Dodaj do ulubionych

"Europy nie ma - jest Eurabia"

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 23:32
Największy ból
Orianie Fallaci sprawia świadomość analogii między nazistowskim faszyzmem
Europy 1938 roku a fundamentalizmem islamskim, zagrażającym obecnie Unii
Europejskiej, którą z powodu niekontrolowanego napływu arabskich imigrantów
nazywa z pogardą Eurabią.
Europy już nie ma. Jest Eurabia.

Fallaci staje w obronie muru wznoszonego przez władze Izraela na granicy z
ziemiami palestyńskimi, wyrażając opinię, że każdy w swoim domu ma prawo
budować mury, jeśli chce, zwłaszcza - dodaje - jeśli ma to zablokować
kamikadze.

"Płakałam, kiedy zastrzelili Fabrizio Quattrocchiego (zamordowanego w Iraku
przez porywaczy), który umierając mówił: 'Teraz pokażę wam, jak umiera
Włoch'. Płakałam także wtedy, gdy nasze tchórzliwe władze odmówiły mu
pogrzebu państwowego, podczas gdy na Kapitolu uroczyście wystawiano trumny
zmarłych aktorów komediowych" - dodaje z goryczą autorka

"Europy już nie ma. Jest Eurabia
Obserwuj wątek
    • Gość: abigail3 Re: "Europy nie ma - jest Eurabia" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 23:41
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=14752633&a=14817269
    • Gość: abigail3 Re: "Europy nie ma - jest Eurabia" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 23:47
      Muzułmański rząd Sudanu wypowiedział dżihad - świętą wojnę przeciwko
      chrześcijańskiemu południu. Omar Hassan al-Turabi, przywódca islamski, ogłosił,
      że każdy, kto sprzeciwia się islamowi, nie ma przyszłości. Studenci islamskiego
      uniwersytetu są pouczani, że mogą zachować wszystko, co tylko będą w stanie
      zrabować, jeśli przyłączą się do wojny przeciwko niemuzułmanom. Wskutek
      ludobójstwa od 1985 roku zginęło ok. 2 miliony ludzi, z powodu głodu ok. 500
      tys. Rodziny na południu są terroryzowane, ojcowie zabijani, matki gwałcone,
      dzieci i kobiety sprzedawane jako niewolnicy. Oddziały rządowe, wspierane przez
      grupy paramilitarne i bojówki muzułmańskie, dewastują całe wsie, rabują bydło,
      niszczą plony na polach, mordują losowo wybrane osoby. Blokuje się dostęp do
      pomocy humanitarnej przysyłanej z całego świata. Żywność oferowana jest tym,
      którzy nawrócą się na islam. Mimo to wielu sudańskich wierzących trwa w swej
      wierze.
    • Gość: abigail3 Re: "Europy nie ma - jest Eurabia" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 23:50
      PAKISTAN wydaje na zbrojenia rzędu 40% budżetu państwowego(!). Rząd próbuje
      islamizować życie publiczne przez system ustaw i podatków. Podważa to
      konstytucyjne prawa chrześcijan i innych mniejszości. Ustawa o bluźnierstwie
      skazuje na dożywocie lub karę śmierci każdego, kto obraziłby proroka Mahometa.
      Kilkunastu chrześcijan poniosło z tego powodu męczeńską śmierć, niektórzy
      zostali skazani na karę więzienia.
    • czikago Re: "Europy nie ma - jest Eurabia" 21.08.04, 00:32
      to tragiczne
    • wtracalski A kogo to tutaj obchodzi?... 22.08.04, 09:18

• Gość: Tomek44 Re: A kogo to tutaj obchodzi?... IP: 213.8.97.* 22.08.04, 09:23
        N.p splita, gucia i rachelke. No mozna jeszcze znalezc kilku fanow.
        • wtracalski Re: A kogo to tutaj obchodzi?... 22.08.04, 09:28
          Gość portalu: Tomek44 napisał(a):

> N.p splita, gucia i rachelke. No mozna jeszcze znalezc kilku fanow.

Nie, ten temat ich nie obchodzi. Raczej oni obchodzą ten temat.
          Wtr.
          • Gość: OSKAR Re: A kogo to tutaj obchodzi?... IP: *.cablep.bezeqint.net 22.08.04, 09:40
            U GUCIA, SPLITA I RACHELKI, JAK NIE MA ZYDA NA STOLE, NIE MA CO JESC...
            POZDR.
            • Gość: mirex europa to jest przedewszystkim kontynent IP: *.abhsia.telus.net 22.08.04, 10:51
              dlaczego sie tak zydzi martwia o liczbe arabow w europie?
              przeciez to dobre dla israela.
              ponoc arabi w europie dokuczaja zydom a ci jada do izraela gdzie szaron szeroko
              do nich rece otwiera.
              moze by ten trik zastosowac do usa tez?
              maja zydzi swoj izrael, wiec po co trzymac te 5 mioionow zydow w ameryce?
              ze co ? ze usa nie zaplaci jak zyd nie siegnie do amerykanskiego portfela?
              amerykanie to dobrzy ludzie i grosza nie poskapia byle byscie sie juz na
              biblijnych ziemiach zjednoczyli i zyli w krainie mlekiem i miodem plynacej :)

• Gość: . Re: europa to jest przedewszystkim kontynent& & #35; 1100; IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 22.08.04, 11:00
                Pokaz przyklad:
                Przestan Zydami sie martwic.
                • Gość: mirex Re: europa to jest przedewszystkim kontynent& IP: *.abhsia.telus.net 22.08.04, 11:16
                  Gość portalu: . napisał(a):

> Pokaz przyklad:
                  > Przestan Zydami sie martwic.

przeczytaj swoj post i zastanow sie co chcesz powiedziec, i zbuduj zdanie:)
                  • Gość: jarek-Zyd ne telus Misiu- lepiej ic doic socjaly.... IP: *.fastres.net 23.08.04, 08:34
          • Gość: rachelka Re: A kogo to tutaj obchodzi?... IP: *.twcny.rr.com 22.08.04, 20:02
            wtracalski napisał:

> Gość portalu: Tomek44 napisał(a):
            >
            > > N.p splita, gucia i rachelke. No mozna jeszcze znalezc kilku fanow.
            >
            > Nie, ten temat ich nie obchodzi. Raczej oni obchodzą ten temat.
            > Wtr.
            ftracalski ze swita: czy MY obchodzimy ten madry temat rzucony przez pojetna
            esterke wierszem czy proza?
      • jacekm22 Re: A kogo to tutaj obchodzi?... 22.08.04, 10:35
        Zacznie was to obchodzic gdy w polskich miastach zaczna budowac meczety i po
        ulicach beda chodzic ubrane w czarne przescieradla z otwrokiem na oczy
        fatmy....
        • rosangela1 Re: A kogo to tutaj obchodzi?... 22.08.04, 11:31
          jacekm22 napisał:

> Zacznie was to obchodzic gdy w polskich miastach zaczna budowac meczety i po
          > ulicach beda chodzic ubrane w czarne przescieradla z otwrokiem na oczy
          > fatmy....

Po wizycie w Paryzu, juz zaczelabym sie mARTWIC
          • Gość: mirex Re: A kogo to tutaj obchodzi?... IP: *.abhsia.telus.net 22.08.04, 12:00
            > jacekm22 napisał:
            >
            > > Zacznie was to obchodzic gdy w polskich miastach zaczna budowac meczety i
            > po
            > > ulicach beda chodzic ubrane w czarne przescieradla z otwrokiem na oczy
            > > fatmy....

jacekm22 (rosangela1) odpowiedzial:
            >
            > Po wizycie w Paryzu, juz zaczelabym sie mARTWIC

taka kiedys w polskiej tv dobranocka byla: pani(zosia?) miala zalozone pileczki
            pingpongowe na palcach wskazujacych z narysowanymi buziami i rozmawiala ze soba
            nazywajac sie to jacku to agatko:)
            agatka: "jacku kogo sie bac bardziej zydkow czy arabkow?"
            jacek: "ja tak dokladnie nie wiem, ale balbinka z ptysiem muwili ze w paryzu
            tylko niekoszerne frytki sprzedaja"

• Gość: Tomek44 Re: A kogo to tutaj obchodzi?... IP: 213.8.97.* 22.08.04, 12:21
              IP: *.abhsia.telus.net ( masz tyle nikow, ze wole pisac na ten wspolny adres),
              Wedlug zachowanych wspomnien, zakladam, ze na szczescie nalezysz juz do
              pokolenia wymierajacego,czyli wraz z toba odejdzie tez ta ksenofobia i
              antysemityzm. Mam nadzieje, ze nastapi to szybko, Baruch ha Szem.
              • Gość: mirex do Tomka44 IP: *.abhsia.telus.net 22.08.04, 23:31
                Gość portalu: Tomek44 napisał(a):

> IP: *.abhsia.telus.net ( masz tyle nikow, ze wole pisac na ten wspolny adres),
                twoje urojenia zatrowaja ci myslenie

> Wedlug zachowanych wspomnien, zakladam, ze na szczescie nalezysz juz do
                > pokolenia wymierajacego,czyli wraz z toba odejdzie tez ta ksenofobia i
                > antysemityzm. Mam nadzieje, ze nastapi to szybko, Baruch ha Szem

z tego co piszesz liczba 44 to twoj rocznik urodzenia i w przeciwienstwie do
                ciebie nie mam nadzieji zeby wraz z toba odeszla zydowska megalomania i
                nienawiesc do wszystkich nie-zydow
                • Gość: jarek-Zyd ne telus jeszcze w domu, a z czego dzisiaj bedziesz zyl... IP: *.fastres.net 23.08.04, 08:35
                • Gość: Tomek44 Re: do Tomka44 IP: 213.8.97.* 23.08.04, 09:29
                  Znasz to slynne zdanie z Dziadow Mickiewicza? -A imie jego 44-
                  To jest bardzo wazna liczba dla Zydow. Nie bede ci tlumaczyl kabalistyki, bo do
                  tego trzeba duzej inteligencji i przede wszystkim byc Zydem. Wiec twoje
                  przypuszczenia jak widzisz sa mylne. Gdybys mnie poczytal uwazniej, to
                  dokladnie moglbys wiedziec ile mam lat.
                  Co do ciebie, to nie mam watpliwosci, bo mlodzi juz w zasadzie maja zupelnie
                  inne spojrzenie na swiat. Tak wiec mam nadzieje, ze duzo ci juz nie zostalo.
                  Takie gucie i reszta bandy sa juz na wymarciu. Na szczescie, wiec sobie jeszcze
                  pohasajcie do woli, jezeli macie z tego przyjemnosc.
                  • Gość: mirex "a imie jego 44 IP: *.abhsia.telus.net 23.08.04, 10:53
                    a marzeniem jego byc dobrym"... :))))

bylo mesjaszow wielu ale zaden nie smial modlic sie przy tomku44 :)))

teraz na powaznie...
                    tomku powiedz szczeze co sadzisz o wspolczesnej psychiatrii?
                    czy uwazasz ze problemy psychiczne dotycza wszystkich ludzi bez wzgledu na
                    pochodzenie etniczne, a tylko zydzi sa wolni od chorob psychicznych?
                    co wiesz o przypadkach schizofrenii na tle religijnym?
                    nigdy nie pomyslales o swoim wysokim poziomie inteligecji i zwiekszonemu przez
                    to ryzekiem w twoim przypadku? czy jesli choroba psychiczna dotknela by ciebie,
                    wiedzial bys jak walczyc z nia i gdzie szukac pomocy?
                    mimo ze wyrazasz nadzieje na moja szybka smierc, ja tobie zycze dlugiego zycia
                    w zdrowiu(a psychicznym ponad wszystko):)
                    • Gość: Tomek44 Re: "a imie jego 44 IP: 213.8.97.* 23.08.04, 11:08
                      Nie zycze ci rychlej smierci.Jesli dobrze czytasz, to zobaczysz, ze napisalem,
                      iz nie jestes mlody i nie wiele Ci pozostalo. Nie zamierzasz chyba przekroczyc
                      120. Wiec jezeli liczac srednia zycia Polakow to mialem na mysli, ze wedlug
                      pogladow jakie prezentujesz, zblizasz sie do jej granic.
                      Co do wiedzy psychiatrycznej, to swietnie sobie radze, jako, ze zostalem w tym
                      niezle wyksztalcony studiujac zreszta w Polsce.
                      Izrael ma dokonale lekarstwa na wiele chorob psychicznych, a zwlaszcza na
                      schizofrenie i dzisiaj chorzy psychicznie zyja zupelnie zdrowo i normalnie, a
                      leczenie pokrywa panstwo, co w Polsce jest niestety niemozliwe. Schizofrenik
                      nadal jest schizofrenikiem.
                      Jesli o mnie chodzi, to moge ci zyczyc wedlug naszej wiary 120 lat(to wedlug
                      starego testamentu). Mniej przyjemnosc z wypisywania na nas roznych bzdur, bo
                      tak naprawde,to co to zmieni. Ani ja, ani ty nie mamy na to wplywu.
                      • Gość: mirex Re: "a imie jego 44 IP: *.abhsia.telus.net 23.08.04, 11:26
                        czy w izraelu macie czasami pokazy fireworks? :) mam na mysli takie swiateczne
                        szczelanie swiatelkami na wiwat:)

widzisz, martina nawratilowa robi swoj debiut w atenach, ja od niej ciut
                        mlodszy :) sadzisz ze ona juz nad grobem stoi? :)
                        • Gość: Tomek44 Re: "a imie jego 44 IP: 213.8.97.* 23.08.04, 11:56
                          No to sory, jeszcze ci troche zostalo na bluzganie.
                          Mam tylko nadzieje, ze twoje dzieci maja ta tematyke bardzo gleboko w d....
                          • Gość: mirex Re: "a imie jego 44 IP: *.abhsia.telus.net 23.08.04, 20:19
                            to co wypisujesz to w wiekszosci oskarzenia, domysly, nadzieje i przechwalki.
                            z pewnoscia w kabalistyce bardziej blyszczy twoja zydowska inteligecja.
                            • Gość: Tomek44 Re: "a imie jego 44 IP: 213.8.97.* 24.08.04, 09:20
                              Jezeli twoim celem bylo obrazic mnie, to musze cie rozczarowac.
                              Mam wysoko rozwiniete ego i nie latwo mnie doprowadzic do zlosci. Jak zreszta
                              mozna to zauwazyc na forum, jestem dosc opanowany i nie przesycony nienawiscia
                              w przeciwienstwie do ciebie i wszelkiej masci guciowatych.

• Gość: mirex Re: "a imie jego 44 IP: *.abhsia.telus.net 24.08.04, 11:53
                                > Jezeli twoim celem bylo obrazic mnie, to musze cie rozczarowac.
                                > Mam wysoko rozwiniete ego i nie latwo mnie doprowadzic do zlosci. Jak zreszta
                                > mozna to zauwazyc na forum, jestem dosc opanowany i nie przesycony
                                nienawiscia
                                > w przeciwienstwie do ciebie i wszelkiej masci guciowatych.

tomku napewno jestes super opanowanym mlodziencem z wysoko rozwinietym ergo!!!
                                ale ja ciebie poznalem w momecie gdy mnie atakowales i nie pomyslalem o twoim
                                wieku:)
                        • Gość: jarek-Zyd ne telus Okradniesz go juz wieczorem, moze dlatego IP: *.fastres.net 23.08.04, 16:43
                          ze juz masz twoj zlodziejski worek pelny i musisz skoczyc do meczetu ,aby go tam
                          oproznic.
                    • Gość: jarek-Zyd ne telus Misiu - kiedy mu nick ukradniesz. IP: *.fastres.net 23.08.04, 16:41
        • lechu1 Re: A kogo to tutaj obchodzi?... 22.08.04, 11:41
          jacekm22 napisał:

> Zacznie was to obchodzic gdy w polskich miastach zaczna budowac meczety i po
          > ulicach beda chodzic ubrane w czarne przescieradla z otwrokiem na oczy
          > fatmy....

maczety juz buduja za piniadze z Arabi Saud. funkcjonuja w Gdansku ,
          Warszawie , Bialymstoku Poznaniu zaczynaja budowe i kilku innych miastach.
          • jacekm22 Re: A kogo to tutaj obchodzi?... 22.08.04, 12:12
            No to tylko zaczac placic taki socjal jak na zachodzie Europy (na ktory dzieki
            Bogu Polski nie stac!!) i mamy fale arabskich emigrantow!! A czym to sie
            konczy - widac to na paryskich i Roterdamu ! Jesli mialbym wybierac pomiedzy
            Zydami a Arabami - wybieram Zydow.
            • wojo1111 Re: A kogo to tutaj obchodzi?... 22.08.04, 12:30
              jacekm22 napisał:

> No to tylko zaczac placic taki socjal jak na zachodzie Europy (na ktory
              dzieki
              >
              > Bogu Polski nie stac!!) i mamy fale arabskich emigrantow!! A czym to sie
              > konczy - widac to na paryskich i Roterdamu ! Jesli mialbym wybierac pomiedzy
              > Zydami a Arabami - wybieram Zydow.

Ha ha oni socjalu nie biora i nie maja 15 bekartow na utrzymaniu
              totalnym gospodarza ktory ich nieopacznie wposcil (potem sciagaja
              nastepnych pociotkow tez z bekartami ) .
              No i ta asymilacje ,u muslimow nie ma nic takiego a jakie wymagania !
        • drzewo_snu mnie na ten przyklad 23.08.04, 10:13
          w moim miescie juz akcydentalnie widuje, nie w abajach i burkach tylko -
          delikatnie w hidzabach poki co.
          I coz? Wstrety im czynic nalezy, czy od razu w ramach protestujacego
          spoleczenstwa obywatelskiego wysadzac sie?

bo z europeizacja to cienko cieniuchno...
    • Gość: jarek-Zyd ne telus jak juz cytujesz to cytuj poprawie. IP: *.fastres.net 23.08.04, 08:32
      A szczegolnie co do Israelskiego Muru: strona 104-105 a szczegolnie gdzie pisze,
      Sharon debba disfarlo e rirarlo ossia restituire itd...
      I tutaj ja sie z nia nie zgadzam, poniewaz sie po lewacku uwaza, ze Israel
      okupuje palestyne w taki sam sposob jak Turki Cypr( ale o tym sie milczy) ma
      prawo jako mocarstwo okupacujne budowac istalacje obronna, tam gdzie mu sie to
      podoba, a jak dojdzie do jakiegos traktatu pokojowego z Arabami( nie tzw
      palestynczykami, z DDR traktatow sie robilo,ale byly one havno warte,)to sie
      wycofa i wszyscy Araby mieszkajacy w Israelu z Israela sie wyniosa w taki sam
      sposob jak Zydzi mieszkajacy na terenach Israela okupowanych przez Arabow.
    • Gość: wqrwiony2 Biedny Fabrizio - pojechał zabijać za pieniądze, IP: *.aine.pl 23.08.04, 10:16
      a zabili jego samego - jak tak można...
    • indris Pomyłka Oriany 23.08.04, 11:43
      Jeżeli Oriana twierdzi, że "każdy w swoim domu ma prawo budować mury", to
      oczywiście ma rację. Ale izraelski mur jest wznoszony NIE na terytorium Izraela
      i O TO jest cała awantura.
      • Gość: jarek-Zyd ne telus Zamiast udawac medrca , przeczytaj lepiej co ona IP: *.fastres.net 23.08.04, 16:39
        o murze pisze, nikomu tego jeszcze nie zabroniono.
      • Gość: jarek-Zyd ne telus A szczegolnie strony 103-105. IP: *.fastres.net 23.08.04, 16:40
    • Gość: jarek-Zyd ne telus Moze Araby z Israela(Palestyny) pokaza nam IP: *.fastres.net 23.08.04, 16:46
      dokumenty kupna tej ziemi od Zydow w XIII wieku, moze jakis Zydowski wladzca im
      te ziemie nadal, moze ich tam jakis Zydowski wladzca zaprosil( porownujmy tak
      sobie Slesk i Pomorze Zachodnie).
      • Gość: mirex Re: Moze Araby z Israela(Palestyny) pokaza nam IP: *.abhsia.telus.net 23.08.04, 18:28
        ukar.org/beck.jpg
        • Gość: mirex Re: Moze Araby z Israela(Palestyny) pokaza nam IP: *.abhsia.telus.net 23.08.04, 18:38
          www.washingtonpost.com/wp-dyn/articles/A16630-2004Jun30.html
          • Gość: rachelka Re: Moze Araby z Israela(Palestyny) pokaza nam IP: *.twcny.rr.com 23.08.04, 19:59
            Gość portalu: mirex napisał(a):

> www.washingtonpost.com/wp-dyn/articles/A16630-2004Jun30.html
            a co na to nasza wakacjujaca dana by powiedziala , nie mowiac juz o tomeczku
            jedzacym ciasteczka pod murkiem? teraz beda ten murek przebudowywac, wykopywac
            lub inaczej uzdadniac a tak dobrze juz bylo. tylko pracy sobie dodaja.
            • Gość: OSKAR Re: Moze Araby z Israela(Palestyny) pokaza nam IP: *.cablep.bezeqint.net 24.08.04, 10:25
              RACHELKA: MY SWOJE A WY SWOJE... DYMISJOWANY KOMENDANT POLICJI NA POLNOCNEJ
              CZESCI KRAJU, BOROWSKI, OSWIADCZYL DZIS, ZE MUR W JEGO DYSTRYTKCIE OKAZAL SIE
              BARDZO EFEKTYWNY POD WZGLEDEM PREWENCJI TERRORU. AHA, TO CI PRZECIEZ NAJWIECEJ
              PRZESZKADZA. NIE MARTW SIE, BEDA NOWE ODCINKI MURU I CORAZ MNIEJ
              NASI "PRZYJACIELE" BEDA MOGLI POWIEDZIEC "DZIS PADLO TYLE I TYLE OKUPANTOW".
            • Gość: mirex Re: Moze Araby z Israela(Palestyny) pokaza nam IP: *.abhsia.telus.net 24.08.04, 10:48
              zwruc uwace na ten fragmet:)
              "The Israeli military, which chose the barrier's route and is overseeing its
              construction, said in a statement that it would shift the path of an 18-mile
              section to meet the court's demands."

"The Israeli military, which chose the barrier's route..." :))))
              • Gość: OSKAR Re: Moze Araby z Israela(Palestyny) pokaza nam IP: *.cablep.bezeqint.net 24.08.04, 11:48
                NIKT NAM NIE ROBI (I NIE ROBIL) LATWEGO ZYCIA. MUR BEDZIE - MOZE TROCHE WIECEJ
                ZYGZAKOWATY - ALE BEDZIE. TERAZNIEJSZY ZYD NIE PODSTAWIA DRUGIEGO POLICZKA... A
                PROPOS, DLACZEGO ZABIERASZ GLOS PRZED RACHELKA? CZY JEJ PARASOLKA NIE JEST
                JESZCZE GOTOWA?...
                • Gość: mirex Re: Moze Araby z Israela(Palestyny) pokaza nam IP: *.abhsia.telus.net 24.08.04, 12:31
                  odraza mnie czytanie WIELKOLITEROWCOW ... przypomina mi to czasy komunizmu...
                  masz swoj powod, ale u mnie tracisz punkty.

>NIKT NAM NIE ROBI (I NIE ROBIL) LATWEGO ZYCIA.

bardzo gleboka mysl...dodal bym ...i zawsze staralismy sie by zycie nasze nie
                  bylo latwe
                  > APROPOS, DLACZEGO ZABI
                  domyslam sie ze bylo jeszcze pytanie o zbijaniu?
                  • Gość: 0SKAR Re: Moze Araby z Israela(Palestyny) pokaza nam IP: *.cablep.bezeqint.net 24.08.04, 13:05
                    NO, DOPRAWDY TRACE PUNKTY PRZEZ JAKIES LITERY? JA JE TRACE BO JESTEM ZYDEM I
                    JESZCZE W DODATKU DUMNYM ZYDEM... ALE I BEZ TWOICH PUNKTOW PRZETRWAM.
                    PRZETRWALEM CIEZSZE CZASY - I WCALE NIE Z MOJEJ INICJATYWY - W MOIM ZYCIU...

P.S. NAWET NIE PRZYSZLO MI NA MYSL PYTANIE O "ZBIJANIU". SKAD TO BIERZESZ?
          • Gość: jarek-Zyd ne telus Misiu- dokumenty nie wypowiedzi. IP: *.fastres.net 24.08.04, 09:05
            Nawet fotokopie mnie zadowola.
        • Gość: OSKAR Re: Moze Araby z Israela(Palestyny) pokaza nam IP: *.cablep.bezeqint.net 24.08.04, 00:12
          NAUCZYLES SIE OD SPLITA WYCIAGAC "DOBRYCH" ZYDOW? MOZE NA ZMIANE WYCIAGNIESZ
          KILKA "DOBRYCH" POLSKICH DEMONSTRANTOW Z DZIELNICY GREENHOD W NOWYM JORKU? JAK
          NIE WIESZ CO TO ZA DZIELNICA TO CI POMOGE: TO POLSKA DZIELNICA, KTORA GRANICZY
          Z DZIELNICA WILIAMSBURG, TA WLASNIE DZIELNICA CHASYDOW RABINA Z SATMARU, KTORZY
          BEZ PRZERWY PLUJA NA SWIECKICH ZYDOW I NA ZYDOWSKIE PANSTWO.
          • Gość: jarek-Zyd ne telus Araby, macie albo nie macie tech dokumenty. IP: *.fastres.net 24.08.04, 09:06
            Albo tez zaczynacie je tworzyc, nie zapomnijcie o typie papieru.
            • Gość: mirex Re: Araby, macie albo nie macie tech dokumenty. IP: *.abhsia.telus.net 24.08.04, 09:15
              jareczku spojzalem na twuj paszport... papier wspolczesny, takiego nie robilo
              sie na bliskim wschodzie 2000 lat temu :)
              • Gość: jarek-Zyd ne telus Misiu, nie odwracaj uwagi, nie jestesmy socjalami IP: *.fastres.net 24.08.04, 09:33
                do dojenia.
            • Gość: jarek-Zyd ne telus Ale ten Mis madry , myli 800 lat temu z 2000 latam IP: *.fastres.net 24.08.04, 09:37
              temu.Co za geniusz, czy socjaly od ciebie minimum wiedzy nie wymagaja. jak we
              wsztstkich nie -arabskich ksiegach historycznych latwo przeczytac jest, ze okolo
              68 % calej wlasnosci ziemskiej w roku 1097 na teranie dawnego Israela byla
              wlasnoscia Zydow a po roku 1228 ani jeden procent i az do roku 1853 szlachetni
              SS-islamici zakazali Zydom na tych terenach posiadlosc ziemi i nie tylko, ale ty
              wierny w SS-islamie tego przeciez nie mozesz wiedziec, a pozatym nie mozesz miec
              czsu aby to przeczytac, przeciez musisz kradnac- Misieczku-Ssislamisto.
          • Gość: mirex Re: Moze Araby z Israela(Palestyny) pokaza nam IP: *.abhsia.telus.net 24.08.04, 10:08
            ty srasznie kszyczysz oskarku :) czujesz sie glosniejszy drukujac duze
            litery? :)
            zydzi to wzgledne okreslenie, sa tacy co jedza wieprzowine lub nie, sa
            religijni lub nie, sa tacy co wierza ze sa suprema swiatowa a sa i tacy co
            uwazaja sie za normalnych ludzi... jeszcze mozna o kolorze skury, upodobaniach
            kulinarnych, obyczajach itd... poznalem kilku zydow i mialem ruzne odczucia .
            jedno co zauwazylem to wszyscy zydzi jednocza sie gdy slysza
            slowo "antysemityzm"
            bardzo lubialem kiedys chodzi na basen zydowski w moim sasiedstwie bo mozna
            bylo tam plywac do woli bez zadnych stresow. nie zdawalem sobie wtedy sprawy ze
            glownie ja ten basen uzywam:) zamkneli go i skonczyl sie muj raj, potem sobie
            uswiadomilem ze to moze nie byc oplacalne zebym zazwyczaj sam na zydowskim
            basenie plywal:)
            • Gość: jarek-Zyd ne telus Znow doskonala Misia odpowiedz IP: *.fastres.net 24.08.04, 10:13
              i co jeszcze, moze tak sobie zobaczysz dzieje Hebronu i Nablusa przed rokiem
              1098 nasze ery ( nie arabskiej) i nam je tutaj w twoj SS-islamski sposob
              przytoczysz.
            • Gość: OSKAR Re: Moze Araby z Israela(Palestyny) pokaza nam IP: *.cablep.bezeqint.net 24.08.04, 17:08
              JA NIE CHCE BYC GLOSNIEJSZY OD INNYCH. JEDEN PISZE TYLKO MALYMI LITERAMI (TY) A
              DRUGI DUZYMI. KAZDEMU Z NAS WYGODNIEJ PISAC TYMI SAMYMI LITERAMI, BEZ DUZYCH I
              MALYCH LITER W TYM SAMYM ZDANIU, ALE U MNIE TO TEZ KWESTIA OCZU I KIEDYS
              WYTLUMACZYLEM PRZYCZYNE ADMINOM (PIESSNY) I OD TEGO CZASU SLYSZE O
              SWOIM "KRZYKU" WYLACZNIE OD TYCH, KTORZY "LUBIA" ZYDOW...

ZYDZI SIE JEDNOCZA? PRAWDA! W SZERSZYM ZNACZENIU TO NAM POMOGLO PRZETRWAC. ILE
              STAROZYTNYCH NARODOW ZYJE, ODDYCHA I ODRODZILO SWOJ SAMODZIELNY BYT?

ZAMKNELI BASEN PRZEZ TO, ZE BYLES JEDYNY (GOJ) CZY SZKODA BYLO WODY?... U NAS
              WODA JEST TAK CENIONA, ZE W KAZDYM BASENIE SA NOWOCZESNE MASZYNY DO CZYSZCZENIA
              I PO CZYNNYCH GODZINACH WODA JEST CZYSTA JAKBY WPLYNELA Z ZRODLA. NA CZESTA
              ZMIANE WODY MOGA SOBIE POZWOLIC TYLKO KRAJE OBFITE W OPADY I RZEKI. A ROPOS,
              JESTES NA AMERYKANSKIEJ OBCZYZNIE?
    • Gość: jarek-Zyd ne telus Przeczytalas juz, albo ci Krzys ta ksiazke jak IP: *.fastres.net 24.08.04, 09:54
      zwykle w jego specjalny SS-islamski sposob przetlumaczy.
      • Gość: mirex Re: Przeczytalas juz, albo ci Krzys ta ksiazke ja IP: *.abhsia.telus.net 24.08.04, 10:31
        jareczku... bzrdzo sie ciesz jak czytam twoje rozwiniete zdania...gratuluje,
        wierze ze juz w krotce bedziesz mogl w pelni wyrazac swoje mysli... brawo!!!
        wiek nie powinien byc nigdy bariera w nauce
        • Gość: jarek-Zyd ne telus Nie krec zlodzieju, ta ksiazke juz przeczytajes? IP: *.fastres.net 24.08.04, 16:13
          Albo tez nie mozesz ja za darmo od socjalu dostac.Misiu-Wydojniku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka