nauma 15.06.06, 00:52 Rany jak się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiperrealizm Gratuluję!!!!!!!!!!! :)))) 15.06.06, 05:01 Pozdrowienia dla szanownej mamy! Dzieciak nie się zdrowo chowa! PS Hmmmm jakieś wirtualne pępkowe trzeba by zorganizować :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maika7 Berenice - pogody :-) 15.06.06, 09:42 pogody: pogodnych rodziców pogodnych dziadków pogodnych ludzi na życiowej drodze i pogody wewnętrznej na wszelkie niepogody zewnętrzne :-) A Lubej i Tobie - radości z patrzenia, czuwania nad Małą i towarzyszenia Jej w życiu :-) M. Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: ZOSTAŁEM OJCEM! 15.06.06, 11:43 nauma napisał: > Rany jak się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratuluję i powodzenia życzę. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ZOSTAŁEM OJCEM! 15.06.06, 14:44 To chyba było do przewidzenia? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: ZOSTAŁEM OJCEM! 15.06.06, 15:45 gratulacje raz jeszcze... niech się zdrowo chowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: ZOSTAŁEM OJCEM! 15.06.06, 17:14 Duża buźka, Naumisko!!! Berenika – imię żeńskie pochodzenia greckiego. Wywodzi się od macedońskich słów phere - przynosić i nike zwycięstwo. Imię było popularne w egipskiej dynastii Ptolemeuszów. Pod wpływem ludowej wymowy tego imienia powstało imię Weronika. Berenika imieniny obchodzi: 14 kwietnia i 20 kwietnia. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Z tej radości 15.06.06, 17:35 aż Nauma zdjął z bloga to wstępne info, zakazujące wstępu mnie, burakom i wielbicielom komętów. Łaskawiec. :-PPPPP Swoją drogą, wiadomo, kto to jest łowca komętów i kim jest dany internauta, ale skąd, na litość Boską ,burak ma wiedzieć, że jest burakiem???? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Z tej radości 15.06.06, 17:36 kochanica-francuza napisała: e , tfu, łaskawca > skąd, na litość Boską ,burak ma wiedzieć, że jest burakiem???? i wiedzieć, że to właśnie on ma nie wejść na bloga? hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Z tej radości 15.06.06, 19:51 e, przywrócił. radość mu minęła :-PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Z tej radości 16.06.06, 00:03 Nic nie znikał ani nie przywracał; czasem GW coś wywraca do góry nogami na serwerze, a czasem jak się człowiek loguje w odstępie np. trzech godzin serwer rozpoznaje jego IP i nie włącza się opcja tego tekstu na dzień dobry Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza A to przepraszam w takim razie 16.06.06, 00:05 nauma napisał: wiedziałam , że serwer różne rzeczy robi, ale o aż takie "talenty" go (serwera) nie podejrzewałam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maria421 Re: ZOSTAŁEM OJCEM! 16.06.06, 09:51 Serdeczne gratulacje! Niech Wam sie zdrowo chowa i rosnie na pocieche:-) Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: ZOSTAŁEM OJCEM! 16.06.06, 11:00 Wysciskaj Luba i Berenike. Bardzo sie ciesze. Nie zapomnij niczego z tych dni ;-))). Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: ZOSTAŁEM OJCEM! 16.06.06, 18:11 Dopiero dzisiaj przeczytałam, gratuluję:) Wyśpij się na zapas i bądż dumny! Odpowiedz Link Zgłoś
kohei Re: ZOSTAŁEM OJCEM! 20.06.06, 09:54 Wszystkiego dobrego dla całej Waszej trójki! Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: ZOSTAŁEM OJCEM! 20.06.06, 15:12 Wielkie i ogromne dzięki dla wszystkich za życzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: ZOSTAŁEM OJCEM! 20.06.06, 15:15 Masz juz dziewczyny w domu? Jak mala Chinka? Mniej juz zolta? Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: ZOSTAŁEM OJCEM! 22.06.06, 20:18 Naumo, kajam się za opóźnienie i serdecznie gratuluję :))) Odpowiedz Link Zgłoś