Gość: totyle IP: *.176.3.138.Dial1.Phoenix1.Level3.net 28.05.04, 09:21 bredzil to przestane jego i innych Zydow tu czytac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fredzio54 Re: KTO TO JEST TEN FREDZIO?-Jak dalej tak bedzie 28.05.04, 10:00 jestem Patrita Izraela wypedzony z polsi mam aleregie do arabow i smieje sie chetnie z polakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Guzik jestes nie patriota IP: *.ifn-magdeburg.de 28.05.04, 11:07 popatrz na swoje ´owoce´. A z alergii wszelkich mozna sie uleczyc. Najlepiej konska dawka- Fredziu na front- pod dowodztwo polskie- marsz. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Guzik jestes nie patriota 28.05.04, 11:30 z Polakam marszelowac te tchorzy(tak mi tatus opowiadal) wolalbylby sie sam zastrzelic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Fredzio a glowe masz tatusia czy swoja? IP: *.ifn-magdeburg.de 28.05.04, 11:42 Moze sam pomyslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Fredzio a glowe masz tatusia czy swoja? 28.05.04, 12:34 ty zostaw mojego tausia on dawno zyje byl z polski wypedzony i polacy mu emereture ukradli Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Fredziu umiesz jezdzic na wrotkach? 28.05.04, 12:41 organizuje wam spotkanie:). Zlot ´smietanki´. Miejsce mozecie jeszcze wybrac- ja tam chetnie zajrze z kolegami z psychiatrii. Zaprosilam juz Goldbauma i on wyrazil ochote przyjazdu- zapraszam i Ciebie (nie zawiedz kolegi- wiele macie ze soba wspolnego:)). To spotkanie o charakterze towarzyskim- ale dyskusje polityczne mile widziane. Nie bedzie tylko tlumaczy :). Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Fredziu umiesz jezdzic na wrotkach? 28.05.04, 12:46 biedronka24 napisała: > organizuje wam spotkanie:). Zlot ´smietanki´. Miejsce mozecie jeszcze wybrac- j > a > tam chetnie zajrze z kolegami z psychiatrii. Zaprosilam juz Goldbauma i on > wyrazil ochote przyjazdu- zapraszam i Ciebie (nie zawiedz kolegi- wiele macie z > e > soba wspolnego:)). > To spotkanie o charakterze towarzyskim- ale dyskusje polityczne mile widziane. > Nie bedzie tylko tlumaczy :). czy twoj arabski kochanek tez bedzie ? jak tak musze przyjzdz z bronja ale nie zgodze sie jesc prawa reke na podlodze zgodze sie na rabski taniec brzucha ? twoj achmed cie nie nauczyl w sipilani ? Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Niestety dzielny Fredziu 28.05.04, 12:54 nie mam arabskich kochankow- tej atrakcji nie moge Ci zapewnic:) Bron mozesz zabrac, Goldbaum wlasnie zamawia sobie u mnie alkohol- obiecalam mu - jak zaplaci, nawet sluzbe medyczna (na wypadek gdyby sie zle poczul) moge zorganizowac. Poradz jeszcze co potrzebne bo ja nienajlepsza jestem w tej dziedzinie? Jakies papierosy? Uzywki? A moze sam cos zaoferujesz? ty pewno znasz sie na tych atrakcjach. Tanczyc moze Goldbaum on cos wspominal o jakichs hiszpanskich wersjach tanca brzucha- czy tak moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
monash Fredek skoncz z tym chrzanieniem! 28.05.04, 12:55 facet w twoim wieku nie pieprzy jak durny szczyl. Pokaz to co wypisujesz swojej kobiecie, to przynajmniej dostaniesz po lbie i odechce ci sie robic z siebie durnia. A moze zmienieles juz Polke na wnuczke SS-manow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Guzik jestes nie patriota IP: *.twcny.rr.com 28.05.04, 15:21 fredzio nie strzelaj sie ja cie kocham, czy ktos jeszcze kocha fredzia?moze nauczymy go mowic lepiej po polsku bo tatus jak widac machnal reka na niego.nigdy nie jest za pozno.freeeeeedziu gdzie jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
boruch_goldstein Re: Guzik jestes nie patriota 28.05.04, 15:30 Gość portalu: rachelka napisał(a): > fredzio nie strzelaj sie ja cie kocham, czy ktos jeszcze kocha fredzia?moze > nauczymy go mowic lepiej po polsku bo tatus jak widac machnal reka na > niego.nigdy nie jest za pozno.freeeeeedziu gdzie jestes? Po jaka cholere uczyc go lepiej mowic po polsku? Pewnie ze go tatus lepiej nie nauczyl. Itak za dobrze mowi. Jak pojedzie do Polski (a watpie zeby go tam ciagnelo) to zawsze sie porozumie na migi. Moj syn zna tylko jedno zdanie po polsku... skladaujace sie z dwoch slow (czasownik w formie zwrotnej). Kahane Chai! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Bedzie strzelal ´na migi´? IP: *.ifn-magdeburg.de 28.05.04, 15:32 Nie jestem pewna czy zostanie dobrze zrozumiany:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Bedzie strzelal ´na migi´? IP: *.twcny.rr.com 28.05.04, 15:35 oj przybywa osob do kochania i co ja zrobie,jak to mowia w dobrym panstwie co za duzo to nie zdrowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka rachelka - ty sie mialas szykowac do przyjecia!! IP: *.ifn-magdeburg.de 28.05.04, 15:37 nie podsluchuj tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: rachelka - ty sie mialas szykowac do przyjeci IP: *.twcny.rr.com 28.05.04, 15:41 ja jestem figlarka, a przygotowana jestem zawsze,to cecha prawdziwej kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Dziewcze drogie- bystra kobietka 28.05.04, 15:47 Gość portalu: rachelka napisał(a): > ja jestem figlarka, a przygotowana jestem zawsze,to cecha prawdziwej kobiety nie mowi o sobie w ten sposob. Zaufaj mi. Kobieta to niezmierzona tajemnica, i nikt nigdy nie wie jaka ona jest. Nie odslaniaj sie tak latwo przed mezczyznami, bo mozesz zbyt szybko, zbyt wiele uroku stracic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Ja sie podejmuje Fredzia nauczyc:) IP: *.ifn-magdeburg.de 28.05.04, 15:36 ale nie moge bez jego wlasnej motywacji- a przy okazji moze uchronie go przed zaborcza miloscia rachelki:) Odpowiedz Link Zgłoś
boruch_goldstein Re: Ja sie podejmuje Fredzia nauczyc:) 28.05.04, 15:41 Gość portalu: ANka napisał(a): > ale nie moge bez jego wlasnej motywacji- a przy okazji moze uchronie go przed > zaborcza miloscia rachelki:) Szczerze zycze powodzenia! Kahane Chai! Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 tak niezaleznie od zacinajacych sie zapalniczek 28.05.04, 15:55 za ktore szczerze przepraszam- tu wynikla moja slabosc organizacyjna- skad niechec do jezykow? Nie szkoda? Dzieci na tym nie traca. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 No coz 28.05.04, 16:12 boruch_goldstein napisał: > > Szczerze zycze powodzenia! > > > Kahane Chai! Porazki tez sa elementem zycia. Postaram sie te przyjac z godnoscia:) Gdyby jednak Fredzio zmienil zdanie to - polecam sie na przyszlosc. Odpowiedz Link Zgłoś
syn_borucha_goldsteina Re: Guzik jestes nie patriota 28.05.04, 15:35 boruch_goldstein napisał: > Moj syn zna tylko jedno zdanie po polsku... skladaujace sie z dwoch slow > (czasownik w formie zwrotnej). Pierdol sie. Odpowiedz Link Zgłoś
boruch_goldstein :-) 28.05.04, 15:40 syn_borucha_goldsteina napisał: > Pierdol sie. Bardzo blisko prawdy! Prawie ze trafiles. Ale poniewaz uzywa ten zwrot tylko do Polakow, czasownik zaczyna sie na literki "od". Pozatym wlasnie tak. Kahane Chai! Odpowiedz Link Zgłoś
syn_borucha_goldsteina Dziekujem ci tate 28.05.04, 15:44 ze ty mie na taki kulturalny ludz wychowal Pierdol sie Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Mon Seigneur 28.05.04, 15:45 watpie by chcial Pan uczestniczyc w tym przyjeciu. To przyjecie dla ´wybrancow´. Fredzio ma jednak wolny wybor- czyz nie mozemy tego uszanowac? Odpowiedz Link Zgłoś
syn_borucha_goldsteina Re: Mon Seigneur 28.05.04, 15:46 ty tez sie pierdol stara walizo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Mon Seigneur IP: *.twcny.rr.com 28.05.04, 15:49 synek zna za duzo brzydkich wyrazow, widze problemy wychowacze dla tatusia, a moze syn jest poprostu wierna kopia Odpowiedz Link Zgłoś
syn_borucha_goldsteina Re: Mon Seigneur 28.05.04, 15:50 wierna kopia Pierdol sie Odpowiedz Link Zgłoś
boruch_goldstein Re: Mon Seigneur 28.05.04, 17:18 Gość portalu: rachelka napisał(a): > synek zna za duzo brzydkich wyrazow, widze problemy wychowacze dla tatusia, a > moze syn jest poprostu wierna kopia porownaj jego jezyk z jakichkolwiek moim postem. A potem zastanow sie co znaczy "wierna kopia". Kahane Chai! P.S. Moj prawdziwy syn swietnie szwargocze po hebrajsku i angielsku. Nawet po arabsku mowi lepiej niz po polsku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Mon Seigneur IP: *.twcny.rr.com 28.05.04, 17:21 widze,ze masz prawdziwego i nieprawdziwego syna,a to duzo klopotow. Jak szwargocza to dobrze,ale troche i po polsku im wychodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
syn_borucha_goldsteina Re: Mon Seigneur 28.05.04, 17:43 boruch_goldstein napisał: > porownaj jego jezyk z jakichkolwiek moim postem. boruch_goldstein napisał: > Moj syn zna tylko jedno zdanie po polsku... skladaujace sie z dwoch slow > (czasownik w formie zwrotnej). "Pierdol sie" Pierdolony hipokryta zadowolony z tego, czego synalka nauczyl: ":-) Ale poniewaz uzywa ten zwrot tylko do Polakow, czasownik zaczyna sie na literki "od". Pozatym wlasnie tak" Odpowiedz Link Zgłoś
syn_borucha_goldsteina Re: Mon Seigneur 28.05.04, 17:44 boruch_goldstein napisał: > P.S. Moj prawdziwy syn swietnie klnie po hebrajsku i angielsku. Nawet po arabsku klnie lepiej niz po polsku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
boruch_goldstein Re: Mon Seigneur 28.05.04, 18:42 syn_borucha_goldsteina napisał: > boruch_goldstein napisał: > > > P.S. Moj prawdziwy syn swietnie klnie po hebrajsku i angielsku. Nawet po > > arabsku klnie lepiej niz po polsku :-) Widzisz polski cwoku nieobrzezany, w jezyku hebrajsku nie ma klatw! Kiedy Zydzi klna - to albo po polsku albo po rosyjsku albo po arabsku, ale nigdy nie po hebrajsku. Kahane Chai! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka I to ma byc powod do dumy? IP: *.ifn-magdeburg.de 28.05.04, 18:48 w lacinie tez przeklenstw nie ma. Tyle ze to martwy jezyk. A najlepiej po prostu nie klac. I nie rozmawiac z tymi dla ktorych to chleb powszedni. Sam Pan tak mowil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka a propos IP: *.ifn-magdeburg.de 28.05.04, 18:54 moje dzieci juz przepieknie mowia po francusku- zwlaszcza starsze, wkrotce beda znaly niemiecki. Moze i angielski. I co z tego? Ja tylko boleje nad tym ze za slabo znam jezyk mojej mamy by go ich nauczyc bo potrafie w nim mowic i czytac ale raczej nie pisac. Smutne. Bo im starsza jestem tym bardziej tradycje, historie rodziny szanuje. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 To jest po prostu niewychowany czlowiek 28.05.04, 19:09 a Pan przyklada mu etykietke Polaka. Czy Fredzio - to jak sie prezentuje na forum to przyklad erudyty zydowskiego? Nie wszyscy znaja Zydow- chcialby Pan by tak mysleli? A czy ladnie jest, gdy erudyta chwali sie iz uczy swoje dzieci przeklenstw? Czy naprawde nie ma juz innych metod prowokacji jak te, ktore faktycznie uderzaja w normalnych ludzi? O to Pana kiedys prosilam. Jezeli ktos kto soba cos reprezentuje - ma takie ambicje - daje sie sprowokowac schodzac na poziom karczemnych bluzgow i przeklenstw oraz atakow na narodowosci per se- to to boli szczegolnie. Pan nie pomaga w ten sposob Zydom i nie jest to dzialalnosc patriotyczna a o tamtym to juz nawet nie wspomne- bo sie slabo robi. Ja opuszczam ten watek definitywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Ja tu tych wszystkich przyszywanych polaczkow 28.05.04, 19:17 na forum tepie jak moge. Wstyd mi za nich gdy obrazaja innych ludzi. I rzeczywiscie w naiwnosci swej oczekuje od innych tego samego. W naiwnosci- bo to polska naiwnosc. Przekonanie ze istnieje cos takiego jak common sense tego co czym jest fair play. Coz - jak mowie pelna porazka- wiec pozostaje mi przyjac ja z godnoscia, po chrzescijansku, polsku, ale i swiadomoscia, ze poza naiwna wiara- to nie ja w tej grze cos stracilam. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Albo nie tylko ja, choc nie da sie ukryc 28.05.04, 19:20 w tej sytuacji jestem bezsilna. Odpowiedz Link Zgłoś
syn_borucha_goldsteina chyba nie wytrzymam.. znow sie zaczyna 28.05.04, 19:20 a pisala ze wychodzi - definitywnie! Odpowiedz Link Zgłoś
boruch_goldstein Re: To jest po prostu niewychowany czlowiek 28.05.04, 20:15 jak Pani ma racje, to Pani ma racje. Ostatnio zazwyczaj Pani wlasnie racje ma! Nie jestem dumny z osiagniec lingwistycznych mojego syna (uzylem slowa "szwargocze" nieprzypadkowo). Chodzilo mi poprostu o to ze przeklinanie po hebrajsku jest niemozliwoscia, czego ten "niewychowany czlowiek" poprostu nie wiedzial. Kahane Chai! Odpowiedz Link Zgłoś
syn_borucha_goldsteina To jest po prostu zapluty zydek 28.05.04, 20:18 placzacy jesli ktos powie, ze zyd smierdzi a sam gloryfikujacy pospolitego morderce i skrajnie rasistowska organizacje. Ot zydowski smiec i smierdziel. Juda verrecke Odpowiedz Link Zgłoś
boruch_goldstein Re: To jest po prostu zapluty zydek 28.05.04, 20:22 Juz? Wiecej niczego madrego nie mozesz wymyslec? Kahane Chai! Odpowiedz Link Zgłoś
heinrich_himmler Re: To jest po prostu zapluty zydek 28.05.04, 20:25 aber selbstverständlich! Sieg Heil! Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Heniu - pieknie sie sklada 28.05.04, 20:37 wobec powyzszego proponuje abys na balu podjal watek niemiecki a najlepiej pruski. Ja tez pragne poznac bogactwo i malosci kulturowe tej grupy etnicznej. Co ty na to? Zasada jest jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
heinrich_himmler Re: Heniu - pieknie sie sklada 28.05.04, 20:43 Swietnie! Moge bez konca opowiadac o zaslugach i cnotach rasy germanskiej! Sieg Heil! Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Bardzo szanuje to ze mi Pan odpowiedzial 28.05.04, 20:24 ja chetnie poznam zawilosci hebrajskiego i wogole zapraszam do Polski. Skromnie u nas ale wciaz sa piekne lasy, jeziora i wciaz troche ludzi z ktormi jest o czym porozmawiac. A i ciekawostka- wciaz duzo takich z ktorymi tez Pan potanczyc moze- a to juz w Europie np. nieczesta umiejetnosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
heinrich_himmler Re: Bardzo szanuje to ze mi Pan odpowiedzial 28.05.04, 20:28 To mozemy pierwsza lejkcje zaczac od razu. Boruch Goldstein to zydowski fanatyk, ktory wlasnorecznie, w zamachu zabil ponad 30 bezbronnych Arabow. Kachane chaj to pozdrowienie zydowskich polpluczyn po nazistach, ktore chcialy byc nazistami takimi ale im nie wyszlo bo nawet zydzi zabronili im sie organizowac. Milej dysputy z popluczynami. To dokladnie twoj level. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 sluchaj zombi 28.05.04, 20:35 niedobitku. Ktos kto nie jest jednak Boruchem poprosil aby sprobowac na jakis czas nie poruszac takich tematow. Ty podpisujac sie pod tym nickiem reprezentujesz znacznie ´bardziej´ zasluzona osoba a jakos do ciebie nie strzelam. Odpowiedz Link Zgłoś
heinrich_himmler Re: sluchaj zombi 28.05.04, 20:37 W porzasiu. Mozemy pogadac. Rowna z ciebie babka jak widze. Sieg Heil! Odpowiedz Link Zgłoś
boruch_goldstein Re: Bardzo szanuje to ze mi Pan odpowiedzial 28.05.04, 20:43 heinrich_himmler napisał: > To mozemy pierwsza lejkcje zaczac od razu. > > Boruch Goldstein to zydowski fanatyk, ktory wlasnorecznie, w zamachu zabil > ponad 30 bezbronnych Arabow. Wedlug kogo? www.bushcountry.org/news/mar_news_pages/g_030204_pasko_baruch_goldstein_hebron.htm > Kachane chaj to pozdrowienie zydowskich polpluczyn > po nazistach, ktore chcialy > byc nazistami takimi ale im nie wyszlo bo nawet zydzi zabronili im sie > organizowac. Kahane (z jasnych dla myslacych ludzi przyczyn) nie mial nic wspolnego z Nazistami. Zydzi mu niczego nie zabronili. Na jego pogrzebie bylo wiecej ludzi niz na pogrzebie Rabina. Ze wzgledow czysto politycznych rzad Izraela przyczepil mu nalepke "rasista". Najpierw probowali wywalic go z Knesetu bo mial takze obywatelstwo amerykanskie. Jak z tego nic nie wyszlo, to wymyslili rasizm. N.B. Arabowie ktorych Kahane proponowal przesiedlic naleza do tej samej rasy co Zydzi. "Kahane Chai" nie jest niczyim pozdrowieniem. To partia (od lat nielegalna) zalozona przez Binjamina kahane, ktory tez byl zamordowany przez pokoj milujacych Arabow. Oto co obiektywni antyKahanisci pisza o Kahane. Daleko mu do Himmlera. Daleko.... www.ict.org.il/inter_ter/orgdet.cfm?orgid=19 > Milej dysputy z popluczynami. To dokladnie twoj level. :-) Kahane Chai! Odpowiedz Link Zgłoś
heinrich_himmler Re: Bardzo szanuje to ze mi Pan odpowiedzial 28.05.04, 20:51 A wiedziales, ze Wehrmacht nie popelnil zadnych zbrodni wojennych? Moge ci nawet podrzucic jakis link. NSDAP to byla partia lewicowo-robotnicza. Na pogrzebie Horsta Wessela byly tlumy nazistow 8takich prawdziwych) a nie taich "möchte-gerne". Ze wzgledow czysto politycznych przyklejono mu etykietke nazisty. Sieg Heil! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Poczytaj sobie "Carmina et Epodes" Horacego - IP: *.aine.pl 28.05.04, 19:01 zmienisz zdanie na temat braku przekleństw w łacinie. Odpowiedz Link Zgłoś
syn_borucha_goldsteina Re: Mon Seigneur 28.05.04, 19:22 Co to za parszywy jezyk ten hebrajski. Wiesz czemu tak jest? Bo samo mowienie tym jezykiem jest gorsze od przeklinania. Tyle ci tylko chcialem powiedziec zydowski smieciu. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_dyzurny Re: Mon Seigneur 29.05.04, 21:31 Jak to nie ma? A schmock i potz, którym jesteś? Sieg hail! Odpowiedz Link Zgłoś
syn_borucha_goldsteina Re: Mon Seigneur 28.05.04, 17:48 boruch_goldstein napisał: > porownaj jego jezyk z jakichkolwiek moim postem. A potem zastanow sie co > znaczy "wierna kopia". Pierdolony hipokryta. Syna uczy mowy rynsztokowej i jeszcze jest z tego dumny a na pokaz to kulturka... Ech ty palancie zydowski... Odpowiedz Link Zgłoś
rattler Re: Mon Seigneur 29.05.04, 16:20 Twoj prawdziwy syn ? Skad ta pewnosc , sprawdzales DNA ? :) narazie ------------------------------------------------------------------------------- P.S. Moj prawdziwy syn swietnie szwargocze po hebrajsku i angielsku. Nawet po arabsku mowi lepiej niz po polsku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Syneczku- wiedzialam ze nie zawiedziesz 28.05.04, 15:50 syn_borucha_goldsteina napisał: > ty tez sie pierdol stara walizo wiesz czego tam jeszcze brakuje do pelni formy wyrazu na tym przyjeciu? Z A P A L N I C Z K I chubka i patyczek tez moze byc- bedziesz na pewno mile widziany. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Hubka :) 28.05.04, 15:52 ale w twoim przypadku ortografia pewno nie ma szczegolnego znaczenia. Ty jestes z tych ´skutecznych´. I nie dopraszaj sie tak o adopcje. Nieladnie dziecko. Ciekawe dlaczego rodzice cie porzucili..... Odpowiedz Link Zgłoś
syn_borucha_goldsteina familia goldsteinow nigdy nie zawodzi 28.05.04, 15:52 pierdol sie podwojnie wariatko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: familia goldsteinow nigdy nie zawodzi IP: *.twcny.rr.com 28.05.04, 15:54 to brzmi troche podobnie,moze dziecko ma down syndrom,wspolczuje Odpowiedz Link Zgłoś
syn_borucha_goldsteina Re: familia goldsteinow nigdy nie zawodzi 28.05.04, 15:55 down syndrom po ojcu zgadza sie pierdol sie Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 rachelko - zmieniam zdanie 28.05.04, 15:59 wyslij to biedne dziecko pragnace adopcji na przyjecie- niechze sie tam zabawi. ty zas idz do szkoly dla pensjonarek i dowiedz sie na lekcjach ze choroby dzieci nie sa niczym co je dyskryminuje. Moze zyskasz na kobiecosci. Zanim dopuscisz do nieszczescia na skutek przypadkowego romansu. Odpowiedz Link Zgłoś
syn_borucha_goldsteina Re: rachelko - zmieniam zdanie 28.05.04, 16:04 gupia krowa choroby nie dyskryminuja ludzie dyskryminuja !!! takie gupie jak biedronki Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Nie dzieci dyskryminuja 28.05.04, 16:18 niedojrzale i nierozumiejace- tylko ze zwykle to przechodzi z wiekiem i zaczynaja rozumiec pewne rzeczy wraz z wychowaniem. A teraz wyreguluj sobie zawor zwrotny - nikogo nie obchodzi twoja przemiana materii i fakt iz cie nie wychowano. Odpowiedz Link Zgłoś
syn_borucha_goldsteina analfabetka 28.05.04, 16:22 Pisac nie potrafi i mysli ze choroby dyskryminuja. "Nie dzieci dyskryminuja niedojrzale i nierozumiejace- tylko ze zwykle to przechodzi z wiekiem i zaczynaja rozumiec pewne rzeczy wraz z wychowaniem" boruch nauczyl syna po polsku jedno zdanie: pierdol sie. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 a ty latwowierny 28.05.04, 16:24 jak dziecko, choc niewychowany jak przykladny cham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: a ty latwowierny IP: *.twcny.rr.com 28.05.04, 16:27 nie martw sie biedronka ja sie z dzecmi nie zadaje,co do chorob to bylo stwierdzenie faktow.nie musisz wszystkiego brac do serca, bo zlosc pieknosci szkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
boruch.goldstein.jr And you are not even a Jew 28.05.04, 20:08 So don't pretend to be my brother. Better read about my father: www.bushcountry.org/news/mar_news_pages/g_030204_pasko_baruch_goldstein_hebron.htm And then: Odpierdol sie! Odpowiedz Link Zgłoś
syn_borucha_goldsteina tego by mi jeszcze brakowalo! 28.05.04, 20:20 zydowski, smieciu i nedzna nazistowska popluczyno Sieg Heil! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: And you are not even a Jew IP: *.twcny.rr.com 28.05.04, 20:40 ole:),ale czy ktos wie ,gdzie jest fredzio, no bo niby o nim mamy mowic tutaj a zrobilo sie to forum troszke jak rodzinne nieporozumienia miedzy bracmi,tatusiem i reszta Dalej zakochana Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Ma swieto 28.05.04, 20:57 rachelko - jest bal- inny zorganizowany przez ´ z daleka´ - zajrzyj tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: KTO TO JEST TEN FREDZIO?- IP: *.ipt.aol.com 28.05.04, 13:01 > To kazdy skurwesynski zyd, ktory pisze dokladnie to, co wszyscy zydzi twierdza. > Do gazu skurwesynskich niedopalkow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: KTO TO JEST TEN FREDZIO?- 28.05.04, 14:20 ja mysle o arabow tak jak wielu u nas mysle tak samo o polakach uwazam polakow jako moje bliskie nie wrogi(araby sa moje wrogi) lubie obglodac polskie firmy i serialy i sie zwasz nasmaic z arabow niemozne bo nie sa smiesni zawsze nosza te 3 nogi pordki jedza na podlodze bez wydelca rekami i to jest moja kultura ? Odpowiedz Link Zgłoś
tifus.nie.flavius Re: KTO TO JEST TEN FREDZIO?- 28.05.04, 14:40 deske, bardzo dobrze że nie myślisz o Polakach jako wrogach. Niestety ostatnio w Iraku okazało się że Polacy to wrogowie Arabów i Palestyńczyków. Ale nie martw się, Palestyńczycy też się śmieją z Polaków. Allah ich jeszcze ukarze. Każdemu trzecia noga urośnie! t. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ale ci wyszlo... IP: *.fastres.net 29.05.04, 08:24 Niestety ostatnio w Iraku okazało się że Polacy to wrogowie Arabów i Palestyńczyków to jak by napisac ,ze Rusini to wrogowie Polakow i Wielkopolaninow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowa Re: KTO TO JEST TEN FREDZIO?- IP: *.red.bezeqint.net 29.05.04, 21:14 fredzio to moj kochany brat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd Zrobil wspaniala robote, osmieszyl filo-arabow. IP: *.fastres.net 29.05.04, 15:06 Sondaż - kto waszym zdaniem najbardziej wpędza Autor: Gość: Wqrwiony2 IP: *.aine.pl Data: 28.05.2004 18:56 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list w antysemityzm na forum: Dana, Fredzio czy Jarek? Ja głosuję na Danę, jako że jest ona świadoma tego, co czyni - tamte dwie mizeroty po początkowym oburzeniu budzą pusty śmiech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowa Re: fredzio to idiota IP: *.red.bezeqint.net 29.05.04, 21:19 ty idiota a nie one Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: fredzio to idiota IP: *.twcny.rr.com 29.05.04, 21:35 skoro fredzio zniknal to chociaz dobrze ,ze brat sie odezwal.juz sie tu na forum martwimy gdzie sie one podzialo Odpowiedz Link Zgłoś