j-k 12.01.12, 15:37 Wolodia oglosil swoj program wyborczy. Wszystko brzmi jak jedna piekna bajka. Dwie kadencje rzadow Wolodii i Rosja nbedzie krajem mlekiem i miodem plynacym :) www.putin2012.ru/program/6 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lubat Re: Za Rodinu za Putinu :) 12.01.12, 15:44 I jak tu nie wierzyć, że jednak istnieje na forum tajna formacja kremlowska, która nie przepuści żadnej informacji swoich mocodawców i propaguje je, zakładając masę wątków? Nie tak nachalnie, towarzysze, bo co za dużo, to i świnia nie chce;) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: Za Rodinu za Putinu :) 12.01.12, 15:59 lubat napisał: > I jak tu nie wierzyć, że jednak istnieje na forum tajna formacja kremlowska, kt > óra nie przepuści żadnej informacji swoich mocodawców i propaguje je, zakładają > c masę wątków? > Nie tak nachalnie, towarzysze, bo co za dużo, to i świnia nie chce;) Kto jak kto, ale ja do tej formacji nie naleze. A zapodalem, bo ten program mnie powalil. Jak kto chce wygrac wybory w Polsze, to niech w cuglach ten program na jezyk polski sobie przetlumaczy. Obiecac wszystko wszystkim i to tak, by to razem kupy sie trzymalo - to nie lada sztuka :) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk jasiu. 12.01.12, 16:07 Lub ty nie przeczytales,co zalinkowales,lub twoj rosyjski jest na tyle zly,ze ty nie wiele "ponjal". "Obiecac wszystko wszystkim" -tego w zalinkowanym przez ciebie tekscie nie ma.Ja by [powiedzialem,ze jak na program wyborczy,Putun wykazal sie wyjatkowym skapstwem.Na Zachodzie obiecaja, zazwyczaj ,o wiele wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k hoopcze 12.01.12, 18:23 igor_uk napisał: Lub ty nie przeczytales,co zalinkowales,lub twoj rosyjski jest na tyle zly,ze t > y nie wiele "ponjal". hllopcze, pomijajac twoj powyzszy belkot, czy ja cos zlego powiedzialem o programie Putina? dobry jest i przypomina mi hasla Gierka: "jest dobrze, towarzysze, a bedzie lepiej :) sam zobacz: "Нyжен мacштaбный рocт инвеcтиций. Нaшa цель – coздaние зa 20 лет не менее 25 млн рaбoчих меcт нoвoгo кaчеcтвa c дocтoйным yрoвнем oплaты зa интереcнyю рaбoтy. Рaзмещение нoвoгo прoизвoдcтвa в Рoccии дoлжнo быть бoлее выгoдным, чем в дрyгих cтрaнaх. Мы бyдем дoбивaтьcя coздaния ycлoвий для рocтa инвеcтиций минимyм дo yрoвня 25% к ВВП к cередине деcятилетия прoтив cегoдняшних 20%." Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk saaarczeeeee. 12.01.12, 19:03 Belkoczesz,jak zwykle,jak cie wskazuje sie na to,ze piszesz bzdety,a do nich ja i odnioslem sie.Nawet zacytowalem w calosci. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k hloopcze :) 12.01.12, 21:14 igor_uk napisał: Belkoczesz,jak zwykle, jak cie wskazuje sie na to,ze piszesz bzdety, a do nich ja i odnioslem sie. Nawet zacytowalem w calosci. Ty belkoczesz as usual, nie potrafiac sie odniesc do ekonomicznej strony tego programu jako, ze o ekonomii nie masz pojecia. Otoz ekonomiczna strona programu Putina to kupa ogolnikow w stylu gierkowskim, gdzie ani slowa o tym - skad pieniadze, na co beda przeznaczone i jakie reformy uwaza Putin za niezbedne. Od czlowieka , ktory 4 lata byl premierem i musi znac sie na realiach - moznaby wiecej wymagac. tylko Putin, przez zapodanie konkretow nie chce sie zadnemu lobby narazic. Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. ekonomista. Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk staarczeee. 12.01.12, 21:50 Czlowieku,teraz juz wiem napewno,ze nic o tym programie nie wiesz,abbo nie zrozumiales lubn jednak nie przeczytales. pa,staruszek.Walni sobie kilicha,a pozniej siusiu i spac. babash.org/wp-content/uploads/2010/09/1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
j-k belkot bez wiedzy cd. 12.01.12, 21:55 grzecznie poprosilem, hloopcze, bys skomentowal ekonomiczna czesc tego programu. poniewaz nie potrafisz, jak zwykle gryziesz po kostkach jak jamnik, ratujac sie uwagami ad personam, a nie ad meritum. Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. ekonomista. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk jasiu,staruszek. 12.01.12, 22:17 Przeciez w tym co ty zalinkowales nie ma zadnego ekonomicznego programu,ktory mozno bylo by skomentowac.Najwiecej uwagi Putin poswiecil temu,co bylo zrobiono dobrego w poprzednich latach i ze to bedzie dalej kontynuowano .Co tu komentowac?I czy to mozno uznac za program ekonomiczny? Janusz,wlasnie to co napisalem i zmusza mnie uwierzyc w to,ze ty zalinkowanego przez ciebie tekstu nie przeczytales,albo ze po prostu go nie zrozumiales. I mozesz napisac jeszcze ze 100 razy ze ja belkocze,ale na mnie to nie dziala.Bo wierze bardziej swojej znajomosci jezyka rosyjskiego niz belkotu podstarzalego profesorka. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k i napisze to 100 razy :) 12.01.12, 22:23 jezeli nie masz pojecia o ekonomii, to sie po prostu do tego przyznaj. wycialem ci drobny fragmencik programu Putina. jest ogolnikowy, ale w teorii oczywiscie sluszny - podniesienie poziomu inwestycji z 20 na 25 % dochodu. tu masz ten caly program: www.putin2012.ru/program/4 Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk a pisz :) 12.01.12, 22:35 Januszek,czy to jest program ekonomiczny?Kilka tez ogolnikowych ,oczewiscie poprawnych,nie da sie komentowac.Nu chyba ze ktos,kto na ekonomii nie zna sie(he,he). Odpowiedz Link Zgłoś
j-k a pisze :) 12.01.12, 22:42 igor_uk napisał: Januszek,czy to jest program ekonomiczny?Kilka tez ogolnikowych ,oczewiscie pop > rawnych,nie da sie komentowac. Nu chyba ze ktos,kto na ekonomii nie zna sie(he,he). No widzisz, jak cie przycisnac, to uda sie w koncu cos wycisnac. Sa to same ogolniki, a zatem Putin nie ma programu/lub go ma - ale ze wzgledu na przezornosc - nie chce go wyjawiac. Jedyna ciekawostke jaka wyczytalem - to to, ze Rosja w zasadzie rezygnuje z szerokiego programu budowy autostrad (co nie wyklucza budowy kilku najwazniejszych - jak np. St. Petersburg-Moskwa-Ural) i stawia na rozwoj i budowe szybkich kolei. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: a pisze :) 12.01.12, 23:00 Janusz,jak widze,nareszcie przeczytales tekst,ktory zalinkowales i zaczales pisac cos,z czym trudno nie zgodzic sie. A moze to ten kiliszek cie pomogl zrozumiec ruskie bukwy? babash.org/wp-content/uploads/2010/09/1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jk2007 zaspiewajmy :) 12.01.12, 16:28 Дaвaй вперед, Влaдимир Пyтин drugoi.livejournal.com/3680117.html#cutid1 Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 powiedzenie b. stare, ale wciaz prawdziwe 12.01.12, 16:32 sloma zawsze z butow wyjdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nie miej do hloopiecia pretensji 12.01.12, 18:14 mara571 napisała: > sloma zawsze z butow wyjdzie... nie miej do hloopiecia pretensji nie dziabnal sobie codziennej dawki koszernej i czuje sie nieswojo... savvima.com/2010/11/02/kosher-companies-start-using-celebrity-endorsements/ Odpowiedz Link Zgłoś
j-k no nie :) 12.01.12, 21:15 jednak mysle, ze na widok Zyda, krew mu buzuje i musi sobie dla uspokojenia dziabnac co innego :) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: no nie :) 12.01.12, 21:58 igor_uk napisał: > CXiekawo o kim wy tu gadacie? byl tu, ten, co najbardzej kocha koszerna, zaserwowalem mu ja, ale go wycieli :) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: no nie :) 12.01.12, 22:18 Czyli szybcie zdarzyles zakablowac,niz ja przeczytale jego post.Dobry refleks masz Januszek. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: no nie :) 12.01.12, 22:26 musze cie zmartwic. durnoty nie zalecam wycinac. niech sie sama kompromituje. admini wycieli go sami. za oczywiste zlamanie regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 Re: no nie :) 12.01.12, 22:38 ja napisalam komentarz o slomie, bo uwaga "koszernego" byla wyjatkowo chamska. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: no nie :) 12.01.12, 22:40 Nie mam pojecia o czym wy piszecie.Widac wpis wyciety okazal sie szybciej,niz ja go zdarzylem przeczytac. Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 sprobujemy odtworzyc 12.01.12, 22:46 j-k zaczyna watek: Wolodia oglosil swoj program wyborczy. Wszystko brzmi jak jedna piekna bajka. Dwie kadencje rzadow Wolodii i Rosja nbedzie krajem mlekiem i miodem plynacym :) jako trzeci, czwarty pojawia sie krotki wpis z porada. Jednego z naszych wybitnych intelektualistow. Ja odpowiadam o slomie w butach. Przychodzi admin, chamski wpis wylatuje, moj zw sloma w butach zostaje i robi wrazenie jakbym robila zarzut Jaskowi. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: sprobujemy odtworzyc 12.01.12, 23:08 Nu az tak ja to nie odebralem.Rozwazalem tylko dwie mozliwosci,lub ta sloma wylazi z butow u Putina,lub u Lubata.U siebie sprawdzilem odrazu,dla tego tej trzeciej ewentualnosci nie rozwazalem(he,he). Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 Putin wszczepił sobie botoks 13.01.12, 15:35 i jest to jedyna zmiana na jaką się zanosi w Rosji z tym nowym-starym Putinem. Co prawda, pyzaty Putin wygląda raczej idiotycznie, ale wg. jego "piarszczyków", taki wygląd w Rosji jest zapewne trendy. Dyskusja dotyczy też tego, czy Putin wygra w pierwszej turze, czy w drugiej. Wygrana w pierwszej turze będzie oznaczać fałszerstwa na dużą skalę i stosowanie "administracyjnego przymusu", czyli gróźb względem tych obywateli, którzy są od państwa bezpośrednio zależni - urzędników, wojskowych, policjantów, nauczycieli. Wygrana w drugiej turze zostanie uznana za "słabość" Putina, na co ten wg. wielu nigdy się nie zdecyduje. Tak więc zanosi się na wariant pierwszy, czyli po prostu zamordyzm. To taki wariant białoruski. W rzeczywistości los Putina będzie zależeć od skali i czasu trwania kryzysu. Ponieważ na szybkie wyjście z kryzysu się nie zanosi niektórzy przewidują upadek Putina w okresie krótszym niż jego kadencja. Wydaje się, że część obecnej elity widziałaby go chętnie tam, gdzie obecnie przebywa pewien człowiek o imieniu Michaił. Odpowiedz Link Zgłoś
jk2007 korupcja w rosyjskiej armii 12.01.12, 16:38 Пo oценке прaвooхрaнительных oргaнoв, yщерб oт кoррyпциoнных преcтyплений в рoccийcкoй aрмии в 2011 гoдy превыcил три миллиaрдa рyблей. shurigin.livejournal.com/322741.html Odpowiedz Link Zgłoś
melord j-k plodzisz"rosyjskie" posty,pozniej placzesz 12.01.12, 23:07 i donosisz na "rosyjski desant" do cenzury prowokujesz...... bo logiki w tym brak Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nie widze, nie slysze :) 12.01.12, 23:22 melord napisał: > i donosisz na "rosyjski desant" do cenzury (na rosyjski desant to dopiero moge doniesc - gdy zechce.) > prowokujesz...... bo logiki w tym brak jak to u kobiety :) nie. - przedstawilem po prostu program Putina. i jego logike wladzy. przypomina Gierka: jest dobrze (towarzysze/grazdanie - czy jak ich tam zwal), a bedzie lepiej :) program bez ladu i skladu, ale starajacy sie zadowolic wsiech :) slowem: taktyk - a nie wizjoner. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_rusek Re: Za Rodinu za Putinu :) 13.01.12, 01:28 j-k napisał: > Wolodia oglosil swoj program wyborczy. > Wszystko brzmi jak jedna piekna bajka. > Dwie kadencje rzadow Wolodii i Rosja nbedzie krajem mlekiem i miodem plynacym : > ) > www.putin2012.ru/program/6 Juz mu zablokowali jego strone domowa:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: Zeby Putin mogl powiedziec to samo co Obama 13.01.12, 02:32 i Bush razem wzieci: Za ich administracji Ameryka stala sie jednym z najsiolniejszych krajow swiata: 1. ekonomia wzrosla nielychanie, banki zwiekszyly zyski, Ilosc stanowisk pracy wzrosla , bilans platniczy jest niezwykle dodatni, infrastruktura miast rozwinela sie jak nigdy, bankrupcje zupelnie zniknely, dobrobyt, inflac ja spadla do zera, edukacja rozwija sie do tego stopnia ze ameryknscy studenci mowia biegle wieloma jezykami i Ameryka zaczyna eksport swoich mozgow na skale globalna. 1. Militarnie - Ameryka zapewnila pokoj na skale swiatowa, nie prowadzi zadnych wojen ani z malymi , ani z wielkimi panstwami, w Ameryce nie ma zadnej dyskriminacji rasowej ani nawet antsemityzmu, barykady przed budynkami rzadowymi i przed synagogami zostaly zniesione, amdrykansjkie wojska nie stacjonuja w zadnym panstwie swiata z wyjatkiem Polsjki gdzie maja tarcze ochronna ktora strzeze Polske od UFO. Odpowiedz Link Zgłoś