Dodaj do ulubionych

Nowy szef Hamasu wzywa do ataków na Izrael

24.03.04, 12:20
Tja... od kiedy zajęciem pediatrów jest zabijanie dzieci?
Obserwuj wątek
    • Gość: J.T.Gross [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 12:30
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: x [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 12:36
        • Gość: J.T.Gross [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 12:37
        • Gość: ZZ czy została usunięta IP: *.top.net.pl 24.03.04, 13:34
          poprzednia wiadomość ze względu na złamanie prawa lub regulaminu?
          • Gość: MALGOSIA [...] IP: 5.5R* / *.ford.com 24.03.04, 14:04
            • Gość: August [...] IP: *.nest.gliwice.pl / *.nest.gliwice.pl 24.03.04, 14:23
              • Gość: Majcher Re: czy została usunięta IP: *.it-net.pl 24.03.04, 15:06
                Zgadzam się z Augustem. Nie należy mówić, że Hitler nie dokończył dzieła.
                Hitler to zło w czym jest całkowicie podobny do Szarona. Mordowanie jest złem,
                niszczenie narodów też jest złem. Dlatego z żydami społeczność międzynarodowa
                musi się rozprawić jak z Hitlerem. Nacjonalizm czy to w wykonaniu Niemców
                faszyzm czy żydów - syjonizm ma zawsze jedną twarz mordercy. Już chyba
                przyszedł czas na desyjonizację.
                • Gość: shlomo mintz [...] IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 16:30
                  • Gość: AJ-WAJ !!! [...] IP: *.zabrze-roosvelta.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 18:21
                    • Gość: polak Re: to jest ich ziemia IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.03.04, 22:59
                      nie uwazales na historii? czytaj ksiązki
                  • Gość: S. [...] IP: *.chello.pl 24.03.04, 18:23
                    • sunday Re: jakie niszczenie narodu ?! 25.03.04, 00:06
                      > Rozumiem, że twój tępy łeb dopuszcza zabijanie przez państwo

A Twój dopuszcza zabijanie przez oprychów w imię obłąkańczej ideologii.

> jak i ludzi, którzy być może są zbrodniarzami, ale żaden
                      > sąd nie wydał w tej sprawie żadnego wyroku - wystarczy, że są
                      > Palestyńczykami...

Jassinowi wystarczało, że pasażerowie wysadzonego autobusu są Żydami. Bez sądu,
                      bez wyroku. Żydzi? Zabić.

> W taki sam sposób naziści traktowali żydów - nie trzeba było
                      > sądów, wystarczyły semickie rysy twarzy.

I do tej pory wielu zachowuje się tak samo, w tym Ty i - do niedawna - pewien
                      szejk. Wystarczy, że ktoś jedzie autobusem w Izraelu lub chce potańczyć na
                      dyskotece. Wystarczy, by go zabić.

> To znakomity przykład podwójnej
                      > moralności, jaką prezentujesz ty

Ty. Gratuluje ślepoty. Na jedno oko.

• Gość: Wlodek Re: czy została usunięta IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 18.04.04, 07:20
                  Jezeli list "Majchera" nawolujacy do ludobojstwa "Dlatego z żydami społeczność
                  międzynarodowa musi się rozprawić jak z Hitlerem." nie zostal usuniety, a
                  powinienby, to mozemy sobie wyobrazic, jaka tresc zawieraly listy usuniete.
                  • yacek1 Tu cie mam Wlodku! 18.04.04, 16:12
                    Od kilku dni usiluje uzyskac odpowiedz od ciebie ale unikasz. Zadales mi
                    pytanie na ktore odpowiedzialem a ty do mojej odpowiedzi zes sie nie
                    ustosunkowal. Powtaram wiec raz jeszcze i bede powtarzal do konca zycia.

Co? Newygodnej udzielilem ci odpowiedzi. Latwo bic piane i siac demagogie,
                    trudniej jest mowic o konkretach. Wiec ponownie wzywam do odpowiedzi.

Autor: yacek1

Wlodku, Wlodku ! Czemu nie odpowiadasz?

Data: 16.04.2004 20:59 + dodaj do ulubionych wątków

--------------------------------------------------------------------------------
                    Wlodku, gdzie sie podziales? Czemu nie odpowiadasz? Czy nie wiesz co
                    odpowiedziec? Postawiles pytanie, ja odpowiedzialem i zadalem pytanie tobie.
                    Nabrales wody w usta?

Moze powtorze pytania twoje i moje

Autor: Gość: Wlodek IP: Data: 14.04.2004 22:24

TO TWOJE PYTANIE
                    "Gdyby Amerykanie przysli wyzwolic Polske za czaow wladzy komunistycznej, to
                    ci, ktorzy tu zionia nienawiscia do Ameryki (nie wiem dlaczego, czy dlatego, ze
                    popiera Izrael?) tez by sie tak do niej ustosunkowali?Rezim Sadama byl jeszcze
                    gorszy od rezimu komunistycznego w Polsce."

Autor: yacek1 Data: 15.04.2004 04:41
                    Co bys zrobil????

TO MOJA ODPOWIEDZ
                    Wierz mi, ze gdyby przyszli nas "wyzwalac" rzucajac bomby na Warszawe, czy
                    Krakow, czy inne polskie miasto, gdyby rozwalili moj dom i zabili mi
                    najblizszych, tak jak to robia w Iraku, to strzelal bym do nich jak do psow,
                    gotow bym byl (moze, ne jestem pewny czy mialbym dosc odwagi) do samobojczego
                    ataku na mordercow.Ty nie? Co bys zrobil, gdyby wyzwalajac ciebie spod
                    komunistycznego jarzma. wyzwoliciele zabili by twa matke, siostre, brata i ojca
                    a potem jeszcz wsadzili by ciebie do wiezienia? No napisz, co?

• Gość: uta [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 17:07
            • Gość: fredzio54 [...] IP: 5.3.1R* / 212.25.109.* 24.03.04, 17:21
            • Gość: ciekawy Re: czy została usunięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 19:53
              Czy twoi przelozeni z Forda podzielaja to zdanie ?
              Co prawda w czasie wojny niektore firmy amerykanskie wspolpracowaly z III
              Rzesza, ale chyba teraz nie jest to cos o czym by chacialy pamietac.
              A moze mialas cos innego na mysli - ale wtedy to raczej bym sie wstrzymal z
              takimi wypowiedziami zza firmowego proxy.
              Jezeli masz na mysli to drugie to nie pozdrawiam.
              • Gość: ciekawy Re: czy została usunięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 19:55
                swoj post kierowalem do 'wypowiedzi' "MALGOSI" kilka postow wyzej, ale zostal
                wrzucony tutaj
                • Gość: Antysemita? [...] IP: *.summit01.nj.comcast.net 25.03.04, 05:01
          • Gość: ziggy Re: IZRAEL MA PRAWO BRONIC SWOICH HISTORYCZNYCH IP: *.217.242.7.charter-stl.com 24.03.04, 18:02
            Naszym celem jest zabicie premiera Ariela Szarona - oświadczył Abdel Aziz
            Rantisi, następca szejka Jassin.
            Pytam sie: Co powinien zrobic Ariel Szaron kiedy ktos oswiadcza ze go zabije?
            Co Ty bys zrobil bedac na jego miejscu?
            Ja w obronie wlasnej staralbym sie wyprzedzic bandyte. Jestem pewien Szaron
            zrobi to samo.
            IZRAEL MA PRAWO A NAWET OBOWIAZEK BRONIC SWOICH HISTORYCZNYCH ZIEM I SWOICH
            OBYWATELI.
            Moja pamiec siega czasow okuoacji niemieckiej i oczami dziecka patrzylem na
            krzywdy tego narodu wyrzadzane przez niemcow. Niedajmy sie oglupiac niedobitkom
            faszystowskim ktorzy za chca obrocic "kota ogonem"
            • Gość: nie żyd [...] IP: 82.139.15.* 24.03.04, 18:26
              • Gość: BumBum Re: A Lwow tez byl polski... IP: 129.81.192.* 24.03.04, 19:11
                Ano wlasnie 'ziggy' - argumenty "historyczne",
                o prawach Zydow do ziem palestynskich brzmia
                bardzo cienko i malo przekonywujaco -
                szczegolnie w Europie gdzie granice zmienialy
                sie dziesiatki razy! Bo wtedy mozemy wrocic
                do dyskusji, czy, np. nalezy wszczynac wojne
                z Ukraina o Lwow, lub czy Niemcy maja prawo
                ponownie zajac kilka innych (obecnie polskich)
                miast...
            • Gość: x15 Hamas jakby troche zmienil ton, czy mi sie zdaje IP: *.bakernet.com.pl 24.03.04, 19:04
              Jesli naprawde Hamas zacznie celowac w Szarona zamiast w kobiety i dzieci to
              mozna juz zaczac mowic nie o terrorystach, ale o partyzantach czy innych
              bojownikach. Taki przeciwnik, ktorego mozna szanowac. Chyba zreszta Szaronowi
              na tym rowniez zalezalo, bo od pierwszej chwili po wykonaniu wyroku na Jassinie
              podkreslal, ze on jest osobiscie odpowiedzialny tak jakby chcial skierowac cala
              zadze odwetu na siebie.

Jesli faktycznie nastapilaby taka zmiana podejscia to dobrze rokuje to na
              przyszlosc. Moze izrael tez zwiekszy precyzje swoich dzialan zeby nie gineli
              postronni ludzie. Z szanowanym przeciwnikiem mozna usiasc bez problemu i
              negocjowac. Z czlowiekiem, ktory jawnie wzywa do mordowania niewinnych ludzi
              raczej trudno zasiasc do stolu.

• Gość: Oozie Re: Hitler był nieomylny IP: *.sth.shb.se / *.handelsbanken.se 24.03.04, 12:45
        Gość portalu: J.T.Gross napisał(a):

> Będziemy zabijać.
        Nie za długo kolego. Shin Bet nie takich cwanych odnajdywał, poczekaj chwilkę...
      • Gość: KubaL Re: Hitler był nieomylny IP: *.ippt.gov.pl 24.03.04, 12:48
        To straszne to co piszesz. Chciałbym wierzyć, że nie ma na świecie ludzi,
        którzy tak myślą!
        Nota bene
        • sunday Re: Hitler był nieomylny 24.03.04, 12:50
          > Chciałbym wierzyć, że nie ma na świecie ludzi, którzy tak myślą!

Są. Oby jak najkrócej.

> Nota bene
          • Gość: J.T.Gross hahahah. Jesteś niebywale błyskotliwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 12:55
            Prawdziwa beczka śmiechu
          • Gość: ZZ Hitler był nieomylny? IP: *.top.net.pl 24.03.04, 13:37
            Życiorys Adolfa, a zwłaszcza ostatni jego rozdział, najlepiej chyba świadczy o
            nieomylności.
            Niezły nieomylniec! Opuszczony przez wszystkich popełnia samobójstwo!
        • Gość: J.T.Gross Wprzód? Może są jakieś nowe zydowskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 12:53
          metody badań "wprzód" ale ja jako zwykły goj ich nie znam.
          • Gość: KubaL Re: Wprzód? Może są jakieś nowe zydowskie IP: *.ippt.gov.pl 24.03.04, 13:08
            Ech... Kolejny osobnik na tym forum, który unika merytorycznej dyskusji. To
            wyraz tchórzostwa
            • sunday Obawiam się, że nasz dyskutant nie ma twarzy. 24.03.04, 13:31
              > Ech... Kolejny osobnik na tym forum, który unika merytorycznej
              > dyskusji. To wyraz tchórzostwa
        • Gość: ups Re: Hitler był nieomylny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 17:12
          Napewno wielu Polaków ma w rodowodzie przodków żydowskich, ale nie ma z czego
          sie cieszyć - to efekt swobód jakie Rzeczpospolita zapewniała tej nacji przez
          parę wieków, ale nie ma zmartwienia, jeśli to tylko tate to nie jesteś żydem, w
          końcu to tylko matka wie kto jej zrobił dzidziusia i tak jest w tej religii.
          • yacek1 Przodkowie 18.04.04, 18:35
            Gość portalu: ups napisał(a):

> Napewno wielu Polaków ma w rodowodzie przodków żydowskich, ale nie ma z czego
            > sie cieszyć - to efekt swobód jakie Rzeczpospolita zapewniała tej nacji
            > przez parę wieków,[...]

Dlaczego nikt nie mowi, ze wielu Zydow ma w rodowodzie przodkow polskich. I
            nawet jezeli ilosc tych przodkow jest dominujaca on mimo to przyznaje sie ze
            jest Zydem.

Oczywiscie nie kazdy. Jak w kazdym narodzie sa porzadni ludzie i ludzie szuje,
            mordercy, zbrodniarze.

Powiedzial Jezus: "Schowaj ten helikopter, albowiem kto helikopterem wojuje, od
            helikoptera zginie".

Byl bardzo madrym i porzadnym Zydem, (jak wielu by go na tym forum nazwalo)
            lewakiem - pacyfista. W przeciwienstwie do Sharona, ktory mimo to jest
            bozyszczem niektorych forumowiczow. A Przykazania mowia: "Nie bedziesz mial
            innych Bogow przede mna".
      • zbyszek95 Re: Hitler był nieomylny 24.03.04, 13:20
        Nie wiem kim jesteś , nie wiem gdzie żyjesz, i jakąkolwiek podążasz drogą...
        Ale jest mi wstyd za ciebie i tobie podobnych...
        Przeciez ty nic nie wiesz o Izraelu i żydach , ich lękach przed wyjsciem z domu
        w normalny dzień. Całe to "arabskie zamieszanie" to jedna wielka lipa.
        Ludzie wierzący w jakiego kolwiek Boga, nie powinni wierzyć przywódcom, którzy
        obiecując raj w niebie każą im zabijać niewiernych i samu ginąć. Dlaczego
        przywódca tego sam nie zróbi tylko szuka frajera ,który się wysadzi w autobusie
        z niewinnymi ludzmi.
        Nie jestem żydem ale zdarzalo mi się jechać w autobusie w Tela wiwie z żydami
        z rosji oni się boją.A są to prości ludzie bo bogat żyd ma pancernego mercedesa
        i nieboi się oszolomów. Pomyśl na drugi raz zanim coś napiszesz, Jak okupacja,
        jaki Hitler przecież to był tylko duży skok na żydowską kasę, potrzebną na
        uzbrojenie i politykę.
        • Gość: uta Re: Hitler był nieomylny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 17:16
          To po co tam się pchali - Pan wybrał ten naród i byli narodem bez ziemi od
          czasów egipskich - zachciało sie ojczyzny to ukradli Palestynie i jeszcze sie
          dziwią,że protesty eksterminowanego narodu siegają na cały świat.
        • Gość: gosc tez jechalam autobusem IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.03.04, 00:30
          nie tylko z zydami ale rowniez z druga strona tego konfliktu.
          Ludzie boja sie i tu i tu. Mieszkalamrowniez w kilku palestynskich miastach,
          ktorymjeszcze przed powstaniempanswto Izrael odcinalo wode co drugi,trzeci
          dzien,zeby przypadkiemturysci nie wpadlina pomysl,zeby mieszkac w hotelu w
          takim Betlejemi zeby sie arabom za dobrze nie zylo. Widzialam celniczki
          odprawiajace pielgrzymow arabskich w samych stanikach i rozpietych mundurach
          (co obraza wielka jest,jakby kto nie wiedzial) itd.itd
          Ciekawe rowniez jest to, ze ci swiezo przybyli z Rosji izraelczycy uwazaja, ze
          te ziemie, ktore naleza do panstwa Izrael od II wojny switowej naleza im sie i
          juz, ze tylko oni maja prawo tam przebywac, ze nie ma i nigdy nie bylo czegos
          takiego jak Palestyna a Arab mieszkajacy tam od wiekow to wasciwie nie czlowiek.

I mimo, ze nie popieram zadnej formy terroru trudno mi powiedziec,ze sie dziwie
          wysadzajacym sie Palestynczykom. Dziwie sie natomiast Izraelowi, ze swiadomie
          nakreca te spirale przemocy. Mam rowniez wrazenie, ze panstwo Izrael solidnie
          na te zamachy pracowalo i pozostaje tylko miec nadzieje,ze kiedys obu stronom
          przyjdzie do glowy, ze dogadac sie to jedyna droga
        • yacek1 Chba z ta kasa przesadzasz. 18.04.04, 18:54
          zbyszek95 napisał:

> Nie wiem kim jesteś , nie wiem gdzie żyjesz, i jakąkolwiek podążasz drogą...
          > Ale jest mi wstyd za ciebie i tobie podobnych...

Nie wiem co on napisal, bo go skasowano. Trudno mi wiec wstydzic sie za niego.
          Zreszta niech kazdy wstydzi sie za siebie.

> Przeciez ty nic nie wiesz o Izraelu i żydach , ich lękach przed wyjsciem z dom
          > w normalny dzień. Całe to "arabskie zamieszanie" to jedna wielka lipa.
          > Ludzie wierzący w jakiego kolwiek Boga, nie powinni wierzyć przywódcom,
          > którzy obiecując raj w niebie każą im zabijać niewiernych i samu ginąć.
          > Dlaczego przywódca tego sam nie zróbi tylko szuka frajera ,który się wysadzi
          > autobusie z niewinnymi ludzmi.

A co ty wiesz o Palestynie i Palestynczykach, ich lękach przed wyjsciem z dom
          w normalny dzień. Całe to "zydowskie zamieszanie" to jedna wielka lipa.

> Ludzie wierzący w jakiego kolwiek Boga, nie powinni wierzyć przywódcom,
          > którzy obiecując raj w niebie każą im zabijać niewiernych i samu ginąć.
          > Dlaczego przywódca tego sam nie zróbi tylko szuka frajera ,który się wysadzi
          > autobusie z niewinnymi ludzmi.

Dlaczego (podobno wierzacy w jakiegos Boga) Bush i Sharon nie stana w pierwszym
          szeregu, oko w oko z wrogiem, tylko jak piszesz, jezdza pancernymi mercedesami
          i maja w dupie tych "biednych Zydow z bylego ZSRR", ktorzy musza jezdzic
          autobusami? Dlaczego Bush wysylsa mlodych,biednych i glupich (glupich bo
          biednych)chlopcow aby zabijali cywilna ludnosc innego kraju. Dlaczego na rozkaz
          Sharona zabija sie niewinnych Palestynczykow i spychaczami rozwala ich domy.

Dlaczego na okupowanych terenach zaklada sie bezprawnie nowe zydowskie osiedla.
          Dziwisz sie, ze prawowici wlasciciele do nich strzelaj.
          dlaczego nikt nie napada na panstwo, ktore lekcewazy ponad 60 Rezolucji ONZ-tu
          i posiada bron masowego razenia wbrew ukladom o zakazie rosprzestrzeniania tej
          broni?

Moze odpowiesz mi narazie na to.

> Nie jestem żydem ale zdarzalo mi się jechać w autobusie w Tela wiwie z
          żydami
          > z rosji oni się boją.A są to prości ludzie bo bogat żyd ma pancernego
          mercedesa
          >
          > i nieboi się oszolomów. Pomyśl na drugi raz zanim coś napiszesz, Jak
          okupacja,
          > jaki Hitler przecież to był tylko duży skok na żydowską kasę, potrzebną na
          > uzbrojenie i politykę.
    • sunday Takich, jak Ty, powino się eliminować. 24.03.04, 12:41
      ... eliminować, jak pewnego szejka pare dni temu.

/Coś przekręciło poprzedni post./
    • Gość: PawełS Pediatra - bo wysyła dzieci na śmierć... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 12:43
      Leczyć nie umie więc wysyła dzieci żeby wysadzały sie w Izraelu. Ciekawe ilu
      takich bandytów władze Izraela będą musiały jeszcze zlikwidować?
      • Gość: shlomo mintz Pediatra w Gazie - niebezpieczny zawód... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 12:49
        właściwie mógłby ktoś przyjmować zakłady,ile czasu dr Rantisi
        będzie jeszcze "leczył" dzieci : 24godziny,a może 48 ?
        • Gość: Gedymin Re: Pediatra w Gazie - niebezpieczny zawód... IP: *.gwardii.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 24.03.04, 22:14
          Powód dla którego Randisi jest radykalny są całkiem prozaiczne - tylko
          najbardziej radykalny może być przywódcą hamasu. To pozwala na skok na kasę -
          giną tylko frajerzy z ładunkami u pasa.
    • Gość: J.T.Gross [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 12:43
      • sunday Re: Takich, jak Ty, powino się eliminować. 24.03.04, 12:45
        > Waszą religią są kłamstwa a waszym B-giem kwity bankowe.

A Twoim nienawiść.

> Shalom

Dziwię się, że ci to słowo przechodzi przez usta.
        • Gość: J.T.Gross [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 12:54
          • sunday Tak samo jak wszystko, co tutaj mówisz. /nt 24.03.04, 13:28
      • Gość: antek Re: Takich, jak Ty, powino się eiliminować. IP: *.textalk.com 24.03.04, 13:53
        Przyznaj się,dali Ci przepustkę ze szpitala dla ciężko kopniętych?
        • sunday Re: Takich, jak Ty, powino się eliminować. 24.03.04, 14:00
          Do mnie mówisz, Antuś?
          • Gość: antek Re: Takich, jak Ty, powino się eliminować. IP: *.chello.pl 24.03.04, 21:01
            Tak, teraz jestem pewien, że dostałeś przepustkę z psychiatryka, skoro nie
            jesteś w stanie prawidłowo ocenić, czy mówią do ciebie, czy nie.
            • sunday bluzgacze 25.03.04, 01:23
              > Tak, teraz jestem pewien, że dostałeś przepustkę z psychiatryka,
              > skoro nie jesteś w stanie prawidłowo ocenić, czy mówią do ciebie,
              > czy nie.

Antuś, a skąd Ty się tak dobrze znasz na tych
              Twoich "psychiatrykach" i przepustkach?

Nie odpowiedziałeś mi na proste pytanie - wciąż nie wiem,
              czy bluzgałeś do mnie. Ale tak to już z bluzgaczami jest
              - ośliniają wszystkich w koło.
      • Gość: fredzio54 [...] IP: 5.3.1R* / *.red.bezeqint.net 24.03.04, 17:24
    • Gość: efka [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 12:48
    • koszalekopalek2 Re: Nowy szef Hamasu wzywa do ataków na Izrael 24.03.04, 12:50
      W odróżnieniu od poprzedniego szefa który nawoływał do ataków na Izrael :-P
    • Gość: fredzio54 [...] IP: *.red.bezeqint.net 24.03.04, 12:51
      • gucio60 Re: Nowy szef Hamasu wzywa do ataków na Izrael 24.03.04, 13:05
        on to robi od lat, nic nowego
        obwiazanie palestynczyka dynamitem jest jednym ze sposobow leczenia w
        Palestynie, kuracja dziala natychmiast ma tylko jedna zasadnicza wade, dziala
        na zbyt wielu i dlatego ten pediatra nie moze tego opatentowac
        • Gość: ups Re: Nowy szef Hamasu wzywa do ataków na Izrael IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 17:19
          Nie rozumiesz pojęcia "przywódca duchowy" - to wprawdzie inna religia ale jak
          byś się poczuł gdyby ktoś w taki sposób wyeliminowal twojego przwódcę
          duchowego - może to jest Ojciec Świety a może Miller.
          • sunday Rzecznik izraelskiego MSZ-u, Marek Sofer... 24.03.04, 17:30
            > Nie rozumiesz pojęcia "przywódca duchowy" - to wprawdzie
            > inna religia ale jak byś się poczuł gdyby ktoś w taki sposób
            > wyeliminowal twojego przwódcę duchowego - może to jest Ojciec
            > Świety a może Miller.

Rzecznik izraelskiego MSZ-u, Marek Sofer:
            "He was not a spiritual leader. This term does injustice
            to the term 'spiritual leader' and an insult to real spiritual
            leaders. He was a terrorist mastermind."

I tyle.

Luki
            • Gość: Cliche Yassine bohater IP: *.mess.gouv.qc.ca 24.03.04, 17:52
              Yassine bedzie zyl wieczznie. Moim zdaniem Szaron popelnil wielki blad
    • Gość: ZZ pediatra? lekarz? IP: *.top.net.pl 24.03.04, 13:32
      Czy składał przysięgę Hipokratesa? Czy w ogóle studiował medycynę? A może to
      było tak, że przebywał w Polsce na papierach studenta medycyny, obracał
      blondynki i pobierał "nauki" w firmie Kiszczaka, Moczara i innych? Swego czasu
      było w Polsce bardzo dużo takich "studentów".
      W tej sytuacji blokowanie Polakom możliwości pracy w UE i USA nie powinno
      zaskakiwać.
    • Gość: Abu Omar Re: Nowy szef Hamasu wzywa do ataków na Izrael IP: *.uni.lodz.pl 24.03.04, 13:40
      kiedy w koncu polskie media bedw uczciwe! kiedy gazeta wyborcza bedzie
      prycezyjna w przekazaniu informacji Polakom.........Dr Alrrantisi nie zostal
      nowym glownym szefem Hamasu tylko szefem Hamasu w miescie Gazy!. Nowym glownym
      szefem Hamasu to Khaled Misz'al zyjacy w Libanie.
      Gazzeta wyborcza i jak reszta medow Polskich niestety nie szanuje czetylnikow i
      uszukuje i nie stety czetylnicy daja sie nabrac i w koncu nie dziwie jej sie(
      wyboracza) bo jej wlasciciel jest sionista!
      • Gość: fredzio54 [...] IP: 5.5R2D* / *.cust.bezeqint.net 24.03.04, 14:07
      • gucio60 Re: Nowy szef Hamasu wzywa do ataków na Izrael 24.03.04, 14:34
        Gość portalu: Abu Omar napisał(a):

> kiedy w koncu polskie media bedw uczciwe! kiedy gazeta wyborcza bedzie
        > prycezyjna w przekazaniu informacji Polakom.........Dr Alrrantisi nie zostal
        > nowym glownym szefem Hamasu tylko szefem Hamasu w miescie Gazy!. Nowym
        glownym
        > szefem Hamasu to Khaled Misz'al zyjacy w Libanie.
        > Gazzeta wyborcza i jak reszta medow Polskich niestety nie szanuje czetylnikow
        i
        >
        > uszukuje i nie stety czetylnicy daja sie nabrac i w koncu nie dziwie jej sie(
        > wyboracza) bo jej wlasciciel jest sionista!

poczytaj jesli znasz jezyk a napewno ci pomoze, kto jest szefem tej
        terrorystycznej organizacji

www.frankfurterrundschau.de/ressorts/nachrichten_und_politik/nachrichten_aktuell/?cnt=410069&
      • Gość: August [...] IP: *.nest.gliwice.pl / *.nest.gliwice.pl 24.03.04, 14:37
      • Gość: polonus [...] IP: *.proxy.aol.com 25.03.04, 00:57
    • Gość: August Re: Nowy szef Hamasu wzywa do ataków na Izrael IP: *.nest.gliwice.pl / *.nest.gliwice.pl 24.03.04, 14:21
      Zastrzelić jak parszywego psa!
      • Gość: Hamas to mord! I znowu schowa sie za dziecmi i wysle je na smierc IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.03.04, 14:58
    • Gość: obserwator Re: Nowy szef Hamasu wzywa do ataków na Izrael IP: 62.190.106.* 24.03.04, 14:42
      Co to za bog na ktorego powoluja sie islamisci? To jest prawdopodobnie bog zla.
      Wiec izraelici do ataku, cel jest znany. Zycze powodzenia.
    • dzidzia14 [...] 24.03.04, 15:11
      • Gość: DUPEK DUPKOWATY [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.03.04, 16:51
        • Gość: Kto mieczem Kto mieczem wojuje IP: *.do.pl / *.generacja.pl 24.03.04, 17:43
          Ten od miecza ginie. Tak przy okazji Szaron na wielkoluda mi nie wygląda :-)
    • Gość: Andi Re: Nowy szef Hamasu wzywa do ataków na Izrael IP: 195.27.163.* 24.03.04, 15:13

... Rantisi zaapelował, by zintensyfikować ataki na Izrael. - Musimy dać
      syjonistycznym okupantom lekcję - mówił na stadionie w mieście Gaza, gdzie
      dziesiątki tysięcy zwolenników Hamasu przyszło dowiedzieć się, kto będzie nowym
      przywódcą organizacji...
      *-
      Stadion w Gazie - trudno sobie wyobrazic lepszy cel ataku lotniczego. Prawie
      caly Hamas gromadzi sie na jednym miejscu ... a izraelski wywiad dowiaduje sie
      o tym dopiero z Gazety Wyborczej ...

• Gość: H Re: Nowy szef Hamasu wzywa do ataków na Izrael IP: 63.121.99.* 24.03.04, 16:04
      Z wczorajszego badania na CNN poll w Izraelu 60procent popiera terroryzm.
      A wiec sami Zydzi wybieraja smierc tak samo jak Palestynczycy.
      Nie mam zadnej preferencji czy to Zyd czy Palestynczyk jest mi obojetne
      czy gina czy nie.Choc Zyd jest bardzo madry ale nie zasiadzie do stolu
      rozmow z Palestynczykami.Takze my warcholy bylysmy madrzejsi od Zydow
      bo okragly stol uniknal przelewu krwi i nie doszlo do konfrontacji
      z komuna a moze i Zwiazkiem Radzieckim.
      Wybijcie sie wszyscy nawzajem.
    • Gość: Wolna Palestyna! Wolna Palestyna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 16:58
      Wolna Palestyna!
      • muzg.komuszy [...] 24.03.04, 17:00
        • Gość: Tomson [...] IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 24.03.04, 17:12
      • Gość: Gedymin Re: Wolna Palestyna! IP: *.gwardii.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 24.03.04, 22:28
        Wolna Palestyna!

Autor: Gość: Wolna Palestyna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

--------------------------------------------------------------------------------
        Wolna Palestyna!

Popieram - wolna od hamasu!
    • Gość: Snajper [...] IP: 199.243.74.* 24.03.04, 17:00
    • Gość: Tomson Zamiast zabijać setki Żydów, Hamas poluje na IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 24.03.04, 17:11
      tłustego wieprza SSharona i mi się to podoba :o)
    • lmark Re: Nowy szef Hamasu wzywa do ataków na Izrael 24.03.04, 17:17
      Terroryści wszelkiej maści i należący do wszystkich organizacji
      terrorystycznych powinni być bez sądu wszelkimi sposobami zlikwidowani,a jeśli
      ukrywają się jak szczury wśród ludności "cywilnej" to niech nie płaczą na cały
      świat że przy likwidacji bandytów (z premedytacją zabijających bezbronnych)
      giną ich wyznawcy alla pllenni jak zaraza czy grzyby po deszczu.
      • Gość: tyfus Jadu tyle ze az milo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 17:54
        a tak na marginesie czy ktores z was sie probowalo zastanowic do czego to
        prowadzi?
        zalozmy ze hamas trafia w Szarona. Izrael wyrzyna jakas sluszna liczbe
        Palestynczykow. Co robi Libia Iran a maoze Egipt, Algieria? A jeszcze calkiem
        konkretna spolecznosc arabska we Francji?
        Ku pogodzeniu wszytskich, jak nam juz Szaron z kolesiami podpali ten swiat to
        problemy same sie ureguluja. Mialem tylko nadzieje ze to nie za mojej kadencji
        nastapi. Historia jesli ktos ja napisze z penoscia nie uzna Szrona za milosnika
        pokoju.
        Bog z wami
        • dzidzia14 Re: Jadu tyle ze az milo! 24.03.04, 18:04
          Gość portalu: tyfus napisał(a):

> a tak na marginesie czy ktores z was sie probowalo zastanowic do czego to
          > prowadzi?
          > zalozmy ze hamas trafia w Szarona. Izrael wyrzyna jakas sluszna liczbe
          > Palestynczykow. Co robi Libia Iran a maoze Egipt, Algieria? A jeszcze calkiem
          > konkretna spolecznosc arabska we Francji?
          > Ku pogodzeniu wszytskich, jak nam juz Szaron z kolesiami podpali ten swiat to
          > problemy same sie ureguluja. Mialem tylko nadzieje ze to nie za mojej
          kadencji
          > nastapi. Historia jesli ktos ja napisze z penoscia nie uzna Szrona za
          milosnika
          >
          > pokoju.
          > Bog z wami

I tu masz rację.
          Izrael już dąży do konfrontacji a wręcz do wojny.
          Myślę, że dalsze spokojne bombki dobrze przygotowane na posterunki izraelskie
          to to co nam odpowiada. Bez gorączki i paniki panie i panowie.
          Eliminowanie cywilnego żydowstwa w autobusach umacnia tylko izraelskich
          jastrzębi.
    • Gość: fredzio54 [...] IP: 5.5R* / 212.25.109.* 24.03.04, 17:51
      • dzidzia14 Re: Nowy szef Hamasu wzywa do ataków na Izrael 24.03.04, 17:55
        Dlaczego ten wasz Szaron nosi wszędzie te kamizelki kuloodporne.
        na brzuchu, na plecach, na nogach aż przez kołnierzyk na ryj mu wyłażo.
        Co on taki bojoncy?

Gość portalu: fredzio54 napisał(a):

> polacy nie umaja wojowac popieraja rabstwo i nienawidza zydow
        > narod tchorzow i zajacy z rocku 39 43 44
        > chalj chlaj bo unia nasz raj
        > mam dobre wiadomsci bedziemy walczyc do ostaniego araba :))))))))))
        • Gość: fredzio54 Re: Nowy szef Hamasu wzywa do ataków na Izrael IP: 5.5R* / *.red.bezeqint.net 24.03.04, 17:59
          ja osobiscie nie nasze kamizelki kuloodporne
      • Gość: Harry [...] IP: *.telia.com 24.03.04, 18:02
        • Gość: fredzio54 [...] IP: 5.5R* / 212.25.109.* 24.03.04, 18:43
          • Gość: Harry [...] IP: *.telia.com 24.03.04, 21:31
            • Gość: _ [...] IP: *.tnt9.nyc9.da.uu.net 24.03.04, 23:52
      • Gość: a psik Re: Nowy szef Hamasu wzywa do ataków na Izrael IP: *.zrpa.com 24.03.04, 18:08
        nie uda wam sie...
      • Gość: aaa Re: Nowy szef Hamasu wzywa do ataków na Izrael IP: *.kim.pl 24.03.04, 19:40
        Gość portalu: fredzio54 napisał(a):

> polacy nie umaja wojowac popieraja rabstwo i nienawidza zydow
        > narod tchorzow i zajacy z rocku 39 43 44
        > chalj chlaj bo unia nasz raj
        > mam dobre wiadomsci bedziemy walczyc do ostaniego araba :))))))))))

Izraelici nie umaja pisac po polskiamu.
    • atosus Re: Nowy szef Hamasu wzywa do ataków na Izrael 24.03.04, 17:53
      Ostatnie zdanie artykułu: "Wlk.Brytania zamroziła w środę konta bankowe Hamasu".
      A gdzie informacja o zablokowaniu kont bankowych Izraela ?
    • douglasmclloyd Re: Nowy szef Hamasu wzywa do ataków na Izrael 24.03.04, 18:06
      sunday napisał:

> Tja... od kiedy zajęciem pediatrów jest zabijanie dzieci?

Parafrazując wypowiedź Szarona: Świat będzie lepszy bez Szarona.
    • Gość: efdisk Re: Nowy szef Hamasu wzywa do ataków na Izrael IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 18:13
      Wg. mnie Szaron swoim posunieciem chce sprowokowac Palestynczykow do kilku
      spektakularnych akcji terrorystycznych, by miec pretekst (i poparcie swiatowej
      opinii publicznej) do calkowitej ich eksterminacji. To cwana faszystowska
      swinia, ktora nie dba o swoich ludzi tylko przemyslna gra probuje zrealizowac
      chore aspiracje. Osmielony przez poparcie blizniaczych w "polityce
      zagranicznej" Stanow Zjednoczonych (i Hussajn i al kaida to wynalazki CIA,
      ktore "wymknely sie" spod kontroli, a teraz sa wspanialym pretekstem do
      zajmowania terenow roponosnych) uwaza chyba ze zostanie "Krolem Zydowskim"...
      Oby Bog pozwolil mu "zrozumiec" i odejsc ze swiata polityki, w co niestety
      osobiscie nie wierze
    • Gość: Andrzej Re: Nowy szef Hamasu wzywa do ataków na Izrael IP: *.ny325.east.verizon.net 24.03.04, 18:33
      Daruj sobie taka gowniana propagande, nikt wam juz nie uwierzy.
    • Gość: Cc [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 18:45
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka