Dodaj do ulubionych

dlaczego "Tomson"?

02.03.04, 20:11
a nie np ."Tomek", "Tomasz" albo bardziej dostosowane do
pogladow, "Timofiej", "Tolia" ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomson Re: dlaczego "Tomson"? IP: *.ipt.aol.com 02.03.04, 20:31
      poniewaz tak skrycie kocham ameryke ze chce sie nazywac Tomson

Tomson
      • Gość: Wqrwiony2 To rzeczywiście ciekawe pytanie, ponieważ w USA IP: *.crowley.pl 02.03.04, 20:34
        powinieneś raczej zwać się: "Thomson", "Thompson" lub "Thomason" (choć przy ich
        imigracji to wszystkie nazwiska trafić można).
        Pozdrawiam
        Wqrwiony2
        • Gość: Tomson Re: To rzeczywiście ciekawe pytanie, ponieważ w U IP: *.ipt.aol.com 02.03.04, 20:36
          Ja kocham ameryke ale nie mowic w takim jezyku - czyli pisac jak umiec najlepiej

Tomson
        • abstrakt2003 Tomson ma problemy z ortografią (n/t) 03.03.04, 22:09

• Gość: abcdefghi....... Re: Tomson ma problemy z ortografią (n/t) IP: *.home.cgocable.net 03.03.04, 23:51
            atyzretorykajezeliwogolekapujeszcotoznacz
            • Gość: Wqrwiony2 Doradzam raczej autorefleksję... IP: *.crowley.pl 03.03.04, 23:58
              To był spamer
              • abstrakt2003 Dziękuję za troskę :) 04.03.04, 07:34
                Lecz swoich błędów jestem świadom i boleję nad nimi niezmiernie!
                Wszystkich z góry za nie przepraszam!
            • abstrakt2003 A jakiej natury są to problemy? 04.03.04, 13:51
              Może szanowny interlokutor byłby łaskaw podzielić się swoimi spostrzeżeniami.
              :)
      • henry_kissinger Re: dlaczego "Tomson"? 02.03.04, 21:02
        a co bys zrobil za Green karte? Poszedlbys do US army?

Henry
        • Gość: Tomson Tomson ma gdańskie lub słupskie IP. IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 02.03.04, 23:09
          Pozostali to nędzne podszywki, które, jako kulturalny i szanujący innych
          forumowiczów, powinieneś całkiem ignorować.
          • henry_kissinger Re: Tomson ma gdańskie lub słupskie IP. 03.03.04, 22:06
            rozrozniam IP, ale nie widze przyczyny, aby ignorowac kogos, kto uzywa tak
            popularnego podpisu. Tak to jest w kapitalizmie, ze albo rejestrujesz TM i nikt
            inny nie uzywa go, albo godzisz sie na to.. no na przyklad na kilka Tomsonow.

Henry
          • Gość: jarek-nudziasz Jakto ma, to trzeba mu to odebrac, inni nie maja. IP: *.fastres.net 03.03.04, 22:14
            • henry_kissinger Thomson to rowniez markowy sprzet RTV... 03.03.04, 22:17
              Henry
              • Gość: Tomson Ale ja jestem Tomson nie Thomson IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 03.03.04, 22:23
                • henry_kissinger Re: Ale ja jestem Tomson nie Thomson 03.03.04, 22:34
                  ale brzmi tak samo...

Tak ogolnie ten przyklad jest po to, aby udowodnic popularnosc obranego przec
                  ciebie nicku.

Henry
    • Gość: Tomson Sugerujesz zapewne że jestem zauroczony IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 02.03.04, 23:06
      Ameryką czy Francją, poprzez moją ksywkę?
      OTÓŻ NIE!!!
      Nie podpisuję się Thompson, lecz Tomson, piszę jak się wymawia i spalszczam
      moją ksywkę.
      A czemu akurat Tomson? Taką mi otoczenie dało ksywkę i tak już zostało.
      • Gość: Aksamit Re: Sugerujesz zapewne że jestem zauroczony IP: 207.44.154.* 03.03.04, 22:14
        Gość portalu: Tomson napisał(a):

> Ameryką czy Francją, poprzez moją ksywkę?
        > OTÓŻ NIE!!!
        > Nie podpisuję się Thompson, lecz Tomson, piszę jak się wymawia i spalszczam
        > moją ksywkę.
        > A czemu akurat Tomson? Taką mi otoczenie dało ksywkę i tak już zostało.

To się zgadza. Zapomniałeś tylko dodać, że "Tomson" jest ksywką wybieraną
        najczęściej przez męskie prostytutki.
        • Gość: Aksamit Re: Sugerujesz zapewne że jestem zauroczony IP: 207.44.154.* 03.03.04, 22:19
          A zwłaszcza te, które latem zjeżdżają się do nadmorskich miejscowości:)
          • Gość: Wqrwiony2 Ile bierzesz? IP: *.crowley.pl 03.03.04, 23:59
        • Gość: Tomson Muszę ci wierzyć na słowo jak bezsprzecznemu IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 03.03.04, 22:28
          ekspertowi w tych sprawach.

Gość portalu: Aksamit napisał(a):

> To się zgadza. Zapomniałeś tylko dodać, że "Tomson" jest ksywką wybieraną
          > najczęściej przez męskie prostytutki.

Bo ja na tych sprawach się wogóle nie znam i niechcę się znać.
          • Gość: Aksamit Re: Muszę ci wierzyć na słowo jak bezsprzecznemu IP: 207.44.154.* 03.03.04, 22:31
            No mi możesz wierzyć. I nie bądź taki skromny: w sopockim Enzymie jesteś już
            dobrze znany.
            • Gość: Wqrwiony2 czysta ciekawość - IP: *.crowley.pl 04.03.04, 00:01
              czy w twoim zawodzie nie masz hemoroidów?
      • henry_kissinger Re: Sugerujesz zapewne że jestem zauroczony 03.03.04, 22:15
        Alez ja nic nie sugeruje, tylko z ciekawosci.

Tak przy okazji to skad wiesz, ze wlasnie tak pisze sie ksywka, ktora dalo ci
        otoczenie?

Henry
        • Gość: Pish Powinno byc "Thompson" IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 03.03.04, 22:20
          "Tomson" zobaczyl kiedys takie imie i przepisal jak potrafi. Podobnie slowo "maturzysci"
          przepisal jako "matużysci" (patrz forum Nauka). To sa wszystko socjalistyczne wersje
          oryginalnych slow ktore Tomson ulepszyl.
          • Gość: Wqrwiony2 Doradzam trzymanie się jednego nicka... IP: *.crowley.pl 04.03.04, 00:04
        • Gość: Wqrwiony2 Ponieważ, w przeciwieństwie do ciebie, posiada IP: *.crowley.pl 04.03.04, 00:02
          rzadki dar, zwany świadomością...
          • Gość: Tomson Jestem Tomson i BASTA!!!! IP: *.ipt.aol.com 04.03.04, 01:53
            Czasami pisze z Polski a czasami ze stanow jak jestem tutaj pracowac nielegalnie

Tomson
            • Gość: Wqrwiony2 Spadaj, spamerze! IP: *.crowley.pl 04.03.04, 01:54
              • Gość: Tomson Sam Spadaj, IP: *.ipt.aol.com 04.03.04, 02:27
                Co nie mamy innych argumentow juz do uzycia????

Tomson
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka