Dodaj do ulubionych

Dolar, Bin-Laden, Trypolis

22.08.11, 22:50
Wystarczy spojrzeć na obrazek. Wnioski niech każdy wyciągnie sam.
Obserwuj wątek
    • igor_uk Re: Dolar, Bin-Laden, Trypolis 22.08.11, 22:57
      Vlad,przysadzasz,to kolejny watek,zalozony przez ciebie w tym samym temacie.
      Co,chcesz upodobnic sie do jk2007,ktory co rusz otwiera watek z jednym linkiem?

p.s.mam nadzieje,ze moja uwaga cie nie obrazila.
      • vladexpat Re: Dolar, Bin-Laden, Trypolis 22.08.11, 23:04
        igor_uk napisał:

> Vlad,przysadzasz,to kolejny watek,zalozony przez ciebie w tym samym temacie.
        > Co,chcesz upodobnic sie do jk2007,ktory co rusz otwiera watek z jednym linkiem
        > ?
        >
        > p.s.mam nadzieje,ze moja uwaga cie nie obrazila.

Nie obraziła. Obrazek mi się bardzo spodobał i chciałem go na pierwszy plany wydzielić.
    • wojciech.2345 Re: Dolar, Bin-Laden, Trypolis 22.08.11, 22:58
      vladexpat napisał:
      > Wystarczy spojrzeć na obra
      > zek
      . Wnioski niech każdy wyciągnie sam.

---------------------------
      Jeszcze trzeba uzupełnić to danymi dotyczącymi faz księżyca.

Położenie Saturna i Jowisza też nie jest bez znaczenia.
      • vladexpat Re: Dolar, Bin-Laden, Trypolis 22.08.11, 23:08
        wojciech.2345 napisał:

> vladexpat napisał:
        > > Wystarczy spojrzeć na obra
        > > zek
        . Wnioski niech każdy wyciągnie sam.

> ---------------------------
        > Jeszcze trzeba uzupełnić to danymi dotyczącymi faz księżyca.
        >
        > Położenie Saturna i Jowisza też nie jest bez znaczenia.

Powiedz to spekulacyjnej płoci, która będąc przekanana na 99 procent (bo przecież tylko cud może odwrócić to co nieuchronne), że się zwali siedziała zapakowana po wrąbek na krótkich. Ale fakt, jak ktoś z własnej woli idzie do szulerni to nie ma co go żałować.
        • igor_uk Re: Dolar, Bin-Laden, Trypolis 22.08.11, 23:11
          Vlad,wojtus z tego diagraamu nic i tak nie zrozumial,nawet nie staraj sie mu cos wytlumaczyc.On zaczeka na felusia,zeby tam ten jemy wszystko objasnil.
          • przyjacielameryki Re: Dolar, Bin-Laden, Trypolis 23.08.11, 11:59
            igor_uk napisał:

> Vlad,wojtus z tego diagraamu nic i tak nie zrozumial,nawet nie staraj sie mu co
            > s wytlumaczyc.On zaczeka na felusia,zeby tam ten jemy wszystko objasnil.

To może Ty wyjaśnij dlaczego cały czas dla zwykłych Rosjan to dolar jest tą właściwą i pewną walutą?
            • vladexpat Re: Dolar, Bin-Laden, Trypolis 23.08.11, 12:12
              przyjacielameryki napisał:

> igor_uk napisał:
              >
              > > Vlad,wojtus z tego diagraamu nic i tak nie zrozumial,nawet nie staraj sie
              > mu co
              > > s wytlumaczyc.On zaczeka na felusia,zeby tam ten jemy wszystko objasnil.
              >
              > To może Ty wyjaśnij dlaczego cały czas dla zwykłych Rosjan to dolar jest tą wła
              > ściwą i pewną walutą?

Dolar dla całego świata jest tą właściwą i pewną walutą. Jest to niewątpliwie zasługa narodu amerykańskiego, który niegdyś zbudował najpotężniejszą gospodarkę świata. To że wkrótce się to zmieni też będzie zasługą narodu amerykańskiego który przemysłową potęgę zamienił w wielką finansową szulernię. Dobrze, że przynajmniej nie przes.ali swojego rolnictwa. To daje jakąś nadzieję.
              Dziś dalszy zjazd dolara. Nawet wobec słabiutkiego i rozwalającego się euro.
    • walter622 1899 22.08.11, 23:13
      Warto spojrzeć na dzisiejsze notowania. Dane z przed kilku minut: Brent - 108,39/bl (a rzekomo miał taniec), złoto - 1899,09/oz ( cały dzień mozolnie się wspina).

"Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza.
      Czy jakis rosjanin przeprosil?" (polski_francuz)
      • vladexpat Re: 1899 23.08.11, 00:34
        walter622 napisał:

> Warto spojrzeć na dzisiejsze notowania. Dane z przed kilku minut: Brent - 108,3
        > 9/bl (a rzekomo miał taniec), złoto - 1899,09/oz ( cały dzień mozolnie się wspi
        > na).
        >
        > **************************************************************
        > "Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w
        > naszego pisarza i tlumacza.
        > Czy jakis rosjanin przeprosil?" (polski_francuz)

A o czym ja od początku tego cyrku ze spontaniczną ofensywą piszę? W zapasie tylko złapanie/likwidacja Kaddafiego została. A i to, nie wiem czy pomoże.
        • walter622 1906 23.08.11, 00:39
          vladexpat napisał:

> A i to, nie wiem czy pomoże.

W niczym nie pomoże. Będą musieli dorzucić jeszcze Assada i paru innych. Rzecz jasna
          jeżeli zdołają zrobić ściepę na kolejną "demokratyzującą" ekspedycję.

"Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza.
          Czy jakis rosjanin przeprosil?" (polski_francuz)
    • zlotamajka Re: Dolar, Bin-Laden, Trypolis 23.08.11, 00:41
      Teraz wystarczy policzyc kraje do demokracji razy kilka miesiecy i bedziemy wiedzieli jak dlugo dolar przetrawa jako waluta rezerwowa. Proste
    • felusiak1 Re: Dolar, Bin-Laden, Trypolis 23.08.11, 04:37
      że też chce ci śię te bzdety wypisywać. dolar jeszcze długo pozostanie walutą rezerwową niezależnie od losu kadafiego
    • jot-es49 Spoko... 23.08.11, 18:37
      Jeszcze trochę a walutą w USA będzie Yuan!

Kitajce swego nie odpuszczą...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka