Gość: sp;lit IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 14.02.04, 17:28 Czlowiek z zasadami , niezlomny , niesprzedajny , wierzacy ,... Wspanialy rezyser , geniusz marketingu , lider i anty-anty ,... Dla mnie wystarczy uklony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: !!! Re: M . Gibson for President ,... IP: 195.152.54.* 14.02.04, 17:33 musze cie rozczarowac, nie bedzie prezydentem bo jak arni nie urodzil sie w usa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: M . Gibson for President ,... IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 14.02.04, 17:40 Wrooong !!! Nie ze sp;lit'm te numery :) Mel Gibson was born in Peeksill, New York, to Irish Catholic parents. One of 11 children, Gibson didn't set foot in Australia until 1968, uklony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: M . Gibson for President ,... IP: 195.152.54.* 14.02.04, 18:09 zo ajm vrong, der is noting yu ken du ebalt it eksept tis dat ajm wronk gibson fgor president (can't be worse than the shmack they have now, but can you see him wining after he dared to upset jewish lobby, adl) Odpowiedz Link Zgłoś
ratler Re: M . Gibson for President ,... 14.02.04, 18:28 Moze byc i to duzo gorzej - Kwasniewski ! narazie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuuu Re: M . Gibson for President ,... IP: *.family4.net 15.02.04, 01:58 Mam nadzieję, że Kwas zlożył papiery na zieloną kartę Odpowiedz Link Zgłoś
ratler Re: M . Gibson for President ,... 14.02.04, 18:24 Ma moje poparcie , a jakze :-) A kto na Vice ? narazie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: M . Gibson for President ,... IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 14.02.04, 20:06 Jakas 36x24x36 ,... :) Bo Derek ? Konserwatystka , z zasadami , nieglupia ,... Mel zajmie sie piekniejsza polowa , katolikami i anty ,... Bo zapewni glosy brzydszej polowy , nie-konformistow , bo Bo tez kiedys zadarla z oligarhia Hollywood (nie pokazujac palcem z kim :) Hmmm ,... Pewny ticket ,... Dla mnie wystarczy ,... Kazdy , kto zmieni obecny sataus quo ma moj glos . uklony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chala Mel G ma JEDEN GLOS IP: *.rdu.bellsouth.net 14.02.04, 20:42 Bush reszte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Mel G ma JEDEN GLOS IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 15.02.04, 00:14 Buchanan for Secretary of defence a speach writer and spokesman ,.. $ 3/4 miliona w kieszeni:) ,... Na rok :) uklony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Re: M . Gibson for President ,... IP: *.dialup.xtra.co.nz 15.02.04, 02:12 Bycmoze Gibson jest jednym z niewielu Amerykanow, ktorzy jako prezydent byliby w stanie odbudowac wiarygodnosci waszego kraju na scale miedzynarodowa. Chociaz to aktor to przynajmniej nie klaun jak Arnie, czy kiedys Reagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE A rowniez IP: *.dialup.xtra.co.nz 15.02.04, 02:17 ma sporo kasy i jako katolic moglby byc widziany jako nowy Kennedy - royalty posrod waszych prezydentow Odpowiedz Link Zgłoś