Gość: alladynasyn Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 13:16 milcz, jeśli nie potrafisz uszanować pamięci tych ludzi ['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unclefucker to był gość z niewarygodnymi jajami!!! IP: *.visnet.pl / *.VisNet.PL 07.05.04, 13:17 szkoda faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barthez Falanga ty idioto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 13:18 Sam jesteś kopią i to czegoś bardzo marnego. Zginął człowiek i nie ważne jakim był dziennikarzem, poprostu zginął...kretynie zamilcz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.jerozolimskie.pl 07.05.04, 13:18 Właśnie wysłuchałąm wiadomości specjalnych. Łączę się w żalu z rodziną Pana Waldemara. Łzy cisną się do oczu... Odpowiedz Link Zgłoś
trevik Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku 07.05.04, 13:18 Zastanow sie nad tym, co piszesz - dziennikarze na wojnie to wg. Ciebie tez okupanci? Zginal jeden z najlepszych dziennikarzy "wojennych" ostatnich lat w Polsce, darujcie sobie ten pacyfizm (czy sluszny czy nie) w tej chwili, bo nijak sie ma do tej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.newcity.com.pl / 195.205.223.* 07.05.04, 13:19 Szkoda tak wspaniałego Człowieka. Szczere wyrazy współczucia dla rodziny. Na Jego miejscu powinni być kwasu, 2 leszków, pol i cała reszta tej całej bandy łącznie z leperrem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Wycofwać polskie wojsko z Iraku IP: 195.136.98.* 07.05.04, 13:19 Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie, A światłość wiekuista niechaj mu świeci, Niech odpoczywa w pokoju. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Patriota [...] IP: *.igf.edu.pl 07.05.04, 13:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilman [...] IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.04, 13:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dewoj Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: 217.97.148.* 07.05.04, 13:23 Zginal jeden z najlepszych polskich korespondentow!!! To wielka tragedia nie tylko dla grona dziennikarskiego ,ale i dla kazdego Polaka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktor Re: Panie i Panowie forumowicze ! IP: *.petrus.com.pl 07.05.04, 13:23 Fakt, - wojna przeciwko Irakowi pod pretekstem, jakoby ten posiadał broń masowego rażenia, - to nic innego jak agresja militarna i okupacja kraju, na którym zależało przede wszystkim Stanom Zjednoczonym z uwagi na pokłady ropy naftowej. Ale dlaczego Polska "wsadziła kij w mrowisko"? A ściślej : - dlaczego prezydent (nie)wszystkich Polaków "wazelinował" lobby żydowskiemu z USA i wysłał Wojsko Polskie, mimo iż ponad 80 % Polaków opowiedziało się przeciw? Zginął człowiek - dziennikarz TVP. Szkoda, że ów W. Milewicz nie pracował w TV Trwam. Do dziś cieszyłby się dobrym zdrowiem. Proponuję, by A. Kwaśniewski ze swoich poborów co miesiąc płacił rentę rodzinie poległego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłosz Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 13:24 Śmierć pana Milewicza jest kolejnym dowodem na to że wysyłamy niepotrzebnie tam swoich rodaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: talib [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 13:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H. Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.ips.pl 07.05.04, 13:26 To był nasz najlepszy dziennikarz. Bardzo mi go szkoda. Wyrazy współczucia dla Jego rodziny..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tazi [...] IP: 193.19.105.* 07.05.04, 13:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inat [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 13:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArTi Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: 213.76.135.* 07.05.04, 13:28 Pokazywał jaki jest świat.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia POLACY WRACAJCIE DO DOMU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 13:28 Moim zdaniem polska wogóle nie powinna była mieszać się w ten konflikt, niech polscy chłopcy wracają do domu, zanim osierocone i owdowiałe zostaną kolejne dzieci i matki, zginął wspaniały człowiek, niech spoczywa w pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiu Re: POLACY WRACAJCIE DO DOMU!!! IP: *.investa.gda.pl / 213.77.37.* 07.05.04, 13:40 Ale on zginał nie z powodu obecności polskich wojsk. Na litość boska nieco logiki w rozumowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiu Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.investa.gda.pl / 213.77.37.* 07.05.04, 13:29 Synku, dziennikarze giną bez związku z tym czy są tam polskie wojska czy nie. Sa na ziemi takie miejsca gdzie jest niebezpiecznie. Po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiu junior Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 13:32 Tatku nik nie każe tam jeździć, sam pojechał- dobrowolnie nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiu Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.investa.gda.pl / 213.77.37.* 07.05.04, 13:37 No i synku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiu junior [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 13:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiu Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.investa.gda.pl / 213.77.37.* 07.05.04, 13:48 Tak to wszystko prawda synku ale kolezka o kswywce na K w swej inicjującej watek wypowiedzi powiazał smierc Milewicza z obecnoscia naszych wojsk. Co jest nielogicznym bełkotem i przypomina dowcip o bialej chusteczce i dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiu junior Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 13:51 ej Tatku nie znam tego dowcipu! powiedz - pleassseee :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryś junor Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 13:56 ej tatku coś w tym jest: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=50&w=12469376&a=12477846 obacz se linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiu Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.investa.gda.pl / 213.77.37.* 07.05.04, 14:00 To stary dowcip synku. Pytano jednego gościa z czym mu sie kojarzy biała chusteczka. Ten opowiedział bez whania ze z dupą. Wywołało to zdziwenienie u pytających. Poproszono gościa ow wyjaśnie skąd to skojarzenie, a on odpowiedział że jemu sie wszystko z dupą kojarzy. I koniec dowcipu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiu Junior Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 14:05 Zajebisty dowcip tatku, fajny qrde za młody jestem na takie kawały ale kawał zajebicho /zaraz go kolegom sprzedam/ ale za to teraz już wiem o czym rozmawiamy faktycznie wiesz jak coś się dzieje złego czy to w iraku czy w polsce to najlepiej zwalić na polskie wojsko w iraku - eh tatku jak się nie obrucić to dupa z tyłu jest, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiu Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.investa.gda.pl / 213.77.37.* 07.05.04, 14:08 Dokładnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiu Junior Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 14:14 Dzięki tatku i pazdro, do "zobaczenia" przy może jakiejś weselszej okazji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cecl Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.wrzos.wroc.pl 07.05.04, 13:29 To tragedia. Brak mi slow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 13:29 Przykro, ale taka jest wojna. Nie oczekujmy od dziennikarzy na sensacje wojenne, to nie będą umierać wartościowi ludzie. Rodzinie przesyłam tą drogą kondolencje. Odpowiedz Link Zgłoś
krakowiak16 [...] 07.05.04, 13:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 13:36 Ja wziol bym zebral tych wszystkich polaków w jedno miejsce i poobcinał im ręce... To jedyny sposob aby skutecznie zmniejszyc złodziejstwo na swiecie! Nie generalizuj życia ludzi bo tu płaczesz o to że zginął człowiek a w odwecie za śmierć chcesz mordować - no sam zobacz głupi jesteś jak noga stołowa?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: 217.153.4.* 07.05.04, 13:30 Jestem w totalnym szoku.Uwielbiałam Milewicza, miałam wrażenie, że jest niesmiertelny.A jednak, jesteśmy tylko ludźmi i chyba nalezy o tym pamietać.Ogromna strata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.stacje.agora.pl 07.05.04, 13:31 Nie mogę w to uwierzyć że zginął Milewicz. Fantastyczny dziennikarz, strasznie mi szkoda i smutno gdy odchodzi Wielka Osobowość. Odpowiedz Link Zgłoś
tadzinek1 Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku 07.05.04, 13:33 Wieczny odpoczynek...['][']['][']['][']['][']Jestem w szoku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eXe Re: Polski dziennikarz zabity w Iraku IP: *.oi.pg.gda.pl 07.05.04, 13:33 Tak to jest, ktos chce wieksza $ zarobic, to sie naraza na wieksze ryzyko. Poza tym wiekszosc dziennikarzy zeruje na ludzkim nieszczesciu rejestrujac je, a nie pomagajac. Odpowiedz Link Zgłoś