Dodaj do ulubionych

Serbia. Legija: jestem niewinny

IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 14.06.04, 20:18
zabiją serbów no ... ... te brudne świnie
Obserwuj wątek
    • Gość: ewka prosze usunąć - gość ivica IP: *.toya.net.pl 15.06.04, 09:43
      to oburzające żeby operator przepuszczał takie faszystowskie śmieci!!!!
    • Gość: jarek-Zyd jezeli jestes Serbem to moze nam opowiesz IP: *.fastres.net 15.06.04, 10:03
      cala historie stosunkow miedzy Serbami a Musulmanami od czasu aneksji
      Hercegowiny przez Austro-Ungarow, ale nie tu, tylko na forum militarnym.
      Poprzez zamach w Sarajewie, zamach stanu Krola Serbow ,Kroatow i Slovenow w roku
      1928 i stworzenia Krolestwa Jugoslavi( zlamaniu ukladow z Liubjany), bo caly
      czas mnie sie wydaje,ze mowienie o Serbi jest tabu wsrod lewakow Europy.
      A szczegolnie o autonomi danej Alabnczykom w Kosowie w roku 1973 przez Tito,
      wiedzac do czego to doprowadzi( do albanizacji Kosowa)...
      • Gość: Usta Mariana poplatalo sie temu mlokosowi, jarusiowi IP: *.sympatico.ca 15.06.04, 10:39
        Piszac na forum nigdy nie bedziesz dziennikarzem. Wiadomosci encyklopedyczne to
        dane skupione a ty muwsisz posiadac dane rozproszone, aby nie popelniac bledow
        metodologicznych. Nie zwracaj uwag "merytorycznych" innym, mow tylko co masz na
        swoim jezyku.
        • Gość: jarek-Zyd W takim razie idz do jakiej kolwiek ksiegarni IP: *.fastres.net 15.06.04, 10:43
          i znaledz tam cos o tych krajach, cos co sie na prototypach nie bazuje.
          Nawet zamach w srajewie nikt jeszcze nie potrafil dobrze wytlumaczyc, kto go
          zrobil sie wie, ale dlaczego tego jeszcze nie i dlaczego brali w nim udzial
          zamochowcy wszyscy chorzy na gruzlice,ktorzy i tak w najblizsze lata by umarli.
          • Gość: wp J-Zyd IP: *.client.comcast.net 15.06.04, 20:10
            Zamachu w "srajewie" nikt nie wytlumaczyl, ale moze ty wytumaczylbys nam,
            dlaczego tyle bledow ortograficznych popelniasz. Czyzby mozg tez ci obrzezali?
            • Gość: jarek-Zyd A co maja wspolnego bledy ortograficzne z IP: *.fastres.net 15.06.04, 20:57
              zamachem w Sarajewie, moze ty mi to wytlumaczysz.
            • Gość: jarek-Zyd A jak nie potrafisz kogos obrazic to do islamskieg IP: *.fastres.net 15.06.04, 20:58
              raju nie wejdziesz?
              • Gość: wp zyd IP: *.client.comcast.net 15.06.04, 22:25
                Po twoich komentarzach do mojego, nic od ciebie juz nie wymagam.Przeciez ty
                jestes na poziomie 10-latka. Glupiego 10-latka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka