szwampuch58 Re: Algieria - Rosja 26.06.14, 21:05 hmmmm,poganiacze kameli pustynych do tego poganie wyraznie majOm fory,co jest "zaputinowalo " wszystkich na amen? Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Algieria - Rosja 26.06.14, 21:16 może porównanie gry Algierii i Rosji w poprzednich meczach??? Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Algieria - Rosja 26.06.14, 21:22 może ,jednak "cus" cuchnie na polityke Odpowiedz Link Zgłoś
arkaf Re: Algieria - Rosja 26.06.14, 22:35 e tam polityka, moze coniektorzy wyrazili swe pragnienie inna rzecza jest ze graja juz 1/2h, Rosjanie co prawda prowadza, ale w pilka gra Algieria; no i osobiscie uwazam, ze porazka footbalu jest jak takie zespoly jak Grecja, czy tez obecna Zborna dochodza gdzies dalej w rozgrywkach Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Algieria - Rosja 26.06.14, 23:59 Przeciętna Algieria wyrzuciła z Mundialu rosyjski antyfutbol... Tak słabo grajacej zbornej na MŚ nie widziano od 50 lat, pytanie o przyczynę... czy takie słabe pokolenie, słaby trener czy też moze rozporządzenia putinowskiej władzy tworzące na siłę zawodową ligę rosyjską a uniemożliwiające rosyjskim piłkarzom wyjazd do prawdziwych lig do UE??? Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Algieria - Rosja 27.06.14, 00:09 Poobne pytania można zadać w przypadku polskiej piłki nożnej. Odpowiedz Link Zgłoś
arkaf Re: Algieria - Rosja 27.06.14, 00:14 z ta roznica, ze u nas jeszcze nie kopnie pilki a juz jest sprzedany Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 Rosjanie mają te same problemy co Polska 27.06.14, 07:51 I w Polsce i w Rosji żadne pieniądze nie motywują kopaczy do gry. Nawet zatrudnienie super drogiego trenera. W takiej sytuacji rozwiązanie jest jedno - wyrzucenie 90% piłkarzy oraz trenera i działaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
arkaf agitatorzy wszelkiej masci mnie wqrwiaja 27.06.14, 09:32 pijatyko i analogu ten temat - zabawa zostal stworzony by sie choc na krotki okres czasu oderwac od tego syfu jaki zalewa FS, wiec darujcie sobie wycieczki anty takie czy tez siakie Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: agitatorzy wszelkiej masci mnie wqrwiaja 27.06.14, 10:06 Dokladnie....tak na boku i z dystansu:Niemcy sie ciesza, rozwala ich bez problemu,atak laserowa latarka bez znaczenia, Rosjanie z staruszkiem z Wloch cienkie Bolki Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: darujcie sobie wycieczki 27.06.14, 10:47 Odczep się, z łaski swojej; mam prawo kibicować (lub nie) każdej drużynie, z dowolnego powodu - tudzież wyrażać satysfakcję lub żal tak z powodu jej sukcesów jak porażek. PS A osobnego wątku nie założę, bo tej możliwości - decyzją jakiegoś osła z moderacji - zostałem, w przeciwieństwie do stada notorycznych obsrywaczy forum, pozbawiony. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Mała rzecz - a cieszy 27.06.14, 10:51 pijatyka napisała: > PS A osobnego wątku nie założę, bo tej możliwości - decyzją jakiegoś osła z mo > deracji - zostałem, w przeciwieństwie do stada notorycznych obsrywaczy forum, p > ozbawiony. Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: stada notorycznych obsrywaczy forum 27.06.14, 11:02 Macie rację, szwampuch - to (między innymi) o was. Odpowiedz Link Zgłoś