malkontent6 28.03.12, 03:22 A właściwie o Ukrainkach. :) "Co mają w sobie te Ukrainki, że marzą o nich mężczyźni z całego świata?" wiadomosci.onet.pl/kiosk/targi-zon,1,5070471,kiosk-wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swiblowo Re: Dla odmiany coś o Ukrainie. 28.03.12, 08:15 To jak rozmowa o gustach, nie ma konca. Czasem je spotykam, tylko starsze, dobrze po 30-tce. Przyjezdzaja szukac pracy. Normalne kobiety. Prawda, rzeczywiscie nie lubia pracowac zbyt ciezko, ale na pare miesiecy sa gotowe "zacisnac pasa" - jak to na saksach bywa. Sporo odpowiedzi jest juz w artykule - ktos lubi barszcz a drugi flaki. Generalnie mezczyzni szukaja kobiety, ktora nie bedzie im "skakala" po glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Re: Dla odmiany coś o Ukrainie. 28.03.12, 10:06 swiblowo napisała: > To jak rozmowa o gustach, nie ma konca. Fakt, unikał bym uogólnień, lecz można stwierdzić, że w większości są ładne, zadbane, kobiece, pracowite, wyjątkowo rozsądne. ************************************************************** "Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza. Czy jakis rosjanin przeprosil?" (polski_francuz) Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Dla odmiany coś o Ukrainie. 28.03.12, 10:25 "Wyjatkowo rozsadne". Zgadzam sie. I niezbyt zdolne do poswiecen dla mezczyzn, za to dla dzieci bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Re: Dla odmiany coś o Ukrainie. 28.03.12, 13:03 swiblowo napisała: > I niezbyt zdolne do poswiecen dla mezczyzn, "Grzech", towarzyszący uogólnieniom. Znam kilka małżeństw, bawiąc w Warszawie czasem u mnie się zatrzymują. Obserwując ich wzajemne relacje odniosłem inne wrażenie. Najprzyjemniejszym jest słuchanie ich ojczystej mowy - j. ukraiński chyba specjalnie stworzono dla kobiet. www.youtube.com/watch?v=RV7tE_8NUlE ************************************************************** "Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza. Czy jakis rosjanin przeprosil?" (polski_francuz) Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Dla odmiany coś o Ukrainie. 28.03.12, 14:02 Dużo jest ich na saksach w Polsce. Moja rodzina zatrudnia Ukrainke jako pomoc domową. Jest to kulturalna kobieta, dość ładna. Mieszka w Polsce już 10 lat i na razie nie mysli o powrocie do kraju na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Dla odmiany coś o Ukrainie. 28.03.12, 10:02 Armie maja redukowac. Bedzie wiecej "wolnych" chlopakow. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Ukraina - Bialorus 28.03.12, 15:49 Bylem na Ukrainie wszystkiego 2 razy, natomiast zjezdzilem Bialorus. Bialorusinki sa nie brzydsze, moze tylko moda jest mniej wyzywajaca , niz na Ukrainie. Skad ten LUZ ? Moze z ogolnego luzu politycznego, ktorego wiecej jest na Ukrainie, niz na Bialorusi?, A moze z biedy, ktore tez jest wiecej ? W kazdym raziie ukrainskie statystyki zachorowan na HIV-a sa przerazajace, wiec nigdy mnie tam nie ciagnelo. Odpowiedz Link Zgłoś