Dodaj do ulubionych

Jedź na wakacje na Ukrainę twoje auto już tam JEST

27.05.10, 20:44
Jetem rozżalona , wczoraj ukradli mi samochód , wiem ze znajduje się na
Ukrainie i nic nie można zrobić bo nie należą do Unii.
KOSZMAR
Obserwuj wątek
    • polski_francuz Cywilizacja idzie z zachodu 27.05.10, 20:59
      juz niedlugo zachodnia Ukraina to samo powie o tej wschodniej.

PF
      • stara_swinia_nowynick a kto to zachod? i jak cywilizacja ob nie rozumiem 30.05.10, 22:57
        cywilizacja? jeśli wyzysk biednych, ludobójstwo, kłamliwe media i zamordyzm to
        cywilizacja to owszem idzie to z zachodu.

polski_francuz napisał:

> juz niedlugo zachodnia Ukraina to samo powie o tej wschodniej.

Owszem mozliwe,, jeśli USA i jego kundlki (jak np RP) uznają ze nie da się już
        ogłupić Ukraińców hasłami antyrosyjskimi to pewno tak. NB co wyjdzie na zdrowie
        tym co się do Rosji przyłącza.

No tak ale co to ma wspólnego z cywilizacją?

> PF
    • g-48 Re: Jedź na wakacje na Ukrainę twoje auto już tam 27.05.10, 21:13
      Sasiad na Ukraine sie nie wybiera ale jego VW Touran juz tam jest od 30
      kwietnia od innego sasiada w ta sama noc na tym samym parkingu odplynal A3
      • kudlata.0 Re: Jedź na wakacje na Ukrainę twoje auto już tam 27.05.10, 21:21
        Zgodnie z przepisami tego skorumpowanego panstwa, samochód kupiony w dobrej
        wierze przez obywatela Ukrainy jest jego własnością i basta!!
        Ciekawe jak bedzie wygladać EURO 2012 i ile osób wróci na piechotę!!
        Nie dla Ukrainy w Unii!!
        • polski_francuz Podobny rasizm 27.05.10, 21:27
          wykazywali niemieccy faszysci w 2004 roku podczas przyjecia Polski do EU.

Wnosze ze tego, ze jestes albo prowokatorka albo faszystka.

A zatem pozdrawiem tematycznie: Sieg Heil!

PF
          • kudlata.0 Re: Podobny rasizm 27.05.10, 21:35
            Rasizm, pseudonaukowa doktryna głosząca, że ludzie dzielą się na rasy nie tylko
            ze względu na cechy somatyczne (budowa ciała, kolor skóry, kształt czaszki), ale
            i psychiczne. Z tej nierówności w rozwoju psychicznym wynika wartościowanie ras,
            podział na "wyższe" i "niższe". Mieszanie ras prowadzi do degeneracji ras
            wyższych i całej ludzkości, upadku cywilizacji i kultur. Według tego przekonania
            konieczna jest troska o czystość rasową i stosowanie segregacji rasowej.

nie jestem też faszystką
            Jestem rozzaloną okradzioną byłą posiadaczką samochodu który jest teraz na
            Ukrainie i nie mogę go odzyskać. Wiec uszanuj moje rozzalenie a nie wyjeżdzaj mi
            tutaj z ideologiami!!
            • polski_francuz Jakie interesy 27.05.10, 22:28
              "okradzioną"

Dlaczego piszesz na forum zamiast zglosic na policji? Skad wiesz, ze ci Ukraincy
              samochod ukradli? Byly slady kozaczkow?

Mysle jednak, ze jestes prowokatorka.

Tak z daleka, ocenilbym na to, ze bronisz interesow rosyjskich. Wbijania klina
              miedzy Polska a Ukraine.

Myle sie?

PF
              • darekvtb Re: Jakie interesy 28.05.10, 08:13
                "bronisz interesow rosyjskich. Wbijania klina miedzy Polska a
                Ukraine."

Brawo!
                polski_francuz czuwa!
                • stara_swinia_nowynick juz kurdpula i brudas Napoleon 30.05.10, 23:01
                  darekvtb napisał:

> "bronisz interesow rosyjskich. Wbijania klina miedzy Polska a
                  > Ukraine."
                  >
                  > Brawo!
                  > polski_francuz czuwa!

ot tak tradycja. Nas już Napoleon okradał i obiecywał gruszki na wierzbie
                  żebyśmy dla tego kurdupla ginęli. PFcio jak stary gwardzista utonie w Elbie ale
                  nie odpuści Ruskim...

• kudlata.0 Re: Jakie interesy 28.05.10, 09:12
                Nie chce mi sie z tobą dyskutować . Ty chyba jesteś polski_ukrainiec.
                Ja tutaj nie piszę o żadnej polityce . A auto wywiózł polak -złodziej.
                Ale auto z Ukrainy juz nie wróci!
                • polski_francuz Nie rob drugiemu co tobie nie mile 28.05.10, 16:23
                  Jesli chcesz zwrocic uwage na to, ze przepisy na Ukrainie dotyczace rejestracji
                  aut sa niedobre, to jest zrozumiale.

Ale to jak to formulujesz "twoje auto juz tam jest" jest bardzo obrazliwe
                  dla Ukrainy i dla Ukraincow.

W podobny sposob glowny komik niemiecki Harald Schmidt mowil o Polakach. Jego
                  "zart" z lat 90 "Dlaczego w kosmosie nie ma wielkiego wozu - bo Polacy ukradli"
                  jest tego przykladem.

Ja tych zartow nie zapomnialem i bardzo mnie wtedy bolaly.

Dlatego zwracam ci uwage, ze rozzalenie na ukradzenie samochodu, ktore jest
                  zrozumiale, nie powinno sie zamienic w raniace Ukraincow uogolnienia.

Nie rob drugiemu co tobie nie mile.

PF
                  • polski_francuz Nie rob drugiemu co tobie niemile n/tx 28.05.10, 16:23
              • warmi2 Re: Jakie interesy 28.05.10, 14:30
                Francuz przestan marudzic z tym rasizmem ... jak ci muzulmanie pysk
                obija we Francji i kaza zonie biegac po omacku ( ze szmata na glowie)
                to wtedy zmienisz zdanie na temat roznic kulturalno/spolecznych i jak
                one sie maja do rasizmu.
                • polski_francuz Warmi 28.05.10, 20:10
                  jestem dosc cierpliwy nie z natury ale z wieku. Ale nie pieprz mi tu glodnych
                  kawalkow.

Macie o siebie czarnuchow, w tym jednego prezydenta, spanics, i setki innych
                  narodowosci. Integrujecie ich tak dobrze, ze juz trzeci raz nowy emigrant
                  usiluje was wysadzic w powietrze, albo zastrzelic z pepeszy, albo zwalic jakis
                  budynek.

Ale rasizm? Rasizm ciagle u was istnieje. M.in. rasizm przeciwko Polacks. Z
                  ktorych jankesi zartuja i ktorym nie daja wiz. Daja za to szanse zginac za
                  ameryke w Iraku czy w Afganistanie.

Wiec idz pouczac innych. Na przyklad BP jak zatkac dziure przez ktora wyciekaja
                  brunatne dolce, ale nie Europejczykow.

PF
                  • warmi2 Re: Warmi 29.05.10, 11:56
                    Heheh nice try ...

Wizy to nie rasizm ... to przestrzeganie prawa ktore mowi ze wizy
                    dostaje sie automatycznie po spelnieniu pewnych warunkow.

BP = British Petroleum. Wiem ze we Francji nie specjalnie lubi sie
                    Anglikow ale chyba ciagla zaliczaja ich jako Europejczykow.
                    • polski_francuz Nice try 29.05.10, 12:02
                      Beyond Petroleum by now. Ale tak latwo sie nalepki "killera natury" nie pozbeda.

A co do prawa. Jak w Polsce sie uchwali prawo, zeby tepawym jankesom wiz nie
                      dawac. I was nie wpuszcza na swieta ziemie Piastow. To co bedzie? Tez bedzie
                      zgodnie z prawem, he?

PF
                      • warmi2 Re: Nice try 02.06.10, 20:10
                        Oczywiscie .. ich kraj ich prawa.

Swoja droga jankesi nie sa az tak tepawi ... w koncu udalo im sie
                        zdominowac swiat praktycznie w kazdej dziedzinie przez ostatnie 80 lat
                        ( miedzy innymi kosztem takich krajow jak UK i szczegolnie Francji
                        ktora z potegi kulturalno/polityczno/militarnej przerodzila sie w karla
                        ,ktory musi dekretami swojego wlasnego jezyka bronic)
                        • polski_francuz Hollywood 02.06.10, 20:59
                          "Swoja droga jankesi nie sa az tak tepawi ... w koncu udalo im sie zdominowac
                          swiat praktycznie w kazdej dziedzinie przez ostatnie 80 lat"

Jak aktor Ronnie R., ktory zapicowal wygranie star wars, jak niemieccy
                          naukowcy, jak Werner von Braun, ktorzy pomogli wyslac Apolla i inni naukowcy,
                          ktorych nazwiska koncza sie na: -ski, -xian i inni Gupry, ktorzy wam nauke na
                          poziomie utrzymali.

Ostatnie fakty, to mozolne glosowanie za sluzba zdrowia dla wszystkich.
                          Przedostatnie to krach Lehmana a jeszcze przedtem oszukanczy napad Iraku by
                          pomscic tatusia.

Niech bedzie, ze Stany to niezbyt inteligentny krol puszczy.

PF
                          • warmi2 Re: Hollywood 02.06.10, 23:32
                            Co to za argument ?

Wiekszosc Amerykanow ma niemieckie, polskie, angielskie ,wloskie itd nazwiska ... w koncu USA to kraj emigrantow.
                            Nie licza sie nazwiska ale system spoleczno/polityczny ktory przyciaga najlepszych z calego swiata ( swoja droga Niemcy a nie Anglicy sa najliczniej reprezentowani w USA jezeli chodzi o etniczne pochodzenie)

A co do sluzby zdrowia i tym podobnych ...popelniasz typowy blad .... zaczynasz mierzyc USA miarka EU.
                            EU nie jest miarka postepu - to tylko jedna droga do dobrobytu i moim zdaniem znacznie mniej atrakcyjna niz system w USA.
            • j-k troche Cie pociesze :) 28.05.10, 10:06
              podczas moich wizyt w Polsce w latach 90-tych ukradziono mi dwa :)
              (z tego jeden policji udalo sie odnalezc)
              wprawdzie oba byl ubezpieczone, ale ile nerwow sie najadlem,
              to szkoda gadac.
              Od 10-ciu lat jezdze juz do kraju tylko starym rzechem i wreszcie mam spokoj.
              • stara_swinia_nowynick ja jezdze do Pl samochodami nowymi 30.05.10, 23:03
                i jakos mi nikt nigdy nie ukradli. A parkuje tam gdzie mi się chce i wolno.

Natomiast w Nl mi auto uszkodzili a znajomym ukradli Widać cywilizacja z zachodu
                do nas jeszcze nie doszła jak w NL.
    • polani Re: Jedź na wakacje na Ukrainę twoje auto już tam 28.05.10, 11:40
      tak niemcy niedawno mowili o polakow
    • bywszy1 Re: Jedź na wakacje na Ukrainę twoje auto już tam+ 28.05.10, 12:45

Podobny rasizm
      polski_francuz
      27.05.10, 21:27 Odpowiedz
      Podobny rasizm wykazywali niemieccy faszysci w 2004 roku podczas
      przyjecia Polski do EU.

Wnosze ze tego, ze jestes albo prowokatorka albo faszystka.
      <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
      Nalezy dodac,, ze jestes albo prowokatorka albo faszystka [u][b]
      polska
      [/b]. [/u]

A zatem pozdrawiem tematycznie: Sieg Heil!

PF
      • walter622 Witaj Bywszy1 29.05.10, 12:27
        bywszy1 napisał:

> Podobny rasizm

Tak więc to forum stopniowo zamienia się w Forum Niestrudzonych Satyryków.
        P_F wykazał się bolszewicką czujnością i mentorskim tonem rozprawił się z
        kudlata.0 - nawytykał jej niestosowności, których przy tym sam z dużym wdziękiem
        się dopuścił.

> A zatem pozdrawiem tematycznie: Sieg Heil!
        Pozdrowienie forumowych satyryków ?

www.youtube.com/watch?v=-7aJkhlyS4o&playnext_from=TL&videos=bTkPrO0H1RQ
    • wojciech.2345 tak mało kremlowskich węży? jestem rozczarowany 29.05.10, 15:53
      • stara_swinia_nowynick co ma Kreml wspólnego z kradzieżą aut na Ukrainie? 30.05.10, 23:09
        o rozwój złodziejstwa na Ukrainie pytaj ospowatego. Jak odkurzy emblematy
        dywizji SS swojego teścia może dopowie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka