henry_kissinger 02.03.04, 20:11 a nie np ."Tomek", "Tomasz" albo bardziej dostosowane do pogladow, "Timofiej", "Tolia" ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomson Re: dlaczego "Tomson"? IP: *.ipt.aol.com 02.03.04, 20:31 poniewaz tak skrycie kocham ameryke ze chce sie nazywac Tomson Tomson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 To rzeczywiście ciekawe pytanie, ponieważ w USA IP: *.crowley.pl 02.03.04, 20:34 powinieneś raczej zwać się: "Thomson", "Thompson" lub "Thomason" (choć przy ich imigracji to wszystkie nazwiska trafić można). Pozdrawiam Wqrwiony2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Re: To rzeczywiście ciekawe pytanie, ponieważ w U IP: *.ipt.aol.com 02.03.04, 20:36 Ja kocham ameryke ale nie mowic w takim jezyku - czyli pisac jak umiec najlepiej Tomson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcdefghi....... Re: Tomson ma problemy z ortografią (n/t) IP: *.home.cgocable.net 03.03.04, 23:51 atyzretorykajezeliwogolekapujeszcotoznacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Doradzam raczej autorefleksję... IP: *.crowley.pl 03.03.04, 23:58 To był spamer Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Dziękuję za troskę :) 04.03.04, 07:34 Lecz swoich błędów jestem świadom i boleję nad nimi niezmiernie! Wszystkich z góry za nie przepraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 A jakiej natury są to problemy? 04.03.04, 13:51 Może szanowny interlokutor byłby łaskaw podzielić się swoimi spostrzeżeniami. :) Odpowiedz Link Zgłoś
henry_kissinger Re: dlaczego "Tomson"? 02.03.04, 21:02 a co bys zrobil za Green karte? Poszedlbys do US army? Henry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Tomson ma gdańskie lub słupskie IP. IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 02.03.04, 23:09 Pozostali to nędzne podszywki, które, jako kulturalny i szanujący innych forumowiczów, powinieneś całkiem ignorować. Odpowiedz Link Zgłoś
henry_kissinger Re: Tomson ma gdańskie lub słupskie IP. 03.03.04, 22:06 rozrozniam IP, ale nie widze przyczyny, aby ignorowac kogos, kto uzywa tak popularnego podpisu. Tak to jest w kapitalizmie, ze albo rejestrujesz TM i nikt inny nie uzywa go, albo godzisz sie na to.. no na przyklad na kilka Tomsonow. Henry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-nudziasz Jakto ma, to trzeba mu to odebrac, inni nie maja. IP: *.fastres.net 03.03.04, 22:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Ale ja jestem Tomson nie Thomson IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 03.03.04, 22:23 Odpowiedz Link Zgłoś
henry_kissinger Re: Ale ja jestem Tomson nie Thomson 03.03.04, 22:34 ale brzmi tak samo... Tak ogolnie ten przyklad jest po to, aby udowodnic popularnosc obranego przec ciebie nicku. Henry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Sugerujesz zapewne że jestem zauroczony IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 02.03.04, 23:06 Ameryką czy Francją, poprzez moją ksywkę? OTÓŻ NIE!!! Nie podpisuję się Thompson, lecz Tomson, piszę jak się wymawia i spalszczam moją ksywkę. A czemu akurat Tomson? Taką mi otoczenie dało ksywkę i tak już zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aksamit Re: Sugerujesz zapewne że jestem zauroczony IP: 207.44.154.* 03.03.04, 22:14 Gość portalu: Tomson napisał(a): > Ameryką czy Francją, poprzez moją ksywkę? > OTÓŻ NIE!!! > Nie podpisuję się Thompson, lecz Tomson, piszę jak się wymawia i spalszczam > moją ksywkę. > A czemu akurat Tomson? Taką mi otoczenie dało ksywkę i tak już zostało. To się zgadza. Zapomniałeś tylko dodać, że "Tomson" jest ksywką wybieraną najczęściej przez męskie prostytutki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aksamit Re: Sugerujesz zapewne że jestem zauroczony IP: 207.44.154.* 03.03.04, 22:19 A zwłaszcza te, które latem zjeżdżają się do nadmorskich miejscowości:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Muszę ci wierzyć na słowo jak bezsprzecznemu IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 03.03.04, 22:28 ekspertowi w tych sprawach. Gość portalu: Aksamit napisał(a): > To się zgadza. Zapomniałeś tylko dodać, że "Tomson" jest ksywką wybieraną > najczęściej przez męskie prostytutki. Bo ja na tych sprawach się wogóle nie znam i niechcę się znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aksamit Re: Muszę ci wierzyć na słowo jak bezsprzecznemu IP: 207.44.154.* 03.03.04, 22:31 No mi możesz wierzyć. I nie bądź taki skromny: w sopockim Enzymie jesteś już dobrze znany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 czysta ciekawość - IP: *.crowley.pl 04.03.04, 00:01 czy w twoim zawodzie nie masz hemoroidów? Odpowiedz Link Zgłoś
henry_kissinger Re: Sugerujesz zapewne że jestem zauroczony 03.03.04, 22:15 Alez ja nic nie sugeruje, tylko z ciekawosci. Tak przy okazji to skad wiesz, ze wlasnie tak pisze sie ksywka, ktora dalo ci otoczenie? Henry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pish Powinno byc "Thompson" IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 03.03.04, 22:20 "Tomson" zobaczyl kiedys takie imie i przepisal jak potrafi. Podobnie slowo "maturzysci" przepisal jako "matużysci" (patrz forum Nauka). To sa wszystko socjalistyczne wersje oryginalnych slow ktore Tomson ulepszyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Doradzam trzymanie się jednego nicka... IP: *.crowley.pl 04.03.04, 00:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Ponieważ, w przeciwieństwie do ciebie, posiada IP: *.crowley.pl 04.03.04, 00:02 rzadki dar, zwany świadomością... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Jestem Tomson i BASTA!!!! IP: *.ipt.aol.com 04.03.04, 01:53 Czasami pisze z Polski a czasami ze stanow jak jestem tutaj pracowac nielegalnie Tomson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Sam Spadaj, IP: *.ipt.aol.com 04.03.04, 02:27 Co nie mamy innych argumentow juz do uzycia???? Tomson Odpowiedz Link Zgłoś