Dodaj do ulubionych

Ciężki los homoseksualistów w demokracji arabskiej

11.10.13, 18:42
Zaprzyjaźnione z USA i EU wielkie i stare demokracje arabskie - A. Saudyjska , Katar, Kuwejt , Oman, Bahrajn i coś tam jeszcze - planują wprowadzić test na homoseksualizm. Każdy mężczyzna starający się w tych krajach o pracę lub prawo pobytu musiałby wg tych planów ustawodawczych wypiąć pupę, by biegły w tych sprawach medyk zbadał jej stan.

www.spiegel.de/politik/ausland/schwulen-test-golfstaaten-wollen-auslaender-auf-homosexualitaet-testen-a-926998.html

Ciekawe, czy ten przepis obejmie też przedstawicieli zaprzyjaźnionych demokracji z USA i EU - to byłoby nawet zabawne i wysoce sprawiedliwe:-)).

Równie ciekawe - ile organizacji praw człowieka , tych wszelkich zachodnich HR w przeróżnych wcieleniach zajmnie się tym skandalem i zorganizuje wielki ruch medialny piętnujący Saudów i inne Katary?

Podejrzewam , że wrzask oburzenia będzie malutkim piskiem, bo chodzi o najlepszych arabskich przyjaciół. A poza tym płacone przez Zachód organizacje nie mają na głupoty czasu, muszą walczyć o prawo do homoparad w Rosji - za to im płacą.
Obserwuj wątek
    • eva15 Re: Ciężki los homoseksualistów w demokracji arab 11.10.13, 18:54
      Sorry:
      zajmie się. oczywiście.
    • mara571 zapominasz o Polsce 11.10.13, 18:54
      tutaj tez toczy sie walka o "uswiadomienie zacofanego spoleczenstwa".
      Bankrut Lodz chce wznowic lekcje seksu dla gimnazjastow.
      Dotychczasowe prowadzila Spunk, oczywiscie odplatnie. GW uswiadomila w ten sposob, do czego sluza fundacje: do wyprowadzania kasy publicznej do prywatnych kieszeni, a nie do zbierania pieniedzy na zbozne cele. Ponizej zacytuje forumowicza, ktory zadal sobe trud sprawdzenie, kto stoi za ta fundacja.
      W GW toczy sie aktualnie debata na temat homofobii.
      wyborcza.pl/1,75402,14758819,Dlaczego_nie_malzenstwa__Sad_nad_homofobia__Debata.html?bo=1
      Udzial biora dzialcze LGLT z Holandii, Flandrii i Norwegii. Pomoc finansowa pochodzila od ambasady Holandii.
      • mara571 wpis sharna1 11.10.13, 18:56
        sharn1
        Oceniono 20 razy 0

Wcale się tym rodzicom nie dziwię że nie chcą tzw. edukatorów seksualnych w swojej szkole. Nie trzeba być wielki detektywem, żeby zobaczyć z kim mamy do czynienia. Jako "eksperci" od seksu są wymienieni, socjolog, filiozof, kulturoznawca itd. Oczywiście wszystko w idiotycznych formach żeńskich, gdyż fundacja nalezy do ludzi powiązanych ze skrajnie lewicowym środowiskiem Krytyki Politycznej (jej przedstawiciel jest w radzie).
        Ludzie fundacji np.:

Damian Graczyk - kulturoznawca, coach antydyskryminacyjny i genderowy. Prezes Fabryki Równości, organizacji kulturalno – edukacyjnej LGBT. Współkoordynował grupę lokalną Kampanii Przeciw Homofobii Łódź i festiwal Maraton Równości, organizator Drugiego i Trzeciego Marszu Równości w Łodzi (2012, 2013) i dziesiątej łódzkiej Manify.

Kinga Karp - psycholożka. Trenerka antydyskryminacyjna ze specjalnością genderową (ukończyła Akademię Treningu Antydyskryminacyjnego w Krakowie). Feministka, działaczka na rzecz równości w łódzkich organizacjach pozarządowych (Centrum Praw Kobiet, FERSO, Kampania Przeciw Homofobii, Fundacja Jaskółka). Prowadziła nieodpłatnie jedyną w Łodzi grupę wsparcia dla rodziców osób nieheteroseksualnych.

Weronika Jóźwiak – z wykształcenia antropolożka kultury, szczególnie zainteresowana kulturową koncepcja płci, pojęciem męskości i konsekwencjami.

Marcin Zaród – fizyk polimerów, pracownik Centrum Badań Molekularnych i Makromolekularnych PAN w Łodzi, członek łódzkiego zespołu Krytyki Politycznej,

Hanna Gill-Piątek – działaczka społeczna i polityczna, graficzka, związana ze środowiskiem Krytyki Politycznej. Od 2011 r. członkini zespołu KP, prowadzi w Łodzi Świetlicę Krytyki Politycznej.

Mówienie tu o bezstronnym i rzetelnej edukacji seksualnej jest nieporozumeiniem. To zwykła indoktrynacja lewacka, a należy pamiętac, że w dla ideologia lewicowa najwiesze zagrożenie widzi w propagowaniu wartości tradycyjnych i rodzinnych.
        Organizacje LGBT na świecie z którymi współpracuje także Krytyka Polirtyczna ściśle współpracują z ososbami i organizacjami walczącymi o "prawa" pedofili.

Cały tekst: wyborcza.pl/1,75248,14758887,Seks_protest__Nie_lekcjom_o_seksie__tak___o_malzenstwach.html?v=1&obxx=14758887#opinions#ixzz2hQvN6bDt
        • eva15 Bez związku z tematem 11.10.13, 18:58
          To wszystko prawda, ale to nie ma związku z tematem, otwórz o tym osobny wątek.
          • igor_uk Re: Bez związku z tematem 11.10.13, 19:01
            Tak juz z mara jest.
          • mara571 nie oplaci sie. 11.10.13, 19:09
            korzystam z okazji, aby pokazac nowa ofensywe srodowisk lewackich w Polsce.
        • kaszebe12 Pani Karp... 12.10.13, 09:18
          ...zamawia telefonicznie pokoj w hotelu. - Recepjonistka pyta ,czy lazienka ma byc z wanna.-"Prosze pani , Karp to tylko moje nazwisko".
      • eva15 Re: zapominasz o Polsce 11.10.13, 18:56
        Dlaczego zapominam? To w Polsce też już badają homosiom pupy?
        Z tego co widzę, jest całkiem odwrotnie niż u demokratycznych Arabów. Nie zrozumiałaś o czym tej mój wątek?
        • mara571 pup nie badaja, ale krnabrne spoleczenstwo 11.10.13, 19:02
          nijak nie chce uznac prawa homosiow do zalozenia "rodziny".
          I co gorsza, liczba uczesnikow parad maleje. W ubiegla sobote we Wroclawiu bylo ich tylko 2 tys, przed rokiem 6 tys.
          Homosie sie boja, ze po zmianie rzadu nawet zwiazkow partnerskich nie dostana.
          Wtedy trzeba bedzie ponownie wprowadzac demokracje w Polsce.
    • igor_uk Bo ja wiem,czy az tak ciezki. 11.10.13, 18:57
      Wszystko zalezy od tego,na ile przystojny bedzie lekarz,badajacy odbyt :-).Oczywiscie to koniecznie musi byc mezczyzna.

p.s. Sadze,ze wkrotce zabierze glos kylax i wszystko nam wytlumaczy.
      • eva15 Re: Bo ja wiem,czy az tak ciezki. 11.10.13, 18:59
        Dobrze, że Westerwelle już wkrótce przestanie być ministrem , to byłby skandaliczne i upokarzające dać się zbadać przyjaciołom arabskim:-)).
      • mara571 kylax jest w tych sytuacjach "niezawodny" 11.10.13, 19:11

• kylax1 Pomyliłaś mnie z igorem. 12.10.13, 09:03
          Ja wolę kobiety.
      • eva15 Re: Bo ja wiem,czy az tak ciezki. 11.10.13, 19:11
        Tyle wrzasku jest na Zachodzie, tyle niemilknącego oburzenia, że Putin nie pozwala latać gołym homosiom po ulicach i potrząsać penisami na paradach, ale tu pewnie zapanuje demokreatyczna cisza....
        • igor_uk Re: Bo ja wiem,czy az tak ciezki. 11.10.13, 19:23
          Dopoki arabskie "dermokracje" chodza na pasku rzydo-amerykanskim,dopoty moga robic wszystko,co ich dusza zapragnie.
          Moga nie tylko odbyty u homosiow sprawdzac,a i kobiety kamieniowac publicznie i niezalezna demokratyczna prasa na to nie bedzie zwracac uwage.
          • eva15 Re: Bo ja wiem,czy az tak ciezki. 11.10.13, 19:25
            No właśnie, dokładnie tak jest, jak piszesz. Ale problem jednak jest, bo już nawet byle czytelnik Spiegla zauważa tę podwójną moralność odnośnie homosiów w Rosji i u zaprzyjaźnionych Arabów.
            • igor_uk Re: Bo ja wiem,czy az tak ciezki. 11.10.13, 19:36
              Dla tego obecny zachod przypomina ZSRR u schylku.
              W nim rowniez propaganda przestala byc skuteczna.
      • kylax1 Na razie to Ty zabrałeś głos :)) 12.10.13, 09:09
        Igor powiedz nam, dlaczego tak bardzo lubisz pierwszy zabierać głos o badaniu męskich odbytów?

Bardzo nas to ciekawi...
    • tojabogdan nie płeć ważna, lecz uczucie 11.10.13, 19:58
      10% ludzi dorosłych jest zorientownych homoseksualnie, czy się komuś podoba czy też nie.
      Tak, statystycznie, też co dziesiąty uczestnik czy uczestniczka tego forum.
      Homoseksuallizm zastępczy wśród młodych mężczyzn jest w krajach arasbkich jest rozpowszechniony, ale ma to przyczyny inne, podobne nieco do seksualności w zakładach karnych.
      Nie rozumiem, co ma tzw. lewactwo czy prawactwo do edukacji seksualnej?
      Czy lewactwo to brak hamulców, a prawactwo to hamulce nadmierne?
      Kiedyś tak rzeczywiście to traktowano i konserwatyści zabraniali młodzieży trzymania rąk pod kołdrą, a seks był dozwolony tylko z osobomi płci przeciwnej i tylko dla dorosłych, a najważniejsze, że po ślubie. Tak też traktował te sprawy kościół katolicki z tym, że wolno było wyłącznie w celu płodzenia.
      • misterpee Re: ja to jeszcze dalej poglebie 11.10.13, 20:36
        wstrzemiezliwossc seksualna jest propagowana nie tylko przez kosciol Katolicki, ale i przez inne religie, np. ortodoksyjni zydzi, dla ktorych seks jest przez przescieradlo z dziura, a dalsze relacje miedzy plciami sa dokladnioe podzielone, tak ze baby nie moga siedziec po tej samej stronie swiatyni , autobuu,.. z chlopami. To wydaje mi sie ogromnie podniecajace do dyskusji.
        Uwazam ze znajomosc seksu powinna byc propagowana przez panstwo w ten sposob zeby kazdy juz jako nastolatek mial cielesny osobisty stosunek plciowy z osobnikami roznych plci, zeby sie z tym oswoil do tego stopnia aby moc pozniej pracowac w przemysle seksu, co poprawiloby ekonomie swiata.
        Karalna powinna byc odmowa spolkowania, a wiec jezeli pani stefcia chcialaby miec seks z pania olejnik to powinna zaspokoic swoje chucie, bez wzgledu na opinie pani olejnik. Bardzo czesto slyszy sie i czyta ze obywatele wyrazaja ochote pier#olenia swoich poslow, ministrow prezydentow, czy gwiazd filmowych. To pragnienie powinno byc zaspokojone doslownie, a caly narod mialby powod do zadowolenia ze prezydent cos robi.
        Nowa edukacja idzie we wlasciwym kierunku, dajmy jeszcze pare lat i moje idee beda spelnione.
        • aardwolf_ge bzdura 11.10.13, 23:00
          >>np. ortodoksyjni zydzi, dla ktorych seks jest prze z przescieradlo z dziura,

bzdura
          • kylax1 Przecież polonia amerykańska to "eksperci" w spraw 12.10.13, 09:11
            ach żydowskich. Łuni wszystko WIEDZOM!!!
      • mara571 Re: nie płeć ważna, lecz uczucie 11.10.13, 20:38
        10% to za duzo.
        Liczba ta uwzglenia zapewne biseksualistow, ktorych wsrod mezczyzn jest sporo.
        Edukacja seksualna, zwlaszcza w tej formie przymusowej jak to ma miejsce w NRW, to lewacki pomysl ograniczajacy prawa rodzicow. Jedynie rodzice maja prawo decydowac, kiedy i jak ich dzieci beda edukowane seksualnie.
        Zwlaszcza wtedy, kiedy platni "uswiadamiacze" glosza, ze nalezy oddzielac seks od uczuc.
      • igor_uk Bogdan,uczucie jest wazne. 11.10.13, 23:47
        I zdecydowana wiekszosc ludzi na swiecie nie ma nic przeciwko temu,zeby homoseksualisci kochali sie tak,jak chca.Sprzeciw wyzywa homo terroryzm i co raz wieksze zadania.
        Chca byc razem,nie stoi nic na przeszkodzie.Ale zrownanie tradycyjna rodzine z homorodzina w prawach, budzi moj osobisty sprzeciw.
        • 5magna Re: Bogdan,uczucie jest wazne. 11.10.13, 23:58
          Jasio z ta swoja pielucha to nie ma szans. Nawet jak by wypil 5 litrow islamowki.....
        • kylax1 A kogo obchodzi Twoje zdanie? 12.10.13, 09:11

• eva15 Re: Ciężki los homoseksualistów w demokracji arab 12.10.13, 00:14
      Dla mnie tematem mojego wątku jest to, czy będzie wrzask oburzenia w zachodnich mediach odnośnie badania pup homosiów w zaprzyjaźnionych demokracjach arabskich.

Uważam to, co demokracje arabskie planują za poniżające i obrażające godność ludzką.
      Ale podejrzewam, że Zachód bardziej jest zajęty krytyką rosyjskiego zakazu reklamy dla homosiów, więc takimi pierdołami głowy sobie nie zawróci.
      • dziadek_alex Goraczka w "Biurze Politycznym" 12.10.13, 01:35
        Ewo, osobiscie "genisuje" wrzucony przez Ciebie temat.
        Mam przed oczami to hipotetyczne "Biuro Polityczne" i wyobrazam sobie jak usiluja czlonkowie tego ciala wypracowac dyrektywy dla informacji prasowej w Europie na przyklad.
        Mysle i sam smieje sie do siebie. Mysle ze tu nawet Stalin mialby problemy.
        Co wiecej wydaje mi sie , ze nawet Zinowiew i Kamieniew, ktorzy znani byli z "wlasciwego ustawiania" konta patrzenia Bolszewikow na rzeczywistosc tez mieliby z powyzszym spore problemy.
        Z drugiej strony coraz lepiej rozumiem dlaczego schizofrenia i paranoja coraz czesciej spotykana jest w zawodzie dziennikarskim. Jeszcze troche i moze stac sie choroba zawodowa dziennikarzy politycznych.
        • misterpee Re: nie chodzi o zadne prawa czzlowieka 12.10.13, 02:23
          to jest wylacznie cel polityczny i antyreligijny.
          Zachod bedzie oskarzac stale KK o homoseksualizm, a Rosja bedzie dawac azyl polityczny kazdemu gejowi co znajdzie sie w konfikcie ze strategia zachodu. Sadze ze US jest bardziej antygejowski niz Rosja, a arabstwo propaguje pewien rodzaj homokultury jak, mezczyzni trzymajacy sie za rece .
          • kylax1 Ty naprawdę zżarłeś za dużo grzybów... 12.10.13, 09:14
            Ja zdaję sobie sprawę, że kremlowskie szczekaczki nie są w stanie zrozumieć, że na Zachodzie dbamy o prawa człowieka i równość dla wszystkich ludzi.

Dla kremlowskiej agentury, wszystko to tylko "pokrętna machinacje". Taka spuścizna sowiecko-KGB-owskiej mentalności połączonej ze stalinowską propagandą i umysłem kołchoźnika po pobycie w Gułagu...
    • malkontent6 Aaa, nareszcie rozumiem. 12.10.13, 02:41
      e.va15 napisał(a):

> A poza tym płacone przez Zachód organizacje nie mają
      > na głupoty czasu, muszą walczyć o prawo do homoparad w Rosji - za to im płacą.

Ewciu, twoją wypowiedź możnaby ograniczyć do ostatniego zdania. :)
      • misterpee Re: rada dla Malkontenta 12.10.13, 03:06
        idz na Times Square noca.
    • kylax1 A kto w ogóle chciałby tam przebywać? 12.10.13, 09:03
      Nikt zdrowy na umyśle, ani hetero, ani homo nie ma zamiaru mieszkać w tych islamostanach.
    • kaszebe12 NWO a homoseksualizm... 12.10.13, 09:37
      -Nie wiem ,czy zamierzeniem Ewy bylo poruszenie tematu homoarabskiego in stricto.-Watpie.-Mniemam , ze chodzi o pokazanie ogromu hipokryzji tworcow NWO,dla ktorych przesladowania homosiow u "przyjaciol" sa przemilczane , a krytykowane tak silnie u Rosjan. -Wczoraj przecietny Amerykanin wrzal z oburzenia na widok walacych sie wiez TWC , dzisiaj ma przyklaskiwac swojemu rzadowi , ktory finansuje terrorystow w Syrii i na Kaukazie.-Moim zdaniem szum medialny wokol homo jest tylko jednym z elementow tworzenia nowego oglupialego,poslusznego , wysterylizowanego "spoleczenstwa"."- Klucz wladzy ?-Kontrola , kontrola i jeszcze raz - kontrola" -Lenin.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka