Gość: !!! IP: 195.152.54.* 30.03.04, 12:03 www.guardian.co.uk/israel/Story/0,2763,1180910,00.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goldbaum "obrona" :) 30.03.04, 12:07 Odpalenie rakiet z dwoch (!) helikopterow bojowych w sparalizowanego dziadka poruszajacego sie w wozku inwalidzkim jest "obrona". :) Odpowiedz Link Zgłoś
besciak Re: "obrona" :) 30.03.04, 12:43 goldbaum napisał: > Odpalenie rakiet z dwoch (!) helikopterow bojowych w sparalizowanego dziadka > poruszajacego sie w wozku inwalidzkim jest "obrona". Nawet slepy potrafi... Do pierwszego zamachu na World Trade Center doszło 26 lutego 1993 r. Eksplozja nastąpiła w rejonie podziemnego parkingu zarezerwowanego dla pojazdów Secret Service - służby ochrony prezydenta USA... Przywódcą zamachowców okazał się 53-letni <NIEWIDOMY> egipski szejk Omar Abdel Rahman... Goldie cos zle uzywasz tych szarych. Zle Ci wychodzi propaganda. Walnij sie ponownie kilka razy Koranem w lep to moze uda Ci sie cos wystukac. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: "obrona" :) 30.03.04, 12:47 I co to ma wspolnego z niedawnym zamordowaniem za pomoca 3 rakiet (!) sparalizowanego dziadka w wozku inwalidzkim przez dwa (!) helikoptery bojowe? Moze za czesto walisz sie tym koranem po glowie? Odpowiedz Link Zgłoś
besciak Samodzielne myslenie 30.03.04, 12:54 nie jest tak trudne. Walnij sie ponownie koranem w lep. Mam nadzieje ze tym razem zobaczysz cos wiecej poza Muhamedem na pegazie. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum ... nie jest twoja mocna strona 30.03.04, 13:25 Moze przestan sie walic koranem po glowie i w krotkiej chwili, gdy bedziesz mogl sie skoncentrowac wytlumaczysz nam to o co cie pytalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re argumentacja IP: 195.152.54.* 30.03.04, 13:30 kiedy komus brakuje argumentow,obraza Odpowiedz Link Zgłoś
besciak .... swiadczy o tym ze kalectwo 30.03.04, 13:38 w jakim kolwiek wydaniu nie stoi terrorystom na przeszkodzie w mordowaniu niewinnych ludzi. Nawet Ty, uposledzony (odwoluje moje slowa o tym ze ty jestes jedynym "mozgowcem") nadajesz sie na terroryste, lub nim juz jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum to ci izraelscy piloci helikopterow sa kalekami? 30.03.04, 13:43 zakwalifikowales mnie juz jako terroryste... Acha. I co, zlkwidowalbys mnie "fizycznie" gdybys mogl? Odpowiedz Link Zgłoś
besciak . 30.03.04, 13:50 goldbaum napisał: > zakwalifikowales mnie juz jako terroryste... Acha. > > I co, zlkwidowalbys mnie "fizycznie" gdybys mogl? Ty sie sam likwidujesz i fizycznie i psychicznie. Jedyne co moge to zyczyc ci powodzenia :) Ja wiem ze lubisz miec ostatnie slowo wiec dam ci ta satysfakcje. Szkoda mi Ciebie (troszke) kaleki, mini-terrorysty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: . IP: 195.152.54.* 30.03.04, 14:04 jak powiedzialem wczesniej ,niemasz sensownego do powiedzenia, stosujesz argumentu "ty glupku..." Odpowiedz Link Zgłoś
besciak Re: . 30.03.04, 14:09 Gość portalu: !!! napisał(a): > jak powiedzialem wczesniej ,niemasz sensownego do powiedzenia, stosujesz > argumentu "ty glupku..." Nej. Goldie jest lekko psychiczny (on wie o Tym). Odpowiedzialem nie Tobie tylko Goldiemu jak sprawa wyglada. Teraz kolej na Ciebie z nim dyskutowac, mi ten czlowiek sie znudzil. Ps. Ja nie mam ochoty walic sie po lbie koraniem zeby zrozumiec Goldiego. Koran lezy w twoich rekach :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: . 30.03.04, 14:05 No coz. Pobluzgaj sobie troszke, skoro nie mozesz mnie "zlkwidowac fizycznie" choc tak bardzo bys chcial... Odpowiedz Link Zgłoś