Gość: . IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 09.03.04, 19:26 hronos.km.ru/biograf/dzerzhin.html www.hrono.ru/biograf/menzhin.html www.hrono.ru/biograf/vlodzimir.html hronos.km.ru/biograf/redens.html Co do Zydow,to wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosel_maruwi David Srul 09.03.04, 19:48 wspomina z lezka w oku To byly czasy dla sruli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perry Re: David Srul IP: *.perrycorp.com 09.03.04, 20:13 to kwiat inteligencji polskiej zamordowanej przez wujka Stalina, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: David Srul+++++ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 09.03.04, 20:54 A czesc,glupi Jasio . Jestes dzisiaj rzeczywisty,czy urojony? Srul "." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 "Po Szwecji się Szwenda spamerska jedna menda... IP: *.crowley.pl 09.03.04, 20:56 chyba ze mu się świadomość rozpadła jak kupa gnoju..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: "Po Szwecji się Szwenda spamerska jedna menda IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 09.03.04, 21:37 OOOO!!!!!! Znowu skurwiony i obsikany sie odezwal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 "Po Szwecji się Szwenda spamerska jedna menda... IP: *.crowley.pl 10.03.04, 22:37 ..spamuje jak idiota - ani chybi ciot_..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Wqrwiony, nie szkoda ci czasu na tego spamera? IP: *.wszib.krakow.pl 10.03.04, 09:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Gdzies natej liscie++++ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 10.03.04, 00:47 Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Czesc kropa!!! 10.03.04, 01:00 Cienka ta Twoja lista cos, a po za tym po rusku.Jeden Dzierzynski , to fakt, ale reszte, to mi przetlumacz sloneczko. ^Poza tym napisales, ze "gdzies na tej liscie ale nie napisalec co dalej. Wiec dopracuj jakos ten watek . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Re: Czesc kropa!!! IP: *.directories.co.nz 10.03.04, 01:11 Kropka jest czasami bardzo enigmatyczny. Chyba chcial tylko przeparafrazowac Sp;lita i przerzucic focus z Polskich na Rosyjskich Zydow. Zgadlam Panie Kropka? PS Czy Kropka to rowniez Jerzy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Czesc kropa!!! IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 10.03.04, 02:16 Bezczelny plagiat ,... Niech mi jeszcze podrzuci adress jego Salci to to mu sie odwdziecze czyms czego Salcia nie zapomni i nie plagiatem :) Put her on , przykrop ,... Put her on :) uklony Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Re: Czesc kropa!!! 10.03.04, 06:28 Gość portalu: ABE napisał(a): > Kropka jest czasami bardzo enigmatyczny. Ladnie to brzmi-"enigmatyczny". Tak naprawde to ograniczony menel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Gdzies natej liscie++++ IP: 213.88.164.* 10.03.04, 09:02 Moi drodzy "adwersarze"! Lista cienka. Ale jaka?! Cale tomy zastapi. Ze po russku?-to mniej wazne? Tylko Dzierzynski?-a ta reszta?Tez tej samej grupy narodowej. Ciagu dalszego nie bedzie.-rozwijajcie sami. Materialu jest ile chcecie-tylko trzeba sie zainteresowac. Ja robote za was robil nie bede. ABE-nic nie chce przeprafrazowac. Chce tylko wskazac na inne karty historii,ktore wolicie nie znac. Moze was jednak zainteresuje. Liste mozecie przedluzac ile I jak chcecie.-To wasza sprawa. Mysle,ze chec poznania-jest wazna cecha czlowieka. =================================================== >>>>>>>>> Re: Czesc kropa!!! IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net Gość: sp;lit 10.03.2004 02:16 odpowiedz na list Bezczelny plagiat ,... Niech mi jeszcze podrzuci adress jego Salci to to mu sie odwdziecze czyms czego Salcia nie zapomni i nie plagiatem :) Put her on , przykrop ,... Put her on :) uklony>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Moja Salcia ,katoliczka, o takich jak ty twierdzi,ze tylko gledza. Co tylko groza. Obiecuje taki becwal. A potem jak do czego,to niema czym. Zgadzam sie z nia,bo przeciez twierdziles onegdaj,ze tobie ¾ ucieto. Czyli bykiem nie jestes,tylko wolem. Wiec nie rycz i nie podskakuj. Moja katoliczka-z honorem, A twoja.? Czyzby z tamtych ……….? >>>>>>>>>>>>>>>>>< Re: Czesc kropa!!! kosel_maruwi 10.03.2004 06:28 odpowiedz na list Gość portalu: ABE napisał(a): > Kropka jest czasami bardzo enigmatyczny. Ladnie to brzmi-"enigmatyczny". Tak naprawde to ograniczony menel.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Nie wiem,co to jest menel. Ale wiem,ze jestes Jasio Glupol. Nie wiem tylko,czy rzeczywisty,czy urojony. Moze to niema znaczenia: Rzeczywisty+urojony=kompletny duren. Specjalnie dla ciebie : Smul “.” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Gdzies natej liscie++++ IP: 213.88.164.* 10.03.04, 09:08 Moi drodzy "adwersarze"! Lista cienka. Ale jaka?! Cale tomy zastapi. Ze po russku?-to mnie wazne i prawdziwe? Tylko Dzierzynski?-a ta reszta?Tez tej samej grupy narodowej. Ciagu dalszego nie bedzie.-rozwijajcie sami. Materialu jest ile chcecie-tylko trzeba sie zainteresowac. Ja robote za was robil nie bede. ABE-nic nie chce przeprafrazowac. Chce tylko wskazac na inne karty historii,ktore wolicie nie znac. Moze was jednak zainteresuje. Liste mozecie przedluzac ile I jak chcecie.-To wasza sprawa. Mysle,ze chec poznania-jest wazna cecha czlowieka. =================================================== >>>>>>>>> Re: Czesc kropa!!! IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net Gość: sp;lit 10.03.2004 02:16 odpowiedz na list Bezczelny plagiat ,... Niech mi jeszcze podrzuci adress jego Salci to to mu sie odwdziecze czyms czego Salcia nie zapomni i nie plagiatem :) Put her on , przykrop ,... Put her on :) uklony>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Moja Salcia ,katoliczka, o takich jak ty twierdzi,ze tylko gledza. Co tylko groza. Obiecuje taki becwal. A potem jak do czego,to niema czym. Zgadzam sie z nia,bo przeciez twierdziles onegdaj,ze tobie ¾ ucieto. Czyli bykiem nie jestes,tylko wolem. Wiec nie rycz i nie podskakuj. Moja katoliczka-z honorem, A twoja.? Czyzby z tamtych ……….? >>>>>>>>>>>>>>>>>< Re: Czesc kropa!!! kosel_maruwi 10.03.2004 06:28 odpowiedz na list Gość portalu: ABE napisał(a): > Kropka jest czasami bardzo enigmatyczny. Ladnie to brzmi-"enigmatyczny". Tak naprawde to ograniczony menel.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Nie wiem,co to jest menel. Ale wiem,ze jestes Jasio Glupol. Nie wiem tylko,czy rzeczywisty,czy urojony. Moze to niema znaczenia: Rzeczywisty+urojony=kompletny duren. Specjalnie dla ciebie : Smul “.” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Gdzies natej liscie++++ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 10.03.04, 22:33 Zadnego zainteresowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 "Po Szwecji się szwenda spamerska taka menda... IP: *.crowley.pl 10.03.04, 22:43 ... pełza wokół łóżka w poszukiwaniu swego "koniuszka" co znajdzie, to przymierzy, ale jakoś mu nie leży..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: "Po Szwecji się szwenda spamerska taka menda. IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 10.03.04, 23:39 Sluchaj,obsikany. Plyta twoja zaczyna sie juz zdzierac. Wstaw na gramofon cos swiezszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 "Po Szwecji się szwenda spamerska taka menda... IP: *.crowley.pl 11.03.04, 00:02 ...zadaje szyku zadem z zaślinionym sąsiadem, "czekoladowa dziurka" czy kur_a z podwórka"? Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Czesc szczepowy srulu 10.03.04, 22:40 To dowiedziales sie juz czegos na temat definicji twojego "narodu" ? Z tradycyjnym drag at skogen ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Czesc szczepowy srulu+++ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 10.03.04, 23:59 1.Czesc Jasko glupawy. Ty na liczbach rzeczywistych utknales,a my,niedouczeni,zdazyli cie bie juz scalkowac. Problemy mamy tylko z ustaleniem warunkow granicznych: Duren jestes rzeczywisty,czy urojony? Musisz cynk podac. Bo niedlugo na rownania rozniczkowe przejdziemy, A tam,jak wiesz,warunki graniczne - wazna rzecz: Bo jeszcze krzywa wyjdzie z ciebie nieprzyzwoita. 2.Jsku Glupawy,to z ja natemat narodu mego wszystko wiem. Tos ty niezdaro miales mnie oswiecic,do ktorego narodu, taki cymbal,jak ty,nalezec moze. Wiec czekam z niecierpliwoscia. Darwin,nawt,mial by problemy z zakwalifikowaniem typka,jak ty, a ty twierdziles,ze nie mialbys z tym problemow. Czekam! 3. Aha! Jasku,balwanie. Ortografia musi byc.Pomoge! Nalezy pisac :"Dra åt skogen". Jak nie masz "å",to pisz: "Dra at skogen"-nie "drag". A oznacza to-"Idz do lasu"-doslownie. Po naszemu:"Idz do diabla". Na co odpowiada sie:"Поцелуй меня в задницу(жопу)"- po naszemu-pocaluj mnie w .........e. Wiec,odpowiedz otrzymales matematyczno-filozoficzna. Pozdrowienia. Szmul "." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 "Po Szwecji się szwenda spamerska taka menda... IP: *.crowley.pl 11.03.04, 00:03 ...i tak sobie w du_ie dłubie, co wydłubie to zajada bo to dla niej czekolada..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: "Po Szwecji się szwenda spamerska taka menda.+ IP: 213.88.164.* 11.03.04, 15:24 Nu,skurwiny i obsikany. Prosilem,ze bys plyte zmienil na swiezsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Gdzies natej liscie++++ IP: 213.88.164.* 11.03.04, 15:25 Prosze panstwa! Komentarz by jaki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Gdzies natej liscie++++ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 11.03.04, 18:39 Nu!? Odpowiedz Link Zgłoś