mowa
                          • Gość: z daleka Re: Jak wydebic gruby szmal od Ameryki IP: 5.3.1R3D* / 213.8.64.* 08.02.04, 22:52
                            Odbija ci sie?
                            Na zdrowie.
                        • Gość: sp;lit Re:Jak wydebic gruby szmal od Ameryki IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 09.02.04, 09:39
                          To musisz miec dobra maszyne ze na takiej odleglosci limit przekroczyles ,
                          nastepnym razem zrob sobie spacerek , dobre dla zdrowia i cop (Zyd oczywiscie)
                          cie nie skubnie ,... Dobrze ci tak , kto sie po weselu do swojej Dany , tfu ,
                          do domu spieszy ? :)

uklony
              • Gość: portal [...] IP: 66.53.8.* 08.02.04, 20:48
                Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                • Gość: z daleka Re:Jak wydebic gruby szmal od Ameryki IP: *.inter.net.il 08.02.04, 20:53
                  Slusznie portal. Ty jeden masz tu leb. Bylby z Ciebie nizly Zyd , ale niestety
                  ty nie koszerny.
                  • Gość: portal [...] IP: 66.53.8.* 08.02.04, 21:02
                    • Gość: z daleka Re:Jak wydebic gruby szmal od Ameryki IP: 5.3.1R* / *.inter.net.il 08.02.04, 21:07
                      A nie mowilem, ze ty niekoszerny. Przeciez mowilem.
    • Gość: U Re: Jak wydebic gruby szmal od Ameryki ,... IP: *.75.52.87.Dial1.Boston1.Level3.net 08.02.04, 20:12
      S[lit,nieco wyzej,godz.19:56 znajdziesz moj wpis "????????????".

Otworz,kliknij , wystukaj www.whatreallyhappened i wszystko bedzie jasne.
      • Gość: sp;lit Re: Jak wydebic gruby szmal od Ameryki ,... IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 08.02.04, 20:24
        Od dwoch lat z hakiem mam bookmark tej strony ,...

Jak podac link ; Na okienku z adresem strony klick lewa myszka , jak juz
        niebiesko , klik prawa i klick "copy"

Po powrocie do swego tekstu klick lewa w miejcu gdzie chcesz miec link , klick
        prawa i klick paste ,...

Powtorz :)))

uklony
    • Gość: ABE [...] IP: *.directories.co.nz 08.02.04, 22:57
      • Gość: z daleka Re: Z mojej strony Sp;lit IP: 5.3.1R* / 213.8.177.* 08.02.04, 23:02
        Prosze wstac sad idzie.
        • Gość: dana33 Re: Z mojej strony Sp;lit IP: *.adsl.actcom.co.il 08.02.04, 23:11
          nu, z daleka, nie myslisz, ze fajnie sobie gadaja tutaj, ten prawnik z
          rozlupanym? mam swietna zabawe. shavua tov.... :)
          • Gość: sp;lit Re: Z mojej strony Sp;lit IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 08.02.04, 23:36
            A kto ciebie o zdanie pyta ,... Baw sie a stary niech poczeka , dzien czy
            miesiac jaka roznica ,... Kiedys Kali osiolka jesc oduczal , zabraklo mu jeden
            dzien do sukcesu bo osiolek zdechl ,... Nie z glodu a z samotnosci ,...

uklony
        • Gość: sp;lit Re: Z mojej strony Sp;lit IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 09.02.04, 00:06
          Jak zaznaczylem , nauka w las nie poszla a zapomnialem jeszcze ze to bylo w
          piatek ,... Przesiedzialem nocke z bumami , sprzedali mi pchly i wszy , kolesia
          w domu nie bylo zeby mnie "wykupil" a jak juz sie pokazal w sobote pod wieczor
          i wykupil to sie okazalo ze klucze w aucie zostaly i musialem wybic szybe w
          kuchni zeby sie dostac do domu ,... A ze mialem Zydow sasiadow naprzeciw ktorym
          ja , a oni mi pilnowali domu podczas wyskokow to widzac ze ktos wlazi przez
          okno do mojego zamku zadzwonili na policje i kiedy juz wszystko bylo cacy a ja
          pod prysznicem splukalem mydlo to widze dwie lufy wycelowane i slysze
          freeze ,... Skonczylo sie dobrze , nie postrzelili a sasiadki corcia rozpoznala
          we mnie (nago na kanapie) prawowitego wlasciciela ,... Pomijajac dwuznaczny
          usmieszek nastolatki na widok niezrecznie zakrytego instrumentu rozrywkowego
          wszystko skonczylo sie a O'k ,... Aha , auto sciagneli na parking (NYC) a ze
          biuro bylo zamkniete na weekend to policzyli za 3 doby w poniedzialek , $ 159 99
          za dzien , plus za sciagniecie , podwojnie po polnocy :) Razem prawie tysiac
          nie liczac szklarza ,...

Lepiej ci ? :) uklony
      • Gość: sp;lit Re: Z mojej strony Sp;lit ,... Wypraszam sobie :) IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 08.02.04, 23:26
        Dwa tygodnie wczesniej ,... Plemie zbieraczy , nie sieja nie orza a plony
        zbieraja ,... U sasiada :)

uklony

===============================================================================

plemie prymitywnych dzikusow z epoki kamienia lupanego,
    • ratler Re: Jak wydebic gruby szmal od Ameryki ,... 09.02.04, 10:40

za kazdy dolar "darowany" Izraelowi Ameryka traci ok. 30 w roznych formach z
      krajami arabskimi ; Stracone kontrakty , pomoc innym krajom , kupowanie pokoju ,
      strategiczne bazy etc , etc .

Narazie

U.S Financial Aid To Israel:
      Figures, Facts, and Impact

Summary Benefits to Israel of U.S. Aid
      Since 1949 (As of November 1, 1997)

Foreign Aid Grants and Loans
      $74,157,600,000

Other U.S. Aid (12.2% of Foreign Aid)
      $9,047,227,200

Interest to Israel from Advanced Payments
      $1,650,000,000

Grand Total
      $84,854,827,200

Total Benefits per Israeli
      $14,630
      Cost to U.S. Taxpayers of U.S.
      Aid to Israel

Grand Total
      $84,854,827,200

Interest Costs Borne by U.S.
      $49,936,680,000

Total Cost to U.S. Taxpayers
      $134,791,507,200

Total Cost per Israeli
      $23,240

• Gość: . Re: Jak wydebic gruby szmal od Ameryki ,...++++ IP: 213.88.164.* 09.02.04, 11:53
      Split!
      Zazdroscisz mnie powiazan bankowych.
      A tu,patrzcie,jestes swietnym doradca finansowym.
      Czemu sie ukrywasz,ze swoimi zdolnosciami?
      • Gość: sp;lit Re: Jak wydebic gruby szmal od Ameryki ,...++++ IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 09.02.04, 17:09
        Hej przykrop ja tutaj o wyludzaniu jalmuzny a ty o banku i geszefcie ,...

O ile wiem to nawet w szwedzkich bankach nie pozycza jak jestes niewyplacalny i
        nie umorza tez , chyba ze kopniesz a kalendarz i nic nie zostawisz (tak jak ty)
        to wtedy nie maja wyjscie tylko spisac na straty .

Tylko amerykanscy politycy tacy durni ze utrzymuje strupa i okradaja swoich
        ciezko pracujacych ludzi .

uklony
    • neceser szorowac podlogi w WalMarcie 09.02.04, 17:14
      to polski witz.

Gość portalu: sp;lit napisał(a):

> Najlepiej i najpewniej to znalezc sobie wlasnych Palestynczykow , zadrzec z
      > sasiadami , rabnac im kawalek kamienistego ugoru i loic regularnie jak
      Sworca
      > przykazal , dawno , dawno temu ,... Tylko to daje gwarancje na darmowe koryto
      >
      > Regularnie 3 miliardy co roku ,... Na czas !!!
      >
      > Plus od czasu do czasu extra , na latanie dziur w budzecie , znaczy nisko
      > procentowe pozyczki (czyt. bezzwrotne) , pomoc militarna plus jeszcze a
      > jakze :) "Patriot" parasol antybalistyczny , datki od Polonii odpisywane od
      > podatkow drogich i chojnych rodakow , plus finansowanie phantom projektow
      > (lavi project) podwojnie ,... Na kontynuowanie to raz , jak i wymuszenie
      > zaprzestania kontynuowania bubla po raz drugi :) i wiecej , tak na oko ponad
      > 10 miliardow rocznie , plus nieanonsowane wizyty z innymi problemami ,...
      >
      > 60 milionow (nie liczac zaszczytu przelewania krwi , za nasza i wasza) to
      > ochlap po ktory nasz niezastapiony , niezawodny jedyny na B Wschodzie
      > demokratyczny sojusznik przysyla najwyzej kierownika banku a nie prezydenta .
      >
      > uklony
      >
      > =============================================================================
      >
      >
      > Last December, as Israel tried to crush the emerging Palestinian uprising in
      > the West Bank and Gaza, Congress also moved quickly- -to overwhelmingly
      > approve a $3 billion dollar package of military and economic aid for Israel.
      >
      > multinationalmonitor.org/hyper/issues/1988/04/mm0488_05.html
      • Gość: sp;lit Re: szorowac podlogi w WalMarcie IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 09.02.04, 20:14
        Lepsze to niz stac na rogu z puszka ,... Dla zyda moze nie , ale dla kazdego
        szanujacego sie czlowieka zadna praca nie hanbi , nawet w Wallmart .

uklony , Nie przemeczaj sie :)
        • ratler Re: szorowac podlogi w WalMarcie 09.02.04, 22:28
          Nie dla wszystkich , nie dla neseserow i takich jak neseser , bo po co ?
          "A leach life it's a good life and who cares"

Split ! Spiewasz arie w chlewie , chlopie :-)

Narazie , Chlopie ?
          • Gość: sp;lit Re: szorowac podlogi w WalMarcie IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 10.02.04, 16:58
            Jak bylem ostatnio za potrzeba to wszystko bylo na miejscu intact i nie ma
            watpliwosci w przeciwienstwie przykropa czy goldie . Bylo , jest i dziala :)

Nie dla nesesera , bo ten woli na "krzywy ryj" zycie , ja chcialem tylko
            podkreslic ze zyc z pracy wlasnych rak nie jest hanba i nigdy nie bylo a zycie
            z wyciagnieta po jalmuzne lapa godnosci nie dodaje ani przyjaciol ,...

uklony , welcome aboard :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka