Dodaj do ulubionych

Tomson, dlaczego nie chcesz odpowiedzieć? :(

03.05.04, 22:21
na pytanie, czy byłes w Stanach? :(((

czy to jest intymne pytanie może czy jak?
Obserwuj wątek
    • marcus_crassus ja odpowiem za tomsona - nie tylko nie byl w USA 03.05.04, 22:25
      ale nigdy nie wyjezdzal z Polski :))) - no chyba ze na jakas wycieczke do czech
      ale chyba tez nie :)))))))

do tego na moje pytanie czy nie jest dla niego nieporozumieniem ze facet ktory
      nie zna zupelnie swiata,nie zna historii (przyznal sie ze w technikum go za
      duzo nie uczyli i teraz rowniez) wypowiada sie o swiecie on stwierdzil cos ze
      jest dzieki temu "obiektywny i nie skazony zadnymi utartymi opiniami albo
      stereotypami" :)))

czy jakos tak (tzn uzyl nieco prostszego slownictwa) ;)))))))

ja powiem wiecej - tomson jest niskazony jakakolwiek postacia inteligencji ;))))

jest jak ten wesoly i radosny dzikus wychwalany przez niektorych filozofow XIX
      wiecznych :))))

urocza malpka :))
      • lee.miller Re: ja odpowiem za tomsona - nie tylko nie byl w 03.05.04, 22:30
        > jest jak ten wesoly i radosny dzikus wychwalany przez niektorych filozofow
        XIX
        > wiecznych :))))

nieskażony - tak :)
        dzikus - tak :))
        tylko czy on jest jeszcze wesoły czy już przerażający? ;)))

Kompletnie tego nie rozumiem, jak można nie być ciekawym świata.

Ale spojrzenie na istotę obiektywizmu ma Tomson, nie powiem, tfurcze ;D
      • Gość: czkawka Re: ja odpowiem za tomsona - nie tylko nie byl w IP: *.home.cgocable.net 03.05.04, 23:09
        A ja przejechalam sie NY metrem i od tego dnia zapadlam na nieustajaca czkawke.
    • Gość: traian Tomson nigdzie nie był IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.05.04, 22:26
      on zna USa z Internetu
      • lee.miller Re: Tomson nigdzie nie był 03.05.04, 22:31
        W zasadzie to by się zgadzało ;) Jesli Tomson czerpie wiedzę o Stanach z Forum
        Świat, to... nie mam więcej pytań ;D
        • Gość: ale-jaja Re: Tomson nigdzie nie był IP: 211.250.86.* 03.05.04, 22:34
          Ma jeszcze do pomocy 'Wielką Encyklopedię Radziecką z 1951' :-)))))
          • lee.miller Re: Tomson nigdzie nie był 03.05.04, 22:39
            A moze on to technikum dość dawno temu ukończył, hihi?
    • lekarz_dyzurny Re: Tomson, dlaczego nie chcesz odpowiedzieć? :( 03.05.04, 22:32
      Tomson był w Gdańsku. I w Toruniu na wycieczce.
      • lee.miller Re: Tomson, dlaczego nie chcesz odpowiedzieć? :( 03.05.04, 22:34
        Nie mozna tez zapomnieć, że w drodze do chałupy prawdopodobnie Lębork
        nawiedza ;)

(biedny Lębork)
        • lekarz_dyzurny Re: Tomson, dlaczego nie chcesz odpowiedzieć? :( 03.05.04, 22:41
          Lębork? A po co? Tam nie ma nic, co mogłoby Tomsona zainteresować.
      • marcus_crassus ten torun jest kwestionowany ;))) 03.05.04, 22:34
        podobno mial jechac ale stwierdzil ze skazi sie nadmiarem wiedzy i
        zrezygnowal ;))))

• lee.miller Re: ten torun jest kwestionowany ;))) 03.05.04, 22:38
          marcus_crassus napisał:

> podobno mial jechac ale stwierdzil ze skazi sie nadmiarem wiedzy i
          > zrezygnowal ;))))
          >

Słyszał, że w Toruniu pierniczą ;)
    • Gość: oak cóż za śliczne TWA, cóż za głeboki wątek IP: *.rudanet.com / *.rudanet.pl 03.05.04, 22:40
      ... jaka piękna wzajemna masturbacja :-))))))))))))))))))))))))))).

Crassulku podlizujesz wysługujesz się za .... łyżkę (s)trawy ????. Cóz
      niektórzy widać rodzą już się syndromem volks-deutscha
      • lee.miller jesteś zazdrosny? :))) 03.05.04, 22:41
        chcesz wątek na swoją cześć, intelektualisto? ;)

trochę mało wyrazisty na razie jesteś, ale staraj się dalej :D
    • Gość: mirmil BRAKUJE WAS NA TYM WATKU, SZCZEGOLNIE TRAJANA. IP: 217.153.143.* 03.05.04, 22:43
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=12379546
      trajana, ktory jakis czas temu skarzyl sie na zezwierzecenie forum. i werw pod
      zmienionym nickiem tez jakos milczy...
      • marcus_crassus moga mnie "zjechac" pro publico bono :)))) 03.05.04, 22:44
        ja sie nie obraze ;))))

swoja droga naprawde mi sie skojarzylo :)))))
      • lekarz_dyzurny Re: BRAKUJE WAS NA TYM WATKU, SZCZEGOLNIE TRAJANA 03.05.04, 22:44
        Werw ma dwa nicki: od wsiegda!
        • Gość: mirmil Re: BRAKUJE WAS NA TYM WATKU, SZCZEGOLNIE TRAJANA IP: 217.153.143.* 03.05.04, 22:49
          lekarz_dyzurny napisał:

> Werw ma dwa nicki: od wsiegda!

tylko ze jakos zapomnialo mu sie o tym poinformowac... ale to juz inna sprawa.

pamietaj, werw, ze jestes jedna z osob, ktora najostrzej najezdzala na fredzia
          i gosci z izaela za niepotepianie fredziowych postow.
          • lekarz_dyzurny Re: BRAKUJE WAS NA TYM WATKU, SZCZEGOLNIE TRAJANA 03.05.04, 22:54
            A co to ma do rzeczy? Te sprawy w ogóle się nie łączą, na żadnym poziomie.
            • Gość: mirmil Re: BRAKUJE WAS NA TYM WATKU, SZCZEGOLNIE TRAJANA IP: 217.153.143.* 03.05.04, 23:00
              jesli tak sadzisz - to twoja sprawa.

swoja droga podejrzewalem, ze tego rodzaju crassusowe posty pozostana bez
              twojego (i kolegow potepienia).

a "sprawa" ta laczy sie z postami fredzia w ten sposob, ze skoro uwazasz za
              naganne zachowanie zydow, ktorzy fredzia bronia, rozgrzeszaja i nie chca
              potepic, to powinienes sam potepiac ohydne posty crassusa. no, chyba, ze nie
              uwazasz ich za ohydne.
              • lekarz_dyzurny Re: BRAKUJE WAS NA TYM WATKU, SZCZEGOLNIE TRAJANA 03.05.04, 23:05
                Niestety, ochyda postów fredzia nie była istotą mojego sporu z tymi, którzy go
                rozgrzeszają.
                • Gość: mirmil Re: BRAKUJE WAS NA TYM WATKU, SZCZEGOLNIE TRAJANA IP: 217.153.143.* 03.05.04, 23:11
                  nie mylilem sie, ze nie zdobedziesz sie na potepienie ohydnego naigrywania sie
                  z torturowanych ludzi.
                  • lekarz_dyzurny Re: BRAKUJE WAS NA TYM WATKU, SZCZEGOLNIE TRAJANA 03.05.04, 23:15
                    Ależ oczywiście: potepiam. Tyle tylko, że zło całego świata nie dochodzi do
                    mnie w jednakowym stopniu. Filtr ma swoją ograniczoną przepustowość. Twój też.
                    • Gość: mirmil Re: BRAKUJE WAS NA TYM WATKU, SZCZEGOLNIE TRAJANA IP: 217.153.143.* 03.05.04, 23:21
                      jakos nie widze tam twojej potepiajacej wiadomosci, natomiast widze, ze nadal
                      sobie z crassusem przyjacielsko gadasz. a z ludzmi pokroju jewhatera, ad,
                      gucia, crassusa, etc lepiej sie nie mieszac, bo cie jeszcze z nimi ktos moze
                      pomylic. z kim przestajesz, takim sie stajesz.
                      • lekarz_dyzurny Re: BRAKUJE WAS NA TYM WATKU, SZCZEGOLNIE TRAJANA 03.05.04, 23:26
                        mam inna ocenę M-C
                        • Gość: mirmil Re: BRAKUJE WAS NA TYM WATKU, SZCZEGOLNIE TRAJANA IP: 217.153.143.* 03.05.04, 23:32
                          lekarz_dyzurny napisał:

> mam inna ocenę M-C

ba, przeciez razem bronicie uniwersalnych praw czlowieka, ktore zakazuja
                          tortur, nie?
              • schlagbaum Re: BRAKUJE WAS NA TYM WATKU, SZCZEGOLNIE TRAJANA 04.05.04, 00:05
                Gość portalu: mirmil napisał(a):

> jesli tak sadzisz - to twoja sprawa.
                >
                > swoja droga podejrzewalem, ze tego rodzaju crassusowe posty pozostana bez
                > twojego (i kolegow potepienia).

Mirmil, mysle, ze brak potepienia postow crappusa wynika z faktu, ze go nikt
                poza zboczencami z tej samej parafii juz nie czyta.
                Gdybys na ten post tu nie zwrocil uwagi tez bym o nim nic nie wiedzial.
                Werw bywa czasami ok
                • Gość: mirmil "bycie ok" IP: 217.153.143.* 04.05.04, 00:20
                  > Mirmil, mysle, ze brak potepienia postow crappusa wynika z faktu, ze go nikt
                  > poza zboczencami z tej samej parafii juz nie czyta.
                  > Gdybys na ten post tu nie zwrocil uwagi tez bym o nim nic nie wiedzial.
                  > Werw bywa czasami ok

przyznam sie, ze otworzylem jego watek wyjatkowo, bo mnie zaintrygowal jego
                  tytul.

a co do "bycia ok", to moim zdaniem jest tak, ze sa sytuacje i zachowania, po
                  ktorych "ok" sie juz nie bedzie nigdy. mamy na forum kilku delikwentow, ktorzy
                  rzeczywiscie sa "czasami ok". i fakt, ze werw do nich nalezy (nalezal). ale
                  jesli po podetknieciu im pod nos tego obrzydliwego niemoralnego postu crassusa
                  nie zareaguja w miare ostro, to ja sie powaznie bede zastanawial, czy dalej
                  pisac, ze osoba taka jest "czasami ok".
                  • j-k ibrahim & mirmil - forumowi oszusci - o moralnosci 04.05.04, 10:58
                    tu prawia...

Na temat Sudanu, gdzie z rak islamskiej bandy rzadzacej zginelo juz 2 miliony
                    Chrzescijan, slowa waszego potepienia prozno by szukac...

natomiast kazdy zabity Palestynczyk, w tym bandyci z Hamasu
                    (podkladajacy bomby pod niewinnych ludzi)
                    sa tu skrupulatnie liczeni.

Korona cierniowa z galazek oliwnych nie uwiera czasem?

J.K.
                    • ouk Re: ibrahim & mirmil - forumowi oszusci - o m 04.05.04, 11:06
                      > Na temat Sudanu, gdzie z rak islamskiej bandy rzadzacej zginelo juz 2 miliony
                      > Chrzescijan, slowa waszego potepienia prozno by szukac...

właśnie !!! Więc gdzie są Bush, Blair, Kwaśniewski w Sudanie ? Nie. Bo nie lezy
                      to w interesie żadnego z ich panstwa ani tym bardziej państwa Izrael. Dlaczego
                      zatem Irak, nie Sudan. Myślę, że interwencje w Sudanie poparł by cały świat el
                      Sudan nie ma ropy, nie ma rurociągu do Izraela. Po prostu życie tych ludzi nie
                      ma ekonomicznie uzasadnionej wartości. Trzeba też mieć szczeście urodzić sie w
                      odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie
                    • mirmilek mijasz sie z prawda z rozmyslem, doktorze 04.05.04, 12:43
                      z rozmyslem, bo w rozmowie z toba powiedzialem ci wyraznie, ze sudanczykow
                      niesprawiedliwie atakujacych swoich wspolbraci nalezy ukarac jak kazdych
                      przestepcow.

krotka masz pamiec, doktorze.
                    • lee.miller Re: ibrahim & mirmil - forumowi oszusci - o m 04.05.04, 15:05
                      > Korona cierniowa z galazek oliwnych nie uwiera czasem?

ale na czym on ją trzyma? ;)
                      • ouk Re: ibrahim & mirmil - forumowi oszusci - o 04.05.04, 15:29
                        lee.miller napisała:

> ale na czym on ją trzyma? ;)

no cóż ))))) cała frau miller - tylko przytyki osobiste, szkalować, opluwać na
                        cholerę jakieś argumenty.
                        • lee.miller Re: ibrahim & mirmil - forumowi oszusci - o 04.05.04, 15:34
                          no cóż ))))) cały ouk - tylko przytyki osobiste, szkalować, opluwać na
                          cholerę jakieś argumenty.

dlaczego ouk nie pojmuje, że nie każdy jest tu gimnazjalistą?

gaszę cię, bo jesteś mało ciekawy, a śmieszny wcale - w przeciwienstwie do
                          Tomsona :) w ten sposób nie będziesz się musiał kłopotać z zaczepianiem mnnie ;)
                          jeśli, pchło, wytrzymasz ;)))
                          • ouk Re: ibrahim & mirmil - forumowi oszusci - 04.05.04, 15:50
                            lee.miller napisała:

> jeśli, pchło, wytrzymasz ;)))

chłe, chłe, chłe.... jak na bojówkarę z Szaron-jugend to masz wyjątkowo słabe
                            nerwy :-) sieg !
        • lekarz_dyzurny Re: BRAKUJE WAS NA TYM WATKU, SZCZEGOLNIE TRAJANA 03.05.04, 22:50
          A co tu można zresztą dodać: fatalnie, ze dzieją się takie rzeczy. Wartoby
          tylko wiedzieć, kim byli ci jeńcy.
      • lee.miller dlaczego za mną łazisz mirmil ZBOCZEŃCU??? nt 03.05.04, 22:46
        • Gość: oak kolejna merytoryczna wypowiedź intelektualistki )) IP: *.rudanet.com / *.rudanet.pl 03.05.04, 22:50
          ... zboczeniec ci się marzy... )))) No tak kolejny samotny wieczór herod-baby.
          Cóż SSmanki raczej nie grzeszyły wdziękiem i urodą ))))
          • lee.miller widzę, że usilnie zabiegasz o moją uwagę :) 03.05.04, 22:53
            ale masz pecha - desinteressement, póki nie podrośniesz :)
            • Gość: oak )))) zadzwoń do Crasuli on poleci na twoje szekle IP: *.rudanet.com / *.rudanet.pl 03.05.04, 22:57
              ... i obywatelstwo Izraela.

i taka mała dygresja. Jak to jest, że czym kto w Polsce więcej nakradnie
              (Baksik, Gąsiorowski, Jędruch) w te pędy nie zwiewa nigdzie indziej tylko od
              Izraela ... nie zastanawia cię to, liebe frau ?? ))))
              • marcus_crassus to ona i bogata jest :)))))?? hu-hu-hu :))))) 03.05.04, 22:58
              • lee.miller Re: )))) zadzwoń do Crasuli on poleci na twoje sz 03.05.04, 23:00
                z faktu, że 3 obywateli tego kraju cos ukradło wynika co właściwie? Że Żydzi
                kradną? To chciałas rzec, lala? :)

sprawdź w słowniku, co znaczy desinteressement :)
                • lekarz_dyzurny Re: )))) zadzwoń do Crasuli on poleci na twoje sz 03.05.04, 23:07
                  Nie, ale z tego wynika, ze nieważne, kto zacz, ważne że Żyd. Czy to jest dobrze?
                • Gość: oak Re: )))) zadzwoń do Crasuli on poleci na twoje sz IP: *.rudanet.com / *.rudanet.pl 03.05.04, 23:10
                  > > z faktu, że 3 obywateli tego kraju cos ukradło wynika co właściwie? Że
                  Żydzi kradną?

którego kraju. ?????
                  Czytać potrafisz ale masz cholerny problem z rozumieniem czytanego tekstu.
                  Przeczytaj raz jeszcze może dojdziesz )))))))
                  • lee.miller Re: )))) zadzwoń do Crasuli on poleci na twoje sz 03.05.04, 23:19
                    > którego kraju. ?????

Izraela młotku.
                    • Gość: oak Re: )))) zadzwoń do Crasuli on poleci na twoje sz IP: *.rudanet.com / *.rudanet.pl 03.05.04, 23:22
                      > > którego kraju. ?????
                      >
                      > Izraela młotku.

a odkąd to Jędruch ma izraelskie obywatelstwo kretynko urocza ))))
                      Pytanie zawarte we wcześniejszym poście jest zbyt trudne na twoje możliwości
                      pojęciowe ))))) gdyż nie dotyczy obywatelstwa a ........
                      • lee.miller Re: )))) zadzwoń do Crasuli on poleci na twoje sz 03.05.04, 23:45
                        Nie wiem, kretynku uroczy, czy ma czy nie ma - wazne, że pozostali mają. No co
                        chciałeś powiedzieć ćwoku?

Przecież o to cię pytałam, z czym teraz chcesz wyjechać - czytać nie uczyli w
                        PGR-ze?

No wywal to z siebie kłębku kompleksów przeuroczy :)))
                        • Gość: oak Re: )))) zadzwoń do Crasuli on poleci na twoje sz IP: *.rudanet.com / *.rudanet.pl 04.05.04, 06:51
                          > Nie wiem, kretynku uroczy, czy ma czy nie ma - wazne, że pozostali mają. No
                          co chciałeś powiedzieć ćwoku?

Że po za rzucaniem bluzgami niczego cię w twoim pegeerze nie nauczyli. Zero
                          treści, zero argumentów, zero domyślności, kompletne zero ))) Miss PGR-u na
                          terenach okupowanych )))
                          Co cię tak uwiera, czyżby obywatelstwo przyznano ci w podobnych
                          okolicznościach ??? )))
                • dritte_dame hi, hi, ... 03.05.04, 23:45
                  lee.miller napisała:

> ... Że Żydzi kradną?

Alez oczywiscie!
                  To prawda prawie tak stara jak sam Swiat :)))

Poniewaz wynika juz ze slynnej wzmianki w ksiedze Exodus!

www.bibleexplained.com/moses/Exod/ex12.htm
                  Wersety 35 i 36
                  Niech sobie tutejsi "filosemici inaczej" wykorzystaja w przyszlych postach :))
                  (ze szczegolnym uwzglednieniem kretackiego tlumaczenia w prawej kolumnie:))

Widac Żydzi, tak jak i Cyganie maja w tym wzgledzie z Gory permanentny odpust.
                  A w Biblijnym przypadku to podejrzewam ze wchodzi w gre wrecz "sprawstwo
                  kierownicze":))

• marcus_crassus widzisz :PPPPP a mnie (chyba) lubi :DDDDDD 03.05.04, 22:57
            ale to nie dziwota jak sie jest taki fajny jak ja ;))))))

do tego nie tylko inteligentny ale i zabojczo przystojny ;)))))

lee ;))))) moze ci kwiatuszki interflora wyslac ;)))))))

:DDDDDDDD

;)
    • lee.miller Tomson, tylko mnie nie zawiedź 03.05.04, 22:57
      i podejmij merytoryczną dyskusję o zwiazkach między zainteresowaniem światem a
      ciekawością świata i jego poznawaniem.
      • Gość: Tomson Merytoryczna dyskusja jak najbardziej, ale takowa IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 04.05.04, 00:04
        z tobą czy crassulą jest nierealna.
        • lee.miller krótka piłka 04.05.04, 00:27
          poznajesz swiat osobiscie?
    • Gość: Tomson Pół godziny i ponad 40 wpisów, tylko dlatego że IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 03.05.04, 23:57
      w tytule jest Tomson...
      Ech ta sława i popularność :o)
      • Gość: Tomson Re: Pół godziny i ponad 40 wpisów, tylko dlatego IP: *.ipt.aol.com 04.05.04, 00:16
        ijk.netfirms.com/Tomson.swf
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka