nowgorod 11.06.13, 09:12 krol krolewne zamaz wydal za Amerykania rasowego kapitaliste krwi przedniejszej: Amerykano-Angielsko-Austriacko-Niemieckiej. Wesele prywatnie kol urzadzil(z pewnoscia z rabatem). Cala Szwecja sie radowala. I swiat caly tez. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
5magna Re: a u nas radosc i wesele!+ 11.06.13, 15:43 Kocha cie zona kocha, nawet tu na forum jestes kochany..... Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: a u nas radosc i wesele!+ 11.06.13, 18:34 synu ogiera arabskiego. A pana nikt nie kocha? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk To prawda,magna. 12.06.13, 09:57 jego kochaja wszedzie,jak i cale jego plemie. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: a u nas radosc i wesele!+ 11.06.13, 19:00 Wesele prywatnie kol urzadzil(z pewnoscia z rabatem). > Cala Szwecja sie radowala. A listonosz zaproszenia na palme ci nie przyniosl? Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: panie,tutaj z jednym+ 11.06.13, 19:06 debilem konwersuje. Chce pan byc drugim? Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: A co za swieto w zydostanie?+ 11.06.13, 23:19 ja wiem! Kacap ajgor Polske opusci. I w Anglii smierdziec zacznie. Ot i radosc. A kiedy ten kacap w domu zacznie smierdziec? Chociaz kto wie. Czy ten kacapomongol ma gdzies dom? Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: A co za swieto w zydostanie?+ 12.06.13, 03:46 Takie swieto ze zona go jeszcze kocha...... Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: A co za swieto w zydostanie?+ 12.06.13, 05:17 zlobie polaczkowaty,potomku arabskiego ogiera,a tata juz cie nie kocha? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk magna. 12.06.13, 09:55 A wiesz jakiej rasy moze byc zona u takiego kozla,jak bywszy? Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: ajgorku,z pewnoscia+ 12.06.13, 23:13 bardziejn szlachetnej niz twoja. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: panie ajgor+ 12.06.13, 05:18 a czy sz jakies swieta w kacapstanie? i gdzie on sie znajduje? Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: jeszcze jednemu+ 12.06.13, 07:47 polaczkowatemu mozgi w tym goracu sie rozplywaja? Mozna mu wybaczyc-potomek arabskiego ogiera,ktoremu te jaja od czasu do czasu podgryza. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: ajgor,panie z kacaplandu+ 12.06.13, 10:16 to jest swieto kacapa zydojada,ktory symbolicznie chce zezrec zyda. Ale zazwyczaj staje sie nieszczescie:kacap sie dlawi. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: ajgor,panie z kacaplandu+ 12.06.13, 10:21 1. Ty kut.sie od moje zony sie racz odpierd... 2.Moja zona jest rasy slaskiej. A jezeli juz o zonach,to twoja musi byc z tyc .... Bo jaka inna by za ch... bezrodnego z milosci wyszla? Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: ajgor,panie z kacaplandu+ 12.06.13, 10:45 Moja zona jest rasy slaskiej. Heeeeeee! Zza buga ta twoja baba pochodzi a nie ze Slaska . Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: skad sie tyle++ 12.06.13, 13:01 idiotow polskojezycznych bierze? A pan to chyba musi byc kur... meska,skoro po czcionkach poznaje,kto jest kim? Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: skad sie tyle++ 12.06.13, 13:13 Ja jestem synem arabskiego ogiera i bywszego zony. Czuje sie zaszczycony.... Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: skad sie tyle++ 12.06.13, 17:50 ale czy musiales temu arebskiemu ogierowi odgryzc jaja jak go ssales+ Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: skad sie tyle++ 12.06.13, 18:45 > Ja jestem synem arabskiego ogiera i bywszego zony. Czuje sie zaszczycony.... <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< kto panu taka bejeczke opowiedzial? Mamusia? Nie dosc,ze tatus ogier.To samopoczucie moglo by byc zepsute. Wiec dziecku,chociaz i niedorozwinietemu,trzeba by bylo dodac troche animuszu. Jak sie pan z tym lepiej czuje,to OK! Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: skad sie tyle++ 12.06.13, 20:14 Co do tego ogiera to zapytaj sie zony. Mnie jeszcze wtedy nie bylo na tym swiecie.... Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: a co mnie ten ogier+ 12.06.13, 21:54 co pana zrobil wraz z panska mamusia obchodza? idiote splodzili. A co mi do tego? Pan sie zemscil-co nieco odgryzl. I z tego pan dumny. To wasza sprawa. I ... wam wszystkim w ...! Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: a co mnie ten ogier+ 13.06.13, 00:53 Moja mamusia to twoja zona co poszla na arabskiego ogiera.... Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re:panie+ 13.06.13, 07:56 skretyniales calkiem,jak na potomka ogiera przystalo. Kto by z panska mamusia zadawal? Chyba wlasnie ogier,co takiego idiote splodzil. Zaczynasz,durniu,mnie nudzic. Duzo czasu panu poswiecilem. Splywaj zlobie. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: skad sie tyle++ 13.06.13, 09:58 idiotow polskojezycznych bierze? > A pan to chyba musi byc kur... meska,skoro po czcionkach poznaje,kto jest kim? No nauczylem sie to od ciebie. Na spotkaniu z Jerzym Grubom 9 marca 1982 kazal pozdrowic swojego najlepszego SBeka z jednym jajem. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: panie+ 13.06.13, 10:15 do mnie sie zwraca per PAN. To kazdy Slazak zza Odry i Nysy powinien wiedziec. I szczegolnie zlodziej zegarkow w Leningradzie. A poza tym o czym panski belkot? I czy pan tez milosnik odgryzania jaj w trakcie lizania? Teraz lato. Czas urlopow. Przytulki psychiatryczne w Deuczlandzie sa czasowo zamkniete. Do kiedy panu wakacje dali? Kiedy pan wraca na swoje lozko na oddziale dla umyslowo niesprawnych? Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: 1ja ja -przepraszam ja sie jakam 13.06.13, 19:43 do mnie sie zwraca per PAN. Takich wsiokow to w rzapiu topilem. A tak zapytam : Nie stac cie bylo juz na wychodek: img.wiocha.pl/images/6/5/6565a0f16ba8709952fa58a70567c519.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nowgorod Re: rece opadaja+ 13.06.13, 19:49 ile razy trzeba idiocie tlumaczyc,ze kretynom wolno sie jakac bez zezwolenia i przeppraszania. To popwinien zrozumiec nawet polskojezyczny polglowek z Deuczlandu. A ten jest jakis uparty. Juz szosty czy siodmy rok przeprasza. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re:1jajo +0 Przepraszam ale ja...........?! 13.06.13, 22:40 rece opadaja+ No i dobrze bo po co ci one jak tylko sluza ci do podcierania d..y Przepraszam bo jestem z miasta i dobrze wychowany. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re:1jajo +0 Przepraszam ale ja...........?!+ 14.06.13, 11:11 wlasnie prosze pana. Ja podcieram swoja. A pan cudza. Ale nie musi pan przepraszac. kazdemu swoj los jest przeznaczony. Moze pan sproboje swinska? To moze przestanie pan jakac sie? Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re:1jajo +0 Przepraszam ale ja...........?!+ 21.06.13, 23:34 Moze pan sproboje swinska? Jezeli dobrze uwedzona to dlaczego nie! A ty warchole z seperatora masz juz uwedzoha czy jeszcze proces wedzenia nie jest skonczony? Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re:a po co+ 24.06.13, 04:33 glupi ch.ju,pacjencie na urlopie,mam szukac co innego,jak mam swoja? Odpowiedz Link Zgłoś
zeitgeist2010 Äntligen min älsklingsinternetanvändare! 12.06.13, 12:14 nowgorod napisał: krol krolewne zamaz wydal za Amerykania rasowego kapitaliste krwi przedniejszej: Amerykano-Angielsko-Austriacko-Niemieckiej. Nawet w eurpejskich krolewskich kręgach szwedzcy Bernadotte wyrózniają sie swiatowoscią. Krolowa półbrazylijka, mowi po portugalsku z dialektem Sao Paulo. A gdyby jutro król abdykowal na rzecz Victorii to monarchia stalaby sie bardziej popularna niz ABBA Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: porownanie z ABBA?+ 12.06.13, 17:52 skad taki wniosek? I z czego wynika? Odpowiedz Link Zgłoś
zeitgeist2010 Po starej i zazyłej znajomosci 13.06.13, 12:39 bywszy1 napisał: skad taki wniosek? I z czego wynika? od razu sluze tlumaczeniem. Pga kungens skandaler dalade monarkiets popularitet de senaste åren. Men princessan Victoria är omåttligt populär. Om kungen abdikerade till hennes fördel skulle monarkiet vinna flera % i popularitet. Czy juz pan odwiedzil nowo otwarte muzeum abby w Sztokholmie przy terminalu viking line? Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: te popularnosc Viktorii+ 13.06.13, 19:04 nalezaloby rozpatrywac w kontekscie wzglednej niepopularnosci krola oraz jego syna,ktory sie wslawil pracami artystycznymi modelowania lyzek i widelcow oraz niezaliczeniem ani jednego przedmiotu w akademii Rolniczej. Mlodsza corkr wydali zamaz. Co do ABBY-ma pan interesujacy punkt widzenia,przez nikogo nie brany nawet pod uwage. (mam na mysli media,prase-nawet te bulwarowa).W kazdym razie nikt o tym porownaniu dotychczas sie nie zajaknal. W Stockholmie nie bylem oddawna. Teraz raczej przygotowuje sie na wizyty z Polski. Wizyty sie wzmagaja w miare podwyzszenia temperatury na podworku. Odpowiedz Link Zgłoś
zeitgeist2010 Re: te popularnosc Viktorii+ 21.06.13, 11:06 Ja uzylem porownania z jednego tylko wzgledu: przecietny uzytkownik tego forum o szwecji nie ma pojecia ale o ABBie slyszal, czyli zrozumie te kwestie popularnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re:No prof. 1ja-ja 23.06.13, 21:02 Ja cie nigdy nie rozumialem ale te dwie sluchaja ciebie z uwaga: footbar.pl/wp-content/uploads/2013/04/swinie.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re:czy+ 23.06.13, 22:53 kretyn na zachod od odry i nysy moze cokolwiek rozumiec? Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re:czy to sa+ 24.06.13, 04:31 panskie coreczki? z ryja do pana sa podobne? Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re:czy to sa.P.S+ 24.06.13, 08:47 Zapomnialem podziekowac panu za przyslanie panskich zdjec rodzinnych. Przyznac musze,ze panu te coreczki sie udaly. Mam przeczucie,ze panscy synowie bija je na glowe w wygladzie ryjkow. Podobni sa wszyscy do pana? Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re:1ja ja -przepraszam ja sie jakam. 24.06.13, 11:03 amurpress.ru/images/n4f360c8cb48d2.jpg Czy najales sie za pastucha tych swiniek ? Zdjecie z paszportu jak uciekales SBeku do Szwecji ? Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re:durniu,od lat sie juz jakasz+ 24.06.13, 11:15 i jeszcze sie nie udlawiles? P.S Po cholere mnie swoje zdjecie przyslales? Obrzydliwosc! Odpowiedz Link Zgłoś
zeitgeist2010 glad midsommar! 21.06.13, 11:14 zycze wszystkiego najlepszego z okazji nieoficjalnego swieta narodowego Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: dziekuje.I nawzajem+ 22.06.13, 08:40 pan Bog na Szwcje sie obrazil. Upaly byly straszne. W trakcie tradycyjnego swietowania w polu,lesie przy rzece,urzadzonego przez przewaznie polskich zakonnikow lunela ulewa. Czesc towarzystwa zwalila sie do mnie pod baldachin. Wiec obchody odbyly sie w towarzystwie zydowsko-polsko-estonsko-russko-holenderskim oraz malego trzyletniego polsko-muzynskiego pilkarza,zameczajacego wszystkich kopaniem pilki,ktora podwedzil szwedzkim maloletnim sasiadkom.Wykazal sie wielkimi zdolnosciami w zabawie grami w telefonie sotowym. Nie bylo mowy o tramwajach i czolgach. Odpowiedz Link Zgłoś
zeitgeist2010 Re: dziekuje.I nawzajem+ 23.06.13, 18:59 bywszy1 napisał: pan Bog na Szwcje sie obrazil. > Upaly byly straszne.W trakcie tradycyjnego swietowania w polu,lesie przy rzece,urzadzonego przez przewaznie polskich zakonnikow lunela ulewa. No to trzeba sie z tego cieszyc. Upal to Dar deficytowy w tym kraju. bedzie urodzaj kurek. Kantareller. jestem w hiszpanskim Toledo - 33 stopni. to dopiero upal !! Czesc towarzystwa zwalila sie do mnie pod baldachin. Wiec obchody odbyly sie w warzystwie zydowsko-polsko-estonsko-russko-holenderskim oraz malego trzyletniego polsko-muzynskiego pilkarza,zameczajacego wszystk ich kopaniem pilki,ktora podwedzil szwedzkim maloletnim sasiadkom.Wykazal sie w ielkimi zdolnosciamiw zabawie grami w telefonie sotowym. > Nie bylo mowy o tramwajach i czolgach. Odpowiedz Link Zgłoś