Dodaj do ulubionych

Forum tonie w bolszewickiej propagandzie

06.03.14, 02:08
Tego co wypisują narodowo-bolszewiccy swołoczekiści nie da się czytać.
idiotyczne wpisy gonią inne idiotyczne wpisy a za nimi cała grupa jeszcze bardziej idiotycznych wpisów.
niektórzy agitpropagandyści wpisują sie po kilka razy pod rzad, chyba chcą umocnić się w swoich przekonaniach i tłumaczą jeszcze raz i potem jeszcze jeden raz tak aby dodać powagi i wartości wypisywanym nonsensom.
W ich świecie kury szczekają, psy dziobią a krowy lataja.
Obserwuj wątek
    • pijatyka Re: W ich świecie kury szczekają, psy dziobią a... 06.03.14, 02:14
      ...Ursa tłumaczy - jako głosy polskich internautów ;->
      • boavista4 Re: Nareszcie Felus mowi prawde 06.03.14, 02:27
        bolszewicka propaganda to byly klamstwa dla bolszewikow takich jak Beria, Trocki, Berman, Morel, w 95 tego lepszego pochodzenia. Dzis ich rodziny kontroluja media nietylko w Polsce ale i na swiecie i tak samo zajmuja sie lgarstwem, podobnie jak poprzednio o walce z rewizjonizmem, wrogami pokoju, demokracji . Felus, powiedz ile razy zdarzyllo ci sie powiedziec prawde ? Nikt tego nie zauwazyl.
    • smagliczka2 Czy można się temu przeciwstawić? 06.03.14, 02:18
      Czy należaloby bojkotować bolszewików poprzez nie czytanie ich wątków? A może warto założyć
      forum równoległe? Mam pomysł na nazwę. Wyjście z tego bolszewickiego bagna byłoby czymś cudownym.
      • m.t.krakow Re: Czy można się temu przeciwstawić? 06.03.14, 12:31
        Czy dobrym sposobem na zwalczenie przeciwnika jest ignorowanie jego zachowań? nie zwracanie na nie uwagi? Czy dobrym rozwiazaniem bedzie nie czytanie watkow pro-bolszewikow? To tak jakby wjechały czołgi a naszym sposobem na walke z nimi było nie zwracanie na nie uwagi, nie patrzenie w ich strone! heh nie tędy droga... Z takimi bolszewikami wypisującymi na forach trzeba walczyć ich bronią...

smagliczka2 napisała:

> Czy należaloby bojkotować bolszewików poprzez nie czytanie ich wątków? A może
        > warto założyć
        > forum równoległe? Mam pomysł na nazwę. Wyjście z tego bolszewickiego bagna by
        > łoby czymś cudownym.
        • smagliczka2 Nie do końca ma Pan rację. 06.03.14, 14:00
          Wszyscy wiemy czym jest historia, moralność, etyka i wiemy jak wygląda sytuacja geopolityczna.

Wiemy również czym jest tolerancja i czym jest rasizm i żaden propagandzista nie jest w stanie wzbudzić mojej uwagi pisząc kompletne bzdury w tym temacie. On po prostu nie wnosi niczego nowego. Niczego. Zadaniem jest "prać" mózgi ludziom niekumatym. To wszystko.

• pijatyka Wszystko co dzieje się na forum to wina/zasluga... 06.03.14, 16:28
        ...moderacji; opinię o jej jakości można wyrażać tu:

forum.gazeta.pl/forum/f,654,O_moderacji.html
        a w ogóle o forum (tym i innych) na gazeta.pl - tu:

forum.gazeta.pl/forum/f,299,O_forum.html

Można założyć nowy wątek lub wpisać się w już istniejących:

forum.gazeta.pl/forum/w,654,39382151,39382151,Forum_Swiat_.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,654,144065999,144065999,Swiat_to_Rosja.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,654,149877659,149877659,Dlaczego_Polacy_pisza_na_F_Swiat.html
    • smagliczka2 Panie Felusiak. 06.03.14, 02:22
      Jeżeli założe nowe forum mogę liczyć na Pana udział i pomoc w promocji?
      • polski_francuz "Nowe forum" 06.03.14, 07:53
        rozwiazania probowalismy juz i felusiak i ja rok czy dwa lata temu by sie od rosyjskich propagandzistow odseparowac.

Niezbyt to funkcjonuje: za duzo pracy, przyzwyczajenia, a wkoncu odejscie z FS to danie zwyciestwa propagandzistom.

PF
        • m.t.krakow Re: "Nowe forum" 06.03.14, 12:35
          Czy chęć odseparowania się jest zwycięstwem braku siły do walki? ucieczką z frontu? Czy po prostu zwycięstwem silniejszych sił przeciwnika? Może bojaźń przed przegraną, zbyt mała wiara we włąsne siły? Trzymam Waszą strone,natomiast ciekawi mnie w jakich momentach człowiek próbuje przykryć swoje słabości niby racjonalnymi przesłankami

polski_francuz napisał:

> rozwiazania probowalismy juz i felusiak i ja rok czy dwa lata temu by sie od ro
          > syjskich propagandzistow odseparowac.
          >
          > Niezbyt to funkcjonuje: za duzo pracy, przyzwyczajenia, a wkoncu odejscie z FS
          > to danie zwyciestwa propagandzistom.
          >
          > PF
          • smagliczka2 My wszyscy jeśtesmy temu winni. 06.03.14, 13:22
            To są jakieś żarty,żzeby trzech, czterech prowokatorów robiło tutaj bagno.

Nie czytać wątkow: igora, lubata, herra, romussa, ewy i jeszcze kilku towarzyszących im przygłupów. Nie czytać i nie odpowiadać. Zadnej dyskusji. Oni mają określone cele i zadania do wykonania. O tym należy pamiętać.

Jest tu bardzo wielu światłych ludzi, z któymi możemy się spierać, wymieniać opinie ale nie musimy brać udziału w obrzucaniu fekaliami.

Bolszewicy nie mają honoru i ambicji - My tak i musimy im to pokazac.

Nie dyskutować tylko dzialać i to od zaraz.
        • smagliczka2 Panie P-F - my jesteśmy temu winni. 06.03.14, 13:23

Nie czytać wątkow: igora, lubata, herra, romussa, ewy i jeszcze kilku towarzyszących im przygłupów. Nie czytać i nie odpowiadać. Zadnej dyskusji. Oni mają określone cele i zadania do wykonania. O tym należy pamiętać.

Jest tu bardzo wielu światłych ludzi, z któymi możemy się spierać, wymieniać opinie ale nie musimy brać udziału w obrzucaniu fekaliami.

• polski_francuz Droga smagliczko 06.03.14, 13:42
            Moj problem byl natury nastepujacej: forum bylo dla mnie kiedys hobby, rozrywka (zona mnie gonila do ogrodka zebym czasu nie tracil na glupoty), troche checia pogadania z Polakami z kraju i z zagranicy. I gdzies w 2010 roku zmienilo to nature. Przyszedl Igor, ktory zaczal destabilizowac i mnie i moje watki (z kilkoma innymi przyjaciolmi). I to to mnie wowczas strasznie wkurzalo. I moze sie raz czy dwa wkurzylem troche za duzo i to publicznie.

I obecny ksztalt forum nie nic wspolnego z rozrywka: jest walka propagandowa.

I ciagle sie do tej walki propagandowej przygotowuje i ciagle mi zal "starych dobrych czasow".

Przyjscie nowych sil jak ty, pc..., pijatyka, xavras...(sorry za przekrecenia) i starych przyjaciol (jak remik) bardzo zmienia sytuacje. I bywalcy forum jak wojciech, p.a., d'oakville, jurek... czujemy sie o wiele mniej osamotnieni.

Pozdro

PF
            • smagliczka2 Tak trzymać Panowie. 06.03.14, 13:48
              Szacunek dla normalności - pogarda dla propagandy i głupoty.
            • pc_maniac Re: Droga smagliczko 06.03.14, 16:33
              polski_francuz napisał:

> Przyjscie nowych sil jak ty, pc..., pijatyka, xavras...(sorry za przekrecenia)
              > i starych przyjaciol (jak remik) bardzo zmienia sytuacje. I bywalcy forum jak w
              > ojciech, p.a., d'oakville, jurek... czujemy sie o wiele mniej osamotnieni.
              >
              > Pozdro
              >
              > PF

Na mnie raczej nie licz. Nie uważam siedzenia w internecie w ogóle jako real. Zdecydowanie wolę dyskusje widząc dyskutanta.
              Na forum Gazety nie przyszedłem teraz, lecz pisywałem na forach tematycznych parę lat temu. Teraz jedynie z ciekawości zajrzałem na forum Świat, choć nadal uważam, że polityka to takie g..no, które jak się dyskutanci nim obrzucają, to nawet ten, który nie bierze w tym udziału i tak będzie ochlapany. Więc staram się trzymać od polityki jak najdalej (co nie oznacza, że nie mam poglądów :D ).

Jedno mnie tylko przeraziło - skąd tu tylu Rosjan? Przecież logicznie rzecz biorąc nikt tak dobrze nie zna ich mentalności jak właśnie przez kilkadziesiąt lat ciemiężeni przez nich Polacy, więc agitowanie Polaków to raczej totalna strata czasu.
              My nie chcemy żyć pod niczyim butem, nawet jeśliby to oznaczało bogactwo, choć właśnie tego ostatniego raczej Rosja nikomu nie jest w stanie zapewnić, bo ten naród jest jak stonka - wszystko wokół siebie zmieni w pustynię (jezioro Bajkał to taki przykład przy okazji).
              • pijatyka Re: skąd tu tylu Rosjan? 26.12.14, 21:17
                To taka własna hodowla, agorowa ;->
          • pijatyka Re: Nie czytać i nie odpowiadać 06.03.14, 16:33
            ...a klikać (w czerwony koszyk)

System moderacji w ogóle "zauważa" zgłoszone posty/wątki dopiero po kilku (2? 3? ) kliknięciach.
      • ubiquitousghost88 Jak nie on, to ja cię załatwię... 06.03.14, 22:56
        ...
      • felusiak1 Re: Panie Felusiak. 07.03.14, 01:09
        smagliczka2 napisała: (Panie Felusiak.) Jeżeli założe nowe forum mogę liczyć na Pana udział i pomoc w promocji?

Na dobrą sprawę nie wiem. Ja tu jestem od reagowania na nonsensy wypisywane przez atawistycznych antysemitów, ideowych antyamerykanistów i bolszewickich swołoczekistów a także przez ludzi nie mających zielonego pojecia jak działa ekonomia a wypacajacych na ten temat bzdurne "ekspertyzy". Rzadko zakładam wątki. Nie obiecuję
    • boavista4 Re:Felusiowi trzeba pomoc, 06.03.14, 03:01
      pokazac owoce demokracji w najbardziej demokratycznym imperium !
      Jest tylko jakis malutki kraik w srodku Afryki, ktory colorem dorownuje Stanom. Zobaczcie na wlasne oczy, nie jest to link do zadnej gadzinowki Putinowskiej. To nasze, amerykanskie media, podaja ta szczesliwa wiadomosc!
      www.businessinsider.com/world-map-of-incarceration-rates-2014-1
    • de_oakville Re: Forum tonie w bolszewickiej propagandzie 06.03.14, 04:07
      felusiak1 napisał:

> Tego co wypisują narodowo-bolszewiccy swołoczekiści nie da się czytać.

Pelna zgoda. Jestesmy jednak na forum Polski - kraju lezacego nie tak znowu daleko od Moskwy. Obszar ten byl przez dlugie lata w przeszlosci "strefa przyciagania" Rosji, nawet czescia Rosji. Wielu polskojezycznych, zarowno "Ruskich" jak i Polakow zafascynowanych jest Rosja i jest tu w swoim zywiole. Przychodzi im to latwiej, ze innego swiata nie znaja. "Rosyjski swiat" znaja, tak wiec ta propaganda, korzystna dla Rosji, nie wazne prawdziwa czy nie prawdziwa, ich samych niejako "nobilituje". Innej mentalnosci i innego swiata nie znaja, nawet nie probuja go poznac. Boja sie go. To dla nich zbyt "glebokie", odlegle, za malo "slowianskie". Zbyt skomplikowane i niezrozumiale. Czy pisza prawde? Prawda nigdy nie byla mocna strona tej czesci Europy, a im dalej na wschod tym byla slabsza. Oni po prostu chca w to wszystko wierzyc i wierza.

Czytanie tego co oni pisza traktuje w wiekszosci przypadkow jako bajki. Podobno "klamstwo powtarzane wiele razy staje sie prawda". Natomiast bajka nigdy nie byla prawda, a to ze to bajki widac na pierwszy rzut oka. Chyba, ze ktos ma taka konstrukcje psychiczna jak oni i chce w te bajki wierzyc. Wiekszosc Polakow ma inna.
      • m.t.krakow Re: Forum tonie w bolszewickiej propagandzie 06.03.14, 12:41

Faktycznie Ci ludzie, żyją "starą wersją oprogramowania Polaków" kiedy to zdecydowana ich większość wierzyła w świat propoagandy budowany w wręcz w mistyczny sposób przez magików tworzenia fikcji i marzeń. Natomiast takie podejście to przeżytek , to stara wersja życia ludzi tej części europy, to stary zestaw przekonań. Dziś jest nowy... lepszy, szczesliwszy, dostarczający wiecej dostepu... Z dnia na dzień nowa wersja życia i przekonań zastepują starą, w coraz większym stopniu. Zbyt długo byliśmy w strefie wpływów rosyjskiego sposobu myśenia, by zaledwie po 25 latach kapitalizmu w 100% je wykorzenić . Bądźmy cierpliwy, zaakceptujmy iż są wyjątki, są trzymający się burty wypadajacy ze statku którzy Panicznie na forach piszą, że jeszcze wskoczą na pokład i zawrócą okręt... Będzie dobre...zachód zwycięża

de_oakville napisał:

> felusiak1 napisał:
        >
        > > Tego co wypisują narodowo-bolszewiccy swołoczekiści nie da się czytać.
        >
        > Pelna zgoda. Jestesmy jednak na forum Polski - kraju lezacego nie tak znowu dal
        > eko od Moskwy. Obszar ten byl przez dlugie lata w przeszlosci "strefa przyciaga
        > nia" Rosji, nawet czescia Rosji. Wielu polskojezycznych, zarowno "Ruskich" jak
        > i Polakow zafascynowanych jest Rosja i jest tu w swoim zywiole. Przychodzi im t
        > o latwiej, ze innego swiata nie znaja. "Rosyjski swiat" znaja, tak wiec ta prop
        > aganda, korzystna dla Rosji, nie wazne prawdziwa czy nie prawdziwa, ich samych
        > niejako "nobilituje". Innej mentalnosci i innego swiata nie znaja, nawet nie pr
        > obuja go poznac. Boja sie go. To dla nich zbyt "glebokie", odlegle, za malo "sl
        > owianskie". Zbyt skomplikowane i niezrozumiale. Czy pisza prawde? Prawda nigdy
        > nie byla mocna strona tej czesci Europy, a im dalej na wschod tym byla slabsza
        > . Oni po prostu chca w to wszystko wierzyc i wierza.
        >
        > Czytanie tego co oni pisza traktuje w wiekszosci przypadkow jako bajki. Podobno
        > "klamstwo powtarzane wiele razy staje sie prawda". Natomiast bajka nigdy nie b
        > yla prawda, a to ze to bajki widac na pierwszy rzut oka. Chyba, ze ktos ma taka
        > konstrukcje psychiczna jak oni i chce w te bajki wierzyc. Wiekszosc Polakow ma
        > inna.
      • pc_maniac Re: Forum tonie w bolszewickiej propagandzie 06.03.14, 16:36
        de_oakville napisał:

> felusiak1 napisał:
        >
        > > Tego co wypisują narodowo-bolszewiccy swołoczekiści nie da się czytać.
        >
        > Pelna zgoda. Jestesmy jednak na forum Polski - kraju lezacego nie tak znowu dal
        > eko od Moskwy. Obszar ten byl przez dlugie lata w przeszlosci "strefa przyciaga
        > nia" Rosji, nawet czescia Rosji. Wielu polskojezycznych, zarowno "Ruskich" jak
        > i Polakow zafascynowanych jest Rosja i jest tu w swoim zywiole. Przychodzi im t
        > o latwiej, ze innego swiata nie znaja. "Rosyjski swiat" znaja, tak wiec ta prop
        > aganda, korzystna dla Rosji, nie wazne prawdziwa czy nie prawdziwa, ich samych
        > niejako "nobilituje". Innej mentalnosci i innego swiata nie znaja, nawet nie pr
        > obuja go poznac. Boja sie go. To dla nich zbyt "glebokie", odlegle, za malo "sl
        > owianskie". Zbyt skomplikowane i niezrozumiale. Czy pisza prawde? Prawda nigdy
        > nie byla mocna strona tej czesci Europy, a im dalej na wschod tym byla slabsza
        > . Oni po prostu chca w to wszystko wierzyc i wierza.
        >

Przeceniasz ich propagandę.
        Obecnie nawet zagorzali członkowie SLD twierdzą, że władza rosyjska to dyktatura, utrzymująca się dzięki zamordyzmowi i kłamstwom.
      • pijatyka A po Świętach... 22.04.14, 00:53
        ...żadnej zmiany ;->
    • polski_francuz Masz racje 06.03.14, 07:50
      Przychodza na forum z "legendami" jak igor (z milosci do Polki) czy nie-tak (ktora bralem za Niemke). Sa rosyjskimi propagandzistami.

Poglady ich nie sa do dyskusji. Chamstwa ich wobec "normalnych " dyskutantow nie da sie pobic.

PF
      • kaszebe12 Znowu pefcia ? 06.03.14, 08:23
        -Chamstwem mozesz poszczycic sie ty , pefcia , "normalny" dyskutancie obrazajacy w niezwykle wytworny sposob Ewe badz rzucajac "scierwem". -Wszystkie poglady sa do dyskusji pod warunkiem posiadania minimum wiedzy tematycznej i kultury osobistej , co jest tobie , po prostu , obce.
        • polski_francuz Nobody is perfect 06.03.14, 08:29
          i trzeba mi troche bylo czau by zrozumiec dlaczego kto pisze co pisze. Po zrozumieniu jestem grzeczny bo z propaganda rosyjska nie ma co dyskutowac.

Trzeba sie zbroic tu chodzi o wolnosc.

PF
          • m.t.krakow Re: Nobody is perfect 06.03.14, 12:48
            Od wielu wielu set lat, Nasi przodkowi powtarzali, nasi dziadkowie powtarzali, nasi rodzicie, powtarzali, mądry ludzie do dzis powtarzają, że każda siła w historii ludzkości, każde imperium, każdy fikcyjny świat zbudowany rękami cudotwórców propagandowych oraz mistrzów perswazji socjalno-społecznych w perspektywie upadał. Każdy dom zbudowany na piasku opadał, każdy dom z kart upadał, każde Państwo zbudowane na słąbych fundamentach, opierających się tylko na ubezwłasnowolnionych myślach i wizjach tłumów miał dni policzone. Tak samo będzie z mocarstwem Rosyjskichm...Pytanie czy już teraz , za 10 lat 50 czy 100 ? Czy Rosja upadnie z hukiem po ogromnym konflikcie militarnym ze światem? Czy wojną ekonomiczno- gospodarczą, gdzię świat wykończy powoli, konającą, słabą ofiarę... ROSJO... dni policzone

polski_francuz napisał:

> i trzeba mi troche bylo czau by zrozumiec dlaczego kto pisze co pisze. Po zrozu
            > mieniu jestem grzeczny bo z propaganda rosyjska nie ma co dyskutowac.
            >
            > Trzeba sie zbroic tu chodzi o wolnosc.
            >
            > PF
            • pc_maniac Re: Nobody is perfect 06.03.14, 13:10
              m.t.krakow napisał(a):
              ...

Wiesz, ostatnio oglądałem ciekawy film dokumentalny BBC, jak na Kubie zezwolono na wolny rynek i prywatne przedsiębiorstwa.

Masz rację, że imperium rosyjskie upadnie (tak jak nawet rzymskie upadło). Obecnie szczycą się PKB opartym na surowcach, ale naprawdę to nie oni ciągną z tych surowców prawdziwe zyski, lecz państwa, które potrafią te surowce przetworzyć i sprzedać z zyskiem.
              I nie trzeba daleko szukać. Chiny już dawno przestały kroczyć drogą komunizmu i prywatyzacja, tak samo jak obecnie na Kubie rozkręciła się do niebotycznych rozmiarów.
              Nadal jest to kraj autokratyczny, ale zrozumiał, że światem rządzi pieniądz, a nie widzimisię pojedynczego dyktatora.

Rosja jeszcze tego nie zrozumiała. A raczej zrozumiała na opak, bo koncesje na wydobycie surowców rozdaje się tam za "bycie posłusznym". Społeczeństwo rozwarstwiło się niebotycznie, gdzie ludzie na wsi żyją w nędzy. A obok nich jeżdżą sobie Rolls Royce'ami miliarderzy, popierający "jedyną słuszną prawdę Putina".
              Całe miasta, dawniej uprzemysłowione, zamieniają się w ruiny, jeziora znikają (Bajkał) dzięki grabieżczej polityce ekonomicznej, Tajga zmienia się w bombę ekologiczną, bo kto by się tam martwił milionami ton ropy wyciekającej z nieszczelnych ropociągów?
              Kraj, w którym olimpiadę zimową robi się w letnim kurorcie.

Ale na propagandę ROsja nigdy nie szczędziła pieniędzy.

A naród? Naród potrafi nie takie trudy znieść. Przecież Stalin ich zahartował.
              Tylko na jak długo? Bo jak tam pieprznie, to kto weźmie Rosjan na garnuszek?
              Bo każdy kraj (według słów Rosjan) powinien przecież martwić się o siebie!

Cieszę się chociaż z tego, że Polska będzie wkrótce potentatem gazowym w Europie. Jak spieprzymy to nowe źródełko i nie unowocześnimy kraju, to skończymy jak Ukraina.
              Bo to nie surowcami lecz dzięki rozumowi robi się kasę!

Więc zmieńmy Polacy mentalność i zacznijmy naśladować ludzi sukcesu, nie zaś jedynie okazywać im zawiść.

Młodzi Polacy, róbcie wszystko by dzięki swojej pracy, wiedzy i mądrości stać się milionerami. To Wy będziecie szansą na przyszłość Polski, nie zaś stare pryki co to ani samochodu, ani prawa jazdy, ani nawet karty kredytowej nie mają!
    • jk2007 felusiak zapomnial o The Responsibility to Protect 06.03.14, 08:09
      en.wikipedia.org/wiki/Responsibility_to_protect
      • kaszebe12 "Demokraci" forumowi... 06.03.14, 08:27
        - Ich kulturalne i jakze cywilizowane reakcje na przedstawiane FAKTY , dowody , argumenty ? -"Ruska swolocz , czekisci , won z forum , na cmentarz ,schizofrenia , antysemityzm , rasizm , s...j , ruskie scierwo " itd , itp...
        • igor_uk kaszebe. 06.03.14, 08:30
          czy Ty to tlumaczysz temu mitomanu?
          • m.t.krakow Re: kaszebe. 06.03.14, 12:53
            Działania społeczne, dokładanie cegiełek przez każdego z Nas, mające na celu napięcie sytuacji społecznej między Polska a Rosją, może w perspektywie doprowadzić do nampowania balonu nienawiści , buntu, agresji do niebezpiecznych rozmaiarów. Wiele wojen było pęknięciem balonu napięcia społeczeństw. Nie pompujmy go, nie podscycajmy ognia... Może to doporwadizc do powaznych konsekwencji

igor_uk napisał:

> czy Ty to tlumaczysz temu mitomanu?
        • smagliczka2 A Pan niby niewinny? 06.03.14, 13:49
          ?
    • igor_uk Szowinisci zrobili z forum szambo. 06.03.14, 08:32
      Plucie na Rosjan dla welu stalo sensem zycia.
      I DLA TEGO ZALEWAJA FORUM SWOIMI EKSKREMENTAMI UMYSLOWYMI.
      • pc_maniac Re: Szowinisci zrobili z forum szambo. 06.03.14, 10:35
        igor_uk napisał:

> Plucie na Rosjan dla welu stalo sensem zycia.
        > I DLA TEGO ZALEWAJA FORUM SWOIMI EKSKREMENTAMI UMYSLOWYMI.

Plucie niestety widzę z obu stron.
        Ja raczej staram się na każdym kroku ośmieszać Wasze kłamstwa propagandowe. Co ze względu na ich prostacką formę tworzenia przychodzi nad zwyczaj łatwo.
        Poczynając od tych "niczyich wojsk" na Krymie, kończąc na tym idiotycznym filmie o snajperach.
        Ale na pewno jeszcze sporo "goebelsówek" naprodukujecie, zanim Wasza propaganda nauczy się lepiej kłamać.
        • m.t.krakow Re: Szowinisci zrobili z forum szambo. 06.03.14, 12:56
          Podoba mi się jawny konfilkt "porpagandystów" z jej wrogami. Może to nauczyć , osób obserwujących go, w jaki sposób się przed nim bronić. Przede wszystkim ,zwraca ich uwage na problem, już dziś podważają to , co kiedyś było dla nich 100% pewnikiem. Oby więcej konstruktywnych konfliktów , generujących korzyści społecznych i edukacyjnych

pc_maniac napisał:

> igor_uk napisał:
          >
          > > Plucie na Rosjan dla welu stalo sensem zycia.
          > > I DLA TEGO ZALEWAJA FORUM SWOIMI EKSKREMENTAMI UMYSLOWYMI.
          >
          > Plucie niestety widzę z obu stron.
          > Ja raczej staram się na każdym kroku ośmieszać Wasze kłamstwa propagandowe. Co
          > ze względu na ich prostacką formę tworzenia przychodzi nad zwyczaj łatwo.
          > Poczynając od tych "niczyich wojsk" na Krymie, kończąc na tym idiotycznym filmi
          > e o snajperach.
          > Ale na pewno jeszcze sporo "goebelsówek" naprodukujecie, zanim Wasza propaganda
          > nauczy się lepiej kłamać.
          >
    • mrs.courvoisier a ty Feluś umiesz pływać? 06.03.14, 10:25
      nie bój nic, Forum sobie poradzi
    • ukos Propaganda goebbelsowiecka n/t 06.03.14, 11:05
    • m.t.krakow Re: Forum tonie w bolszewickiej propagandzie 06.03.14, 12:26
      To przecież Donald Tusk powiedział, że Putin nie ma kontaktu z rzeczywistością! W jego świecie równiez kury szczekają, psy dziobią , a świenie latają... Skoro Putin dla tych ogromnych ilości ludzi wypisujących bolszewicką propaganę ludzi jest autorytetem, to nie dziwne, że biorą za prawdziwy, świat w którym żyje ich zbawiciel Wladimir Putin...To sa ludzie żyjący świtem fikcyjnym, zbudowanym na kmpleksach mniejszości, gdzie upust swoim ambicjom daje wizja super mocarstwa , buntującego się ludziom sukcesu( zachodowi ) Rosja stoi w oopozycji do nich . Stoi na straży ucisnionych, buntujących...

felusiak1 napisał:

> Tego co wypisują narodowo-bolszewiccy swołoczekiści nie da się czytać.
      > idiotyczne wpisy gonią inne idiotyczne wpisy a za nimi cała grupa jeszcze bardz
      > iej idiotycznych wpisów.
      > niektórzy agitpropagandyści wpisują sie po kilka razy pod rzad, chyba chcą umoc
      > nić się w swoich przekonaniach i tłumaczą jeszcze raz i potem jeszcze jeden raz
      > tak aby dodać powagi i wartości wypisywanym nonsensom.
      > W ich świecie kury szczekają, psy dziobią a krowy lataja.
      >
    • asmall4 Re: Forum tonie w bolszewickiej propagandzie 06.03.14, 13:08
      Prezydent Bronisław Komorowski ocenił, że w świetle prawa ukraińskiego referendum na Półwyspie Krymskim nie ma mocy obowiązującej. Jak podkreślił, w kwestii referendum należy zapoznać się przede wszystkim z uwarunkowaniami formalnoprawnymi.

Komorowski, przebywający z dwudniową wizytą w Turcji, odniósł się do dzisiejszej decyzji parlamentu Krymu, który opowiedział się za wejściem półwyspu w skład Federacji Rosyjskiej i za wyznaczeniem na 16 marca referendum z dwoma pytaniami, z których jedno brzmi: "czy jesteś za ponownym zjednoczeniem Krymu z Rosją na prawach podmiotu FR?
    • misza_kazak Pytanie: Dlaczego $5 mld ktore Pidnosi wydali 06.03.14, 13:08
      Pytanie: Dlaczego $5 mld ktore Pidnosi wydali na rozwoj demorkacji w Ukrainie, poszli na przylaczenie Kryma do ROsji ? smile)
      • pc_maniac Re: Pytanie: Dlaczego $5 mld ktore Pidnosi wydali 06.03.14, 13:14
        misza_kazak napisał:

> Pytanie: Dlaczego $5 mld ktore Pidnosi wydali na rozwoj demorkacji w Ukrainie,
        > poszli na przylaczenie Kryma do ROsji ? smile)
        >

Amerykanie nie "jeżdżą na zmywak do Rosji", Amerykanki nie stoją w Polsce przy drogach.
        Jak będziesz potrzebował dorobić, to (jak będziesz grzeczny - napisz) może Cię zatrudnię :D
        • pc_maniac Re: Pytanie: Dlaczego $5 mld ktore Pidnosi wydali 06.03.14, 13:15
          Chociaż nie, Ty za wielki durak jesteś, jeszcze byś mi pokradł sztućce. Bo pewnie po dziadku zegarków masz masę, które nakradł jak "nas wyzwalał".
    • asmall4 Re: Forum tonie w bolszewickiej propagandzie 06.03.14, 13:20
      - O przyszłości Krymu może zadecydować tylko ogólnonarodowe referendum - ocenił Jan Tombiński, ambasador UE w Kijowie, cytowany przez agencję UNIAN. Jego zdaniem referendum, zarządzone przez Radę Najwyższą Krymu, jest niezgodne z konstytucją Ukrainy.
    • smagliczka2 Uwaga uwaga uwaga. 06.03.14, 13:27
      Nie dyskutuj z bolszewikiem.

• wasilko Słuszna uwaga. 06.03.14, 14:01
        smagliczka2 napisała:
        > Nie dyskutuj z bolszewikiem.

O czym normalny człowiek może rozmawiać z dyszącym nienawiścią rusofobem?
        W dodatku z ignorantem, którego wiedza odnośnie tematu dyskusji jest bliska zeru absolutnemu...

> Nie dyskutować tylko dzialać i to od zaraz.

Popieram -> apteka, stoperan, prozac pod język w trybie natychmiastowym Ciebie i Twoich compadres.

I na koniec trafna opinia doświadczonych europejskich polityków o polskich dyplomatach:

- Jeśli szczyt zakończy się bez deklaracji o sankcjach, to z polskiej perspektywy może być uznany za fiasko. Tymczasem jak podkreślają moi rozmówcy, polska i brukselska polityka polityka pracują na zupełnie innych torach, i z zupełnie inną prędkością. Niektóre z deklaracji polskich polityków są tu traktowane jako nadmiernie emocjonalne To powoduje "rozjeżdżanie się" oczekiwań co do szczytu między polską sferą polityczną a brukselską - komentuje z Brukseli Michał Kolanko, korespondent Gazeta.pl.
      • boavista4 Re: Nikt nie chce dyskusji z wami 06.03.14, 14:18
        to wy sie wpieprzacie w kazdy wpis, ktory przeczy waszym mafijnym celom. Dla was nawet Kissinger nie jest koszerny. Wasze wpisy sa popisem rasistowskich, faszystowskich ambicji , o ktorych kiedys mowiono szeptem, a dzis wy glosicie otwarcie.
    • asmall4 Re: Forum tonie w bolszewickiej propagandzie 06.03.14, 14:10
      Medżlis (parlament) Tatarów krymskich zaapelował do mieszkańców półwyspu o zbojkotowanie ogólnokrymskiego referendum wyznaczonego na 16 marca. - Medżlis narodu tatarskiego nie uznaje tego referendum. W związku z tym apeluje do wszystkich mieszkańców Krymu niezależnie od narodowości, by całkowicie zbojkotowali wszystkie etapy przygotowania, a także głosowanie w dzień referendum - powiedział Czubarow w tatarskiej telewizji ATR. Dodał, że decyzję taką Medżlis podjął jeszcze w środę, przed zmianą daty referendum.
      • tojabogdan Czubarow pochodzi z Uzbekistanu 06.03.14, 15:48
        moga go tam wysiedlic.
        Zreszta bojkot 10% nie zmieni wyniku referendum.
        Moze i kiedys Baskowie i Kurdowie beda mieli szanse zdecowac o swoim losie.
        • romrus Nie trzeba nikogo wysiedlac. 06.03.14, 16:10
          tojabogdan napisał:
          > moga go tam wysiedlic.
          > Zreszta bojkot 10% nie zmieni wyniku referendum.
          > Moze i kiedys Baskowie i Kurdowie beda mieli szanse zdecowac o swoim losie.

Dzis Rada Krymu 100% glosow podjela decyzje o dolaczeniu, czy raczej powrotu, do Rosji.

Zeby nie bylo spekulacji, ze o tym zadecydowali wylacznie mieszkajacy tam Rosjanie, daje link do listy poslow Rady Krymu i prosze zwrocic uwage na nazwiska, bo oni swiadcza o narodowosci.

Dla leniwych przegrzebalem do litery "K", przepraszam za duzy litery, tak sie kopiuje:

BABENKO, CHERNYAK, DRIBNOY, FRANCHUK, GLOBINETS, GOMENYUK . KONOVALENKO, KOLISNICHENKO, KRAVCHENKO, KUTKO - Ukraincy;

ABDURAIMOV, ARABADZHIYEV, AVIDZBA, BEZAZIYEV, CHUBAROV, GAFAROV, ILYASOV, KADZHAMETOVA, KUBALOV - Tatarzy oraz Tiurki;

GEORGIADI , KOVITIDI - Grecy;

FIX, IOFFE - Zydzi;

reszta - Rosjanie.

Czyli za powrot do Rosji glosowali ludzi absolutnie roznych narodowosci, ktorych wiaze tylko wspolny rosijski jezyk.

Dla podejrzliwyych daje link i prosze sprawdzic:
          www.rada.crimea.ua/en/structure/deputies
    • asmall4 Cal Putina - burzenie porządku światowego ! 06.03.14, 16:04
      Szef dyplomacji Francji Laurent Fabius powiedział w Rzymie, że jeśli Krym przyłączy się do Rosji, oznaczać to będzie koniec światowego pokoju i granic państwowych. Fabius uczestniczy w konferencji na temat Libii i rozmawia też o Ukrainie. Minister Fabius komentując inicjatywę parlamentu Krymu w sprawie przyłączenia się do Rosji oświadczył: - Jeśli jakiś region jakiegoś kraju postanawia, wbrew swojej konstytucji, przyłączyć się do innego państwa, które zachęca go do tego, oznacza to, iż nie ma już pokoju międzynarodowego ani pewnych granic.
      • pijatyka Gratulacje dla Fiutina - skłonić jakiegokolwiek... 06.03.14, 16:37
        ...żabojada do wygłoszenia takiego oświadczenia to naprawdę wyczyn olimpijski! ;->
    • borrka Draznia was ruskie ? 06.03.14, 18:49
      Skonczcie zabawe.
      Ja "polemizowalem" z nimi w 90% dla zabawy - raczej mnie nie irytowali swa prostacka bezczelnoscia.
      Zabawa skonczyla sie w momencie napadu faszystowskiej satrapii na Ukraine.
      Jest w zlym guscie prowadzenie JAKIEJKOLWIEK wymiany zdan z ruskimi agentami, w czasie, gdy ich znajomi, czlonkowie rodzin, wspolplemiency ... morduja i zniewalaja ludzi w sasienim kraju.

Dobrze wiadomo who is who na malym forum.
      Przestancie wdawac sie w wymiane zdan, a to "smutne miasteczko", jak spiewal Mlynarski, odjedzie w p...u.
      Czuwaj.
      • boavista4 Re: Draznia was ruskie ? 06.03.14, 19:09
        gdyby borrcia liczyl glosy to wynik bylby inny. Gdyby nie bylo konfliktu miedzy Kijowem i Moskwa, obojetne by bylo czy Krym jest Rosyjski, czy Ukrainski. Moi znajomi pochodza z Sewastopola, rodziny maja i w Kijowie i w Moskwie, czuja sie ukraincami, ale rowniez sa patriotami Rosji. Bez Rosji Lwow bylby dalej Polski, Ukraina swoje istnienie zawdziecza Rosji,
        • borrka Bojkotujcie, nie spoufalajcie sie. 06.03.14, 19:18
          Dobry watek Felusiaka zostal blyskawicznie zasmiecony przez lapciowa propagande.
          I jak w PRL-owskim wicu:
          Kto prosil ruskie?
          Nikt, same przyszly!

Fascynuja Was ich wywody rodem z ochrany i czeka?
          Mnie juz nie, od momentu, gdy faszystowska satrapia napadla na Ukraine.
          Mordowac, zniewalc, rabowac.

Lubicie z nimi zartowac?
          Mnie przeszlo, jak reka odjal.
          Czuwaj.
    • nie-tak Re: Forum tonie w bolszewickiej propagandzie 06.03.14, 19:29
      Rusofoby juz sa podenerwowani gdyz spoleczenstwo Krymu juz 16 marca bedzie zapytane o przyszlosc polwyspu, krymski parlament juz zadecydowal o przystapieniu do Rosji, dalsza decyzja bedzie zalezec od ludnosci. Przez to nerwowosc zachodu jak i populuizm w mediach z praniem ludziom mozgow siega granicy zenitu, a ludzie mimo tego na zachodnich forach pisza odwrotnosc do mediow, co to znaczy? Ludnosc stracila juz calkowicie zaufanie do politykow jak i mediow, wszystkow wedlug zaslug.

Cytat:
      Krim-Parlament stimmt für Beitritt zu Russland. Die Bevölkerung der Krim soll am 16. März über die Zukunft der Halbinsel entscheiden.
      • nie-tak Re: Forum tonie w bolszewickiej propagandzie 06.03.14, 19:43
        Cytat:
        Die Volksabstimmung über einen Beitritt der Halbinsel Krim zu Russland ist illegal, so Angela Merkel nach dem Sondergipfel in Brüssel. Das Selbstbestimmungsrecht der Völker gilt nicht für alle.
        ---------------------------------
        Juz sie zebral w Bruseli wyjatkowy szczyt, Angi trabi i tupie ze zapytanie ludnosci Krymu o ich przyszlosci jest nielegalne, idac tropem tej mysli mozna powiedziec ze ludnosc Krymu nie ma prawa decydowa o wlasnej przyszlosci, Angi i Obama zadecysuja. :-))) Czyli rowni i rowniejsi rzadza swiatem jak i go zniewalaja.
        Nerwowa atmosfera na zachodzie.
    • wasilko Ślady zabójców 3 milicjantów prowadzą na Majdan 06.03.14, 19:49
      Jak stwierdził Oleg Machnickij, trop zabójców trzech funkcjonariuszy drogówki, zabitych z broni palnej w Browarach k. Kijowa w dniu 2 marca, prowadzi do Majdanu.

day.zp.ua/news/38022.html
      • nie-tak Re: Ślady zabójców 3 milicjantów prowadzą na Majd 06.03.14, 19:51
        @wasilko
        W tym nie ma zadnych watpliwosci ze zachod kryje tych ludzi.

• wasilko Re: Ślady zabójców 3 milicjantów prowadzą na Majd 06.03.14, 20:03
          Raczej podciągałbym to pod maruderstwo Automajdanu. Pamiętam, że oni domagali się od Awakowa likwidacji drogówki.
    • nie-tak Re: Nie-tak i wasilko 06.03.14, 20:23
      Smierdzaca miekka mase obchodzi sie z daleka, duzym kolem by nie czuc fetoru jaki z niej zieje.
      • nie-tak Re: Nie-tak i wasilko 06.03.14, 20:24
        ten ostatni wpis byla to dedykcja dla pefci.
      • polski_francuz Re: Nie-tak i wasilko 06.03.14, 20:24
        Idz na Hartz IV i spadaj z tego forum. Ale to juz!

PF
        • boavista4 Re: Pefcia - 7 stop wysokosci 06.03.14, 20:36
          coraz glupsze elaboraty, wpada z rasizmu w antropologie, czosnkiem cuchnie, w!hat a fucking pompous ass ! cul pompeux !
          • polski_francuz Hasta la vista 06.03.14, 20:38
            my dear.

Czemu sie wstydzisz swego jazyka?

PF
    • asmall4 Re: Forum tonie w bolszewickiej propagandzie 06.03.14, 20:35
      - Decyzje UE są prestiżowo bardzo dotkliwe dla Rosji. Putin czuje się dotknięty, a cała retoryka dyplomatyczna Rosji jest skierowana na pokazywanie jak obłudny jest Zachód. Jeżeli Amerykanom uda się dogadać z Iranem, to spadną ceny ropy naftowej i to bardzo boleśnie uderzy w gospodarkę rosyjską. Już widać po giełdzie, że Rosjanie mają problem z kursem rubla, ze spółkami notowanymi na giełdach - ocenia ekspert
      • nie-tak Re: Forum tonie w bolszewickiej propagandzie 06.03.14, 20:45
        asmall4 napisał:

> - Decyzje UE są prestiżowo bardzo dotkliwe dla Rosji.
        ------------------------------------------------
        Gdzie dotkliwe? EU bardziej odczuje to na swoich barkach jak i na skorze niz Rosja, w dodatku Eu jest totalnym bankrtem i porywa sie z motyka na ksiezyc.
        Prosze, prosze w tej rosyjskiej "dyktaturze" ludzie sa zapytani o wlasna przyszlosc, maja prawo do glosu jak i decytowania w innej "demokracji" ludziom narzuca sie przyszlosc, spolecznosci nie maja glosu, nie maja prawa decydowac o sobie. vide Traktat z Lizbony.

www.alpenparlament.tv/mediathek/gesellschaft-wirtschaft-politik/294-das-eu-fiasko-wie-eu-funktionaere-unsere-demokratie-ruinieren
        Posluchaj zalaczone w artykule wideo.

• wasilko Egzotyczna koalicja w Ługańsku - ciekawostka 06.03.14, 20:45
      Tak egzotycznej koalicji antymajdanowej jak w Ługańsku jeszcze nie widziałem. Wczoraj na wiecu pod hasłem "Ani kroku wstecz" obok siebie wystąpili komuniści, lokalna samoobrona "Ługańska Gwardia", kibole, jakieś zjednoczenie prawosławnych, wojskowi emeryci oraz... denikinowcy (to nie pomyłka, zjawili się tam przedstawiciele drużyn im. gen. Denikina wspominający honor białych oficerów z czasów I WŚ)

lugansk.comments.ua/news/2014/03/06/095600.html
    • asmall4 Re: Forum tonie w bolszewickiej propagandzie 06.03.14, 21:58
      „Ukraińska Prawda”, powołując się na źródło w strukturach siłowych podaje, że prawdopodobieństwo nocnego ataku na ukraińskie jednostki na Krymie jest wysokie.

- Niezależnie od informacji, że manewry rosyjskiego wojska zakończyły się, nadal trwa ich aktywna faza. Nie wrócili do koszar. Szczyt gotowości mogą utrzymać do końca tygodnia - ocenia źródło gazety.

Według informatora „UP” są trzy możliwe warianty ataku. Najbardziej prawdopodobny - atak z powietrza z użyciem śmigłowców. Druga możliwość to operacja specjalna mająca na celu siłowe rozbrojenie ukraińskich żołnierzy. Trzeci wariant to podejście z Kozakami jako żywymi tarczami. - Tak już się dzieje - podaje źródło, podkreślając, że atak może dotyczyć tylko najbardziej strategicznych jednostek.
      • nie-tak Re: Forum tonie w bolszewickiej propagandzie 06.03.14, 22:26
        asmall4
        Zacznij czytac wiarygodniejsze zrodla.
        • boavista4 Re: Forum tonie w szambie hasbary 07.03.14, 01:44
          nas nie powinno intersowac co sie dzieje na Ukrainie, szczegolnie interessem superpower jest zalatanie swojej kleski ekonomicznej i wyjscie z matni BW. Incaczej superpower rozwali sie od wewnatrz, tak jak ZSRR,
          • 5magna Tu amerykanska "propaganda" 07.03.14, 01:51
            Znaczy szczera prawda.....

news.goldseek.com/GoldenJackass/1394139780.php
            • boavista4 Re: Nasz punkt widzenia nie jest oparty na 07.03.14, 01:58
              wiadomosciach rosyjskiej prasy, ale na lekturze alternatywnej prasy amerykanskiej i zachodniej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka