Dodaj do ulubionych

Polski dziennikarz zabity w Iraku

• Gość: alladynasyn Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 13:16
      milcz, jeśli nie potrafisz uszanować pamięci tych ludzi [']['][']
    • Gość: Funes Upřímnou soustrast. IP: *.ktct.cz 07.05.04, 13:17
    • Gość: unclefucker to był gość z niewarygodnymi jajami!!! IP: *.visnet.pl / *.VisNet.PL 07.05.04, 13:17
      szkoda faceta.
    • Gość: Barthez Falanga ty idioto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 13:18
      Sam jesteś kopią i to czegoś bardzo marnego. Zginął człowiek i nie ważne jakim
      był dziennikarzem, poprostu zginął...kretynie zamilcz
    • Gość: Beata Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.jerozolimskie.pl 07.05.04, 13:18
      Właśnie wysłuchałąm wiadomości specjalnych. Łączę się w żalu z rodziną Pana
      Waldemara. Łzy cisną się do oczu...
    • trevik Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku 07.05.04, 13:18
      Zastanow sie nad tym, co piszesz - dziennikarze na wojnie to wg. Ciebie tez
      okupanci?

Zginal jeden z najlepszych dziennikarzy "wojennych" ostatnich lat w Polsce,
      darujcie sobie ten pacyfizm (czy sluszny czy nie) w tej chwili, bo nijak sie ma
      do tej sytuacji.
    • Gość: tom Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.newcity.com.pl / 195.205.223.* 07.05.04, 13:19
      Szkoda tak wspaniałego Człowieka. Szczere wyrazy współczucia dla rodziny.
      Na Jego miejscu powinni być kwasu, 2 leszków, pol i cała reszta tej całej bandy
      łącznie z leperrem.
    • Gość: Paweł Wycofwać polskie wojsko z Iraku IP: 195.136.98.* 07.05.04, 13:19
      Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie,
      A światłość wiekuista niechaj mu świeci,
      Niech odpoczywa w pokoju. Amen.
    • Gość: Polak Patriota [...] IP: *.igf.edu.pl 07.05.04, 13:21
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: szpilman [...] IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.04, 13:29
    • Gość: dewoj Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: 217.97.148.* 07.05.04, 13:23
      Zginal jeden z najlepszych polskich korespondentow!!!
      To wielka tragedia nie tylko dla grona dziennikarskiego ,ale i dla kazdego
      Polaka!!!
    • Gość: Doktor Re: Panie i Panowie forumowicze ! IP: *.petrus.com.pl 07.05.04, 13:23
      Fakt, - wojna przeciwko Irakowi pod pretekstem, jakoby ten posiadał broń
      masowego rażenia, - to nic innego jak agresja militarna i okupacja kraju,
      na którym zależało przede wszystkim Stanom Zjednoczonym z uwagi na pokłady
      ropy naftowej.
      Ale dlaczego Polska "wsadziła kij w mrowisko"? A ściślej : - dlaczego
      prezydent (nie)wszystkich Polaków "wazelinował" lobby żydowskiemu z USA
      i wysłał Wojsko Polskie, mimo iż ponad 80 % Polaków opowiedziało się przeciw?

Zginął człowiek - dziennikarz TVP. Szkoda, że ów W. Milewicz nie pracował
      w TV Trwam. Do dziś cieszyłby się dobrym zdrowiem.

Proponuję, by A. Kwaśniewski ze swoich poborów co miesiąc płacił rentę rodzinie
      poległego.

• Gość: Miłosz Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 13:24
      Śmierć pana Milewicza jest kolejnym dowodem na to że wysyłamy niepotrzebnie
      tam swoich rodaków.
    • Gość: talib [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 13:25
    • Gość: H. Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.ips.pl 07.05.04, 13:26
      To był nasz najlepszy dziennikarz. Bardzo mi go szkoda. Wyrazy współczucia dla
      Jego rodziny.....
    • Gość: tazi [...] IP: 193.19.105.* 07.05.04, 13:26
      • Gość: inat [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 13:28
    • Gość: ArTi Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: 213.76.135.* 07.05.04, 13:28
      Pokazywał jaki jest świat....
    • Gość: gosia POLACY WRACAJCIE DO DOMU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 13:28
      Moim zdaniem polska wogóle nie powinna była mieszać się w ten konflikt, niech
      polscy chłopcy wracają do domu, zanim osierocone i owdowiałe zostaną kolejne
      dzieci i matki, zginął wspaniały człowiek, niech spoczywa w pokoju
      • Gość: Rysiu Re: POLACY WRACAJCIE DO DOMU!!! IP: *.investa.gda.pl / 213.77.37.* 07.05.04, 13:40
        Ale on zginał nie z powodu obecności polskich wojsk. Na litość boska nieco
        logiki w rozumowaniu.
    • Gość: Rysiu Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.investa.gda.pl / 213.77.37.* 07.05.04, 13:29
      Synku, dziennikarze giną bez związku z tym czy są tam polskie wojska czy nie.
      Sa na ziemi takie miejsca gdzie jest niebezpiecznie. Po prostu.
      • Gość: Rysiu junior Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 13:32
        Tatku nik nie każe tam jeździć, sam pojechał- dobrowolnie nie?
        • Gość: Rysiu Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.investa.gda.pl / 213.77.37.* 07.05.04, 13:37
          No i synku?
          • Gość: Rysiu junior [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 13:43
            • Gość: Rysiu Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.investa.gda.pl / 213.77.37.* 07.05.04, 13:48
              Tak to wszystko prawda synku ale kolezka o kswywce na K w swej inicjującej
              watek wypowiedzi powiazał smierc Milewicza z obecnoscia naszych wojsk. Co jest
              nielogicznym bełkotem i przypomina dowcip o bialej chusteczce i dupie.
              • Gość: Rysiu junior Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 13:51
                ej Tatku nie znam tego dowcipu! powiedz - pleassseee :-)
                • Gość: ryś junor Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 13:56
                  ej tatku coś w tym jest: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
                  f=50&w=12469376&a=12477846 obacz se linka
                • Gość: Rysiu Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.investa.gda.pl / 213.77.37.* 07.05.04, 14:00
                  To stary dowcip synku. Pytano jednego gościa z czym mu sie kojarzy biała
                  chusteczka. Ten opowiedział bez whania ze z dupą. Wywołało to zdziwenienie u
                  pytających. Poproszono gościa ow wyjaśnie skąd to skojarzenie, a on
                  odpowiedział że jemu sie wszystko z dupą kojarzy. I koniec dowcipu
                  • Gość: Rysiu Junior Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 14:05
                    Zajebisty dowcip tatku, fajny qrde za młody jestem na takie kawały ale kawał
                    zajebicho /zaraz go kolegom sprzedam/ ale za to teraz już wiem o czym
                    rozmawiamy faktycznie wiesz jak coś się dzieje złego czy to w iraku czy w
                    polsce to najlepiej zwalić na polskie wojsko w iraku - eh tatku jak się nie
                    obrucić to dupa z tyłu jest, nie?
                    • Gość: Rysiu Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.investa.gda.pl / 213.77.37.* 07.05.04, 14:08
                      Dokładnie. Pozdrawiam
                      • Gość: Rysiu Junior Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 14:14
                        Dzięki tatku i pazdro, do "zobaczenia" przy może jakiejś weselszej okazji!
    • Gość: cecl Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.wrzos.wroc.pl 07.05.04, 13:29
      To tragedia. Brak mi slow...
    • Gość: Maria Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 13:29
      Przykro, ale taka jest wojna. Nie oczekujmy od dziennikarzy na sensacje
      wojenne, to nie będą umierać wartościowi ludzie. Rodzinie przesyłam tą drogą
      kondolencje.
    • krakowiak16 [...] 07.05.04, 13:30
      • Gość: adek Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 13:36
        Ja wziol bym zebral tych wszystkich polaków w jedno miejsce i poobcinał im
        ręce... To jedyny sposob aby skutecznie zmniejszyc złodziejstwo na swiecie!
        Nie generalizuj życia ludzi bo tu płaczesz o to że zginął człowiek a w odwecie
        za śmierć chcesz mordować - no sam zobacz głupi jesteś jak noga stołowa?!
    • Gość: marta Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: 217.153.4.* 07.05.04, 13:30
      Jestem w totalnym szoku.Uwielbiałam Milewicza, miałam wrażenie, że jest
      niesmiertelny.A jednak, jesteśmy tylko ludźmi i chyba nalezy o tym
      pamietać.Ogromna strata!
    • Gość: magia Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.stacje.agora.pl 07.05.04, 13:31
      Nie mogę w to uwierzyć że zginął Milewicz. Fantastyczny dziennikarz, strasznie
      mi szkoda i smutno gdy odchodzi Wielka Osobowość.
    • tadzinek1 Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku 07.05.04, 13:33
      Wieczny odpoczynek...['][']['][']['][']['][']Jestem w szoku....
    • Gość: eXe Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.oi.pg.gda.pl 07.05.04, 13:33
      Tak to jest, ktos chce wieksza $ zarobic, to sie naraza na wieksze ryzyko. Poza
      tym wiekszosc dziennikarzy zeruje na ludzkim nieszczesciu rejestrujac je, a nie
      pomagajac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka