IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 00:25
nudno
Obserwuj wątek
    • Gość: rachelka Re: nudno IP: *.twcny.rr.com 29.07.04, 00:54
      never
      • Gość: nudno Re: nudno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 00:58
        nudno i to jak, idę sobie w świat
        • humbak Uważaj! 29.07.04, 01:00
          Bo jak cię spotkam to zabiję!
      • humbak Re: nudno 29.07.04, 00:59
        CZy ja wiem? Ostatnio coraz częściej:(
        • Gość: rachelka Re: nudno IP: *.twcny.rr.com 29.07.04, 01:02
          chlopaki czemu tacy ponurzy? jak u was nudno to i w swiecie nic nie znajdziecie.
          wiekszosc forumowiczow spi snem spokojnym, jedynie co poniektorzy maja senne
          majaki. jak mnie jest nudno to puszczam jazz, to jest to co uwielbiam.
          • Gość: nudno Re: nudno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 01:06
            ogólnie rzecz ujmując jest nudno dlatego, że jest nudno, i to w zasadzie tyle
            • humbak Ale nudziarz! 29.07.04, 01:09
              Naprawdę zabiję! Będzie ciekawiej:)
            • Gość: rachelka Re: nudno IP: *.twcny.rr.com 29.07.04, 01:09
              to czas w kimono zajrzec to bedzie sie cos dzialo
              • humbak Ale ja napradwę mogę go zabić! 29.07.04, 01:10
                Czemu nikt mi nie wierzy:/
                • Gość: rachelka Re: Ale ja napradwę mogę go zabić! IP: *.twcny.rr.com 29.07.04, 01:13
                  humbak napisał:

> Czemu nikt mi nie wierzy:/

alez wieze jak musisz to bij,tylko potem nie pisz wierszy o tym bo ja nie moge
                  juz tych poetow strawic.
                  • humbak Re: Ale ja napradwę mogę go zabić! 29.07.04, 01:15
                    Nie piszę wierszy. Nie umiem. Moja oezja to KREW!!!!!!!!
                    • Gość: rachelka Re: Ale ja napradwę mogę go zabić! IP: *.twcny.rr.com 29.07.04, 01:17
                      humbak napisał:

> Nie piszę wierszy. Nie umiem. Moja oezja to KREW!!!!!!!!

to przynajmniej tresciwe,tylko uwazaj na komary bo paskudne chorobska nosza.
                    • Gość: nudno Re: Ale ja napradwę mogę go zabić! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 01:17
                      ooooooooooooooo
                      • Gość: rachelka Re: Ale ja napradwę mogę go zabić! IP: *.twcny.rr.com 29.07.04, 01:19
                        Gość portalu: nudno napisał(a):

> ooooooooooooooo
                        juz ci nie nudno czy sie zamieniles w humbaka
                        • humbak Re: Ale ja napradwę mogę go zabić! 29.07.04, 01:20
                          Ja jestem jeden i niepowtarzalny! Niepodważalny! Nieusuwalny! Nie.... yyyyyy...
                          • Gość: rachelka Re: Ale ja napradwę mogę go zabić! IP: *.twcny.rr.com 29.07.04, 01:22
                            moze rowniez niewykonalny. wiesz jak to sie za cara mowilo,nie stros nie stros
                            bo sie zes...
                            • humbak Re: Ale ja napradwę mogę go zabić! 29.07.04, 01:25
                              Nie wiem, za młody jestem pse pani:/
                              • Gość: rachelka Re: Ale ja napradwę mogę go zabić! IP: *.twcny.rr.com 29.07.04, 01:28
                                to jak urosniesz to podgladniesz
              • Gość: Monika Re: nudno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 01:10
                godzina!
                • humbak Re: nudno 29.07.04, 01:11
                  Minuta?
                  • Gość: nudno Re: nudno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 01:12
                    aż z nudów nic się nie chce robić, taka nuda, po prostu
                    • humbak A ja nadal chcę Cię zabić! 29.07.04, 01:13
                      Nie boisz się?
                      • Gość: nudno Re: A ja nadal chcę Cię zabić! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 01:16
                        ani się ucieszyć, ani zmartwić, ani przestraszyć, nudno
                        • humbak Czuję się zlękceważołny! 29.07.04, 01:19
                          Się w zwionsku z tem zaiję! Ale nie teraz.
                • Gość: rachelka Re: nudno IP: *.twcny.rr.com 29.07.04, 01:11
                  wybila
    • Gość: ABE Idz sie rozerwij w Palestynie n/t IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 29.07.04, 01:11
      • Gość: rachelka Re: Idz sie rozerwij w Palestynie n/t IP: *.twcny.rr.com 29.07.04, 01:15
        czesc ABE mam nadzieje,ze tobie nie nudno? tutaj goraco i zimno na przemian.
        pelno nowych kobitek i chlopow sie namnozylo przez cudowne paczkowanie. Agata
        Christie mialaby problemy a co dopiera ja. Pozdr
        • humbak Re: Idz sie rozerwij w Palestynie n/t 29.07.04, 01:17
          To z pewnością mejoza. Jak, za przeproszeniem, rak.
          • Gość: rachelka Re: Idz sie rozerwij w Palestynie n/t IP: *.twcny.rr.com 29.07.04, 01:19
            paczkowanie nie jest rakiem, zabijanie jest forma raka
            • humbak Re: Idz sie rozerwij w Palestynie n/t 29.07.04, 01:21
              Chyba na odwrót.:/ Ale co tam! I tak ktoś za to beknie! I to bynajmniej nie
              Shrek!
        • Gość: ABE Re: Idz sie rozerwij w Palestynie n/t IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 29.07.04, 01:21
          Ja tez sie zaczynam gubic. Zastanawiam sie czy te nowe objawienia to
          przypadkiem nie sa stare przerzute wymoczki, ktore sie od czasu do czasu
          reinkarnuja i w nowe wcielenia wchodza. Gdybym miala czas to bym
          przeanalizywowala ich styl bo sa uderzajace podobienstwa, tyle tylko ze w wielu
          przypadkach chamstwo sie nasila.
          A ty Rachelka jestes milosniczka crime fiction? Bo ja tez. Choc nie tylko. PD
          James jest moja ulubienica w tej chwili.
          • Gość: rachelka Re: Idz sie rozerwij w Palestynie n/t IP: *.twcny.rr.com 29.07.04, 01:27
            Gość portalu: ABE napisał(a):

> Ja tez sie zaczynam gubic. Zastanawiam sie czy te nowe objawienia to
            > przypadkiem nie sa stare przerzute wymoczki, ktore sie od czasu do czasu
            > reinkarnuja i w nowe wcielenia wchodza. Gdybym miala czas to bym
            > przeanalizywowala ich styl bo sa uderzajace podobienstwa, tyle tylko ze w wielu
            >
            > przypadkach chamstwo sie nasila.
            > A ty Rachelka jestes milosniczka crime fiction? Bo ja tez. Choc nie tylko. PD
            > James jest moja ulubienica w tej chwili.

tu ciasteczka forumowe codzien swieze z wypieku wiesz skad. ja lubie rozne
            ksiazki w zaleznosci od posiadanego czasu, ale ostatnio jestem zabiegana. musze
            ograniczyc te bazgroly bo to za duzo czsu mi zajmuje,ale czasem ma sie
            odskocznie od realiow.. wulgaryzm sie nasilil,ale pewnie dlatego,ze ja sie nie
            dalam. pisz jak ci czas pozwoli,to milo z jakas kobita zamienic 3 slowa. pozdr.
            • humbak Chciałem coś zaznaczyć. Mogę? 29.07.04, 01:30

• krolowa_bona Re: Idz sie rozerwij w Palestynie n/t 29.07.04, 01:34
              Strasznie to jest 'adictive'. Ja tez sie zaniedbuje z ogromna iloscia
              obowiazkow kiedy na to forum wsiade. Zaczynam sie ograniczac, ale
              najlepsza 'odwykowka' beda moje wakacje - cold turkey.

Masz racje ze sie im nie dalas. Ja tez przeszlam przez ten ogien probny ale sie
              nie poddawalam. Mialam tu przeroznych adwersarzy, jedni wulgarniejsi od
              drugich, ale sie wykruszyli, np krolowa_yebana, abe_normalna_baba vel
              abe_normalna_qrwa, kokieteczka etc. Niech im ziemia lekka bedzie, he he!
      • humbak Ciebie też mogę zabić 29.07.04, 01:15

• humbak Chcesz? 29.07.04, 01:16

• Gość: rachelka Re: Chcesz? IP: *.twcny.rr.com 29.07.04, 01:18
            sprobuj a zobaczymy czy ci wyjdzie?
            • Gość: nudno nudno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 01:21
              dobranoc państwu, nie było tak źle, jesteście niezawodni, pierwsza dwadzieścia
              trzy, Monika
              • Gość: rachelka Re: nudno IP: *.twcny.rr.com 29.07.04, 01:29
                ale czy to monika clintonowa? i dlatego taka znudzona
                • humbak Re: nudno 29.07.04, 01:31
                  Ta... Bo Bill woli saksofon.
                  • Gość: rachelka Re: nudno IP: *.twcny.rr.com 29.07.04, 01:34
                    humbak napisał:

> Ta... Bo Bill woli saksofon.

oj zgadzam sie z jego wyborem
                    • humbak Re: nudno 29.07.04, 01:36
                      Ja również. Zwłaszcza, że podobno w tym jest niezły.
                • Gość: Monika Re: nudno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 01:34
                  ależ skąd, bynajmniej, podniecający romansik, co? większość "kobit" z wypiekami
                  się dowiadywała ooo, popatrz pani
            • humbak Re: Chcesz? 29.07.04, 01:23
              Ale najpier królowa Bona musi się zgodzić. Tak. Zdecydowanie. Ja nie zabijam
              bez powodu. Tak tak, tak tak. Właśnie tak ma być. Taaaaaaak.
              • krolowa_bona Siem nie zgadzam! Yey krolewska mosc n/t 29.07.04, 01:25
                • humbak Rewelacja. 29.07.04, 01:29
                  Teraz muszę zaplanować wszystko, zorganizować sprzęt, ludzi, logistykę,
                  pieniądze, zdrajcę w szeregach wroga... może być ABE. A pote to już z górki. 5
                  lat i po problemie. Chyba, że zapomnę.
                  • Gość: ABE Przepraszam, jaki ja zdrajca w szeregach IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 29.07.04, 01:37
                    wroga jestem?????????
                    Humbak idz spac, bo ja ci przywale.
                    U nas jest taki slogan przeciwko przekraczaniu predkosci:
                    "Don't drink and drive"
                    Ja to do ciebie tak stosuje: "Don't drink and surf", ok?
                    • humbak Re: Przepraszam, jaki ja zdrajca w szeregach 29.07.04, 01:39
                      Jeszcze nie, ale każdego kupić się da. Piłem owszem, ale nie dość mam nadzieję,
                      co by mandat dostać. Znasz stosowny artykuł?
                      • Gość: AABE Wiem ze piles, bo czuc ;) IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 29.07.04, 01:47
                        Nie znam artykulu. Mam wlasne zmartwienia w tej dziedzinie: za przekroczenie
                        szybkosci ($120) i pare dni pozniej za niezatrzymanie sie na STOP sign ($150) -
                        wszystko niesprawiedliwie mi przywalili dranie!@
                        • humbak Re: Wiem ze piles, bo czuc ;) 29.07.04, 01:53
                          U nas za to pierwsze co najwyżej zatrzymują. W szczególności ta, gdzie
                          podwyższona prędkość nie jest zagrożeniem. Nie pinuję istotniejszych rzeczy.
                          Spore mandaty u Was.
        • Gość: ABE Za co? n/t IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 29.07.04, 01:22
          • Gość: rachelka Re: Za co? n/t IP: *.twcny.rr.com 29.07.04, 01:32
            poniewaz nudna monika poszla spac to i nam wypada skonczyc ten watek bez
            zabicia,krwi,dramatow,zydow,polakow i innych problemow na ogolnym dobranoc
            wszystkim.
            ps.czy monika to nie podszywka?
            • humbak Coś zaznaczę bez pozwolenia. 29.07.04, 01:34
              Nie jestem niczyją inkarnacją.
              Dobranoc pięknym paniom.
              • Gość: nudno Re: Coś zaznaczę bez pozwolenia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 01:36
                ciao
                • Gość: ABE Goodnight, sleep tight n/t IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 29.07.04, 01:38
                  • Gość: rachelka Re: Goodnight, sleep tight n/t IP: *.twcny.rr.com 29.07.04, 01:40
                    hrrrr.... prosze nie chrapac,w takim szumie nie mozna zasnac. to pewnie ty
                    humbak naduzyles znowu alkoholu przy kopaniu rowow na komary:)
                    • Gość: ABE :DDDD n/t IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 29.07.04, 01:48
                      • humbak Re: :DDDD n/t 29.07.04, 01:54
                        Ja nie muszę kopać rowów, by komara przyciąć. Odłącz się już od sieci Rachelko,
                        bo zaczynasz słyszeć przez kable, a to zły symptom;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka