Dodaj do ulubionych

Typki forumowe ,... Podkladanie swini !

IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 09.03.04, 19:50
A niezamierzone nastepstwa :) ,... Wyglada na to ze dzis nasza forumowa
drynda wdepnela we wlasne gowno !!! Maly tune-up by sie przydal :)

Dziekuje wszystkim , ktorzy staneli w sp;lita obronie , straszenie , szantaz
to nie moja specjalnosc i mnie rowniez nie bawi .

uklony

Obserwuj wątek
    • janek_malicki Re: Typki forumowe ,... Podkladanie swini ! 09.03.04, 20:09
      zrob nam wszystkim przysluge,
      zabierz swoje zabawki
      i zap____alaj stad do Lwowa

Moge Ci dac korepetycje ukrainskiego
    • marcus_crassus [...] 09.03.04, 20:14
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: dana33 Re: Typki forumowe ,... Podkladanie swini ! IP: *.adsl.actcom.co.il 09.03.04, 20:15
      rozlupany, po roku przebywania razem na forum powinienes mnie lepiej znac,
      zlotko. jak zwykle wszysto ci sie kicka, to nie ja wdepnelam w cus tam, tylko
      ty sie letko zdenerwowales.... :)
      • gini Re: Typki forumowe ,... Podkladanie swini ! 09.03.04, 20:17
        Gość portalu: dana33 napisał(a):

> rozlupany, po roku przebywania razem na forum powinienes mnie lepiej znac,
        > zlotko. jak zwykle wszysto ci sie kicka, to nie ja wdepnelam w cus tam, tylko
        > ty sie letko zdenerwowales.... :)

Wdepnelas i to zdrowo , sreberko, jak ceesiek straszyl to bylo ok.
        Jak ty sie denerwujesz to jest ok...
        Zmien sobie nicka na Kali.
      • Gość: Wqrwiony2 Danuś - znowu aniołka zgrywasz? A pomyje, jakie IP: *.crowley.pl 09.03.04, 20:18
        ostatnio wylewałaś? Świąteczne porządki? A przeciweż święto właśnie się skończyło...
        • boruch_goldstein Re: Danuś - znowu aniołka zgrywasz? A pomyje, jak 09.03.04, 20:25
          Gość portalu: Wqrwiony2 napisał(a):

> ostatnio wylewałaś? Świąteczne porządki? A przeciweż święto właśnie się
          skończy
          > ło...
          swieta za cztery tygodnie, cwoku
          Swietujemy bogobojstwo!
          (Pejsach)
          • Gość: Wqrwiony2 Życzę "rozrywkowych" świąt IP: *.crowley.pl 09.03.04, 20:36
            • boruch_goldstein It goes without saying 09.03.04, 20:49
              Don't know why you bother!

W miedzyczasie ja tu, a ty w chlewie zwanym Polska
              o rozrywce nie ma mowy o pracy chyba tez nie.
              Zapisz sie ochotnikiem do Hamasu!
              Bedziesz sie mogl rozerwac
              • Gość: Wqrwiony2 Ale mieszkam na swoim, a nie kradzionym, jak ty... IP: *.crowley.pl 10.03.04, 21:08
      • kosel_maruwi Re: Typki forumowe ,... Podkladanie swini ! 09.03.04, 20:34
        Gość portalu: dana33 napisał(a):

> rozlupany, po roku przebywania razem na forum powinienes mnie lepiej znac,
        > zlotko. jak zwykle wszysto ci sie kicka, to nie ja wdepnelam w cus tam, tylko
        > ty sie letko zdenerwowales.... :)

Ty masz jak zawsze racje.
        Trudno jest wdepnac w cos, w czy tkwi sie po szyje.
        • Gość: Wqrwiony2 To dlatego Danuś o dziwnych zapachach pisuje... IP: *.crowley.pl 09.03.04, 20:38
      • Gość: sp;lit Re: Typki forumowe ,... Podkladanie swini ! IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 10.03.04, 19:22
        dana , dana , ty za glupia jestes zeby sp;lita nawet letko zdenerwowac ,
        poniala ty w koncu czy ci lopata mam wytumaczyc ? Za glupia !

uklony
        • Gość: dana33 Re: Typki forumowe ,... Podkladanie swini ! IP: *.adsl.actcom.co.il 10.03.04, 19:31
          nie poniala, sprobuj ciucius lopata. tylko przestan sie denerwowac...
          • Gość: Wqrwiony2 Nie pouczaj, miernoto, bo to tobie nerwy ponoć IP: *.crowley.pl 10.03.04, 21:09
            ostatnio puszczają - zdecyduj się więc, a potem pisz...
    • rattler Re: Typki forumowe ,... Podkladanie swini ! 09.03.04, 20:44
      Ja moge troche 'podkrecic' drynde - Ale do myjki prosze przedtem , custom
      wash , bo mi bude zasmrodzi a tu porzadny interes odchodzi , same Euro dryndy !

narazie
      • Gość: sp;lit Re: Typki forumowe ,... Rattler ! IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 09.03.04, 21:01
        Najpierw ja do kominiarza podeslij , niech jej rule przeczysci ,...

Potem mop-job , vacum i zajrzyj do gaznika , ten rocznik najczesciej ma
        problemy z gazem ,... Aha , obejrzyj podwozie , tam tez nie najlepiej :)

uklony
        • ratttler Re: Typki forumowe ,... Rattler ! 09.03.04, 21:46
          Nu sp;lit ty mi nie mow co ja mam robic , ja na dryndach zeby zjadlem - Jak ja
          'podkrece' to ci ja do garazu po paint job podesle i opylimy drynde jakiemus
          Goldandsomething - Deal ?

narazie
          • Gość: sp;lit Re: Typki forumowe ,... Rattler ! IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 09.03.04, 22:09
            Aha , i kazesz koszta za podroz ,... Jak ten "kuzyn" z Koszalina ,... Nu , to
            ile ja musze stracic , zeby zarobic , drynda przez ocean to ja sie nie pisze :)

uklony
            • ratttler Re: Typki forumowe ,... Rattler ! 10.03.04, 00:10
              Split , toz ja twoj sun siad prawie , podrzuce przy okazji drynde -

Nie wierzysz ? OK , Mieszkam na gorze , jak mam za plecami mt. Adams to patrzac
              w kierunku 3 ciej widze rzeke i mt. Hood a patrzac na 11 ta tez rzeke i miasto .

Got it ? Masz box to pogadamy . Mam tez jet Harbercraft i tez rybok :-)

narazie
              • Gość: sp;lit Re: Typki forumowe ,... Rattler ! IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 10.03.04, 01:19
                Zairzyj do box ,... U mnie czesto zajety , zostaw swoj # Oddzwonie wieczorem ,..

Thanks i uklony
                • ratttler Re: Typki forumowe ,... Rattler ! 10.03.04, 01:38
                  Z Polski tez sun siedzi , ja z Czluchowa , zona z Bytowa :-))) Ja Kaszeb z
                  Zamoscia a ona od wiekow prawdziwa Kaszeba -

Znam Grabowiec , Hrubieszow , Chelmno i okolice , wakacje u babci , polski
                  chlebus w piecu na podwyrku . Man , o man , za ten chlebus pol roku zycia za
                  przylepke !!!

Narazie , lece na spacer za najmlodsza , ona na wrotkach :(
                  • Gość: sp;lit Re: Typki forumowe ,... Rattler ! IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 10.03.04, 19:07
                    Zajrzyj do skrzynki , czuje ze dziabniemy jeszcze kiedys ,... Z czego ty tam
                    zyjesz ? W sezonie rozumie turystom auta tez sie psuje , ale teraz ,...

uklony
                    • ratttler Re: Typki forumowe ,... Rattler ! 10.03.04, 21:05
                      Classic car restoration w zime , moje hobby i zrodlo dochodu , kupcow nie
                      brak , wlasnie mam dwa w garazu , jeden prawie skonczony - Pozatym zona tez
                      pracuje i mamy dobre ubezpieczenie , za twoje podatki :-)

narazie
      • Gość: dana33 Re: Typki forumowe ,... Podkladanie swini ! IP: *.adsl.actcom.co.il 09.03.04, 22:30
        ratlerku, slicznie szczekasz, bravo !!!
    • polska.smierdzi Wiwa Ukraina! 09.03.04, 21:09
    • Gość: Tomek44 Re: Typki forumowe ,... Podkladanie swini ! IP: 5.5R* / *.inter.net.il 09.03.04, 21:34
      A czy wy wszyscy nie wiecie, ze wdepniecie w gowno oznacza szczescie???!!!!
      Dana jest dzisiaj szczesliwa, a wy sie denerwujecie.
      Proponuje zbiorowe wdepniecie w gowno.
      Kiedy my jemy czosnek, to nikt go nie czuje, bo wiadomo, ze my Zydzi wszyscy
      jemy czosnek, a wiec analogicznie warto moze wdepnac w gowno, aby poczuc co to
      jest prawdziwe zasrane zbiorowe szczescie.
      W Polsce nie ma problemu, szczesciem jest kiedy nie wdepniesz w gowno. Juz tego
      doswiadczylem.
      Pozdrawiam wszystkich i zycze spokojnej zasranej nocy.
    • Gość: ABE Re: Typki forumowe ,... Podkladanie swini ! IP: *.directories.co.nz 10.03.04, 01:03
      Panie Sp;lit,
      Tylko czytajac twoj post do Hand widac,ze zadna to grozba czy szantaz. Dana
      sama link do tego postu dodala, wiec moglismy wszyscy sami sytuacje ocenic. NO
      i jest jednoznaczna, nikt nikogo nie zastraszal, a juz zupelnie nie ma mowy o
      wlamywaniu sie na PC, wywiad czy zbieranie danych osobych. Tu juz wyobraznia
      Dany przyszalala. To widac bialo na czarnym, wiec na twoim miejscu nie
      przejmowalabym sie Dana.

Sama Dana wiecej forumowiczow tu 'zastraszala' wycieciem, osla lawka itd itd.
      Ja sama tez swego czasu po wkurzeniu sie na kropke rozne tam puste slowa na
      wiatr rzucilam i bardziej "zlowgrogo" niz ty. Konrad listy chcial pisac na
      krasule na Policje w swych righteous oburzeniu itd itd itd itd. Wszystkim sie
      zdarza w chwili zlosci cos tam walnac o konswekwencjach slow i akcji. Ale
      wszyscy (oprocz Dany) wiemy ze to tylko slowa, a to tylko forum, nie pole bitwy
      na West Bank :)
      Cheer up
      :))))))
      • Gość: sp;lit Re: Typki forumowe ,... Podkladanie swini ! IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 10.03.04, 01:56
        Zacznijmy od poczatku ,... Ja sp;lit a ty ABE , bez tytulow , te zostaly w
        Polsce i dobrze .

Dana wdepnela , bo dana jest w sumie ciec , moze z Lodzi , ale ciec i to nie
        zmienia sytuacji , raz ciec , zawsze ciec ,... dana nie wie gdzie popuscic jak
        trzeba i to jest cala dana ,...

Wszystkich rozumow nie zjadla i nawet o tym nie wie ,... I dobrze , nie mam nic
        przeciwko temu zeby robila idiotke z siebie z racji wieku i stanowiska
        sluzbowego , nie zniechecaj syjonistki ,... :)

uklony
        • Gość: ANka No split- tu trafiles w 10 :) IP: *.ifn-magdeburg.de 10.03.04, 09:27
          dokladnie tak. Ta sama mentalnosc. A w Polsce przedstawiciele tego zawodu jakze
          czesto nadal taka komunistyczna mentalnosc reprezentuja. Donosicielstwo,
          manipulacje i wsadzanie nosa w czyjes zycie prywatne po to by zrobic cos ze
          swoim, ktore jest tak smiertelnie nudne- tylko z czyjej winy?

Wszystko w porzadku i nie daj sie wybic z nerwa.
          Pisales dokladnie w tym samym tonie do mnie. Jest na to dowod- pod tym zawistnie
          zazdrosno niby kobiecym watkiem vel. kokieteczki niby z Magdeburga:) ha, ha:) A
          tu sie okaze ze z nudnego, oszklonego wiezowca w W-wie z suchym powietrzem bo z
          15 ego pietra i tylko z klima bez naturalnego obiegu powietrza. Nic dziwnego ze
          inwencja kurczy sie z nudow, okulary nawet najlepsze nie pomoga na slepia na
          szypulkach, wiecznie lzawiace, a zawisc na faldki tluszczu od siedzenia na
          odwloku przy kompie. Pomyslec ze za to ktos placi a w kraju bezrobocie:)
          Wer Gartenarbeit mag muss treten lernen.

Milego dnia.
          • Gość: Bnadem Podpuszczanie na forum: IP: *.wszib.krakow.pl 10.03.04, 09:52
            Zwracam uwagę, ze jeszcze ponad rok temu toczyłem na forum debatę z Daną33 i
            niejakim Szczęsnym. Oczywiście znacząco różniliśmy się poglądami na temat
            Izraela oraz Palestyny. Jednocześnie Dana i Szczęsny starali się stworzyć
            atnosferę "intektualnej komitywy". Na koniec Szczęsny - niby kordialnie - podał
            swoje miejsce pracy. Ja naiwny, oczywiście, podałem również swoje. Potem
            okazało się, że wymieniona przez Szczęsnego instytucja w ogóle nie istnieje.
            Takie oto typki zaludniaja forum.
            Pozdrawiam i ostrzegam przed nimi
            Bnadem-naiwniak
            • Gość: sp;lit Re: Podpuszczanie na forum: IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 10.03.04, 17:47
              Dla mnie tez byla cacy ale ja poznalem sie dosc szybko po patrzac jak
              traktowala innych ,...

Hej ! jak cos wyglada jak skunk , warczy jak skunk i smierdzi jak skunk to nie
              jest misio-Puchatek :)

uklony
              • Gość: Wqrwiony2 To chyba rodzaj mentalnej prostytucji - IP: *.crowley.pl 10.03.04, 17:49
                Danuś znajduje jakąś quasi-seksualną przyjemność w puszczaniu się na forum.
              • Gość: jarek-nudziasz Bo ty sprzedajasz ksiazki i pozylasz je anonimom. IP: 213.140.6.* 10.03.04, 17:53
              • Gość: ANka A jak rozwala szafki, ma chwytne lapki IP: *.ifn-magdeburg.de 10.03.04, 18:26
                to raccoon? I tez nie misio pluszowy:)
                Ide montowac przyczepke do rowerka. Nie wiem jak to sie robi- ale wszystko
                przede mna. Na pewno jest instrukcja. A tak jak z zaba - jak sie obiecalo -
                zrobic trza
                • Gość: sp;lit Re: A jak rozwala szafki, ma chwytne lapki IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 10.03.04, 18:50
                  To je skunk i basta ! Jak sie odwroci , podniesie ogonek i zobaczysz rozowa
                  gwiazdke to tez nie zawsze znaczy ze jestes Trawolta :) Spytaj mojego jamnika :)

uklony
                  • Gość: ANka Jamnika w sos pomidorowy IP: *.ifn-magdeburg.de 10.03.04, 18:54
                    a gwiazdki to pewno ja jeszcze dzis zobacze jak cos co zamontuje na mnie sie zwali:)
                    Jak sie nie uda i sie nie odezwe- znaczy ze zobaczylam:)
                    No juz wiecej naprawde nie moge.
            • Gość: mirmil podpuszczanie i groszek ;) IP: *.uBRgrb01.supercable.es 10.03.04, 18:21
              ja natomiast mam bardzo mile doswiadczenia - zwykle nie podaje swoich danych,
              ale w kilku przypadkach nawiazalem przez forum kontakt, podalismy sobie miejsca
              pracy, adresy, etc. i nic sie nie stalo. zwyczajnie trzeba uwazac.

jesli zas chodzi o konkurs groszka, to pamietajmy, ze w wysylanych mu mailach
              jest zapisywane nasze ip i groszek w ten sposob bedzie dokladnie wiedzial, skad
              piszemy, nawet jesli jestesmy zalogowani. kazdy wiec osobiscie podejmuje decyzje
              czy wyslac groszkowi prace na konkurs - ja sam groszkowi vel cesowi ufam i
              wierze w jego obietnice o nieujawnianiu danych osob, ktore uczestnicza w
              konkursie :)))

pzdr, m.
              • groszek.741.com Re: podpuszczanie i groszek ;) 10.03.04, 19:37
                Gość portalu: mirmil napisał(a):

> ja natomiast mam bardzo mile doswiadczenia - zwykle nie podaje swoich danych,
                > ale w kilku przypadkach nawiazalem przez forum kontakt, podalismy sobie
                miejsca
                > pracy, adresy, etc. i nic sie nie stalo. zwyczajnie trzeba uwazac.
                >
                > jesli zas chodzi o konkurs groszka, to pamietajmy, ze w wysylanych mu mailach
                > jest zapisywane nasze ip i groszek w ten sposob bedzie dokladnie wiedzial,
                skad
                > piszemy, nawet jesli jestesmy zalogowani. kazdy wiec osobiscie podejmuje
                decyzj
                > e
                > czy wyslac groszkowi prace na konkurs - ja sam groszkowi vel cesowi ufam i
                > wierze w jego obietnice o nieujawnianiu danych osob, ktore uczestnicza w
                > konkursie :)))
                >
                > pzdr, m.

Panie Mirmilu,

Dziekuje za wyrazone mi zaufanie. Na pewno Pana nie zawiode w tej sprawie. Ale
                od razu wyjasnie, ze wszystko, co przycodzi razem z paca na konkurs i listem,
                to jest adres e-mailowy, z ktorego ilez to sie mozna dowiedziec o delikwencie?
                No, chyba, ze nadaje z jakiegos bardzo niewielkiego serwera. Ja sie w ten
                sposob glupio ujawnilem zeszlej wiosny. Ale jesli ja dostaje od delikwenta
                poczte z adresu, np. "Kowalski@yahoo.com", czy "Iksinski@Hotmail.com", to co ja
                moge o panu Kowalskim lub Iksinskim wydedukowac z tego? Tylkio tyle, ze maja
                komputer podlaczony do Internetu. Nawet nie bede w stanie dociec, z jakiego
                KRAJU nadaja!

Do tej pory wszystkie osoby biorace udzial w konkursie, przyslay mi prace z
                adresu "gazeta.pl", wiec wiem o nich najwyzej rtyle, ze sa forumowiczami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka