Dodaj do ulubionych

A moze troche humoru?

16.09.13, 22:36
Nic tak nie bawi,jak glupoty,wypowiadane przez "elyty".
Ja zaczne od Kerrego,bo ostatnio o nim bylo glosno i smiesznie :-)

1.ONZ nie ma prawo wskazywac nam to,co my musimy robic.Ale Washington ma szacunek do ONZ i wierzy w ta organizacje.
www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/kerry-mamy-dowody-na-wine-rezimu-nie-bedziemy-ogladac-sie-na-onz,350938.html
2.My jestesmy pewni tego,ze problem Syrii nie mozno rozwiazac droga militarna,dla tego my chcemy rozpoczac polityczny proces odrazu po tym,jak skonczymy bombordowac Damaszek.

wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,John-Kerry-Asad-moze-zapobiec-interwencji-oddajac-bron-chemiczna,wid,15967131,wiadomosc.html?ticaid=11151e

To co napisalem,nie jest cytatami,to tylko esencje jego wypowiedzi.Sens jest zachowany w 100%.

p,s Dopiero beda jaja,jak zwrocimy sie do klasyka amerykanskiego politycznego humoru John McCain.

--
===================
Wody w usta nabiera zwykle ten, kto źle pływa w potoku słów.
Obserwuj wątek
    • igor_uk Obiecany klasyk John McCain. 16.09.13, 22:54
      "Mam obawy,ze sytuacja jest bardzo powazna,zwlaszcza biorac pod uwage sytuacje na granice Iraka z Pakistanem."

Specjalnie dla przyglupa proamerykanskiego - Irak nie graniczy z Pakistanem.
      • elka-sulzer Re: Obiecany klasyk John McCain. 16.09.13, 23:02
        Ludzie na tym szczeblu wladzy powinni co jakis czas przechodzic przez jakas komisje lekarska ....
        Jak np. nie wiedza gdzie Krym a gdzie Rzym to czas na cieple pantofle a nie mieszanie swiatem.
        • igor_uk Re: Obiecany klasyk John McCain. 16.09.13, 23:07
          To prawda,Elka.A co powiesz o Obamie,siostrzence czerwonoarmisci? Wiesz o co mnie chodzi?
          • elka-sulzer Re: Obiecany klasyk John McCain. 16.09.13, 23:16
            Nie ...
            • igor_uk Re: Obiecany klasyk John McCain. 16.09.13, 23:22
              Chyba w 2008 roku Obama na jednym z zebran przedwyborczych opowiadal o tym,jak brat rodzony jego babci wyzwolal Auschwitz.
              A przeciez on powinien byl wiedziec to ,kto naprawde wyzwolil Auschwitz.
              To przyglup proamerykanski nie musi o tym wiedziec,ale kandydat na Prezydenta supermocarstwa,jak najbardziej.
              • elka-sulzer Re: Obiecany klasyk John McCain. 16.09.13, 23:30
                Aaaa, pamietam, pamietam, hahaha.
              • wojciech.2345 Re: Obiecany klasyk John McCain. 10.10.13, 00:38
                igor_uk napisał:

> Chyba w 2008 roku Obama na jednym z zebran przedwyborczych opowiadal o tym,jak
                > brat rodzony jego babci wyzwolal Auschwitz.
                > A przeciez on powinien byl wiedziec to ,kto naprawde wyzwolil Auschwitz.
                -----------------
                Matuszka wyzwalała kraje Europy kilka razy.
                Tylko te kraje inaczej to pamiętają.
                "Dawaj czasy."

LOL.
    • eva15 A w Rosji co z humorem? 17.09.13, 00:40
      Igro, a nie mógłbyś znaleźć podobnych wykwitów yntylektu we władzach rosyjskich? Dopiero by się bystrzak ucieszyły...
      Niestety w Rosji oprócz zawodowego clowna Zirika, tylko "demokratyczna opozycja"
      uprawia podobny bełkot - ale i tak chyba na wyższym poziomie niż US-władze. No ale ta opozycja kończyła szkoły w Rosji nie w Harwardzie, jak Bush jr. :-))))

• walter622 Re: A w Rosji co z humorem? 17.09.13, 00:53
        eva15 napisała:
        > Igro, a nie mógłbyś znaleźć podobnych wykwitów

Zabawnych wypowiedzi też jest sporo. Nawet wydają książki z co pikantniejszymi cytatami.
        Z klasyki:
        "chcieliśmy jak najlepiej, a wyszło tak jak zwykle".
        Inny klasyk:
        "cтрaнa c трyдoм переживaет изoбилие".
        • igor_uk Walter,twoi przyklady, 17.09.13, 16:46
          sa przykladami blyskotliwosci ,a nie tepoty.
          Bo s.p. Czernomyrdin na pewno wiedzial,ze Irak nie graniczy z Pakistanem ,a Putin nigdy by nie chwalil sie tym,ze jego wujek wyzwolal Buchenwald .
          • igor_uk Ewa,chcesz przyklady,to masz :-) 17.09.13, 16:52
            Osobiscie pod tym wzgledem bardzo "doceniam " Gorbaczowa.
            Najslynnejsza jego madrosc brzmi tak:
            "Czlowiek,oczywiscie,jest wstanie wplywac na rozwoj wydarzen,ale on nie moze kontrolowac przebieg historii"

Oczywiscie zaden rosyjski polityk nie jest wstanie przebic Janukowicza i Azarowa.
            Ale to juz osobny temat.
            Jak Ciebie to interesuje,to chetnie dam przyklady.

• jk2007 Re: A w Rosji co z humorem? 17.09.13, 13:58
        Грaждaнaм ycтaнoвят дерьмoметры
        arhivar-rus.livejournal.com/464212.html
    • wojciech.2345 17 IX 1939 - najazd koczowników na wolne narody 17.09.13, 15:10
      Koczownicy zaczęli wyzwalać narody Europy.
      Troszkę nie wyszło im z Finlandią.

18 IX 1993 nieutuleni w żalu pożegnaliśmy koczowników.
      • elka-sulzer Re: "koczownicy" wyjechali Goldmany przyjechali 17.09.13, 15:31
        i zniewolili na wieki. Twoje wnuki, woytus, beda pasozytow splacac.
        • kaszebe12 W kuluarach CRIF-u... 18.09.13, 12:09
          - Po obradach maly raut. -Pan Rosenbaum nawiazuje rozmowe z francuskim ministrem S.Z. , panem Lvem (Fabiusem). " -Ile litrow krwi zawiera ludzki organizm ?" , " Jakie sa proporcje czerwonych cialek ?","Jak dlugo trwa transfuzja ?" itp , itd...-Pan Lev sie nieco zirytowal;- "Panie Rosenbaum ! -Co pan caly czas o tej krwi ?"....-"A o czym ja mam z panem rozmawiac ?".
          • elka-sulzer Re: Hehehe ... jednak walenie konika publicznie 18.09.13, 23:03
            to nie przestepstwo w .... Szwecji.

Czy grzech?

Nie wiem.

A moze mu zimno bylo i tylko rece sobie grzal?

Tak na marginesie, ta decyzja stwarza nowy potencjal turystyczny dla Szwecji :D

Public masturbation not a crime: Swedish court

A man who openly masturbated on a Stockholm beach has been acquitted of sexual assault in court after it was ruled he was not targeting a specific person, with the prosecutor saying it's "okay" to play with yourself in public.

www.thelocal.se/50214/20130912/
            • kylax1 Zawsze można brać przykład z chrześcijańskiego gów 18.09.13, 23:39
              na z Alabamy, gdzie facet dostałby za to 70 lat pierdla, a za morderstwo jedynie 10.
              • igor_uk A moze troche historii? 08.10.13, 21:14
                Nie az tak dalekiej.
                Bush,ten mlodszy,byl prawdiwa studnia bez dna "dobrego humoru".

1.My powinni zrozumiec,ze zwykli ludzi nie koniecznie sa zabojcami (moje ulubione).
                2.My stracili zbyt duzo czasu,probujac mowic z Afryka sprawiedliwie.Jednak Afryka,to narod,cierpiacy na straszna chorobe.
                3.Ja by napadl na Irak,jak by nawet go nie bylo (cymes!)
                4.Ja wiem,ze ryby i ludzi moga pokojowo wspolistniec.
                5.Ja chce zachowac wykonawcza sile Prezydenta nie tylko dla siebie,ale i dla wszystkich moich przyszlych POPRZEDNIKOW.
    • wojciech.2345 dziadek Putina był kucharzem Rasputina 08.10.13, 21:27
      Dziadek Władimira Putina był kucharzem Rasputina i Lenina,

pl.wikipedia.org/wiki/W%C5%82adimir_Putin
      • wtopek Re: dziadek Putina był kucharzem Rasputina 08.10.13, 21:44
        noblesse oblige ;)
        • elka-sulzer Re: Eeee tam, Igor 08.10.13, 22:04
          jak widzisz najwiecej humoru niezawodnie dostarcza .... kartoflany bystrzak. :D
          I to "hands down"! :D
          Czytajacy wpisy na watku niewatpliwie moga sie zastanwiac czy u niego to jakas wrodzona ulomnosc czy tylko oplacane skrzywienie. Ale mniejsza o to, im wiecej tak debilnych wpisow bystrzak popelni tym mniej ludzi bedzie jego przyszle wpisy czytac, hahaha.

• wojciech.2345 Re: Eeee tam, Igor 08.10.13, 22:06
            Elciu,
            nie męcz się.
            Wygaś Wojtusia.
          • igor_uk Elka,debilizm nie zna granic. 08.10.13, 22:22
            Wojtus to podtwierdza kazdym swoim wpisem.W sumie na wlasne zyczenie sprowadzil swoj udzial na forum do tego,zeby ja go nazywal uzytecznym idiotom.
            Bo on jest dlla mnie uzyteczny.Wyciaga moi watki na gore listy i dzieki temu wiecej osob czyta to,co ja chce przekazac innym.
            • elka-sulzer Re: Igor! 10.10.13, 00:18
              The State and Local Anti-Terrorism Training ( SLATT) Program is funded by the United States Department of Justice, Bureau of Justice Assistance. The Program is dedicated to providing critical training and resources to our nation's law enforcement, who face the challenges presented by the terrorist/violent criminal extremist threat. To help confront this threat, the SLATT Program provides specialized multiagency anti-terrorism detection, investigation, and interdiction training and related services to state, local, and tribal law enforcement and prosecution authorities.

This website has been deemed critical to public safety and will remain operational during the lapse in federal funding.

www.slatt.org/SLATT
              Interested in Bringing SLATT to Your Area
              SLATT partners with law enforcement agencies across the country to deliver training. If your department is interested in hosting a workshop for law enforcement personnel, please contact the SLATT Program. A SLATT staff member will contact you regarding your request to discuss possible training opportunities.

Hahahahahaha
              Juz dawno sie tak nie usmialam!
              • wojciech.2345 Re: Igor! 10.10.13, 00:29
                elka-sulzer napisała:
                > The State and Local Anti-Terrorism Training ( SLATT)
                ----------------
                Elciu,
                Ty nie pisz Igorkowi o SLATT.
                Przecież jak on wyjdzie ze swojego igloo i nie zobaczy terrorysty,
                to wystrzela połowę reniferów sąsiada.

Ktoś winien być musi.
                • elka-sulzer Re: Igor! 10.10.13, 00:49
                  Dla dobra sprawy to mogli ten akronim zmienic ...
                  Wystarczy SLATT zastapic SLUTT i wszystko pasuje jak ulal ... do ubawu.

P.S. Igor, czy w brytyjskiej wersji luzno-obyczajowe kobitki tez sie slutt okresla?
                  • igor_uk Jak ze oni dbaja o bezpieczenstwo bydla! 10.10.13, 17:52
                    Ilez kasy gotowy na to wydawac. A czy musza? Wystarczylo by najpierw nie wydawac kase na szkolenie terrorystow,to pozniej nie trzeba bylo by od nich bronic sie.
                    rzydki wymyslili mechanizm samonapedzajacy sie.A placi za to ,praktycznie caly swiat.

p.s. dziwka ona i w Afryce dziwka (slutt)
    • wojciech.2345 ukochane czekistki i czekiści 10.10.13, 00:41
      Oczęta mi się kleją.

Papatki.
    • j-k Ta ONZ - to jak moja ciotka , Igor... 10.10.13, 18:00
      wienc jusz Ci to tlumacze...

Zacna to i mila kobieta, tylko ze pieprzy od rzeczy...
      - ale dlatego, ze kompletnie tego nie slucham co gledzi , a tylko jak (milo)...
      - to nadal bardzo ja lubie i cenie... :)
      • igor_uk Znow koszer,jasiek? 10.10.13, 18:12
        pamjetaj o swojej zydowskiej mordzie,bo w razie czego beda bic po niej,a nie po paszportu.
        • j-k ale ciotka nie pije, Igor.... 10.10.13, 18:37
          a halucynacje to ma od prochow - chyba...
          • igor_uk Jasiu,przeciez mowimy o twojej mordzie. 10.10.13, 18:39
            Pamjetaj,ze beda bic po niej,a nie po twojemu paszportu.
            • j-k nie, Igor, mowimy o twojej cioci, staruszce ONZ... 10.10.13, 18:51
              biedaczka niedowidzi, niedoslyszy, ma haluny, ale ogolnie to poczciwa kobicina z niej jest...

ja, podobnie jak i Kerry, darze ja prawdziwym szacunkiem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka