lee.miller 03.05.04, 22:21 na pytanie, czy byłes w Stanach? :((( czy to jest intymne pytanie może czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcus_crassus ja odpowiem za tomsona - nie tylko nie byl w USA 03.05.04, 22:25 ale nigdy nie wyjezdzal z Polski :))) - no chyba ze na jakas wycieczke do czech ale chyba tez nie :))))))) do tego na moje pytanie czy nie jest dla niego nieporozumieniem ze facet ktory nie zna zupelnie swiata,nie zna historii (przyznal sie ze w technikum go za duzo nie uczyli i teraz rowniez) wypowiada sie o swiecie on stwierdzil cos ze jest dzieki temu "obiektywny i nie skazony zadnymi utartymi opiniami albo stereotypami" :))) czy jakos tak (tzn uzyl nieco prostszego slownictwa) ;))))))) ja powiem wiecej - tomson jest niskazony jakakolwiek postacia inteligencji ;)))) jest jak ten wesoly i radosny dzikus wychwalany przez niektorych filozofow XIX wiecznych :)))) urocza malpka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller Re: ja odpowiem za tomsona - nie tylko nie byl w 03.05.04, 22:30 > jest jak ten wesoly i radosny dzikus wychwalany przez niektorych filozofow XIX > wiecznych :)))) nieskażony - tak :) dzikus - tak :)) tylko czy on jest jeszcze wesoły czy już przerażający? ;))) Kompletnie tego nie rozumiem, jak można nie być ciekawym świata. Ale spojrzenie na istotę obiektywizmu ma Tomson, nie powiem, tfurcze ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czkawka Re: ja odpowiem za tomsona - nie tylko nie byl w IP: *.home.cgocable.net 03.05.04, 23:09 A ja przejechalam sie NY metrem i od tego dnia zapadlam na nieustajaca czkawke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traian Tomson nigdzie nie był IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.05.04, 22:26 on zna USa z Internetu Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller Re: Tomson nigdzie nie był 03.05.04, 22:31 W zasadzie to by się zgadzało ;) Jesli Tomson czerpie wiedzę o Stanach z Forum Świat, to... nie mam więcej pytań ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale-jaja Re: Tomson nigdzie nie był IP: 211.250.86.* 03.05.04, 22:34 Ma jeszcze do pomocy 'Wielką Encyklopedię Radziecką z 1951' :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller Re: Tomson nigdzie nie był 03.05.04, 22:39 A moze on to technikum dość dawno temu ukończył, hihi? Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_dyzurny Re: Tomson, dlaczego nie chcesz odpowiedzieć? :( 03.05.04, 22:32 Tomson był w Gdańsku. I w Toruniu na wycieczce. Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller Re: Tomson, dlaczego nie chcesz odpowiedzieć? :( 03.05.04, 22:34 Nie mozna tez zapomnieć, że w drodze do chałupy prawdopodobnie Lębork nawiedza ;) (biedny Lębork) Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_dyzurny Re: Tomson, dlaczego nie chcesz odpowiedzieć? :( 03.05.04, 22:41 Lębork? A po co? Tam nie ma nic, co mogłoby Tomsona zainteresować. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus ten torun jest kwestionowany ;))) 03.05.04, 22:34 podobno mial jechac ale stwierdzil ze skazi sie nadmiarem wiedzy i zrezygnowal ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller Re: ten torun jest kwestionowany ;))) 03.05.04, 22:38 marcus_crassus napisał: > podobno mial jechac ale stwierdzil ze skazi sie nadmiarem wiedzy i > zrezygnowal ;)))) > Słyszał, że w Toruniu pierniczą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak cóż za śliczne TWA, cóż za głeboki wątek IP: *.rudanet.com / *.rudanet.pl 03.05.04, 22:40 ... jaka piękna wzajemna masturbacja :-))))))))))))))))))))))))))). Crassulku podlizujesz wysługujesz się za .... łyżkę (s)trawy ????. Cóz niektórzy widać rodzą już się syndromem volks-deutscha Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller jesteś zazdrosny? :))) 03.05.04, 22:41 chcesz wątek na swoją cześć, intelektualisto? ;) trochę mało wyrazisty na razie jesteś, ale staraj się dalej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil BRAKUJE WAS NA TYM WATKU, SZCZEGOLNIE TRAJANA. IP: 217.153.143.* 03.05.04, 22:43 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=12379546 trajana, ktory jakis czas temu skarzyl sie na zezwierzecenie forum. i werw pod zmienionym nickiem tez jakos milczy... Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus moga mnie "zjechac" pro publico bono :)))) 03.05.04, 22:44 ja sie nie obraze ;)))) swoja droga naprawde mi sie skojarzylo :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_dyzurny Re: BRAKUJE WAS NA TYM WATKU, SZCZEGOLNIE TRAJANA 03.05.04, 22:44 Werw ma dwa nicki: od wsiegda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil Re: BRAKUJE WAS NA TYM WATKU, SZCZEGOLNIE TRAJANA IP: 217.153.143.* 03.05.04, 22:49 lekarz_dyzurny napisał: > Werw ma dwa nicki: od wsiegda! tylko ze jakos zapomnialo mu sie o tym poinformowac... ale to juz inna sprawa. pamietaj, werw, ze jestes jedna z osob, ktora najostrzej najezdzala na fredzia i gosci z izaela za niepotepianie fredziowych postow. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_dyzurny Re: BRAKUJE WAS NA TYM WATKU, SZCZEGOLNIE TRAJANA 03.05.04, 22:54 A co to ma do rzeczy? Te sprawy w ogóle się nie łączą, na żadnym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil Re: BRAKUJE WAS NA TYM WATKU, SZCZEGOLNIE TRAJANA IP: 217.153.143.* 03.05.04, 23:00 jesli tak sadzisz - to twoja sprawa. swoja droga podejrzewalem, ze tego rodzaju crassusowe posty pozostana bez twojego (i kolegow potepienia). a "sprawa" ta laczy sie z postami fredzia w ten sposob, ze skoro uwazasz za naganne zachowanie zydow, ktorzy fredzia bronia, rozgrzeszaja i nie chca potepic, to powinienes sam potepiac ohydne posty crassusa. no, chyba, ze nie uwazasz ich za ohydne. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_dyzurny Re: BRAKUJE WAS NA TYM WATKU, SZCZEGOLNIE TRAJANA 03.05.04, 23:05 Niestety, ochyda postów fredzia nie była istotą mojego sporu z tymi, którzy go rozgrzeszają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil Re: BRAKUJE WAS NA TYM WATKU, SZCZEGOLNIE TRAJANA IP: 217.153.143.* 03.05.04, 23:11 nie mylilem sie, ze nie zdobedziesz sie na potepienie ohydnego naigrywania sie z torturowanych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_dyzurny Re: BRAKUJE WAS NA TYM WATKU, SZCZEGOLNIE TRAJANA 03.05.04, 23:15 Ależ oczywiście: potepiam. Tyle tylko, że zło całego świata nie dochodzi do mnie w jednakowym stopniu. Filtr ma swoją ograniczoną przepustowość. Twój też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil Re: BRAKUJE WAS NA TYM WATKU, SZCZEGOLNIE TRAJANA IP: 217.153.143.* 03.05.04, 23:21 jakos nie widze tam twojej potepiajacej wiadomosci, natomiast widze, ze nadal sobie z crassusem przyjacielsko gadasz. a z ludzmi pokroju jewhatera, ad, gucia, crassusa, etc lepiej sie nie mieszac, bo cie jeszcze z nimi ktos moze pomylic. z kim przestajesz, takim sie stajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_dyzurny Re: BRAKUJE WAS NA TYM WATKU, SZCZEGOLNIE TRAJANA 03.05.04, 23:26 mam inna ocenę M-C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil Re: BRAKUJE WAS NA TYM WATKU, SZCZEGOLNIE TRAJANA IP: 217.153.143.* 03.05.04, 23:32 lekarz_dyzurny napisał: > mam inna ocenę M-C ba, przeciez razem bronicie uniwersalnych praw czlowieka, ktore zakazuja tortur, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: BRAKUJE WAS NA TYM WATKU, SZCZEGOLNIE TRAJANA 04.05.04, 00:05 Gość portalu: mirmil napisał(a): > jesli tak sadzisz - to twoja sprawa. > > swoja droga podejrzewalem, ze tego rodzaju crassusowe posty pozostana bez > twojego (i kolegow potepienia). Mirmil, mysle, ze brak potepienia postow crappusa wynika z faktu, ze go nikt poza zboczencami z tej samej parafii juz nie czyta. Gdybys na ten post tu nie zwrocil uwagi tez bym o nim nic nie wiedzial. Werw bywa czasami ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil "bycie ok" IP: 217.153.143.* 04.05.04, 00:20 > Mirmil, mysle, ze brak potepienia postow crappusa wynika z faktu, ze go nikt > poza zboczencami z tej samej parafii juz nie czyta. > Gdybys na ten post tu nie zwrocil uwagi tez bym o nim nic nie wiedzial. > Werw bywa czasami ok przyznam sie, ze otworzylem jego watek wyjatkowo, bo mnie zaintrygowal jego tytul. a co do "bycia ok", to moim zdaniem jest tak, ze sa sytuacje i zachowania, po ktorych "ok" sie juz nie bedzie nigdy. mamy na forum kilku delikwentow, ktorzy rzeczywiscie sa "czasami ok". i fakt, ze werw do nich nalezy (nalezal). ale jesli po podetknieciu im pod nos tego obrzydliwego niemoralnego postu crassusa nie zareaguja w miare ostro, to ja sie powaznie bede zastanawial, czy dalej pisac, ze osoba taka jest "czasami ok". Odpowiedz Link Zgłoś
j-k ibrahim & mirmil - forumowi oszusci - o moralnosci 04.05.04, 10:58 tu prawia... Na temat Sudanu, gdzie z rak islamskiej bandy rzadzacej zginelo juz 2 miliony Chrzescijan, slowa waszego potepienia prozno by szukac... natomiast kazdy zabity Palestynczyk, w tym bandyci z Hamasu (podkladajacy bomby pod niewinnych ludzi) sa tu skrupulatnie liczeni. Korona cierniowa z galazek oliwnych nie uwiera czasem? J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
ouk Re: ibrahim & mirmil - forumowi oszusci - o m 04.05.04, 11:06 > Na temat Sudanu, gdzie z rak islamskiej bandy rzadzacej zginelo juz 2 miliony > Chrzescijan, slowa waszego potepienia prozno by szukac... właśnie !!! Więc gdzie są Bush, Blair, Kwaśniewski w Sudanie ? Nie. Bo nie lezy to w interesie żadnego z ich panstwa ani tym bardziej państwa Izrael. Dlaczego zatem Irak, nie Sudan. Myślę, że interwencje w Sudanie poparł by cały świat el Sudan nie ma ropy, nie ma rurociągu do Izraela. Po prostu życie tych ludzi nie ma ekonomicznie uzasadnionej wartości. Trzeba też mieć szczeście urodzić sie w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek mijasz sie z prawda z rozmyslem, doktorze 04.05.04, 12:43 z rozmyslem, bo w rozmowie z toba powiedzialem ci wyraznie, ze sudanczykow niesprawiedliwie atakujacych swoich wspolbraci nalezy ukarac jak kazdych przestepcow. krotka masz pamiec, doktorze. Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller Re: ibrahim & mirmil - forumowi oszusci - o m 04.05.04, 15:05 > Korona cierniowa z galazek oliwnych nie uwiera czasem? ale na czym on ją trzyma? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ouk Re: ibrahim & mirmil - forumowi oszusci - o 04.05.04, 15:29 lee.miller napisała: > ale na czym on ją trzyma? ;) no cóż ))))) cała frau miller - tylko przytyki osobiste, szkalować, opluwać na cholerę jakieś argumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller Re: ibrahim & mirmil - forumowi oszusci - o 04.05.04, 15:34 no cóż ))))) cały ouk - tylko przytyki osobiste, szkalować, opluwać na cholerę jakieś argumenty. dlaczego ouk nie pojmuje, że nie każdy jest tu gimnazjalistą? gaszę cię, bo jesteś mało ciekawy, a śmieszny wcale - w przeciwienstwie do Tomsona :) w ten sposób nie będziesz się musiał kłopotać z zaczepianiem mnnie ;) jeśli, pchło, wytrzymasz ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ouk Re: ibrahim & mirmil - forumowi oszusci - 04.05.04, 15:50 lee.miller napisała: > jeśli, pchło, wytrzymasz ;))) chłe, chłe, chłe.... jak na bojówkarę z Szaron-jugend to masz wyjątkowo słabe nerwy :-) sieg ! Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_dyzurny Re: BRAKUJE WAS NA TYM WATKU, SZCZEGOLNIE TRAJANA 03.05.04, 22:50 A co tu można zresztą dodać: fatalnie, ze dzieją się takie rzeczy. Wartoby tylko wiedzieć, kim byli ci jeńcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak kolejna merytoryczna wypowiedź intelektualistki )) IP: *.rudanet.com / *.rudanet.pl 03.05.04, 22:50 ... zboczeniec ci się marzy... )))) No tak kolejny samotny wieczór herod-baby. Cóż SSmanki raczej nie grzeszyły wdziękiem i urodą )))) Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller widzę, że usilnie zabiegasz o moją uwagę :) 03.05.04, 22:53 ale masz pecha - desinteressement, póki nie podrośniesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak )))) zadzwoń do Crasuli on poleci na twoje szekle IP: *.rudanet.com / *.rudanet.pl 03.05.04, 22:57 ... i obywatelstwo Izraela. i taka mała dygresja. Jak to jest, że czym kto w Polsce więcej nakradnie (Baksik, Gąsiorowski, Jędruch) w te pędy nie zwiewa nigdzie indziej tylko od Izraela ... nie zastanawia cię to, liebe frau ?? )))) Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller Re: )))) zadzwoń do Crasuli on poleci na twoje sz 03.05.04, 23:00 z faktu, że 3 obywateli tego kraju cos ukradło wynika co właściwie? Że Żydzi kradną? To chciałas rzec, lala? :) sprawdź w słowniku, co znaczy desinteressement :) Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_dyzurny Re: )))) zadzwoń do Crasuli on poleci na twoje sz 03.05.04, 23:07 Nie, ale z tego wynika, ze nieważne, kto zacz, ważne że Żyd. Czy to jest dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak Re: )))) zadzwoń do Crasuli on poleci na twoje sz IP: *.rudanet.com / *.rudanet.pl 03.05.04, 23:10 > > z faktu, że 3 obywateli tego kraju cos ukradło wynika co właściwie? Że Żydzi kradną? którego kraju. ????? Czytać potrafisz ale masz cholerny problem z rozumieniem czytanego tekstu. Przeczytaj raz jeszcze może dojdziesz ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller Re: )))) zadzwoń do Crasuli on poleci na twoje sz 03.05.04, 23:19 > którego kraju. ????? Izraela młotku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak Re: )))) zadzwoń do Crasuli on poleci na twoje sz IP: *.rudanet.com / *.rudanet.pl 03.05.04, 23:22 > > którego kraju. ????? > > Izraela młotku. a odkąd to Jędruch ma izraelskie obywatelstwo kretynko urocza )))) Pytanie zawarte we wcześniejszym poście jest zbyt trudne na twoje możliwości pojęciowe ))))) gdyż nie dotyczy obywatelstwa a ........ Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller Re: )))) zadzwoń do Crasuli on poleci na twoje sz 03.05.04, 23:45 Nie wiem, kretynku uroczy, czy ma czy nie ma - wazne, że pozostali mają. No co chciałeś powiedzieć ćwoku? Przecież o to cię pytałam, z czym teraz chcesz wyjechać - czytać nie uczyli w PGR-ze? No wywal to z siebie kłębku kompleksów przeuroczy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak Re: )))) zadzwoń do Crasuli on poleci na twoje sz IP: *.rudanet.com / *.rudanet.pl 04.05.04, 06:51 > Nie wiem, kretynku uroczy, czy ma czy nie ma - wazne, że pozostali mają. No co chciałeś powiedzieć ćwoku? Że po za rzucaniem bluzgami niczego cię w twoim pegeerze nie nauczyli. Zero treści, zero argumentów, zero domyślności, kompletne zero ))) Miss PGR-u na terenach okupowanych ))) Co cię tak uwiera, czyżby obywatelstwo przyznano ci w podobnych okolicznościach ??? ))) Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame hi, hi, ... 03.05.04, 23:45 lee.miller napisała: > ... Że Żydzi kradną? Alez oczywiscie! To prawda prawie tak stara jak sam Swiat :))) Poniewaz wynika juz ze slynnej wzmianki w ksiedze Exodus! www.bibleexplained.com/moses/Exod/ex12.htm Wersety 35 i 36 Niech sobie tutejsi "filosemici inaczej" wykorzystaja w przyszlych postach :)) (ze szczegolnym uwzglednieniem kretackiego tlumaczenia w prawej kolumnie:)) Widac Żydzi, tak jak i Cyganie maja w tym wzgledzie z Gory permanentny odpust. A w Biblijnym przypadku to podejrzewam ze wchodzi w gre wrecz "sprawstwo kierownicze":)) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus widzisz :PPPPP a mnie (chyba) lubi :DDDDDD 03.05.04, 22:57 ale to nie dziwota jak sie jest taki fajny jak ja ;)))))) do tego nie tylko inteligentny ale i zabojczo przystojny ;))))) lee ;))))) moze ci kwiatuszki interflora wyslac ;))))))) :DDDDDDDD ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller Tomson, tylko mnie nie zawiedź 03.05.04, 22:57 i podejmij merytoryczną dyskusję o zwiazkach między zainteresowaniem światem a ciekawością świata i jego poznawaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Merytoryczna dyskusja jak najbardziej, ale takowa IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 04.05.04, 00:04 z tobą czy crassulą jest nierealna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Pół godziny i ponad 40 wpisów, tylko dlatego że IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 03.05.04, 23:57 w tytule jest Tomson... Ech ta sława i popularność :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Re: Pół godziny i ponad 40 wpisów, tylko dlatego IP: *.ipt.aol.com 04.05.04, 00:16 ijk.netfirms.com/Tomson.swf Odpowiedz Link Zgłoś