Dodaj do ulubionych

Do Adminow Forum Swiat - prosba

IP: *.tc3.rnktel.net 11.08.04, 14:04
Macie choc jednego informatyka w redakcji? To zablokujcie ten belkot Gucia,
dawnego A.D.. Bo mi sie sniadanie do gardla wraca jak to czytam. I nie musze
wchodzic na te jego majaczenia, same tytuly wystarcza:

Kropka to platna k*rwa parchata!!! (4) Gość: Gucio
Wyznaczyc nagrody za likwidacje zyda - (1) Gość: Gucio
Pomodlmy sie do sw.Adolfa... (1) Gość: Gucio

Przypominam, ze zgodnie z ustawa o IPN, ten czlowiek lamie polskie prawo. A
nie przeciwdzialajac temu, redakcja GW staje sie wspolwinna.

PS. Jedna rada - blokujcie #ID karty sieciowej, bo ban na IP to kazdy debil
potrafi obejsc. Jak nie umiecie, to dam Wam kontakt do ludzi co umieja.

Obserwuj wątek
    • Gość: . Ja tez. Poprzez "spam block" mozecie zablokowac IP: *.range81-156.btcentralplus.com 11.08.04, 14:08
      caly serwer.
      • humbak Re: Ja tez. Poprzez "spam block" mozecie zablokow 11.08.04, 14:10
        To może nic nie dać. Ja np. wchodzę z dwóch IP. Dom+ stancja na studiach.
        • Gość: . Ale z obu mozna wylapac ID IP: *.range81-156.btcentralplus.com 11.08.04, 14:17
      • Gość: |v|rowa Re: Ja tez. Poprzez "spam block" mozecie zablokow IP: *.tc3.rnktel.net 11.08.04, 14:12
        zmiana serwera zajmuje 12-15 sek (wiesz co to anonimowe proxy?). A wymiana karty
        sieciowej juz nie. Wiem co mowie. Na kurniku (www.kurnik.pl) zablokowali mi 3
        domeny IP (nie adresy, domeny) - nie pytajcie za co :P. Wejscie ponownie zajelo
        mi kilkanascie sekund. :D
        • Gość: . Wiem, dlatego mowie ze nie IP; wspominam tylko IP: *.range81-156.btcentralplus.com 11.08.04, 14:19
          o dodatkowych niewinnych ofiarach blokad anty-spamowych w GW. Nb. ide zobaczyc,
          co to ten kurnik...
          • Gość: dana33 dolaczam sie do prosby mrowy IP: *.jazo.org.il 11.08.04, 14:38
            bo jemu jak widac nie tylko "sniadanie do gardla wraca" ale i pisac sie
            odechcialo, bo rzadko widac go na forum. nie tylko ze jakakolwiek wymiana zdan
            jest niemozliwa, ale nawet klotnie, ktore tez nie zawsze sa w jezyku uprzjmym i
            cywilizowanym, przeradzaja sie z pomoca gucia w kompletne dno. mnie sniadanie
            do gardla nie wraca, bo nie jem sniadania, ale coraz czesciej mam uczucie, ze
            trzeba to forum, wlasnie dzieki takim guciom, opuscic bezpowrotnie. i wiem, ze
            duzo porzadnych ludzi nie pisze na forum wlasnie z powodu tych forumowych
            guciow.
            • Gość: . Dana,zobacz co sie dzieje - zostawilbym na 1 dzien IP: *.range81-156.btcentralplus.com 11.08.04, 15:06
              to forum wylacznie Guciowi i...wtedy by adminom rura zmiekla. Nb. juz w tej
              chwili calkowicie je zasmiecil.
              • Gość: dana33 Re: Dana,zobacz co sie dzieje - zostawilbym na 1 IP: 192.117.127.* 11.08.04, 17:07
                on je zasmieca stündlich, jak to sie mowi... :)
                • Gość: . :) IP: *.range81-156.btcentralplus.com 11.08.04, 17:11
                  • perry.perry dana33, |V|rowa, i inni 12.08.04, 03:30
                    Tu nie tylko o Gucia chodzi.
                    Ostatnio cale forum to domena jakichs "prostackich" nastolatkow.
                    O zadnej powaznej dyskusji nie ma mowy.

Widocznie kiedy wszystko sie publikuje, najnizszy poziom zwycieza.

Znacznie lepiej wprowadzic inkubator. Podaje sie dany post. Jezeli bedzie
                    uwazany za wartosciowy - to przejdzie. Jezeli nie, to nie. Guciowie i
                    Fredziowie znikna. Ale ogolny poziom dyskusji natychmiast sie poprawi.

Uklony
            • Gość: rachelka Re: dolaczam sie do prosby mrowy IP: *.twcny.rr.com 11.08.04, 17:22
              Gość portalu: dana33 napisał(a):

> bo jemu jak widac nie tylko "sniadanie do gardla wraca" ale i pisac sie
              > odechcialo, bo rzadko widac go na forum. nie tylko ze jakakolwiek wymiana zdan
              > jest niemozliwa, ale nawet klotnie, ktore tez nie zawsze sa w jezyku uprzjmym i
              >
              > cywilizowanym, przeradzaja sie z pomoca gucia w kompletne dno. mnie sniadanie
              > do gardla nie wraca, bo nie jem sniadania, ale coraz czesciej mam uczucie, ze
              > trzeba to forum, wlasnie dzieki takim guciom, opuscic bezpowrotnie. i wiem, ze
              > duzo porzadnych ludzi nie pisze na forum wlasnie z powodu tych forumowych
              > guciow.
              nie zapomnij dodac damo twoich postow z profanacjami, nie mowiac juz o twoich
              faworytach jak chalarka,polaczkowaty czy abigail vel suraester. to sie na prawde
              wywraca czytajac ten kibel.gratuluje twego dobrego,bardzo selektywnego gustu.
              • Gość: . I co sie czepiasz, golebico? Lepiej polataj... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 11.08.04, 18:03
    • Gość: babariba gucia tylko??? a inne podobne egzemplarze?.. IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 15:56
      dla przykładu tylko: wojo z jedynkami - vel kasia - vel jeszcze wiele nicków. Znowu wrócił z urlopu i znowu spamuje. W nielepszym wcale stylu jak gucio.
      To są lustrzane odbicia tego samego stanu umysłowego.
      Fredzię pięćdziesiatą i czwartą bym zostawił, bo śmieszna jest. A że czas mają w Eretz Israel o trochę wcześniejszy, to bardzo mi kawa pierwsza smakuje, jak kolejny raz czytam o kordle fredzi, co mu ją Gomułka odebrał.
      i 'daj boh sztob nieposlednij' także dla fredzi - marnej prowokatorze, co nawet 'pożydłaczyć' rozumnie nie umnie. A toast był oczywiście wniesiony napojem ekologicznym, co on wyrasta wyłącznie w dziewiczych ostępach Puszczy Knyszyńskiej, pod bacznym nadzorem miejscowej ludzkości.
    • abstrakt2003 Wolność słowa to WOLNOŚĆ! 11.08.04, 16:01
      Gucio Fedzi i inni tego typu kreatury mają prawo pluć na wszystko i wszystkich
      do okoła!
      P.S.
      A jak ci się nie podoba to zmień stronę!
      • Gość: |v|rowa Nie wiesz o czym piszesz, chlopcze! IP: *.caregroup.org 11.08.04, 16:35
        Nie prosiaczku nie maja PRAWA, bo PRAWO tego zakazuje. Podobnie jak kradziezy,
        zabojstwa czy znieslawienia. Dura lex sed lex. Jak Ci sie nie podoba zmien
        PRAWO. A na razie to myslisz PRAWO z bezprawiem.

USTAWA z dnia 18 grudnia 1998 r. o Instytucie Pamięci Narodowej -
        Komisji Ścigania Zbrodni przeciwko Narodowi Polskiemu.
        (Dz. U. z dnia 19 grudnia 1998 r.)

Art. 55.
        Kto publicznie i wbrew faktom zaprzecza zbrodniom, o których mowa w art. 1 pkt
        1, podlega grzywnie lub karze pozbawienia wolności do lat 3. Wyrok podawany jest
        do publicznej wiadomości.

---------------------
        Kodeks Karny

Art. 256. Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój
        państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych,
        rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość, podlega grzywnie,
        karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Art. 257. Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z
        powodu jej przynależności narodowościowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo
        z powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną
        innej osoby, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

• Gość: . Uzyl mego argumentu przeciwko ocenzurowaniu TEMATU IP: *.range81-156.btcentralplus.com 11.08.04, 16:45
          17.09.39. On dalej, jak moderatorzy, nie wyczuwa jak to z prawem nie tylko
          polskim, ale juz i Unii tak naprawde jest.
          • biedronka24 Ja sie dolaczam 11.08.04, 17:25
            tepy nazizm, obelgi i nic poza tym ten osobnik nie ma do wniesienia.
            Robi to z premedytacja i poczuciem bezkarnosci.
            • Gość: . :) IP: *.range81-156.btcentralplus.com 11.08.04, 21:30
              • Gość: . UP! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 12.08.04, 03:15
                • Gość: dana33 zniwiarki!!!!! IP: *.jazo.org.il 12.08.04, 07:17
                  dlaczego nie reagujecie???? nawet nie male tak lub nie????
        • abstrakt2003 Re: Nie wiesz o czym piszesz, chlopcze! 16.08.04, 20:57
          To ty nie wiesz o czym ja piszę!
          Krówko!
        • Gość: sp;lit Re: Nie wiesz o czym piszesz, chlopcze! IP: *.ipt.aol.com 17.08.04, 10:56
          Ty jestes glubszy od tej ustawy ,... Nie podoba ci sie ; Gucio , fredzio czy
          chala - Nie czytaj !!!

Co nastepne , niewygodne tematy ? Kto bedzie ustawial poprzeczke , ty ? ,...

uklony
    • Gość: you-know-who Re: Do Adminow Forum Swiat - prosba IP: *.ucolick.org 12.08.04, 11:02
      Dolaczam sie do prosby o scislejsze kontrolowanie watkow.

Nie mam zielonego pojecia jak oczyscic to forum z prostactwa, ale
      cos trzeba zrobic.

Nie wiem jak przywrocic proporcje, obecnie kompletnie do dupy.
      90% watkow zdaje sie dotyczyc albo nienawisci do Zydow albo do Arabow.
      Smiecacy zazwyczaj maja male pojecie o tymcdo czego sluza fora, o Zydach,
      a zwlaszcza o Arabach, ktorych widzieli moze w tv.

Mowie ze nie wiem co zrobic, bo kasowanie watkow bez sladu jest niedobre,
      a kasowanie z zostawieniem sladu moze byc wystarczajacym zadowololeniem dla
      zasmiecaczy. Ale to wasze forum nie moje i nie ja powinienem wymyslac
      rozwiazania techniczne (zwl. za darmo ;-)

Prosze, zrobcie cos, dajcie znac swoim przelzonym.
      Moze oni potrzebuja tego forum (uprzedzam: to moja prywatna teoria spiskowa)
      do kontrolowania temperatury antysemityzmu, ktorego sie boja, i do identyfikacji
      przeciwnikow, ale np. ja mam to gleboko gdzies.

Nie czytam typowych watkow tego forum, bo sie nie daje ze wzgledu na poziom,
      a poza tym dlaczego mielibysmy sie wszyscy interesowac tematem Zydostwa?
      Jednak powyzej pewnego stopnia skazenia nie momzna brudu po prostu ignorowac.

Do dziela!

• perry.perry Re: Do Adminow Forum Swiat - prosba 12.08.04, 15:25
        zalozyc inkubator!

niech kazdy post leci najpierw tam. Jezeli zawiera powazna tresc, wtedy
        wypuszcza sie go na forum. W ten sposob dziala wiekszosc forum na internecie.
        Nie ma tam zadnych profanacji ani prostackich wypowiedzi.
        • Gość: rachelka Re: Do Adminow Forum Swiat - prosba IP: *.twcny.rr.com 12.08.04, 16:13
          perry.perry napisał:

> zalozyc inkubator!
          >
          > niech kazdy post leci najpierw tam. Jezeli zawiera powazna tresc, wtedy
          > wypuszcza sie go na forum. W ten sposob dziala wiekszosc forum na internecie.
          >
          > Nie ma tam zadnych profanacji ani prostackich wypowiedzi.

dobrze mowisz perry. pamietasz swoj watek,gdzie zastanawiales sie nad poziomem
          intelektulnym wielu forumowiczow obrazajac ich na lewo i prawo w iscie wulgarny
          sposob.nie mowiac juz o twoich faworytach,ktorych to jezyk i styl na tym forum
          swieca co dzien.jestem za inkubatorem wchodz tam pierwszy i ciagnij za soba
          sznur wiernych.
    • Gość: |v|rowa Dziekuje IP: *.caregroup.org 16.08.04, 17:37
      Nie wiem, czy Admini sie przychylili do mojej prosby, ale postow Gucia nie
      widac. Cokolwiek jest tego przyczyna - dziekuje w imieniu wlasnym i wielu
      forumowiczow.
      • Gość: rachelka Re: Dziekuje IP: *.twcny.rr.com 16.08.04, 17:45
        Gość portalu: |v|rowa napisał(a):

> Nie wiem, czy Admini sie przychylili do mojej prosby, ale postow Gucia nie
        > widac. Cokolwiek jest tego przyczyna - dziekuje w imieniu wlasnym i wielu

ja rowniez dziekuje za to,ze postow fredka nie widac juz od co najmniej 2 dni.
        dziekuje w imieniu wielu forumowiczow,ktorych ten szmatlawiec obrazal i opluwal
        regularnie od wielu lat.
    • kropka Re: Do Adminow Forum Swiat - prosba 16.08.04, 22:26
      no to jak: "won z cenzurą, kapo-kropką, ormowcami" czy też ciąć bluzgi i posty
      niezgodne z prawem? Zdecydujcie się :))
      A poważnie: nie każdego da się zablokować. Nie wiem dlaczego, ale się
      technicznie nie daje. Można jedynie cierpliwie wycinać, co robię w miarę swoich
      możliwości czasowych.
      Za głupotę nie odpowiadam.
      Tylko za swoją (Boszszszsze! co ja tu robię! :)
      pozdrawiam
      • Gość: dana33 Re: Do Adminow Forum Swiat - prosba IP: 192.117.117.* 17.08.04, 00:01
        :)
      • Gość: wszystkojednokto Re: Do Adminow Forum Swiat - prosba IP: *.chello.pl 17.08.04, 01:33
        ciac czerwona kropeczko,ale po sprawiedliwosci i z glowa
        Ja wiem,ze gosc w dom bog w dom i najwyrazniej wieksze prawa ma,ale daj nam tez
        odetchnac od regularnego opluwania.
        Jeszcze pojedyncze posty ci sie moga gdzies zapodziac,ale cale watki ,ktorych
        dzis za twa porada pelno na Oslej Laczce widzialem,tej samej tresci :Lubisz
        chlopaczkow...,czemu to non stop ekran zasmieca
        Bo autor raz sie Krzysiem nazwal,a teraz Gretchen?
        Dobranoc
        • kropka Re: Do Adminow Forum Swiat - prosba 17.08.04, 02:11
          ?????
          No, tych chłopaczków wywalam tonami własnie na Oslą.
          Nie chodź tam, bo to smietnik :)
          • cock_zajaca Re: Do Adminow Forum Swiat - prosba 17.08.04, 02:25
            kropka napisała:

> ?????
            > No, tych chłopaczków wywalam tonami własnie na Oslą.
            > Nie chodź tam, bo to smietnik :)
            a ja jestem pani kropce wdzieczny i zawsze bede wdzieczny za to,ze mnie na ta
            lawke nie wysyla.Osiol mi kiedys nadepnal na cocka i mnie wysmial kiedy sie z
            bolu wilem. Glupi ten osiol i dlatego od jego lawki z daleka sie trzymac
            probuje,pozdrowka dla kochanej Kropki,tnij glupie anty posty,OK?
      • Gość: |v|rowa Re: Do Adminow Forum Swiat - prosba IP: *.caregroup.org 17.08.04, 03:01
        kropka napisała:
        no to jak: "won z cenzurą, kapo-kropką, ormowcami" czy też ciąć bluzgi i posty
        > niezgodne z prawem? Zdecydujcie się :))

bluzgi mi nie przeszkadzaja, mozesz je spokojnie zostawiac. Jezyk polski ma
        najpiekniejsze bluzgi na swiecie (przynajmniej z pieciu znanych mi mniej lub
        bardziej jezykow) :P. jednak szydzenie ze smierci ludzkiej, namawianie do
        mordowania innych ludzi lub wysmiewanie ich nierzadko meczenskiej i
        niezawinionej smierci, tylko dlatego, ze maja inny odcien skory, ksztalt nosa,
        maja jedna Swieta Ksiege mniej lub wiecej albo inaczej nazywaja Stworce - razi
        mnie okropnie. Te posty prosze usuwac, dziekuje.

Jesli chodzi o blokowanie - jak juz mowilem, sprobujcie blokowac karty sieciowe
        skrajnym profanom, sami sie przekonacie, jaka to skuteczna metoda. Kazda karta
        ma niepowtarzalny numer identyfikacyjny, ktory przedstawia operatorowi sieci i
        laczacym sie z nia serwerom - czyli blokujac ja zablokujecie KOMPUTER, z ktorego
        sie delikwent laczy - czasem robi to z 2, 3 lub 5 komputerow, ale co zrobi po
        piatej blokadzie?
        • cock_zajaca Re: Do Adminow Forum Swiat - prosba 17.08.04, 03:06

> kropka napisała:
          > no to jak: "won z cenzurą, kapo-kropką, ormowcami" czy też ciąć bluzgi i
          > > niezgodne z prawem? Zdecydujcie się :))
          >
          > bluzgi mi nie przeszkadzaja, mozesz je spokojnie zostawiac. Jezyk polski ma
          > najpiekniejsze bluzgi na swiecie (przynajmniej z pieciu znanych mi mniej lub
          > bardziej jezykow) :P. jednak szydzenie ze smierci ludzkiej, namawianie do
          > mordowania innych ludzi lub wysmiewanie ich nierzadko meczenskiej i
          > niezawinionej smierci, tylko dlatego, ze maja inny odcien skory, ksztalt nosa,
          > maja jedna Swieta Ksiege mniej lub wiecej albo inaczej nazywaja Stworce - razi
          > mnie okropnie. Te posty prosze usuwac, dziekuje.
          >
          > Jesli chodzi o blokowanie - jak juz mowilem, sprobujcie blokowac karty
          sieciowe
          > skrajnym profanom, sami sie przekonacie, jaka to skuteczna metoda. Kazda karta
          > ma niepowtarzalny numer identyfikacyjny, ktory przedstawia operatorowi sieci i
          > laczacym sie z nia serwerom - czyli blokujac ja zablokujecie KOMPUTER, z
          ktoreg
          > o
          > sie delikwent laczy - czasem robi to z 2, 3 lub 5 komputerow, ale co zrobi po
          > piatej blokadzie?
          z szostego nadawac sprobuje,od kochanki z mezem rozwiedzionej,glupolu .
        • kropka Re: Do Adminow Forum Swiat - prosba 17.08.04, 13:32

> ma niepowtarzalny numer identyfikacyjny, ktory przedstawia operatorowi sieci i

i własnie w tym problem. Mali operatorzy często reagują. Ale wielki operator
          (np TPSA, aol) nie zawraca sobie głowy i nawet nie odpowiada na zgłoszenie.
          Można jedynie zablokować wejście na portal GW dla określonego konta. Ale co za
          problem załozyć nowe?
          Pozostaje zabawa w kotka i myszkę
      • Gość: mirex Re: Do Adminow Forum Swiat - prosba IP: *.abhsia.telus.net 17.08.04, 09:52
        kropka napisała:

> no to jak: "won z cenzurą, kapo-kropką, ormowcami" czy też ciąć bluzgi i
        > niezgodne z prawem? Zdecydujcie się :))
        > A poważnie: nie każdego da się zablokować. Nie wiem dlaczego, ale się
        > technicznie nie daje. Można jedynie cierpliwie wycinać, co robię w miarę
        swoich
        >
        > możliwości czasowych.
        > Za głupotę nie odpowiadam.
        > Tylko za swoją (Boszszszsze! co ja tu robię! :)
        > pozdrawiam

kropko, ty nie jestes od tego by dyskutowac na forum o swoich problemach, twoja
        rola jest to zeby zglaszac ewentualne problemy (ktorych sama nie potrafisz
        rozwiazac) przelozonym nie forumowicza. masz dobre checi ale masz tez kogos nad
        soba chyba?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka