superspec 19.07.04, 18:40 Nagrodę tombakowego nicka Forum Świat otrzymuje bchsia.telus.net Basia ile Ty masz latek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jerzy Re: Ten tez nie wypadl sroce spod ogona... IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 19.07.04, 18:55 ...ale gniazdo moze byc wspolne: "przyrodnie rodzenstwo", incest moze? Oto jego nik: Atakowac Iran, a co!? Przeczytaj komentowany artykuł » Autor: Gość: Kanadol IP: *.tkg.bc.tac.net Data: 19.07.2004 18:41 (J) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Ten tez nie wypadl sroce spod ogona... IP: *.twcny.rr.com 19.07.04, 20:33 hej kropka ty masz imie,czy tak cie ten temat seksu omotal,ze sie zapomniales:) Odpowiedz Link Zgłoś
vivaisraela Re: Tombakowy nick 19.07.04, 21:27 Zupelnie mnie to nie ziębi, ani nie wzrusza. Tym bardziej, ze tombak jest bardzo zdrowym metalem. Bransolety sa ukojeniem na bóle. Więc jeżeli jestem tombakiem, bo rozumię, że powielasz gini, to moge być jedynie dumna, ze tak mnie nazwano. Gini natomiast jest tembel i nahasz, a to po hebrajsku już nie są słowa kojarzone z ukojeniem, a wręcz odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vivaisraela Re: Tombakowy nick 19.07.04, 21:41 vivaisraela napisał: > Zupelnie mnie to nie ziębi, ani nie wzrusza. Tym bardziej, ze tombak jest > bardzo zdrowym metalem. Bransolety sa ukojeniem na bóle. Więc jeżeli jestem > tombakiem, bo rozumię, że powielasz gini, to moge być jedynie dumna, ze tak > mnie nazwano. > Gini natomiast jest tembel i nahasz, a to po hebrajsku już nie są słowa > kojarzone z ukojeniem, a wręcz odwrotnie. superspec, to nie bylo do Ciebie konkretnie. Poprostu gini wymysliła tombaka i jej sie należy pierwszeństwo w otrzymaniu medalu. Basia jest jej krewną po duszy. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Oj dana dana tombaczku 19.07.04, 21:59 vivaisraela napisał: > vivaisraela napisał: > > > Zupelnie mnie to nie ziębi, ani nie wzrusza. Tym bardziej, ze tombak jest > > > bardzo zdrowym metalem. Bransolety sa ukojeniem na bóle. Więc jeżeli jest > em > > tombakiem, bo rozumię, że powielasz gini, to moge być jedynie dumna, ze t > ak > > mnie nazwano. > > Gini natomiast jest tembel i nahasz, a to po hebrajsku już nie są słowa > > kojarzone z ukojeniem, a wręcz odwrotnie. > > superspec, to nie bylo do Ciebie konkretnie. Poprostu gini wymysliła tombaka i > jej sie należy pierwszeństwo w otrzymaniu medalu. Basia jest jej krewną po > duszy. Gini owszem na twoje "zlotko", odpowiedziala "tombaczkiem"Co do Basi to musze ci powiedziec, ze ona jest raczej spokrewniona blisko z jojem. Z tym, ze nie powiem, ze nie cieszy mnie to, ze tombak sie przyjal tombaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Oj dana dana tombaczku IP: *.twcny.rr.com 19.07.04, 22:16 gini widze,ze twa polularnosc rosnie.niedawno bylas oskarzana przez te vivadojedynegomegoizraelatylko,ze nic cie nie interesuje tylko plucie na raj,ich kraj.jakos sie tak paskudnie zdarza,ze nie moga ostatnio nikogo innego skubac tylko te same osoby,nie mowiac juz o tych samych smutasach,ktore wija,wiec przygadal kociol garnkowi.moze zacni mezowie pija cieple campari dzisiaj z kim innym,ze tematy do rozmow sie nie znalazly,a moze to wygodnie szczekac na 3-6 osob,stale tych samych,zamiast odpowiadac tym co najbardziej pluja.hm,chyba pojde cos zmiksuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
vivaisraela Re: Oj dana dana tombaczku 19.07.04, 22:16 No widzisz Dana? gini trafia w ciemno i myśli, że to Ty. gini, zimno, a nawet mróz. Znikam, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Oj dana dana tombaczku 19.07.04, 22:29 Vivo droga i sra ela.Dana sie o mezu nie wypowiadala i maz dany te sie nie wypowiadal wiec odczep sie od dany z numerkiem 33. Tombaczkiem zas zostalas bo tombaczkowo piszesz calkiem jak dana ale to juz jest czysty przypadek. Wiec przypadkowo tombaczkiem sie zostalas. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Oj dana dana tombaczku 19.07.04, 22:30 Nie chcę ci podsuwać, ale ja wyczuwam, że VIVAISRAELA to zupełnie inny ktoś. Na ile znam Danę, to mogę stwierdzić, że jest ona najczyściejszym złotem i to nawet niemałą bryłą. Bardzo cenna. Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Oj dana dana tombaczku IP: *.twcny.rr.com 19.07.04, 22:37 wtracalski napisał: > > Nie chcę ci podsuwać, ale ja wyczuwam, że VIVAISRAELA to zupełnie inny ktoś. > Na ile znam Danę, to mogę stwierdzić, że jest ona najczyściejszym złotem i to > nawet niemałą bryłą. Bardzo cenna. o moj drogi Boze zaraz sie poplacze,dana o 33 dziewiczych obliczach jest bielsza od bieli i swieci jak najczystrze zloto.toz to zupelnie jak te oblicza 70 dziewic czekajace na tych biednych martyrow arabskich.ale by sie wkurzyli jakby mieli sie spotkac z jedna dana (zamiast 33 dodatkowych dziewic) i zostaloby im tylko 37 watlych dziewic do obiecanej nagrody. Odpowiedz Link Zgłoś
szuarma Re: Oj dana dana tombaczku 19.07.04, 22:42 Gość portalu: rachelka napisał(a): > wtracalski napisał: > > > > > Nie chcę ci podsuwać, ale ja wyczuwam, że VIVAISRAELA to zupełnie inny kt > oś. > > Na ile znam Danę, to mogę stwierdzić, że jest ona najczyściejszym złotem > i to > > nawet niemałą bryłą. Bardzo cenna. > > o moj drogi Boze zaraz sie poplacze,dana o 33 dziewiczych obliczach jest bielsz > a > od bieli i swieci jak najczystrze zloto.toz to zupelnie jak te oblicza 70 > dziewic czekajace na tych biednych martyrow arabskich.ale by sie wkurzyli jakby > mieli sie spotkac z jedna dana (zamiast 33 dodatkowych dziewic) i zostaloby im > tylko 37 watlych dziewic do obiecanej nagrody. Idę sobie zrobić kawę, bo dzień długi i kto wie co się wydarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Rewtracalski 19.07.04, 22:59 victorian.fortunecity.com/bacon/483/HEMAR/TEKSTY/1013.HTM Brzydko grzebac komus w rozporku, ale tak sie sklada, ze czasami trzeba. Bo czasami Wy Zydzi cudze chwalicie a swojego nie znacie. Ba czasami z Arendt niektorzy robia Niemke, co juz jest podloscia, dla mnie bynajmniej. Za bermanow i Morelow czepiac sie nie bede, jak sie do mnie nie czepna za Jedwabne, ale moge isc na wymiane pozytywna. Ja Tobie dobrychZydow, Ty mnie dobrych Polakow. Mysle, ze znajdziemy po obu stronach, i mysle, ze wyjdzie to obu stronom na dobre. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Rewtracalski 19.07.04, 23:14 I jeszcze to , wychowalam sie na wierszach Brzechwy, te wiersze czytalm swoiml dzieciom, a tego debila, ktory gdzies tam nie chcial dac imienia Brzecwy i tych co go poparli to smazylabym na wolnym ogniu,i prosze w to uwierzyc bo jestem bardzo zla kobieta. Jestem antysemitka straszna, bede sie upierac, ze Arendt byla zydowka, Hemar byl Zydem i na dodatek Chaglal byl Zydem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Rewtracalski IP: 192.117.117.* 19.07.04, 23:31 czy chaglal byl zydem, to ja nie wiem. ale chagall to napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Rewtracalski 19.07.04, 23:35 Gość portalu: dana33 napisał(a): > czy chaglal byl zydem, to ja nie wiem. ale chagall to napewno. a jak z ta Arendt jest byla w koncu niemka czy Zydowka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 do gini IP: *.bb.netvision.net.il 20.07.04, 09:07 niemiecka zydowka, gini zlotko, niemiecka zydowka. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: do gini 20.07.04, 09:22 Gość portalu: dana33 napisał(a): > niemiecka zydowka, gini zlotko, niemiecka zydowka. No widzisz tombaczku, a pan scan pisal, ze Niemka. To taka mala roznica . A tobie do niej tak jak z Izraela do ksiezyca. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Oj dana dana tombaczku 19.07.04, 22:40 wtracalski napisał: > > Nie chcę ci podsuwać, ale ja wyczuwam, że VIVAISRAELA to zupełnie inny ktoś. > Na ile znam Danę, to mogę stwierdzić, że jest ona najczyściejszym złotem i to > nawet niemałą bryłą. Bardzo cenna. > Wtr. Wiesz Wtracalski ja juz za dlugo pisze na forum by sobie dac wcisnac tombak za zloto. Przy okazji jak juz jestes, to dzieki, ze nie odmowiles mi racji . Zaswieciles tym postem jako brylka zlota. I za to dostaniesz prezent za chwile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Oj dana dana tombaczku IP: 192.117.117.* 19.07.04, 23:28 ta bryla mi sie spodobala, wtracalski, to cus tak jak zdziebelko... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 do wtracalskiego IP: 192.117.117.* 19.07.04, 23:33 uj, kochanie, zdaje sie, ze masz nowa wielbicielke.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Moge odciążyć. Fachowo mówią "wylżyć". n/t IP: *.twcny.rr.com 19.07.04, 23:40 a nie podgladnac i doniesz,mam nadzieje,ze scan sie nie zacial i bedziemy wszyscy sledzili fascynujaca historie w wielu aktach z cyklu "gdzie jest dzisiaj Waldo"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Potrzebujesz psychoanalityka? n/t IP: *.twcny.rr.com 19.07.04, 23:45 absolutnie,juz ide skanowac ktory najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Miła Rachele Z. (to juz wiem) - dedykuję Ci: 20.07.04, 00:35 Proletariuszko świata, Hej, w alarmowy uderz dzwon, Kapitał trwa na czatach Na rewolucji czyha zgon, Imperialistów sojusz krwawy Przed gniewem mas ludowych drży, Sowiecką Unię pragnie zdławić, Zatopić w robotniczej krwi. Ludu pracy, broń Sowietów, Tam socjalizmu nowy rośnie ład. Gdy się jeży las bagnetów, Ręce precz od Związku Rad. On wodzem jest milionów uciskanych, Których dolą nędza, głód i znój, On pierwszy zerwał niewoli kajdany, My za nim w ślad w ostatni pójdziemy bój. Ludu pracy, broń Sowietów, Broń do walki kuj. Gdy Wszędzie bezrobocie - W Radzieckim Związku praca wre, W kołchozach chłopów krocie Traktorem orzą ziemie swe. Proletariackie twarde dłonie Budują zręby fabryk, miast, Żar entuzjazmu w sercach płonie: Socjalizm tworzy wola mas. Choć faszystowska klika Chce żywej prawdzie zadać kłam, Radziecka Republika Buduje pięcioletni plan. Kiedy szczęk broni świat zatruwa, Kiedy wojenny tli się lont, Czerwona Armio, zbrojnie czuwaj, Proletariuszko - zewrzyj front! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Miła Rachele Z. (to juz wiem) - dedykuję Ci: IP: *.twcny.rr.com 20.07.04, 01:33 nie wiem kto to rachele z. ale poemat wspanialy tylko jakos do imienia nie pasuje,lepsza bylaby lesia ukrainka,moze zmienie nick,jak juz wszyscy mnie tu rowno zrownaja z ziemia i wyskanuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Moge odciążyć. Fachowo mówią "wylżyć". n/t IP: 192.117.117.* 19.07.04, 23:47 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Moge odciążyć. Fachowo mówią "wylżyć". n/t IP: *.twcny.rr.com 19.07.04, 23:49 Gość portalu: dana33 napisał(a): > :) ale nie opozniaj sie czekam na swa porcje od czystej bryly:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEATH TO ISRAEL DEATH TO ISRAEL.DEATH TO FUCKING ZIONISTS IP: *.bchsia.telus.net 19.07.04, 23:36 Pozdrowienia od jewhatera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: DEATH TO ISRAEL.DEATH TO FUCKING ZIONISTS IP: *.twcny.rr.com 19.07.04, 23:39 Gość portalu: DEATH TO ISRAEL napisał(a): > Pozdrowienia od jewhatera nie udalo mi sie dzisiaj dostac odpowiedzi na bardzo necace pytanie,dlaczego za toba ta zgraja nie lata, tylko za nami kobitkami.bardzo ciekawy dylemat nie uwazasz? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Przecież latasz, w czym masz problem? 19.07.04, 23:41 Gość portalu: rachelka napisał(a): nie udalo mi sie dzisiaj dostac odpowiedzi na bardzo necace pytanie,dlaczego za toba ta zgraja nie lata, Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: DEATH TO ISRAEL.DEATH TO FUCKING ZIONISTS 19.07.04, 23:40 Gość portalu: DEATH TO ISRAEL napisał(a): > Pozdrowienia od jewhatera Jak juz pozdrowiles to spadaj, nic tu po tobie przyglupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: No, i druga dołączyła. Prawie komplet blondyn IP: *.twcny.rr.com 19.07.04, 23:44 a co meczy cie,przywyknij do wizji latajacego holendra i odpowiedz na pytanie,"gdzie jest dzisiaj Waldo"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Dolacze sie zeby byl komplet IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 19.07.04, 23:54 Jewhater rocks! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Dolacze sie zeby byl komplet IP: *.twcny.rr.com 19.07.04, 23:57 Gość portalu: ABE napisał(a): > Jewhater rocks! ale morze cos spokojne dzisiaj,cholerki z chalarkami sie potopily czy co,a moze reinkarnacje przechodza uganiajac sie za arabami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Re: Dolacze sie zeby byl komplet IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 20.07.04, 00:03 Towarzystwo zeszlo na glebiny - jak to sie mowi "w czasie sztormu, szczury sie ewakuuja" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Cos nie za bardzo ci to wyszlo ABE 20.07.04, 00:11 Gość portalu: ABE napisał(a): > Towarzystwo zeszlo na glebiny - jak to sie mowi "w czasie sztormu, szczury sie > ewakuuja" ;) albo kiepskich marynarzy znalas. Zbyt malo wiesz i o ludziach i nawet o szczurach:). A szczury uciekaja tylko wowczas gdy lajba tonie. Ludzie tez. Natomiast szczury sie nie ewakuuja. Moglabys sie lepiej nauczyc polskiego. Szczury calkiem niezle plywaja. A poza tym do szczurow blizej wam- jesli noca skrobiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Biedroneczki sa w kropeczki IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 20.07.04, 00:21 Czarne kropeczki - jak te dziury w galaktyce ;) A co mi tam ze szczury plywac umieja? A jak oni to nie szczury wodne sa, tylko szczury pustynne? Jest nawet taki jeden tutaj co to nie szczur, tylko w szczurze futerko ubrany. Tak naprawde to on jest karaluch. Scum sie nazywa. Czy biedronki zadaja sie z karaluchami? Bo to niby wszystko insekty sa, ale biedronki z warstw wyzszych, a karaluchy to motloch przeciez. Czy u was w tym owadzim systemie spolecznym sa klasy? Czy wy wszyscy rowni? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Ach, miłe Panie. Witam, rączki całuję. 20.07.04, 00:12 Trzy blondynki grają w karty, pierwsza mówi: - As. Druga: - Dzwonek. Trzecia: - Pójdę otworzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Re: Ach, miłe Panie. Witam, rączki całuję. IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 20.07.04, 00:22 Trzecia otwiera, a tam Zyd pod drzwiami stoi, handluje bibliami. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Jasne, Żyd, niejeden.Pozwoli Pani dokonać rozbioru 20.07.04, 00:32 ze swego umysłu? Wieczór mamy i noc upojna przed nami.... Jak wykurzyć ABE, która zajęła ci miejsce w samolocie do Londynu? - Powiedzieć jej, że te fotele nie lecą do Londynu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Scuminski, IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 20.07.04, 01:17 My teraz w cywilizowanym swiecie zyjemy i duze sie zmienilo od czasow jak zes bryczka do synagogi dojezdzal. Np: rezerwacje sa na samolotach i nie ma sily ze ci ktus fotel zajmie. Wiem bo duzo latam, chociaz mnie tak blednie 'nielotem' nazwales Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Eee tam, ja cię starą torbą nazywam. 20.07.04, 01:19 Abe rozmawia z koleżanką: - Wczoraj miałam test ciążowy. - I co, trudne były pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Czy potrzebujesz 12,5 minuty na zebranie myśli 20.07.04, 01:26 i odpowiedź? Do windy wchodzi ABE z kochankiem. Facet pyta się: - Na drugie? - Aneta - odpowiada Abe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Re: Czy potrzebujesz 12,5 minuty na zebranie myśl IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 20.07.04, 01:30 Przychodzi Scuminski do lekarza "ile za przejscie na judaizm?" "with job nose, or without?' Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Gratuluje.W miarę szybko zebrałaś myśli 20.07.04, 01:34 i klawiaturę. Co myślisz o emancypacji kobiet na Sachalinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE To samo co emancypacji Zydow. IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 20.07.04, 01:38 Should've never happened Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE No przyznam, ze ta koleznka to troche niekumata IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 20.07.04, 01:27 Przychodzi Scuminski do lekarza i mowi: "Zyd jestem." Lekarz na to pospiesza z diagnoza, "Aha, smoke inhalation!' Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Istotnie niekumata. 20.07.04, 01:36 W polskim mówi się "Jestem Żydem". No, niech ci tam. Słyszałaś o Mszy za miasto Warszawę w Rzeczpospolitej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Re: Istotnie niekumata. IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 20.07.04, 01:39 A w yiddish mowi sie "Zyd jestem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Istotnie niekumata. IP: *.twcny.rr.com 20.07.04, 01:41 scanie tak sie rozgadales,ze chyba komarow nalapales w zeby,uwazaj bo one paskudne chorobska nosza i czasem lepiej sie nie smiac za glosno.noc upojna jeszcze przed toba do scanowania az glowa boli,tylko nie miej sprosnych mysli na boku bo pracy nie skonczysz na czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Ach, miłe Panie. Witam, rączki całuję. IP: *.twcny.rr.com 20.07.04, 01:37 pan.scan napisał: > Trzy blondynki grają w karty, pierwsza mówi: - As. Druga: - Dzwonek. > Trzecia: - Pójdę otworzyć. > i kto wchodzi wot szutnik (ja tez mialam piatke z ruska i dalej jeszcze mowie) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Nu, gawari i szto tam s etim szutnikom? 20.07.04, 01:41 Dawaj, dawaj, dalszije. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Nu, gawari i szto tam s etim szutnikom? IP: *.twcny.rr.com 20.07.04, 01:48 pan.scan napisał: > Dawaj, dawaj, dalszije. ty malczik to durak kak powiedziela danuszka twoja mila,my niemnozku pogawarim z toboj a ty z uma zoszol.my krasawice na toj stranie no nie dla tiebia.wot i zagwozdka.reszta musi byc w rodzimym bo jakos w tych bukwach ciezko pisac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Nu, gawari i szto tam s etim szutnikom? IP: *.bb.netvision.net.il 20.07.04, 09:17 rachelko szmatelko, ja nikagda nie skazala, szto pan.scan durak. ja skazala, i to nie adin raz, szto ty duraczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Nu, gawari i szto tam s etim szutnikom? IP: *.twcny.rr.com 20.07.04, 16:38 Gość portalu: dana33 napisał(a): > rachelko szmatelko, ja nikagda nie skazala, szto pan.scan durak. ja skazala, i > to nie adin raz, szto ty duraczka. no matuszka a ty nietolko sama duraczka a i u tiebja ogoromnaja zopa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Nu, gawari i szto tam s etim szutnikom? IP: *.broadband.actcom.net.il 20.07.04, 19:28 nu, ty nie znajesz toczno, kakaja u mnie zopa, no ja znaju toczno, i nie tolko ja, szto u tjebja w golowie niczewo nie tu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 do pan.scan IP: 213.8.97.* 20.07.04, 09:33 scan, to jest genialne. Tak sie smialem, ze az przylecieli do mojego pokoju zobaczyc, czy nie zwariowalem. Dzieki, za dobry poczatek dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Na wieczór 20.07.04, 19:32 Kelner do blondynki: - Pizzę pokroić na 12, czy na 6 kawałków? - Na 6, 12 bym nie zjadła! Odpowiedz Link Zgłoś