1.igor.uk 06.08.14, 15:19 juz stracili rozne lufthanse I inne air France? Z tego co wiem,to dosc duzo,mozno powiedziec,ze badzo duzo.A przeciez Rosja tylko zagrozila,ze moze zamknac swoja przestrzen powietrzna dla sankcjofilow -:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
5magna Re: Czy ktos wie.ile mld baksow... 06.08.14, 15:27 Nic nie pomoze USA jest kaput....... personalliberty.com/walls-crumbling-around-911/ Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Pomyśl o tym jak Putin 06.08.14, 15:31 będzie was pędził na Syberię w kibitkach. To jest najlepsze zajęcie dla ruskiego bydła. M. Odpowiedz Link Zgłoś
gobo2 baks = otwarcie watku igoruka! 06.08.14, 15:32 wiecej, juz ci nie dam, zadnego baksa...! 1.igor.uk napisał(a): > Z tego co wiem,to dosc duzo,mozno powiedziec,ze badzo duzo Odpowiedz Link Zgłoś
1.igor.uk Re: baks = otwarcie watku igoruka! 06.08.14, 17:17 Wiesz,gobo,jak czytam twoi"komentarze",to zawsze przypomina sie mnie jeden bardzo stary kawal. Przyszla Zydowka do sklepu z antykami I pyta: - Ile kosztuje ten duzy posazek?......100 ruble? Pieknie! - A ten troche mniejszy?......1000 ruble? Wspanlale! - A ten najmniejszy?.....10 000 ruble?! To mozno sie zesrac! p.s. jak jestes chociazby w1/3 tak madry,za jakiego chcesz uchodzic,to powinienes zrozumiec,dlaczego mnie przypomnial sie ten kawal. Odpowiedz Link Zgłoś
gobo2 w 1/3 jestes podobny do orginalu..! Iguruk byl 06.08.14, 17:30 orginalny.. ty tylko sobowtor jestes...nudny jestes...!!! 1.igor.uk napisał(a): > > p.s. jak jestes chociazby w1/3 tak madry,za jakiego chcesz uchodzic,to powinien > es zrozumiec,dlaczego mnie przypomnial sie ten kawal. Odpowiedz Link Zgłoś
1.igor.uk Re: w 1/3 jestes podobny do orginalu..! Iguruk b 06.08.14, 17:39 I teraz mozesz sobie poplakac sie w chusteczke. p.s.jestes zwykla dzieszowka. Odpowiedz Link Zgłoś
gobo2 nawzajem 06.08.14, 18:00 drgawaki rak i nog.. www.google.com.au/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1CHKB_en-GBAU440AU440&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=dzieszowka 1.igor.uk napisał(a): > > p.s.jestes zwykla dzieszowka. Odpowiedz Link Zgłoś
1.igor.uk Cos ci powiem,gobo. 06.08.14, 20:44 Swiat mozno umownie podzielic na malarze,ktore wystawiaja swoi obrazy w galeriach i na tych,ktory nigdy nikomu swoich obrazow nie pokazuja.Ci drugie uwielbiaja chodzic do galeria,zeby krytykowac tych malarze,ktore maja smialosc wystawic na osad publiczny swoi dziela.A wiesz czemu sami nigdy nie pokazuja swoi obrazy innym? Bo sa podle z natury i uwazaja,ze wszysci sa tacy. Tak jest i z wielu forumowiczami ,ktore wchodza na forum tylko po to,zeby ocenic wypowiedzi innych,przy tym nigdy nie zdradza,co sami mysla i co maja w glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Re: Czy ktos wie.ile mld baksow... 06.08.14, 15:50 1.igor.uk napisał(a): > juz stracili rozne lufthanse I inne air France? > Z tego co wiem,to dosc duzo,mozno powiedziec,ze badzo duzo.A przeciez Rosja tyl > ko zagrozila,ze moze zamknac swoja przestrzen powietrzna dla sankcjofilow -:) Blokada gospodarcza Rosji zawsze wyjdzie taniej niż gorąca wojna na Ukrainie, która mogłaby się rozlać na całą Europę. Zresztą dla Rosji też. W ostatecznym rozrachunku wszyscy wygrają. Chyba, że nie bacząc na konsekwencje Rosja dokona agresji. Wtedy przegrają wszyscy, ale chyba najbardziej Rosja. Odpowiedz Link Zgłoś
1.igor.uk Vlad,jak nie chcesz goracej wojny na Ukrainie. 06.08.14, 22:00 To zastosuj swoi prywatne sankcje wobec USA,ktore pragna tej wojny. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Czy ktos wie.ile mld baksow... 06.08.14, 15:51 Pytaj przedstawicieli tych firm, nie forumowiczów. Sprawa jest świeża i nawet szacunków nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
1.igor.uk Sa juzkonkretne liczby,humbak. 06.08.14, 21:23 Romrus ich podal,wyreczajac mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Sa juzkonkretne liczby,humbak. 06.08.14, 21:42 Aaaa tam... takie straty to se tam. Myślałem że tu o stracie operacyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Czy ktos wie.ile mld baksow... 06.08.14, 15:52 Strzelam że miliardów 0. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Czy ktos wie.ile mld baksow... 06.08.14, 16:58 przeciez loty przez rosje moga obslugiwac inni przewoznicy , Arabowie maja piekna flote , Japonczyk ? , Chinczyk ... dokupi pare samolotow . w czym problem . Odpowiedz Link Zgłoś
1.igor.uk Re: Czy ktos wie.ile mld baksow... 06.08.14, 17:03 I o to chodzi,karbat. Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Re: z Warszawy do Moskwy przez Pekin 06.08.14, 17:08 polacy beda mogli zwiedzic pol swiata ! Hura Odpowiedz Link Zgłoś
romrus I co? Bublik nic ne napisal? :-) 06.08.14, 17:09 Jakas cisza, bystrzaki:-) Kazdy przewoznik stracil kapitalizacje. Minimalnie Finnair -2%, International Airlines Group - 6.5%, na maxa Air France - 11%. Ogolnie - 4.5 mlrd.$ w plecy. I to tylko ze strachu, bo zadnych sankcji Rosja jeszcze nie wprowadzila. Na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_ramzesa Ale Makdonaldy juz sie ciesza 06.08.14, 17:34 ubija geszefta a palanty beda bawic sie w sankcje Odpowiedz Link Zgłoś
1.igor.uk Re: I co? Bublik nic ne napisal? :-) 06.08.14, 17:44 Bublik oszczedza bystrzakow. Odpowiedz Link Zgłoś
lubat Re: I co? Bublik nic ne napisal? :-) 06.08.14, 17:56 romrus napisał: > Kazdy przewoznik stracil kapitalizacje. > Ogolnie - 4.5 mlrd.$ w plecy. > > I to tylko ze strachu, bo zadnych sankcji Rosja jeszcze nie wprowadzila. Wydaje mi się (choć nie mam pewności), że rosyjski zakaz lotów nad Syberią wymyślili Amerykanie i Zachodnia Europa, tak samo jak wymyślają kolejne rosyjskie dywizje na granicy ukraińskiej. Były już dementi ze strony wysokich urzędników prezydenta Rosji, ale plotka żyje swoim życiem. Moim zdaniem jest to plotka, bo Rosja na takiej "wymianie" zakazów lotów zdecydowanie by przegrała. Nie chodzi tylko o opłaty za przeloty nad Syberią, ale straciła by w odwecie prawa latania do Europy i Ameryki. Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: zakaz lotów nad Syberią wymyślili Amerykanie 06.08.14, 19:39 ROTFL A już brygady bystrzaków rzuciły się do uzasadniania jaki to kolejny genialny ruch Putina Odpowiedz Link Zgłoś
1.igor.uk Nie zupelnie tak jest,lubat. 06.08.14, 20:32 Byl dokonany celowy wrzut informacji ,ktory mial pokazac "partnerom" zachodnim,ze Rosja ma czym uderzyc w sankcjofilow. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Igor, nic nie stracą (na razie) 06.08.14, 17:47 Akcje przecież już sprzedali, teraz ma je ktoś inny i niech ten się martwi. A tak poważnie, to kapitalisty są bardzo pazerne - oni przecież chcąc oszczędzić parę groszy przez Donieck latali! Kapitalizm ma bardzo dużo wspólnego z grą w kasynie, nastawieniem do przyszłości, odczuciami i propagandą. Bardzo dobrze Ruscy zrobili, że tylko się głośno zastanawiają, będą mieli na odmulenie w eurokołchozie - materiał do przemyślenia. Jak się inwestorzy wkur....wią, to to im zrobią taki majdan, że Rosję szczerze pokochają. I wszyscy będą zdziwieni tą żarliwą miłością. Odpowiedz Link Zgłoś
1.igor.uk Pimpus,i o to chodzi. 06.08.14, 20:28 A chodzi o to,zeby pokazac sankcjofilom,ze kij ma dwa konca. Slyszales,jak Psaki uzalala sie nad zachodem,ktory moze stac sie ofiara rosyjskich kontr sankcje?Ona naprawde jest zdziwiona tym faktem - przeciez za co nas karac ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
x2014 Re: Czy ktos wie.ile mld baksow... 06.08.14, 20:30 jak kazdy komuch liczysz cudze a nie swoje Odpowiedz Link Zgłoś
1.igor.uk Przyglupie pod numerem 2014. 06.08.14, 20:35 Ja akurat licze swoja kase,bo place tyle podatkow w UK miesiecznie,ile ty za ten sam miesiac w Polsce nie zarobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
adamusb Re: Przyglupie pod numerem 2014. 06.08.14, 21:28 Igor-Pidor, to za pracę na zmywaku tak dobrze ci płacą? Odpowiedz Link Zgłoś
1.igor.uk Adas. 06.08.14, 21:32 czyzby dorobiales u Michnika,piszac pod wielu nickami? p.s. Adas,nie zalecaj sie do mnie,lepiej poszukaj kylaxa,on jest z pedalow,ja jestem hetero. Odpowiedz Link Zgłoś
adamusb Re: Czy ktos wie.ile mld baksow... 06.08.14, 21:19 Póki co to chyba mniej niż ruskie tracą. Lufthansa jak na razie nie bankrutuje, a ruskie biura podróży i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
adamusb Re: Dzieki,Adas. 06.08.14, 21:32 A proszę bardzo. Już ci to pisałem tyle razy, twoje "mądrości" są lepsze niż kabaret. Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: Dzieki,Adas. 06.08.14, 21:36 Azjaci beda latac przez Syberie. Jest okazja aby zgnila Europe ujajic..... Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Czy ktos wie.ile mld baksow... 06.08.14, 22:06 Igor skoro do tego dojdzie do zamkniecia powietrznej pürzestrzeni straca na tym wszystkie europejskie przewozniki, zyskaja tylko i wylacznie azjatyckie, gdyz te ruty sa bardzo, bardzo obciazone i czesto, gesto brak miejsc w samolotach na dlugo przed odlotem. Pisze to z doswiadczenia. _______________________________________________________________ 16 oznak zbliżającej sie reformy walutowej www.wallstreet-online.de/nachricht/6708556-16-anzeichen-bevorstehende-waehrungsreform www.youtube.com/watch?v=5_c2-Yg5spU#t=297 Odpowiedz Link Zgłoś
1.igor.uk Nie musi do tego dojsc. 06.08.14, 22:34 Sa sygnaly,ze Europejczycy juz prosza o laske,tylko nie myl z laska Sikorskiego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Nie musi do tego dojsc. 06.08.14, 22:43 Z gory bylo wiadomo ze sankcje przeciw Rosji trafia na opory gospodarki i finansow Europy i nie wejda nigdy w zycie, polityczna durnota z Brukseli jak i z Washingtonu zapomniala o tym ze gospodarka jak i finanse na swiecie sa z soba jak to mowi sie w Niemczech verschwägert und verflochten to znaczy po polsku spleciona i zeszwagrowana. Tak niszczy sobie Bruksela jak i polityczny swiat Europy jak i zza oceanu zaufanie do polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak A to dobre 06.08.14, 22:47 Tytul Putin ärgert Obama und bestellt 16 neue Flugzeuge bei Boeing Tlumaczenie: Putin zlosci Obame i zamawia 16 nowych samolotow w Boeingu Link: deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/08/06/putin-aergert-obama-und-bestellt-16-flugzeuge-bei-boeing/ Buhaha, Putin ma ich wszystkich za idiotow jak i robi z nich idiotow. Osmiesza ich na calego. Odpowiedz Link Zgłoś
1.igor.uk EU pogrozila,ze moze zamknac.... 07.08.14, 13:24 swoja przestrzen powietrzna dla tranzytu rosyjskich samolotow. W Rosji tylko litosciwe usmiechneli sie,sluchajac grozby jewrokomisarze. Rosja praktycznie nie wykorzystuje niebo nad Europa,dla przelotow do trzecich krajow Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: EU pogrozila,ze moze zamknac.... 07.08.14, 15:44 Moga zamknac wszystkie toalety publiczne na terenie EU dla turystow z Rosji. Co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Mozeme nie zamykac 07.08.14, 16:02 1.igor.uk napisał(a): > swoja przestrzen powietrzna dla tranzytu rosyjskich samolotow. > W Rosji tylko litosciwe usmiechneli sie,sluchajac grozby jewrokomisarze. Rosja praktycznie nie wykorzystuje niebo nad Europa,dla przelotow do trzecich krajow Rosja moze nie zamykac formalnie korytarzu, ale go zmenic w taki sposob, ze slag przewoznikow trafi. Kazdy kraj ma prawo miec zamkniety obszary. Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: Mozeme nie zamykac 07.08.14, 16:07 Niech lataja zygzakiem az im paliwa zabraknie.... Odpowiedz Link Zgłoś