Dodaj do ulubionych

M . Gibson for President ,...

IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 14.02.04, 17:28
Czlowiek z zasadami , niezlomny , niesprzedajny , wierzacy ,... Wspanialy
rezyser , geniusz marketingu , lider i anty-anty ,... Dla mnie wystarczy

uklony
Obserwuj wątek
    • Gość: !!! Re: M . Gibson for President ,... IP: 195.152.54.* 14.02.04, 17:33
      musze cie rozczarowac, nie bedzie prezydentem bo jak arni nie urodzil sie w usa
      • Gość: sp;lit Re: M . Gibson for President ,... IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 14.02.04, 17:40
        Wrooong !!! Nie ze sp;lit'm te numery :) Mel Gibson was born in Peeksill, New
        York, to Irish Catholic parents. One of 11 children, Gibson didn't set foot in
        Australia until 1968,

uklony
        • Gość: !!! Re: M . Gibson for President ,... IP: 195.152.54.* 14.02.04, 18:09
          zo ajm vrong, der is noting yu ken du ebalt it eksept tis dat ajm wronk
          gibson fgor president (can't be worse than the shmack they have now, but can
          you see him wining after he dared to upset jewish lobby, adl)
          • ratler Re: M . Gibson for President ,... 14.02.04, 18:28
            Moze byc i to duzo gorzej - Kwasniewski !

narazie
            • Gość: uuuu Re: M . Gibson for President ,... IP: *.family4.net 15.02.04, 01:58
              Mam nadzieję, że Kwas zlożył papiery na zieloną kartę
    • ratler Re: M . Gibson for President ,... 14.02.04, 18:24
      Ma moje poparcie , a jakze :-) A kto na Vice ?

narazie
      • Gość: sp;lit Re: M . Gibson for President ,... IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 14.02.04, 20:06
        Jakas 36x24x36 ,... :) Bo Derek ? Konserwatystka , z zasadami , nieglupia ,...

Mel zajmie sie piekniejsza polowa , katolikami i anty ,... Bo zapewni glosy
        brzydszej polowy , nie-konformistow , bo Bo tez kiedys zadarla z oligarhia
        Hollywood (nie pokazujac palcem z kim :) Hmmm ,... Pewny ticket ,... Dla mnie
        wystarczy ,... Kazdy , kto zmieni obecny sataus quo ma moj glos .

uklony
        • Gość: chala Mel G ma JEDEN GLOS IP: *.rdu.bellsouth.net 14.02.04, 20:42
          Bush reszte.
          • Gość: sp;lit Re: Mel G ma JEDEN GLOS IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 15.02.04, 00:14
            Buchanan for Secretary of defence a speach writer and spokesman ,..
            $ 3/4 miliona w kieszeni:) ,... Na rok :)

uklony
    • Gość: ABE Re: M . Gibson for President ,... IP: *.dialup.xtra.co.nz 15.02.04, 02:12
      Bycmoze Gibson jest jednym z niewielu Amerykanow, ktorzy jako prezydent byliby
      w stanie odbudowac wiarygodnosci waszego kraju na scale miedzynarodowa.
      Chociaz to aktor to przynajmniej nie klaun jak Arnie, czy kiedys Reagan
      • Gość: ABE A rowniez IP: *.dialup.xtra.co.nz 15.02.04, 02:17
        ma sporo kasy i jako katolic moglby byc widziany jako nowy Kennedy - royalty
        posrod waszych prezydentow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka