Dodaj do ulubionych

T-shirty "Chcę Putina"

14.07.11, 19:38
Kobiety Putina

Władimir Putin, szpanujący tężyzną fizyczną i krzepą macho, ma w Rosji legiony fanek. Wiele dziewcząt chciałoby się z nim przespać, upatrując w niewysokim, dobrze zbudowanym liderze symbol seksu. Niektórym chyba już się udało wkraść w łaski rosyjskiego prezydenta.

Do Putina, jak pszczoły do plastra miodu, lgną dojrzałe niewiasty, ale nie tylko – interesują się nim również podlotki. W czerwcu węgierski fotoreporter Bela Doka pokazał album prezentujący młodzież zakochaną w przywódcy narodu, jak go z pewną dozą złośliwości i zawiści nazywają rosyjscy opozycjoniści. Węgier przedstawił całą galerię młodych obojga płci, rozmiłowanych w działalności i aparycji niekwestionowanego triumfatora wszelkich sondaży i rankingów w Federacji Rosyjskiej. Jednak przede wszystkim zwracają uwagę nastolatki wystrojone w T-shirty z podobizną idola, ozdobione napisami typu: "Chcę Putina".

wiadomosci.onet.pl/kiosk/kobiety-putina,1,4790715,kiosk-wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • wojciech.2345 Re: T-shirty "Chcę Putina" 14.07.11, 19:44
      Ciekawe czy Putin będzie bardziej inspirujący niż Włodzimierz Ilicz?

Myślę, że jednak w końcowym rozrachunku wygra Ilicz.
    • przyjacielameryki Re: T-shirty "Chcę Putina" 15.07.11, 10:26
      Do jakich patologii społecznych prowadzi populizm rozdęty do gigantycznych rozmiarów z jednoczesnym otępieniem narodu wywołanym brakiem demokracji, brakiem niezależności mediów, a w szczególności TV.
      W swoim czasie podobnie młodzież niemiecka zachwycała się A.Hitlerem.
      • romrus Re: T-shirty "Chcę Putina" 15.07.11, 12:53
        przyjacielameryki napisał:
        > Do jakich patologii społecznych prowadzi populizm rozdęty do gigantycznych rozm
        > iarów z jednoczesnym otępieniem narodu wywołanym brakiem demokracji, brakiem ni
        > ezależności mediów, a w szczególności TV.
        > W swoim czasie podobnie młodzież niemiecka zachwycała się A.Hitlerem.

Ca was denerwuja te T-shirty?
        Moge wam wyslac pare sztuk)))

Syn na moi urodziny specialnie dla mnie zamowil t-shirt z Muammarem)
        • walter622 Re: Witaj Romrus 15.07.11, 13:50
          romrus napisał:
          > Moge wam wyslac pare sztuk)))

Wyślij im kilka sztuk T-shirtów z podobizną kaczego prezia.
          "Pies Pawłowa" i "forumowy talib" będą Tobie dozgonnie wdzięczni.
          • romrus Dobra, Walter 15.07.11, 14:26
            walter622 napisał:
            > Wyślij im kilka sztuk T-shirtów z podobizną kaczego prezia.
            > "Pies Pawłowa" i "forumowy talib" będą Tobie dozgonnie wdzięczni.

Tacy pasuja?
            dlamnieciekawe2.blox.pl/resource/koszulka_PIS.JPG
            Chetnie wyszle)))
            • walter622 PIST-shirt 15.07.11, 15:50
              romrus napisał:

> Tacy pasuja?

Tak, właśnie te miałem na myśli - idealnie pasują do "forumowego taliba" i "psa Pawłowa".
    • lubat Re: T-shirty "Chcę Putina" 15.07.11, 14:19
      Przeglądam dosyć pobieżnie to forum, ale chyba wczoraj wyczytałem, jak eva15 postawiła diagnozę, że wojtuś ma jakiś ołtarzyk z Putinem i wznosi do niego modły i zapala świeczki, a może i gromnice (gromnice to już mój dopisek).

Coś chyba jest na rzeczy, nie ma bowiem wydarzenia w życiu wodza, któremu by wielbiciel wojciech nie nadał rozgłosu medialnego.

Wojtuś, czy ty nie zdajesz sobie sprawy, że robisz mu publicity zupełnie za friko?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka