Dodaj do ulubionych

nasi zolnierze caly czas masakruja wroga :)))))

09.04.04, 13:59
najlepsze wojsko w europie :))))..zadnych strat.pelna skutecznosc :)))))

brawo - jankesi powinni sie od nas uczyc :))))ale wiadomo - stara szlachecka
tradycja uczy ze:

Z arabusami poczciwey rozmowy nie masz, bo plemię złodzieyskie, tedy wszelką
gadkę zaczynay dawszy wprzódy w pysk.takyej kuracyji stworzenie to nieboze
oglady i kultury jakims przedziwnym cudem nabywa"

story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/afp/20040409/wl_mideast_afp/iraq_karbala_040409102906&e=5
Obserwuj wątek
    • Gość: traian czytałem kiedyś wspomnienia zołnierzy Andersa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.04, 14:07
      pisali ze nalepszy spośób na Araba to walić w pysk, od razu masz w nim
      przyjaciela
      najgorsza rzecz być dla niego serdeczny - uzna cie za słabeusza
    • indris Coś się psuje w Al-Kaidzie 09.04.04, 14:08
      Jej agenci wpływu zaczynają łgać w sposób dość niezdarny i łatwy do
      zdemaskowania. Tekst agenta wpływu marcusa_crassusa "Z arabusami poczciwey
      rozmowy nie masz..." jest fałszerstwem kilkakrotnie juz demaskowanym na tym
      forum. W oryginale bowiem było "Z Wołoszynami pocziwey rozmowy nie masz..."
      • Gość: traian Indris zapisałeś sie juz do Leppera? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.04, 14:10
        podobno potrzebuje yntelektualistów, moze cie zrobi nawet ministrem pracy i
        opieki spoęłcznej ;)
        • Gość: MM Re: Indris zapisałeś sie juz do Leppera? IP: *.isp.broadviewnet.net 09.04.04, 17:30
          Tu nie chodzi o intelektualizowanie, ale o prosta i latwo weryfikowalna prawde.

Jesli ktos nie potrafi nie lgac w tak prostych sprawach, lze rowniez i w
          innych. I to jest wlasnie crassus w pelnej swojej krasie (pun intended).
    • Gość: azja tuchajbejowic Re: nasi zolnierze caly czas masakruja wroga :))) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.04, 14:09
      a wcześniej kolega czytywał "prawdę", prawda ? :-)
      • lee.miller Re: nasi zolnierze caly czas masakruja wroga :))) 09.04.04, 14:17
        > a wcześniej kolega czytywał "prawdę", prawda ? :-)

Nie każdy jest w Twoim wieku :)
        • Gość: azja t. Re: nasi zolnierze caly czas masakruja wroga :))) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.04, 14:20
          wiem, wiem że nie każdy... smarkateria tobie podobna też tu pisuje. I to
          głównie na tematy, które zna z opowiadań, bo wtedy jeszcze samodzielnie siku
          nie potrafiła zrobić.
          • lee.miller Re: nasi zolnierze caly czas masakruja wroga :))) 09.04.04, 14:48
            Skąd wiesz ile ja mam lat?
          • Gość: MM Re: nasi zolnierze caly czas masakruja wroga :))) IP: *.isp.broadviewnet.net 09.04.04, 17:31
            Siku samodzielnie? Powiedzialbym, ze w tamtych latach jeszcze ojcu
            przeskakiwala z jajka na jajko ;o)

Gdzie sie w narodzie podzial szacunek dla starszych i rozumniejszych?
          • schlagbaum Re: nasi zolnierze caly czas masakruja wroga :))) 09.04.04, 23:07
            Gość portalu: azja t. napisał(a):

> wiem, wiem że nie każdy... smarkateria tobie podobna też tu pisuje. I to
            > głównie na tematy, które zna z opowiadań, bo wtedy jeszcze samodzielnie siku
            > nie potrafiła zrobić.

Jestes pewny, ze milosnik Kena dzisiaj juz potrafi ?

• Gość: Tomson Nasze "dzielne" wojsko morduje cywilów, ty chory IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.04.04, 14:38
      zboczony psycho-nazisto!!
      • goldbaum ale to jest nasze wojsko i dlatego to jest dobrze 09.04.04, 14:41
        Gdyby inne wojsko zabijalo nasze wojsko, to wtedy to jest zle.

Kodeks Kalego w wykonaniu "prawnika".
        • jarek-fastweb Jat uzywasz slowa " nasze" to naprawde nie wiem o 09.04.04, 14:44
          kim mowisz......
        • marcus_crassus mloca to bydlo ze az milo :))) brawa dla naszych 09.04.04, 15:48
          zolnierzy...tak trzymac chlopaki :)))))

w takich chwilach mozna byc dumnym ze swojego kraju :))))
          • Gość: Tomson Crassul pojebie ciebie już tylko można IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.04.04, 17:56
            wyeliminować, nic więcej. Mam nadzieję że jak już niedaj boże Al-Kaidzie
            przyjdzie do lba uderzyć na Polskę, to ty zdechniesz jako pierwszy.
        • sdzicho A Ciebie co, maly KALI, natchnelo? 09.04.04, 17:36
          wybierasz sie na studia prawnicze?
    • Gość: Dziennikarz Re: nasi zolnierze caly czas masakruja wroga :))) IP: *.arcor-ip.net 09.04.04, 15:59
      marcus_crassus napisał:

> najlepsze wojsko w europie :))))..zadnych strat.pelna skutecznosc :)))))

HAHAHAHAHAHA!
      Nie docieraja do ciebie widac wiadomosci, wasi sie ostatecznie zblaznili
      oddajac niemalze bez walki kilka miast i miasteczek, a takze dwa sklady broni i
      dopiero Amerykanie przejeli sprawe i powoli odbijaja straty. To wasze
      masakrowanie to chyba w pospiechu ucieczki HEHE!
      To sie nazywa sukces: wspomagac wroga nie zmieniajac strony, wy wszy falszywe :-
      ))))))))
      Dziennikarz
      • marcus_crassus miales ciekawe sny :)))..ale poczytaj sobie lepiej 09.04.04, 16:01
        wiadomosci z realnego swiata :)))

ps-z tego co liczylem ubili w ciagu ostatnich dni okolo 30-40 w tym szefa
        sadrystow w karbali :))))

takiego przerobu nie maja nawet amerykanie :DDDDDD
    • bam_buko Czy ktos/cos potrafi zamknac dziub Krasuli 09.04.04, 16:06
      Krasula opanuj sie na boga!!!! nasi ,twoi,tamci ,inni...masakruja sie.
      Czy ciebie juz kompletnie poj....lo
      • marcus_crassus no juz juz :))))nie wydzieraj sie tak jakby cie 09.04.04, 16:08
        zywcem obdzierano :)))a potem mozesz mnie cmoknac w moj buszewiacki tylek :)))

koncze pizze i lece :))
      • indris Czy ktos/cos potrafi zamknac dziub Krasuli 09.04.04, 16:55
        Al-Kaida, jeżeli mu poleci po premii za niewiarygodność.
    • Gość: cichy wielbiciel Wielka Krasulo-Izraelicie IP: *.netspace.net.au 09.04.04, 16:27
      Rzeczywiscie, polscy zolnierze pieknie dzis rozstrzelali iranskich pielgrzymow
      w samochodzie na drodze przed Karbala. Tak, tak, masz racje, caly swiat
      podziwia ich zrecznosc i odwage. Szescioro pasazerow - wszyscy zabici,
      zadziwiajaca skutecznosc.
      A jak slicznie opisano naszych w Guardianie:

www.guardian.co.uk/Iraq/Story/0,2763,1188913,00.html
      palce lizac...
    • abstrakt2003 Nikogo nie masakrują. 09.04.04, 16:32
      Oni jedynie odpieraja ataki - jak widać skutecznie :)
      I CHWAŁA IM ZA TO!
      • Gość: absurd2004 Masakrują IP: *.netspace.net.au 09.04.04, 17:27
        Tak, tak Abstrakcie2003, chwala im za to. Nasi bohaterscy zolnierze maja za
        zadanie ochroniac ludnosc iracka, zapewne wiec bronia ja przed tymi
        pielgrzymami z Iranu.
        • abstrakt2003 Nie prawda!!! 09.04.04, 17:35
          Podaj definicje masakry?
          P.S.
          Polscy żołnierze tam są czy się to komuś podoba czy nie! Nikogo nie masakrują!
          Dostali rozkazy i wykonuja je tak jak najlepiej potrafią - bronią się przed
          bandytami i utrzymuja pozycję - NIKOGO NIE ATAKUJĄ! Nie jest ich winą że
          sadryści dają się zabijać dziesiatkami!
          • Gość: abstrakt2008 Masakierka... IP: *.netspace.net.au 09.04.04, 18:31
            Masz racje Abstrakcie2003, szescioro zabitych pielgrzymow to jeszcze nie jest
            masakra. Moze jak zalatwia z pol miliona to bedzie pasowalo do Twojej definicji.

Te Iranke w Karbali tez dobrze namierzyli, na pewno w ramach obrony ludnosci
            miejscowej przed terrorystka. Powinni byli jednak sprawdzic czy nie byla w
            ciazy, bo jak byla, to by mozna bylo poprawic sukces strzelecki o jeden punkt
            wiecej.

Jak to dobrze, ze ludnosc szyicka w Karbali czuje sie teraz bezpiecznie pod
            czujna opieka bohaterskich Polakow i Bulgarow!! A bedzie sie czula jeszcze
            bezpieczniej jak przyjada marines z ciezkim sprzetem, a helikopterki beda im
            nad dachami domow szumem swoich wirniczkow spiewaly kolysanki.
            Pa, pa, dobranoc kociaczku.
            • abstrakt2003 Mam jedno pytanie IP: *.netspace.net.au 09.04.04, 21:06
              Dlaczego nie piszesz pod jakimś stałym nickiem?
              Raz jesteś "cichym wielbicielem" to znów znęcasz się na moim nickiem. Czyżbyś
              miał kłopoty z tożsamością?
          • Gość: MM Re: Nie prawda!!! IP: *.isp.broadviewnet.net 09.04.04, 21:11
            A jaka jest wedlug ciebie granica pomiedzy masakra a, powiedzmy, wypadkiem przy
            pracy czy 'collateral damage'. Czy moze jest to sto osob? Powiedzmy, ze sto
            osob to bylaby maskra, ale 99 to juz tylko efekt uboczny?

• abstrakt2003 Nie wiem jak jest różnica 09.04.04, 21:20
              To nie ja mówie że "masakrują" (pytaj się tych którzy lansuja taką tezę). Moim
              zdaniem gdy ktoś atakuje polskich żołnierzy to musi się liczyć z tym, że zginie!
              (oni nie pojechali tam na pieszczoty tylko na wojnę)
              • Gość: MM Re: Nie wiem jak jest różnica IP: *.isp.broadviewnet.net 09.04.04, 21:29
                Jesli pielgrzymi jada samochodem do swiatyni w swieto i ich sie rozstrzela na
                kawalki w samochodzie, to to moze sie kwalifikowac, nieprawdaz?
                • abstrakt2003 MM 09.04.04, 21:34
                  Łatwo jest ludzkie czyny oceniać siedząc przed monitorem. Nie wiemy, jak byśmy
                  my zareagowali pełniąc służbę w czasie wojny na punkcie kontrolnym, widzac
                  samochód jadący w naszym kierunku, którego kierowca nie reaguje na nasze
                  polecenia.
                  P.S.
                  Koniec na dzisiaj, idę spać.
      • Gość: Tomson Tak jak hitlerowcy w Polsce, obsrakcie2003!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.04.04, 17:57
        abstrakt2003 napisał:

> Oni jedynie odpieraja ataki - jak widać skutecznie :)
        > I CHWAŁA IM ZA TO!
    • schlagbaum Ten wasik ach ten wasik 09.04.04, 16:35
      marcus_crassus napisał:

> story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/afp/20040409/wl_mideast_afp/iraq_karbala_040409102906&e=5
      • schlagbaum Re: Ten wasik ach ten wasik 09.04.04, 16:36
        us.news2.yimg.com/us.yimg.com/p/afp/20040409/capt.sge.fuv58.090404102825.photo00.default-256x384.jpg

Gdzie ja go juz widzialem ?
        • schlagbaum Re: Ten wasik ach ten wasik 09.04.04, 16:39
          schlagbaum napisał:

> Gdzie ja go juz widzialem ?

Juz wiem

war.miniaturegigantic.com/posters/JuAnKaR/bush_hitler02.jpg
          • marcus_crassus no patrz szlagus...ale to gucio chcial zeby adolf 09.04.04, 16:42
            z martwych powstal...

cos sie "wskrzeszanie" nie udalo???? :)))))
      • marcus_crassus porzadny facet...z jajami :)))) ja tam go lubie :) 09.04.04, 16:36
        • schlagbaum Re: porzadny facet...:)))) Najemnik i okupant 09.04.04, 16:51
    • Gość: MM Re: nasi zolnierze caly czas masakruja wroga :))) IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 09.04.04, 17:41
      Czegos ty sie dzisiaj nacpal, jelopie?
      • sdzicho jak to czego? 09.04.04, 17:43
        bral tylko szkolenie u CCCP-a, actually white.rover.

to nasz spec nad specami od sabli y tradycyi.
        • Gość: MM Re: jak to czego? IP: *.isp.broadviewnet.net 09.04.04, 18:00
          A od kiedy to komunisci sa specami od szabli (raczej sztyletu lub plutonu
          egzekucyjnego) a tym bardziej od 'tradycyi', ktora tak skrzetnie niszczyli po
          wojnie.
          • sdzicho MM, czys Ty taki niebywaly na tym Forum? 09.04.04, 18:36
            CCCP, alias white.rover (dzisiaj tu nieobecny)
            to forumowy specjalista od Trylogii.
            • Gość: MM Re: MM, czys Ty taki niebywaly na tym Forum? IP: *.isp.broadviewnet.net 09.04.04, 19:30
              A ja akurat mowilem o crassusie, bo przeciez bolszewickie sa metody jego.

Ale na forum bywam niezbyt czesto i bynajmniej nie produkuje sie jak niektorzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka