Dodaj do ulubionych

WSZYSCYŚMY ĆWIERĆ ŻYDZI I ĆWIERĆ POLACY

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 17:24
ZAPITY DZIEDZIC TŁUKŁ SIĘ NA SEJMIKACH, A DZIEDZICZKA ROBIŁA RACHUNKI Z ŻYDEM -
FAKTOREM. NA CZĘŚĆ RACHUKÓW ZANIEDBANA DZIEDZICZKA NADSTAWIAŁA SWOJĄ CIPKĘ. -TĄ
METODĄ TWÓJ PRADZIADEK BYŁ ŻYDOWSKIM BĄKIEM -I DOBRZE -BYŁ INTELIGENTNIEJSZY.
DZIĘKI TEMU UMIEMY PISAĆ.
Obserwuj wątek
    • Gość: Helga Re: WSZYSCYŚMY ĆWIERĆ ŻYDZI I ĆWIERĆ POLACY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.03.02, 17:29
      A piastowski krol Kazimierz mial oficjalna metrese, nazywala sie Esterka, w
      zwiazku z czym w zylach polskich Zydow plynie krew rodu Piastow. Prawde rzeklam,
      HOWGH!
      • Gość: - Re: WSZYSCYŚMY ĆWIERĆ ŻYDZI I ĆWIERĆ POLACY IP: 168.103.126.* 14.03.02, 17:51
        a co powiedziec o pannach z 42 ulicy i wszystkich JAP albo JPP czyli Zydowsko-
        Polskich ksiezniczkach podobnie jak Zydowsko-Amerykanskich ksiezniczkach. Juz
        sama mysl ze ta mixtura uszlachetnia jest rasizmem. Dla dobra wszystkich jest
        mieszac geny. Kropka.
      • fredzio54 Re: WSZYSCYŚMY ĆWIERĆ ŻYDZI I ĆWIERĆ POLACY 14.03.02, 22:22
        Gość portalu: Helga napisał(a):

> A piastowski krol Kazimierz mial oficjalna metrese, nazywala sie Esterka, w
        > zwiazku z czym w zylach polskich Zydow plynie krew rodu Piastow. Prawde rzeklam
        > ,
        > HOWGH!
        Tak to bylo Kochana
        Krol wolil ciemna Zydowke a ja Wole tka Blondynke ja kty nawet Grupa mojej Krwi
        "o" jest znana wiecej w polsce niz na Bliskim schodzie ! to znaczy ze nie jestem
        calkiem Semita.

• tatrzan Re: WSZYSCYŚMY ĆWIERĆ ŻYDZI I ĆWIERĆ POLACY 15.03.02, 06:03
        Gość portalu: Helga napisał(a):

>" A piastowski krol Kazimierz mial oficjalna metrese, nazywala sie Esterka, w
        > zwiazku z czym w zylach polskich Zydow plynie krew rodu Piastow. Prawde rzeklam
        > ,
        > HOWGH!"

To pewne,ale starzec rowniez powiedzial prawde.

• Gość: Andrzej Re: WSZYSCYŚMY ĆWIERĆ ŻYDZI I ĆWIERĆ POLACY IP: 62.89.126.* 14.03.02, 17:43
      Mów za siebie. Ja nie mam w rodzinie żadnych żydów.
      • Gość: KAT Re: WSZYSCYŚMY ĆWIERĆ ŻYDZI I ĆWIERĆ POLACY IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 18:12
        Zamknijcie swoje oosrane dupy żydowskie świnie!!!!!!Nigdy tak nie pisałem o was
        ale wasze postępowanie w Palestynie wyzwala we mnie skrajne odruchy
        nienawiści!!!
        Śmierdzi od was gównem i pomyjami a w mojej Rodzinie byli sami Polacy i Ślazacy!
        Żydzi kurwa ,żydzi ,cała Polska się was wstydzi!!!!!!!!!!!
        A ten co napisał ten wątek to zwykła żydowska świnia!!!!!!
        Kazimierzu Wielki jesteś najgorszym królem Polskim!!!!!
        • Gość: - Re: jestes zydem, kat IP: 168.103.126.* 14.03.02, 18:14
          dlatego piszesz tak ordynarny post.
        • Gość: - Re: WSZYSCYŚMY ĆWIERĆ ŻYDZI I ĆWIERĆ POLACY IP: 168.103.126.* 14.03.02, 18:15
          cala Polska i caly Slask nie chce miec nic wspolnego z katem, ktory nie umie
          sie zachowac.
        • fredzio54 Re: WSZYSCYŚMY ĆWIERĆ ŻYDZI I ĆWIERĆ POLACY 14.03.02, 22:24
          Gość portalu: KAT napisał(a):

> Zamknijcie swoje oosrane dupy żydowskie świnie!!!!!!Nigdy tak nie pisałem o was
          >
          > ale wasze postępowanie w Palestynie wyzwala we mnie skrajne odruchy
          > nienawiści!!!
          > Śmierdzi od was gównem i pomyjami a w mojej Rodzinie byli sami Polacy i Ślazacy
          > !
          > Żydzi kurwa ,żydzi ,cała Polska się was wstydzi!!!!!!!!!!!
          > A ten co napisał ten wątek to zwykła żydowska świnia!!!!!!
          > Kazimierzu Wielki jesteś najgorszym królem Polskim!!!!!

Kat ty Polski Piesek ! waw waw dlaczego sczekasz ?
        • Gość: Helga Re: WSZYSCYŚMY ĆWIERĆ ŻYDZI I ĆWIERĆ POLACY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.03.02, 02:39

> Zamknijcie swoje oosrane dupy żydowskie świnie!!!!!!Nigdy tak nie pisałem o was
          >
          > nienawiści!!!
          > Śmierdzi od was gównem i pomyjami a w mojej Rodzinie byli sami Polacy i Ślazacy
          > !

Kazimierz Wielki cie nie slyszy, Kacie.Zmarlo mu sie jakis czas temu. A potomni
          Polacy go z wdziecznosci Wielkim nazwali za to, ze sprowadzil do Polski grupe
          wegierskich Zydow, w tym architektow, ktorzy zamki kamienne pobudowali zamiast
          drewnianych, co znakomicie podnioslo obronnosc owczesnej Polski.
        • Gość: mc Re: WSZYSCYŚMY ĆWIERĆ ŻYDZI I ĆWIERĆ POLACY IP: 64.170.22.* 15.03.02, 07:06

>
          > nienawiści!!!
          > !

KAT ZNOWU CIEBIE ZE SOSNOWCA WYPUSCILI??

• Gość: pippi Re: WSZYSCYŚMY ĆWIERĆ ŻYDZI I ĆWIERĆ POLACY IP: *.swipnet.se 14.03.02, 18:38
        Czyzby. Popatrz na ten nosek w lustrze. Ciemnawa skorka - czyz nie ? Chujek
        moze i nie oskrobany, ale nie chujek robi zyda.
        • Gość: KAT Re: WSZYSCYŚMY ĆWIERĆ ŻYDZI I ĆWIERĆ POLACY IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 18:48
          Osobiście was przyzwoita Polska bezpieka przywita w Wolnej Polsce.Wszystko
          znoiosę ale nie żyda W MOIM KRAJU!!!!!!!!A TE belkoty zostawcie bajkom dla
          dzieci! Was nie można nawet t0lerować ,żyd to chuj i świnia!!!!
          Jestem antysemitą bo mam powody!!!! Może tak jakiś proces? Czekam na was i mam
          kupę dowodów jacy jesteście !!!!!!!Wy Polske zdradziliście i won zmojego
          kraju!!!! Wy jesteście skur....... Może opublikuję zdjęcia jak katujecie
          Polaków w Świętochłowicach! to byli ludzie z AK i powstańcy Ślązcy!!!!!
          Kiedy moj kraj uwolni się od michnikopodobnych ,będzie dobrze!!!!!!
          • corka_getlika Re: WSZYSCYŚMY ĆWIERĆ ŻYDZI I ĆWIERĆ POLACY 14.03.02, 20:55
            Kat daj przyklad wszystkim i wynos sie z tego forum ktore p.Michnik zalozyl.
          • tatrzan Re: WSZYSCYŚMY ĆWIERĆ ŻYDZI I ĆWIERĆ POLACY 15.03.02, 06:49

> "Osobiście was przyzwoita Polska bezpieka przywita w Wolnej Polsce.Wszystko
            > znoiosę ale nie żyda W MOIM KRAJU!!!!!!!!A TE belkoty zostawcie bajkom dla
            > dzieci! Was nie można nawet t0lerować ,żyd to chuj i świnia!!!!
            > Jestem antysemitą bo mam powody!!!! Może tak jakiś proces? Czekam na was i mam
            > kupę dowodów jacy jesteście !!!!!!!Wy Polske zdradziliście i won zmojego
            > kraju!!!! Wy jesteście skur....... Może opublikuję zdjęcia jak katujecie
            > Polaków w Świętochłowicach! to byli ludzie z AK i powstańcy Ślązcy!!!!!
            > Kiedy moj kraj uwolni się od michnikopodobnych ,będzie dobrze!!!!!! "

Od kiedy Polska to twoj kraj? Co,kupiles ja? Ty sie ja czepiasz,bo twoj
            tatus,Niemiec,porzucil cie,kiedy byles w lonie twej mamusi,Zydowki,zas swa matule
            i jej narod nienawidzisz bo sie zlakomila na "panski walek" Niemca.

• Gość: starzec Re: WSZYSCYŚMY ĆWIERĆ ŻYDZI I ĆWIERĆ POLACY IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 16:40
              Faktycznie -KAT nie ma żydowskich genów, polskich też nie -ma same świńskie.
              Dla kontrastu takich też trzeba
      • Gość: Josiek Re: WSZYSCYŚMY ĆWIERĆ ŻYDZI I ĆWIERĆ POLACY IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 16:44
        Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Mów za siebie. Ja nie mam w rodzinie żadnych żydów.

A KUKU MÓJ PRAWNUCZKU
        • fredzio54 Re: WSZYSCYŚMY ĆWIERĆ ŻYDZI I ĆWIERĆ POLACY 15.03.02, 22:55
          Gość portalu: Josiek napisał(a):

> Gość portalu: Andrzej napisał(a):
          >
          > > Mów za siebie. Ja nie mam w rodzinie żadnych żydów.
          >
          > A KUKU MÓJ PRAWNUCZKU
          ten andrzej ma Arabskie Rodzistwo pochodza z Gomulki Arabstwo
          Tfu Cholera jak spadla biedna Polska !

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka