superspec 07.07.04, 17:23 czterdziestoletnie z granatniczkiem zastrzelone przez bandyckich żołnierzy koalicji. Czy po takim tekście zatrudnią mnie w ARD albo w DW?;) Shroeder ich komme.:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Irackie dziecko IP: *.arcor-ip.net 07.07.04, 17:31 superspec napisał: > czterdziestoletnie z granatniczkiem zastrzelone przez bandyckich żołnierzy > koalicji. > Czy po takim tekście zatrudnią mnie w ARD albo w DW?;) Shroeder ich komme.:) Nie, w ARD nie masz szans, tam cenia prawde, ale sprobuj w CNN, tam kazdy lgarz ma szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Re: Irackie dziecko 07.07.04, 17:43 A co pracujesz tam? Jakie są warunki płacowe? Czy Arabowie nie molestują seksualnie? Z utęsknieniem czekam na odpowiedzi. Wolałbym jednak pracę w ARD. Bliżej mej ojczyzny. A jak wiadomo USA to kraj strasznie skorumpowany i rządzony przez międzynarodowe korporacje. Nie wiem jakbym mógł w nim wytrzymac. Bo ja kocham prawdę. A prawda jest tylko w ARD nigdzie indziej. Schowaj swe dolary. Mnie nie kupisz. Odpowiedz Link Zgłoś