Dodaj do ulubionych

Do kogo nalezy Ameryka?

26.09.11, 20:12
W tym poscie tylko cytaty i pytania :
1 cytat:"Za kazdym razem,jak my cos robimy,to Ty (zwraca sie do Szymona Peresa) mowisz do mnie,ze Ameryka moze zrobic to,czy tam -to... Ja chce wam wszystkim powiedziec jedno: nie martwcie sie o to,ze Ameryka moze naciskac na Izrael.My,narod zydowski,kontrolujemy Ameryke i Amerykanie o tym wiedza"
Obserwuj wątek
    • bywszy1 Re:wcale sie dziwie,ze sie nie zgadzasz+ 26.09.11, 20:18
      a czemu kacap ma sie na cos zgadzac?
      Czeemu ty w sprawy zydowsko amerykanskie sie wtracasz+
      A jednoczesnie twierdzisz,ze zyd w polskim forum nie prawa pisac?
      A lady forumowa cie popiera i po twoim nauszczeniu mnie wymazuje.
    • przyjacielameryki Re: Do kogo nalezy Ameryka? 26.09.11, 20:19
      Cha!, cha!, cha!, cha!, cha! Igorek, ty jesteś chory. Musisz iść do lekarza i to od razu do specjalisty. W Anglii można od razu do specjalisty czy najpierw do rodzinnego?
      • igor_uk wiedzialem! 26.09.11, 20:23
        Na 100% bylem pewien,ze pierwszymi odezwa sie wlasnie zydki.
        • przyjacielameryki Re: wiedzialem! 26.09.11, 20:29
          igor_uk napisał:

> Na 100% bylem pewien,ze pierwszymi odezwa sie wlasnie zydki.

No więc jak, w Anglii można od razu do specjalisty?
          • igor_uk Re: wiedzialem! 26.09.11, 20:34
            Jednak mialem racje,widzac w tobie Zyda.przyjacielamerykanski ,czemu wstydzisz sie swojej narodowosci?
        • borrka Zmartwie Cie, Igorek. 26.09.11, 20:33
          Moich dziadkow Niemcy sprawdzali przy zwalnianiu z oflagu do czwartego pokolenia wstecz, wiec jestem goj przynajmniej od szesciu pokolen.
          Mimo to, proponuje daj sobie siana z tematyka "zydowska" na forum Swiat.
          My to juz wszystko znamy, a jeszcze do tego, jedna pani z Piaseczna powiedziala mi kiedys, ze glowni rabini spotykaja sie raz w miesiacu w samolocie nad Atlantykiem, w maskach na twarzy, by rzadzic swiatem.

To straszne, ale sugeruje inne forum.
          • igor_uk Re: Zmartwie Cie, Igorek. 26.09.11, 20:35
            borcia,jakie chce,takie i bede zakladac watki.Ty zawsze masz prawo do nich nie zagladac.
        • bywszy1 Re: czasami masz racje+ 26.09.11, 20:34
          ale my zydki sr.my na kacapkow.
          I co ty na to?
    • malkontent6 Re: Do kogo nalezy Ameryka? 26.09.11, 20:25
      igor_uk53 napisał:

> felus,malkontent i inni "Amerykanie",czy wiecie o tym,ze Izrael kontroluje wasz Kraj?

Wiemy.

www.camera.org/index.asp?x_context=7&x_issue=21&x_article=373
      • igor_uk malkontent. 26.09.11, 20:32
        Masz prawo wierzyc we wszystko.
        • bywszy1 Re: i to ty robisz+ 26.09.11, 20:35
          kacapie.
          • igor_uk Judkam piana poszla z geby. 26.09.11, 20:37
            Co,parchate,nie podoba sie?
            • przyjacielameryki Re: Judkam piana poszla z geby. 26.09.11, 20:41
              igor_uk napisał:

> Co,parchate,nie podoba sie?

Igor, bądż rzesz poważny do cholery. Nie wiem czy śmiać się czy płakać.
              Domyślam się i wierzę w to głęboko, że ten wątek założyłeś dla jaj!
              • igor_uk Re: Judkam piana poszla z geby. 26.09.11, 20:48
                Masz racje,zalozylem dla jaj.Chcialem zobaczyc,jak parchatym piana poleci z geby.
                Ale przemowienie Kennedy jednak bylo i to ze zabili tego wspanialego czlowieka,to rowniez jest faktem.
                I Menahim Begin te skowa wypwiedzial .
                • przyjacielameryki Re: Judkam piana poszla z geby. 26.09.11, 20:54
                  igor_uk napisał:

>
                  > I Menahim Begin te skowa wypwiedzial .

Menachem Begin to polski patriota. Był w Armii Andersa a póżniej zaangażował się w budowanie państwa Izrael. Anders to ten Gen. który zwiał z ZSRR i walczył z hitlerowcami wspólnie z Brytyjczykami. Losy polsko -żydowskie Igorek są bardzo mocno powiązane i tymi dobrymi nićmi i tymi złymi.
                  • malkontent6 Re: Judkam piana poszla z geby. 26.09.11, 21:00
                    Dziś jest 65 rocznica odebrania gen. Andersowi obywatelstwa Polski.

Pojęcia nie mam dlaczego bolszewicy odebrali mu coś czego mu nie nadali?
                    • igor_uk malkontent. 26.09.11, 21:05
                      A co to ma do tematu?
                      • malkontent6 Re: malkontent. 26.09.11, 21:22
                        Nic.
                    • borrka Bolszewicy robil wszystko... 26.09.11, 21:06
                      By znieslawic pamiec Generala.
                      Bez zaczenia, bo pamieci pewnych ludzi znieslawic sie nie da.
                      • igor_uk Ale jaja! 26.09.11, 21:15
                        Temat o Ameryce i Zydach.A juz malkontent wcisnal General Andersa,a Borcia juz cos pisze o bolszewikach.Niedlugo znow glownym tematem watka bedzie Rosja.Za chwile przyleci jk2007 i zacznie wklejac teksty o tym,ze Rosjanie w panice uciekaja z Rosji,po drodze wykupujac dolary.
                        O zydowstwie,to nawet nie wspomne,bo to tylko po mnie jedzie,co mnie bawi niesamowicie.
                        Nu i jak tu powaznie mozno zachowywac sie?Przeciez wlasnie dla tego i pisuje wsrod was,bo potraficie czlowieka ubawic do lez.
                        • przyjacielameryki Re: Ale jaja! 26.09.11, 21:26
                          igor_uk napisał:

> Temat o Ameryce i Zydach.A juz malkontent wcisnal General Andersa,a Borcia juz
                          > cos pisze o bolszewikach.Niedlugo znow glownym tematem watka bedzie Rosja.Za ch
                          > wile przyleci jk2007 i zacznie wklejac teksty o tym,ze Rosjanie w panice ucieka
                          > ja z Rosji,po drodze wykupujac dolary.
                          > O zydowstwie,to nawet nie wspomne,bo to tylko po mnie jedzie,co mnie bawi niesa
                          > mowicie.
                          > Nu i jak tu powaznie mozno zachowywac sie?Przeciez wlasnie dla tego i pisuje w
                          > srod was,bo potraficie czlowieka ubawic do lez.

Igor, podobno ludzie z Rosji uciekają a rubel traci gwałtownie do dolara? Ale mogę cie pocieszyć, złoty tez traci(chwilowa nie).
                          No więc co z ta Rosją?
                          • igor_uk Re: Ale jaja! 26.09.11, 21:33
                            p.a.przeciez zalozyles watek o Rosji,tam i oczekuj odpowiedzi na twoi oytania odnosnie Rosji.W tym watku postaram sie odpowieziec na kazde pytanie,zwiazane z tematem.Przypominam,tematem sa USA i ich podporzadkowanie sie malemu panstewku na BW.
                • bywszy1 Re: kacapku+ 26.09.11, 20:57
                  czy oswald to byl zyd amerykanski,czy kacapski?
            • bywszy1 Re: nie z geby+ 26.09.11, 20:54
              tylko z dupska.
              Jak cie obsrywali,kacapku.
              • misterpee Re: smiszna pyskowka 26.09.11, 21:16
                Igor przytoczyl cytaty bez wiekszego komentarza, spotkal sie natychmiast z atakiem calej zgrai zydowskich pyskaczy, ktorzy nie podwazali autentycznosci tych cytatow, ale odstawili koncert pyskowania wedlug znanego rytualu. Nikt w Polsced nie wioerzy w Zydowskie dobre intencje !

• mlody747 Re: smiszna pyskowka 26.09.11, 21:33
                  Dlatego tak panikują. Nie starają się zmienić(jak zmienić naturę skorpiona swojej natury nie mogą) i zdobyć zaufanie, ale pyskować. Chcą zakrzyczeć jak Palestyńczyków. My wszyscy jesteśmy dla nich "Palestyńczykami".

PS. Ktoś Powiedział: "Poznasz ich po owocach ich pracy".
                  • kamandir_vzvoda nie wszyscy jestesmy Palestynczykami....jeszcze 26.09.11, 22:14
                    Chińczykom niczego nie zdąża ukraść a oni nadejdą niebawem. Dobrej =nocy panowie ;)
                • igor_uk misterpee. 26.09.11, 22:15
                  Mogla by ta zgraja,jak by miala troche oleju w glowie,po prostu zignorowac ten watek,czego i obawialem sie,ale jednak w swoich obawach przecenilem ich,dali sie nabrac,jak ostatnie durnie,co i podtwierdza moi slowa,ze az tak madre nie sa.
    • mlody747 Re: Do kogo nalezy Ameryka? 26.09.11, 21:18
      Igor, o tym się wie w Ameryce. Pisał o tym nawet sławny amerykański historyk(oczywiście zrobili go anty-dlatego nie podaje jego imienia-zmarło mu się ostatnio i nauczał sławny pastor-SP od paru tygodni-niema podejrzeń co do powodu zgonów-byli już staruszkami). Jednak te dyskusje możną ciągnąc bez końca, jak dyskutować czy biali lub czarni lubią się wzajemnie. Te dyskusje tylko dzielą społeczeństwa, na czym zależy elita. Dlatego zajęto się tym co utrzymuje te elity i tych zboczków, których masz na myśli. Sa nimi FED i wszystkie inne prywatne banki centralne na świecie.
    • jk2007 igorka-duraczok nie pyta: Do kogo nalezy Rosja? 26.09.11, 21:31
      • igor_uk A nie mowilem. 26.09.11, 21:39
        Ze za chwile przylecie tu jebkretacz2007?
        Czyli mamy tu komplekt zydkow:
        bywszy1,malknotent6,borrka(chociaz i upiera sie ze nie jest),przyjacielameryki (ten nigdy i nie zaprzeczal),nu i na koniec jk2007.
        A moze jeszcze ktos? Kto z judkow jeszcze nie odezwal sie?

• jk2007 igorka-duraczok, jestes szowinista 26.09.11, 21:46
          to, że zapisujesz wszystkich do judkow, nic dziwnego - jesteś upośledzony umysłowo.
          Tylko czemu to toleruje kropka?
    • kamandir_vzvoda Kenned próbował wstrzymać dostawy broni do Israela 26.09.11, 22:12
      krotko przed śmierciom. Potem w Dallas zabił go Polak, 2 strzałami z czego padł 1 oficjalnie, a potem wszystko rozeszło sie po kościach. Ot taka ciekawostka historyczna. Jego brata tez niezidentyfikowani szaleńcy dopadli. Ale wiadomo złe to u Ruskich.
      • igor_uk Re: Kenned próbował wstrzymać dostawy broni do Is 26.09.11, 22:20
        A no fakt,cos za duzo tych szalencow w Stanach bylo i jest .Dla tego Obama i siedzi cicho.Bo raz ( w maju tego roka)sprobowal cos tam powiedziec od siebie na temat Palestyny,to odrazu mu wskazali jego miejsce:
        " president is at risk of losing financial support because of concerns about his handling of Israel."
        • kamandir_vzvoda i wszystko jasne, cymes 26.09.11, 22:33
          igor_uk napisał:

> A no fakt,cos za duzo tych szalencow w Stanach bylo i jest .Dla tego Obama i si
          > edzi cicho.Bo raz ( w maju tego roka)sprobowal cos tam powiedziec od siebie na
          > temat Palestyny,to odrazu mu wskazali jego miejsce:
          > " president is at risk of losing financial support b
          > ecause of concerns about his handling of Israel."

bo z gojami to na krotkei smyczy!
    • mara571 chetnie bym posluchala, ale 26.09.11, 22:27
      na ekranie mam nastepujaca informacje:
      Leider ist dieses Video, das Musik von SME beinhaltet, in Deutschland nicht verfügbar, da die GEMA die Verlagsrechte hieran nicht eingeräumt hat.
      Das tut uns leid.
      Z powodu muzyki ....
      Masz inny link, moze byc tekst?
      • igor_uk Re: chetnie bym posluchala, ale 26.09.11, 22:31
        mara,o jaki link tobie chodzi?
        • mara571 Re: chetnie bym posluchala, ale 26.09.11, 23:14
          do przemowienia Kennedyego
          • igor_uk mara. 26.09.11, 23:25
            sprobuj jeden z tych linkow:

www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
            www.scholarspot.com/video/11198/4407/-J-F-Kennedy-talks-about-secret-devils-Masons-Illuminati-
      • mlody747 Re: chetnie bym posluchala, ale 26.09.11, 22:32
        Mara spróbuj ten link:
        www.youtube.com/watch?v=hzat1i48N18
        • mara571 to samo 26.09.11, 23:13

• mlody747 Re: to samo 26.09.11, 23:26
            A ten link:
            www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
    • felusiak1 a w głowie siano 27.09.11, 01:29
      nie wiem igor skad ty te banialuki wygrzebujesz.
      masz tu cały tekst przemówienia do prasy w hotelu waldorf astoria
      millercenter.org/president/speeches/detail/3677
      cytat peresa jest rzecz jasna kłamstwem hamasu.
      przypuszczam, że słowa begina są takim samy bzdetem.

czy ty igor chcesz powiedzieć, że kennedyego zabili syjoniści? a ja myslałem, że fed.
      • zbalansowany Felusiak, to znany cytat 27.09.11, 08:40

i jak najbardziej prawdziwy. Cala izraelska prasa o tej wypowiedzi pisala. Zobacz Yedioth Arnot (czy jak tam sie to szmatlawe pisemko nazywa) z tego czasu - zadna arabska propaganda.

During an argument between the Israeli Prime Minister Ariel Sharon and Foreign Minister Shimon Peres, Peres said that Isralis' policies of continued violence might "turn the US against us".

To this Sharon retorted:

"EVERY TIME WE DO SOMETHING, YOU TELL ME AMERICANS WILL DO THIS AND WILL DO THAT. I WANT TO TELL YOU SOMETHING VERY CLEAR: DON'T WORRY ABOUT AMERICAN PRESSURE ON ISRAEL;

WE, THE JEWISH PEOPLE, CONTROL AMERICA. AND THE AMERICANS KNOW IT."
        • felusiak1 Re: Felusiak, to znany cytat 27.09.11, 09:32
          zbalans, nie wciskaj kitu. takie rzeczy wychodzą w lexis nexis a ten cytat nie wychodzi.
      • igor_uk U kogo siano w glowie? 27.09.11, 17:42
        felus ,widzisz li,sa rozne zrodla i rozne prawdy.Ty,jak widze,wolisz znac zawsze prawde oficialna i masz do tego prawo,ale nie odbieraj innym prawo do tego,zeby watpic w ta prawde oficialna.OK?
        • felusiak1 Re: U kogo siano w glowie? 28.09.11, 03:08
          to mówisz igor, że są różne fakty?
          zaczynasz wątek wpisujac zmyślone cytaty i aplikujesz słowa kennedy'ego wyrwane z kontekstu w taki sposób aby udowodnić żydowski spisek. śmiechu warte.
          nie kwestionuję twego prawa do wypisywania bzdur ale musisz liczyć sie z konsekwencjami jako, że ja równiez posiadam prawo do komentowania.
    • bywszy1 Re:panie i panowie z forum Gazety Wyborczej+ 27.09.11, 02:20
      moi byli wspolforumowiczowie(Byli -Jako,ze lwica tego forum pani kropko mnie ciagle po jakims czasie wymazuje i nie pozwala na otwieranie nowych watkow w ogole.Na innych forumach tego tygodnika nie wolno mnie nawet sie dopisywac.)
      Moge stwierdzic tylko jedno:
      "Na tym forum Polak kacap(obywatel polski) strasznie sie rozzuchwalil.Przyniosl na ten forum kulture i zwyczaje klasy pasozytniczej ze zdradzonej przez siebie ojczyzny.Robi to pod przykryciem i opieka tzw.moderatora"
      Przed laty sie walczylo natym forum z roznymi typkami w sprawie dobrze znanej.
      Zrobilo sie lepiej.
      Ale teraz znowu powraca.
      panie i panowie,poniewaz moj pobyt natym forum z powodow ode mnie niezaleznych sie konczy.
      Chce sie z wami pozegnac ze szcegolnymi slowami.
      Nie chce absolutnie obrazac Polakow i Russkich.
      Zwracam sie wiec,do kacapow i polaczkow.
      "Panie i Panowie,patyk wam w litery"
      A Panie i Panowie Polacy kacapa sie sciagnelo bardzo gleboko ponizej piwnicy intelektualnej,a was mni zal-nie potraficie sie wyzwolic.
      • igor_uk zegnaj,bywszy1. 27.09.11, 17:00
        Coz,napewno ,jak ja napisalem by podony post,to ty by z satysfakcja napisales by,ze udupil kacapa.
        Akle ja nie czuje zadnej satysfakcji z tego,ze ty poddal sie ,poniewaz kazdy z forumowiczy cos wnosi na forum,to ze ty dostales ostatnio zajeba na moim punkcie,szybko by cie przeszlo,poniewaz postanowilem na twoi zaczepkie nie odpowiadac (nie wiem ,czy zauwazyles to).
        Coz,jak tak postanowiles,to znaczy uwazasz to za sluszne.
        Proszczaj.
        • j-k zegnaj i Ty Goria 27.09.11, 17:07
          igor_uk napisał:
          Proszczaj.

milo, ze sie z nami pozegnales.
          chociaz nie bede ukrywal, ze zegnamy sie z Toba bez zalu
          podobnie jak bez zalu pozegnamy sie z mongolem.
          • igor_uk jeb-koziolek. 27.09.11, 17:09
            Co tam znow chlales?
            • j-k potrzebujesz, Doctora, Goria ? 27.09.11, 17:30
              Gdyz widze, ze cos z glowka nie tak.

napisales wyraznie : zegnaj Bywszy, wiec jasno chyba z tego wynika,
              z chcesz z nim sie pozegnac ?

mam nadzieje, ze z nami tez sie pozegnasz ?

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
              • igor_uk jeb-koziolku niezle bije. 27.09.11, 17:44
                Jasiu, takie rzeczy to my,a nie z nami.Mam nadzieje,ze wiesz o co mnie chodzi
                • j-k Goria, to zegnasz sie , czy nie ? 27.09.11, 17:50
                  ja riozumiem, ze chec pozegnania sie jest dowodem kultury.
                  mozemy sie jej u ciebie spodziewac, czy nie ?
                  • igor_uk Jasiu. 27.09.11, 18:11
                    Nu powiedz,co bedziesz robic,jak ja odejde z tego forum?Przeciez swojego rozumu nie masz,potrafisz zakladac watki,ktore sa tylko lustrzanym odbiciem moich.
                    Co dotyczy pozegnania sie,to jak tylko ty napiszesz,jak i bywszy,ze odchodzisz,to mozesz byc pewien tego,ze do ciebie rowniez cos napisze na twoje pozegnanie.
          • mongolszuudan Re: zegnaj i Ty Goria 27.09.11, 17:24
            A chyba mongol powiedzial ze chcie zegnac sie z taka mila kompania? Mongol do was pewnwgo dnia jeszcze w gosci przyjedzie. Turystem. Na zelaznem koniu. Jednak dawno Mongolowie nie byli w Europie. Napewno, nudzicie sie bez nas Mongolow. Akurat i genofond wasz zepsuty troche poprawimy.
            • igor_uk Aleksandr. 27.09.11, 17:28
              j-k chce pozostac w swoim urojonym Swiecie,gdzie on czuje sie madym i wszechwiedzacym sam.My zaklocamy jego spokoj,dajac jemu do zrozumienia,ze sa madrzejsze od niego,z ktorymi nie da sie rozmowiac patrzac z gory.On poprostu nas boi sie. To starszy czlowiek ,w sumie marazmatyk,u mnie wyzywa tylko litosc,chociaz czasami i smiech,ale gorzki.
              • j-k Goria :) 27.09.11, 17:52
                igor_uk napisał: ,w sumie marazmatyk,u mnie wyzywa tylko litosc,chociaz cza
                > sami i smiech,ale gorzki.

Tfuj imerialistyczny belkot, kiedys mnie smieszyl.
                teraz juz tylko nudzi.
                blogi.newsweek.pl/Tekst/polityka-polska/531818,Tuwa---rosja-bez-rosjan.html
                • igor_uk Jasiu. 27.09.11, 18:13
                  Przeciez napisalem,ze wyzywasz u mnie uczucie litosci.Czy musisz poglebiac to jeszcze bardziej?
                  • j-k Goria, twoje uczucia 28.09.11, 16:40
                    igor_uk napisał:

> Przeciez napisalem,ze wyzywasz u mnie uczucie litosci.Czy musisz poglebiac to
                    > jeszcze bardziej?

Goria, twoje uczucia do mnie sa mi szczerze obojetne, ale lubie cie podenerwowac,
                    gdy bajdurzysz o tym, ze USA lada moment padna, a za to Rosja ma sie dobrze.

Z tymi tekstami, to lec na fora rosyjskie - tam znajdziesz wielu sluchaczy.
                    Lub na amerykanskie - tam cie solidnie obsmieja.

A w Polsce to bajdurzenie malo kogo obchodzi, poza garstka anty-amerykanskich desperatow bez znaczenia.
                    A Tu jak zwykle to, co lubisz :)))
                    ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D1%8B%D0%B2%D0%B0
                    • igor_uk Jasiek. 28.09.11, 16:51
                      Ty chyba zartujesz! Na tym forum jest tylko jeden forumowicz,ktory mnie denerwuje i to napewno nie ty.Ty wyzywasz u mnie tylko litosc,nieraz smiech .
                      Co dotyczy upadku USA,to widzisz li,jestes dosc otepielym czlowiekiem,moze to skutek starosci,a moze naduzycie alkoholu,dla tego nie bede cie tlumaczyc,o co mnie chodzi,jak tego nie zrozumiales do tej pory,to juz nie zrozumiesz nigdy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka