Dodaj do ulubionych

Amerykanska petla ...

07.05.14, 14:07
wokol Chin.

Po dwunastu latach nieobecnosci amerykanskie wojsko wraca na Filipiny. Wow.

Japonia - Korea Poludniowa - Filipiny.

Pracujmy kochani, handlujmy miedzy soba, mozna pozwolic sobie na usmiechy i poklepywania po ramieniu ... Mozemy sobie nawet pamiatkowa fotke zrobic, co wcale nie oznacza, ze az tak bardzo sobie ufamy.

Nikt nie chce konfliktow. Dajemy Wam zarabiac, ale ... No wlasnie, kazdy musi znac swoje miejsce w szeregu.

Obserwuj wątek
    • igor_uk Juz nic o kiblach? 07.05.14, 14:38
      Kibliczka,tracisz forme :-)
      • blue.skay Wiem, ze ciebie boli ... 07.05.14, 14:47
        Skaleczone ego swierszczyka nie daje tobie spokoju. Musisz z tym zyc.

Kobieta ciebie osmieszyla z tymi meblami luksusowymi i tym za...stym rosyjskim dobrym gustem.

fotoforum.gazeta.pl/photo/0/qc/hi/pnou/ScWXzxEkrDUVQu0haX.jpg
        Zaloze o tym watek. Poczekam na lepsza okazje.
        • igor_uk Ha,ha. 07.05.14, 14:58
          Boli ciebie, falszywa pokraka.
          • igor_uk blu. 07.05.14, 14:59
            czy moge opubikowac ten list,ktory ty do mnie wyslales?
            • j-k Igor 07.05.14, 15:04
              Jakis link, please - bym mogl obejrzec w internecie defilade w Sewastopolu.
              • igor_uk Re: Igor 07.05.14, 15:16
                Tu na pewno bedzie przekaz na zywo:
                www.1tv.ru/news/social/257934
              • j-k PS. 07.05.14, 15:16
                I o ktorej godzinie (czasu miejscowego) sie rozpoczyna ?
                • igor_uk Re: PS. 07.05.14, 15:20
                  www.rest.sebastopol.ua/news-9-maya-den-pobedi.html
            • blue.skay Alez oczywiscie ... 07.05.14, 15:48
              Wyswiadczysz mi dobra przysluge ...

• blue.skay Przy okazji opublikuj klamco ... 07.05.14, 15:53
                swoje odpowiedzi na pytania, ktore zadala tobie smagliczka i na ktore niby odpowiedziales na prive. Liczy sie tylko screenshot. Zrob to igor prosze.

Twierdziles wszem i wobec, ze nigdy nie klamiesz ... Zobaczymy, kto ma racje ty czy smagliczka.
              • igor_uk Re: Alez oczywiscie ... 07.05.14, 15:57

Rozmowa między tobą a blue.skay
                Usuń rozmowę
                blue.skay
                blue.skay 11-04-2014 23:26

Igor. Arkaf to nie Blue.

Do forum zalozonego przez smagliczke weszlo kilkoro ludzi z FS. Forum przez 3 tygodnie pozyskalo ca 24 uczestnikow. Napisano 70 watkow i 700 komentarzy. Wszystko bylo dobrze do mementu ... Zaczelismy spiskowac przeciwka Tobie.

Wpadlem na pomysl, zeby Ciebie "skolowac" i pozbawic wiarygodnosci. Smagliczka nie chciala sie zgodzic, ale po dlugim czasie ja namowilem.

Po trzech wymienionych z Toba komentarzach wyslala do mnie post, zreszta bardzo krotki.

Blue, to byl najglupszy pomysl jaki przyzedl Ci do glowy. Nie lubie przegrywac. Zegnaj.

To wszystko. Zostawila forum ... Zlikwidowala konto i poszla w swiat.

Smagliczka byla prawdziwa.

Zlikwidowalem konto rownie ... moze zbyt pospiesznie, ale stalo sie.

Zalozylem swoje wlasne forum i bede tam leczyl rany.

Trzymaj sie i powodzenia.

W swietle tego,ze sam zapomniales przelogowac sie i odpowiedziales z konta blu,jako smagliczka ,ten twoj list tylko podtwierdzil,ze jestes falszywa szuja .
                • blue.skay W swietle tego ... 07.05.14, 16:06
                  to wychodzisz na idiote. Ale mnie to wcale, a wcale nie dziwi.

A gdzie screen shot? Czyzbys i w tym przypadku klamal?
      • blue.skay Ile zarabiasz igor jako pozyteczny ... 07.05.14, 15:55
        idiota propagandy rosyjskiej?

Te tapety sa okropne ... Zrob cos z tym.
        • krzysiozboj Re: Ile zarabiasz igor jako pozyteczny ... 07.05.14, 16:33
          mam wrażenie że robisz dokładnie to samo ale dla innego mocodawcy, chcesz stawki porównać i pomyśleć nad zmianą frontu?
          • blue.skay Sadze, ze nie zachowales proporcji ... 08.05.14, 02:02
            Szkoda. Policz ile watkow o Stanach zalozylem w ciagu ostatniego miesiaca ... Sprawdz ile igor zalozyl w ciagu jednego dnia?

Wiem, ze w bardzo wielu kwestiach sie nie zgadzamy, ale sadzilem, ze jestes bardziej obiektywny. To wszystko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka