Dodaj do ulubionych

Niepokoje się.

09.11.12, 23:44
Od pare dni felus udziela sie na forum co raz rzadziej,rowniez i malkontenta nie widac .
Moze tylko panikuje niepotrzebnie,ale przed oczami mam ich teksty,w ktorych oni pisali o kataklizmie,ktory dopadnie Ameryke, wraz z ponownym wyborem mojego przyjaciela na Prezydenta.
Moze tak w rzeczywistosci i stalo sie i chlopaki cierpia biede,nie majac za co zaplacic rachonkow za prad,a moze siedza glodni i nie maja sil na to,zeby kliknac?

Czy sa na forum jeszcze ludzi,ktore mieszkaja w USA? Czy moga oni mnie uspokoic,piszac,ze w USA,po ponownym wyborze Obamy, niema zadnego kataklizmu ekonomicznego?

Z gory dziekuje kazdemu,kto napisze cos optymistycznego.
Obserwuj wątek
    • lordme niepotrzebnie.. 09.11.12, 23:59
      felek to weteran tego forum,przetrawi porazke
      forum.gazeta.pl/forum/w,50,140070073,140070073,Obama_nie_wygra.html
      jak wiele innych w przeszlosci i znow zacznie"blyszczec"
      tak,ze spoko
      • igor_uk Re: niepotrzebnie.. 10.11.12, 00:13
        Nu troche mnie uspokoiles,ale tylko troche.
    • eva15 Niepokoje się. Nie ma o co. 10.11.12, 00:02
      Borrcia po tym jak miesiącami pisał, że rury nie powstanie, a powstała, też zniknął na jakiś czas, ale się odnalazł. Felusia piszącego, że Obama nie wygra, czeka ten sam los. Musi najpierw wyliazać rany, i wróci.
      Eksperci potrzebują dystansu czasowego, by różne p.a. i wojtusie zapomniały.
      • igor_uk Zeby pocieszyc felusia. 10.11.12, 00:12
        Moj przyjaciel nie spoczal na laurach.

President Obama: "Let's Get to Work"

There are 53 days left to find a solution that stops taxes from going up on 140 million American families and helps us reduce our nation's deficits in a smart and responsible way.

A tu moj przyjaciel na zywo ze slowami pocieszenia dla felusia:

• lordme Re: Zeby pocieszyc felusia. 10.11.12, 00:21
          zwroc uwage igor na zdjecie ktore zamiesciles,kto stoi w ostatnim rzedzie
          jak Felek mogl ten fakt przeoczyc(nawet jak zdjecia nie widzial),prorokujac przegrana Obamy?
          • igor_uk Re: Zeby pocieszyc felusia. 10.11.12, 00:25
            To nie zdjecie,to filmik,wystarcze na niego kliknac.

p.s.Jak by moglem nie zauwazyc tego,kto mojego przyjaciela otacza?
          • eva15 Re: Zeby pocieszyc felusia. 10.11.12, 00:47
            lordme napisał:

> zwroc uwage igor na zdjecie ktore zamiesciles,kto stoi w ostatnim rzedzie

A jak mówi Biblia- ostatni będą pierwszymi ....
      • igor_uk Re: Niepokoje się. Nie ma o co. 10.11.12, 00:15
        Ja zauwazylem,ze felus jak cos mu nie pasuje,to umie nie "widziec" tego.
        Zazdroszcze mu tego,ja nie potrafie tak.
        • lordme Re: Niepokoje się. Nie ma o co. 10.11.12, 00:34
          igor_uk napisał:

> Ja zauwazylem,ze felus jak cos mu nie pasuje,to umie nie "widziec" tego.
          > Zazdroszcze mu tego,ja nie potrafie tak.

to trudna sztuka widziec wylacznie to co sie chce
          ucz sie igor ucz(jesli masz ochote,w co osobiscie watpie),felek instrukcje przekaze ci prawdopodobnie za darmo...dobry w tym jest,wybiorczosc to jego domena
    • malkontent6 Jestem jestem... 10.11.12, 02:36
      Musiałem wykupić swój przydział masłą na kartki.

Wesoło to już jest, 3 dni po wyborach zrezygnował szef CIA! W przyszłym tygodniu miał zeznawać w sprawie Benghazi.
      • felusiak1 Re: Jestem jestem... 10.11.12, 03:52
        a ja obserwuję jak dziecioły ogladając film "Titanic" ogryzaja paznokcie i licytuja się; zatonie czy nie zatonie.
        • zlotamajka Re: Jestem jestem... 10.11.12, 04:44
          No to nic nie pozostalo jak pakowac manatki i na Caymans. Toz to raj dla was, nie ma podatkow, bank przy banku no i palmy i plaze. No i nawet do foxa dotarlo ze demografia dziala przeciw repsom. Nie ma co czekac felus.
        • igor_uk felus,dzieciolem okazal sie Ty. 10.11.12, 09:12
          Tyle czasy waliles lbem w sciane,udowadniajac tu wszystkim,ze Obama nie ma szans ,chociaz to Romney nie mial zadnych szans ,o czym ja twierdzilem caly czas.
          felus,mnie naprawde nie obchodzi ,czy Titanic(USA) zatoni,czy nie,mnie interesuja losy Swiata,a w tym i moi (przedewszystkim). Romney pociagnal by na dno caly Swiat. Obama,wierzy w to,nie zrobi zadnych niespodzianek.I USA nie zatonie i Swiat nie zawali sie .

• felusiak1 Re: felus,dzieciolem okazal sie Ty. 10.11.12, 16:40
            a ja obserwuję jak dziecioły ogladając film "Titanic" ogryzaja paznokcie i licytuja się; zatonie czy nie zatonie.
            • igor_uk Wiem,felus. 10.11.12, 17:03
              Ze boli tobie to,ze wyszedles troche na glupka,udawajac tu eksperta od spraw wyborow w Stanach.Ale wystacztylo bylo by napisac,ze pomylilem sie,a nie pizdziec bez sensu.
              • felusiak1 Re: Wiem,felus. 10.11.12, 17:11
                • igor-z-uk Re: Wiem,felus. 10.11.12, 17:17
                  Tylko mocny wstrzas pozwoli tobie wrocic do zycia.
                  • wojciech.2345 mocny wstrząs - Gazprom down 10.11.12, 17:22
                    Zyski rosyjskiego giganta w drugim kwartale 2012 roku spadły o 50 procent...
              • wojciech.2345 liczą się dwie rzeczy 10.11.12, 17:12
                1. Być na rynku - long, czy short.
                Jestem aktualnie short.
                2. Ilość kartofli w Twoim igloo.

Reszta to bla, bla, bla.
                • igor_uk wojtus. 10.11.12, 17:21
                  Tak sadze,masz teraz problemy ze sprzedaza ziemniakow.Cos wspomnales o tym ,ze w hurcie podrozali.
                  • wojciech.2345 Re: wojtus. 10.11.12, 17:25
                    igor_uk napisał:
                    > Tak sadze,masz teraz problemy ze sprzedaza ziemniakow.Cos wspomnales o tym ,ze
                    > w hurcie podrozali.
                    -------------
                    No właśnie ceny oszalały.
                    Za 1 kg kartofli trzeba zapłacić w hurcie
                    aż 3,3 rubla.

Drożyzna.
      • igor_uk Bardzo sie ciesze. 10.11.12, 09:05
        jak duzy przydzial macie na to maslo?
        malkontent,troche sa bezsensu twoi slowa o rezygnacji szefa CIA. Bo nie zaleznie od tego,czy on zrezygnowal ,czy nie,to i tak bedzie zeznawac.Jak by zastrzelil sie,to mogli by my tu sobie pospekulowac o tym.
        • eva15 Re: Bardzo sie ciesze. 10.11.12, 10:35
          Otóż to, a teraz gdy nie jest już szefem CIA może zeznawać bardziej szczerze..

No chyba, że wpadnie pod auto.
          • ubiquitousghost88 Wody do ust nabierze. Jest pod ochroną... 10.11.12, 14:10
            forum.gazeta.pl/forum/w,50,140346605,140352479,Ludzie_czy_wy_macie_bielmo_na_oku_.html
    • wojciech.2345 Niemcy mocno zaniepokojone działaniami Rosji 10.11.12, 11:35
      Bundestag: Putin zwiększa kontrolę nad Rosjanami

Niemiecki Bundestag przyjął w piątek uchwałę, w której wyraża zaniepokojenie działaniami rosyjskich władz, zmierzającymi do wzmocnienia kontroli nad aktywnością społeczeństwa obywatelskiego i "kryminalizacji" zaangażowania krytycznego wobec rządu.

wiadomosci.onet.pl/swiat/bundestag-putin-zwieksza-kontrole-nad-rosjanami,1,5300797,wiadomosc.html
      • ubiquitousghost88 Fajnie być Rosjaninem... 10.11.12, 14:06
        Dwie Dumy martwią się o naród, a nie jedna...
    • wojciech.2345 Irak zerwał z Rosją kontrakt na dostawy broni 10.11.12, 11:54
      Skandal w rosyjskim przemyśle zbrojeniowym

Skandal w rosyjskim przemyśle zbrojeniowym. Irak zerwał z Rosją kontrakt na dostawy broni.
      Według agencji Interfax, w Bagdadzie podejrzewają stronę rosyjską o korupcję.

Kontrakt opiewał na kwotę ponad 4 miliardów dolarów.

fakty.interia.pl/swiat/news/skandal-w-rosyjskim-przemysle-zbrojeniowym,1861546
      • lubat Re: Irak zerwał z Rosją kontrakt na dostawy bron 10.11.12, 13:48
        Wojtuś, gazem ich po oczach, najlepiej łupkowym:)
        • wojciech.2345 Re: Irak zerwał z Rosją kontrakt na dostawy bron 10.11.12, 14:33
          No cóż rosyjscy generałowie, to wybitni fachowcy
          jeśli chodzi o korupcję.

W Briańsku dowódca sprzedał na lewo pasy startowe.
      • herr7 to nie skandal w rosyjskim przemyśle, a... 10.11.12, 15:45
        amerykański protektor przypomniał rządowi w Bagdadzie, kto tu rządzi. W końcu cztery miliardy $ piechotą nie chodzi. Irak jest jak wiadomo suwerennym państwem, podobnie jak Polska (po 89 r). Kto by myślał inaczej, ten jest w błędzie...
    • bogo200 szkoda, ze nikt nie zaplacil, za twoja szkole... 10.11.12, 16:13
      jest pewien poziom publicznej rozmowy, ktory wymaga, zeby wymagac od innych....
      to taka porada za darmo, bez rachunku...!
      igor-z-uk napisał(a):
      >(..)nie majac za co zaplacic rachonkow za prad,(....)
      • igor_uk He,he. 10.11.12, 16:35
        jak u czlowieka,ktory nigdy nie uczyl sie ortografii polskiej ,znalazles tylko jeden blad,to albo moj polski jest bardzo dobry (lepszy od wiekszosci Polakow,ktore tych bledow robia wiele),lub pienjadze , zaplacone za twoja nauke ,byli wyrzucone w bloto.
        • felusiak1 Re: He,he. 10.11.12, 16:44
          a to byli kobety co oni stojali na rogu ale nie mieli te kobiety roboty bo klijenci nie mjeli pjenjendzy co by mogli załacić.
          • igor_uk Re: He,he. 10.11.12, 17:10
            felus,co biedaczysko,nie mozesz mnie darowac tego,ze moj przyjaciel wygal?
            Po przegranych wyborach stales sie zalosny.Zrob cos z tym.Moze wycieczka do Rosji,gdzies do zapomnianej przez Boga i ludzi wioski,tobie poprawi samopoczucie?
            • felusiak1 Re: He,he. 10.11.12, 17:14
              najlepsze kasztany są na placu Pigalle
              • igor_uk Re: He,he. 10.11.12, 17:23
                felus,pamjetaj o jednym,sercem ja z toba w twoim bolu.

------

=============
                Лyчше yмереть вдaли oт рoдины, чем прoжить без рoдины в дyше.Vadim Delaunay
                • mara571 Igor, wbrew pozorom jedziemy wszyscy na jednym 10.11.12, 17:28
                  wozku.
                  Myślisz, ze będziesz mógł pracować do śmierci? Bo wszystkie nasze oszczędności i ewentualne emerytury przez wysoka inflację szlag trafi. Głownie dzięki twojemu przyjacielowi....
                  • igor_uk Re: Igor, wbrew pozorom jedziemy wszyscy na jedny 10.11.12, 17:32
                    Dzieki mojemu przyjacielu licze na to,ze wiekszosc z nas dozyje do emerytury.Romney taka szanse nam mogl odebrac.
                    • mara571 Re: Igor, wbrew pozorom jedziemy wszyscy na jedny 10.11.12, 17:34
                      wierzysz, ze nikt Obamy nie zmusi do ataku?
                      Ja nie.
                      • igor_uk Re: Igor, wbrew pozorom jedziemy wszyscy na jedny 10.11.12, 17:41
                        To czego placzesz po wlosach,jak masz szanse stracic glowe?
                    • felusiak1 Re: Igor, wbrew pozorom jedziemy wszyscy na jedny 10.11.12, 17:44
                      watch what you wish for.
                      • igor_uk Re: Igor, wbrew pozorom jedziemy wszyscy na jedny 10.11.12, 17:59
                        Death when it comes will have no denial,
                  • felusiak1 Re: Igor, wbrew pozorom jedziemy wszyscy na jedny 10.11.12, 17:42
                    wszystko naokoło trafa szlag a jemu radość.
                    dostałem nowy wyrok. cztery lata a jeszcze nie odsiedziałem poprzednich czterech lat.
                    do czego to doszło..... zateskniłem za clintonem.....
                    • mara571 Re: Igor, wbrew pozorom jedziemy wszyscy na jedny 10.11.12, 17:52
                      Co ty chcesz od Clintona? Z perspektywy czasu widać, ze to były złote lata.
                      Zwłaszcza, ze to właśnie z tych czasów pochodzą technologie, dzięki którym USA nadal przewodzi światu.
                      • misterpee Re: wrony kracza ze irak zrywa kontrakt z Rosja 10.11.12, 19:01
                        a to nie prawda, Irak chce zmienic ten kontrakt i zwiekszyc zakupy. A co do rosyjskiej korupcji, gdzie jej do Wall Street !
                        • igor_uk misterpee. 10.11.12, 19:13
                          Niech cie ciesza .Co im jeszcze pozostalo sie?

Iraqi minister says arms deal 'not cancelled'

The Iraqi defence minister has denied media reports that a $4.2bn package of arms deals with Russia was cancelled due to corruption concerns.

"The deal is going ahead," Saadun al-Dulaimi said at a press conference, following comments by Ali Mussawi, a senior adviser to the prime minister, who said the deal had been scrapped.

Al Jazeera's Jane Arraf, reporting from Baghdad, said the order of attack helicopters and surface-to-air missiles will be used for "counter-terrorism efforts", according to Iraqi officials.

Our correspondent said the deal is a signal that Baghdad "for technical reasons and for political reasons, would like to not be entirely dependent on the United States" for military armaments.

This is especially important, said Al Jazeera's Arraf, because much of the nation's weaponry was destroyed following the US invasion in 2003.
                      • igor_uk mara. 10.11.12, 19:15
                        felus chce od Clintona to samo,co i Ty od Obamy.
                      • felusiak1 Re: Igor, wbrew pozorom jedziemy wszyscy na jedny 10.11.12, 19:35
                        clintona nie lubiłem szczególnie przez pierwsze dwa lata ale potem było już lepiej.
                        rzecz w tym, ze clinton nie chciał mnie uszczęśliwiać albo inaczej.... nie chciał uszczęśliwiać tzw. biednych moim kosztem w takim stopniu jak chce to zrobić obama. do tego clinton miał doradców, którzy rozumieli jak działa gospodarka i był skłonny do kompromisu. niestety ten teraz nie ma slowa kompromis w swoim słowniku.
                        innymi słowy clinton nie był radykalnym leftysta.
                        • misterpee Re: uszczesliwianie biednych 10.11.12, 19:49
                          zarowno Clinton jak i Obama uszczesliwili biedna Wall Street i banksterow za co placi kazdy Amerykanin. Clinton zaczal NAFTA i globalizacje, eksport kapitalu i calych zakladow pracy do Chin i w swiat. Obama przyjal ta cala ekonomie z plajtujacymi biznesami amerykanskimi , szczegolnie plajtujacymi bankami, ktore Obama ratuje finasowo, a bankierzy z tych pieniedzy daja sobie wspaniale bonusy. Wiec co za roznica, gyl medal wolnosci DLA cLINTONA, teraz bedzie dla Obamy. A to co biecni dostaja - ubezpieczenie biurokratyczne, tysiace niepotrzebnych i kosztownych procedur, ktore wzbogacaja lekarzy i ubezpieczenia, dla pacjenta nie ma roznicy. Predzej umrze niz dostanie pomoc lekarska.
                          • zlotamajka Re: uszczesliwianie biednych 10.11.12, 20:07
                            felus myli retoryke z rzeczywistoscia. On tak samo uszczesliwi biednych jak romney zaczynajac od ciec.
                        • zlotamajka Re: Igor, wbrew pozorom jedziemy wszyscy na jedny 10.11.12, 19:57
                          Felus, kompromisu nie maja republikanie. Obama sie poddaje na dlugo przed bitwa. Juz zapowiedzial podczas mowy akceptujacej ze usiadzie z Romney do kompromisu. To sie nazywa byc sprzedawczykiem i bez jaj. I tu jest caly problem z Obama.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka