Dodaj do ulubionych

To dobra wiadomość

16.08.14, 13:48
www.tvn24.pl/separatysci-wpadli-w-ogien-wlasnych-gradow-zginelo-23-terrorystow,459565,s.html
Zawsze trochę ich mniej. No nie?
M.
Obserwuj wątek
    • wojciech.2349 Re: To dobra wiadomość 16.08.14, 13:53
      Kacapia ma w tej materii wybitne osiągnięcia.

W wojnie z Gruzją Kacapy zestrzeliły 50% swoich
      latawców.

• wojciech.2349 errata 16.08.14, 13:57
        Rosyjskie latawce, które zostały zestrzelone
        w wojnie z Gruzją, w 50% zostały zestrzelone
        przez gierojów.

Mają chłopcy ciąg do cyngli.
    • pijatyka Re: Ługańsk od środy okrążony i odcięty od świata 16.08.14, 13:59
      Jeszcze lepsza wiadomość.
    • remez2 Re: To dobra wiadomość 16.08.14, 14:42
      mariner4 napisał:
      > Zawsze trochę ich mniej. No nie?
      Po "Modlitwie", po raz drugi się POPiSałeś.
      • mariner4 Wiem, że "radzieccy" to zawsz byli 16.08.14, 18:32
        Twoi idole. Ale to po prostu są mordercy. A jak się sami wyrzynają, to chyba tak źle nie jest. Sami rozpętali przemoc. Nie ma się co nad nimi litować.
        W końcu mogą zaprzestać agresji. No nie?
        M.
        • pies_na_czarnych Re: Wiem, że "radzieccy" to zawsz byli 16.08.14, 18:57
          mariner4 napisał:

> Twoi idole. Ale to po prostu są mordercy. A jak się sami wyrzynają, to chyba ta
          > k źle nie jest. Sami rozpętali przemoc. Nie ma się co nad nimi litować.
          > W końcu mogą zaprzestać agresji. No nie?
          > M.

W Odessie to separatysci niewinnych ludzi zywcem spalili?
          • mariner4 A kto to wszystko rozpętał? 16.08.14, 19:03
            Ukraińcy się po prostu bronią. A że nie zawsze przestrzegają zasad?
            Zapraszali Rosjan?
            Uważam, że Rosjanie powinni tą zadymę odcierpieć.
            Zero litości dla Rosjan.
            M.
            • remez2 Re: A kto to wszystko rozpętał? 16.08.14, 20:15
              mariner4 napisał:

> Ukraińcy się po prostu bronią. A że nie zawsze przestrzegają zasad?
              > Zapraszali Rosjan?
              Irakijczycy się po prostu bronią. A że nie zawsze przestrzegają zasad?
              > Uważam, że Amerykanie powinni tą zadymę odcierpieć.
              > Zero litości dla Amerykanów.
              Podpisałbyś się pod takim tekstem?
              btw - nie a .

• mariner4 Re: A kto to wszystko rozpętał? 17.08.14, 06:55
                A co do tego samo ostrzelania mają Amerykanie?
                M.
          • mariner4 Re: Wiem, że "radzieccy" to zawsz byli 17.08.14, 07:01
            Rosjanie chcieli dokonać agresji bez ryzyka? To oni odpowiadają za skutki tego co rozpętali.
            Teraz używają mieszkańców Doniecka jako żywych tarcz. Tylko patrzeć jak dojdzie do powtórek z takich wypadków.
            Zadziwia mnie tolerancja niektórych wobec Rosjan.
            M.
        • remez2 Re: Wiem, że "radzieccy" to zawsz byli 16.08.14, 20:12
          Czemu błaznujesz?
          • szwampuch58 Re: Wiem, że "radzieccy" to zawsz byli 16.08.14, 20:19
            bo mu Rosjanin zone puka
    • romrus Jedyna nadzieja banderowcow:-) 16.08.14, 21:53
      mariner4 napisał:
      > www.tvn24.pl/separatysci-wpadli-w-ogien-wlasnych-gradow-zginelo-23-terrorystow,459565,s.html
      > Zawsze trochę ich mniej. No nie?

Ze separacisci pozabija sie sami, bo nadzieja, ze da sie ich pokonac juz zdechla:-)

"...kto nas tu, qwa, wyslal??!! Kto??!! Papierz z Watykanu, czy wy? ...Mame chelmy z lat 40-ch, qwa, czy mame tu walczyc jak Niemcy w 1943 z tym samym skutkiem??!! ...Zona siedzi z dziecmi glodna, gdzie, qwa, kasa??!! ...dostalem 1800 hrywen i kiedy wroce, to osobiscie wsadze ich w doope komisarzu wojennemu...ani zaopatrzenia, ani amunicji..co wy tam, qwa, siedziecie, jedziecie na front...chlopak stracil wzrok, a teraz leczy sie na wlasny koszt, bo panstwo ma go w doope....qwa!!!!!!!"
      www.youtube.com/watch?v=MO6HHIv4JKI
      • lech.junosza mariner4! Przecież Ty jesteś wykształcony i 17.08.14, 08:08
        bywały facet. Zwiedziłeś kawał świata. To dlaczego grzęźniesz w idiotycznej i prymitywnej rusofobii. Tam giną ludzie! Tzw. separatyści to są jak warszawscy powstańcy w 1944. Oni walczą o swoją wolność, a nie o przyłączenie do Rosji. Ogarnij się chłopie.
        • mariner4 I kto tu ulega propagandzie? 17.08.14, 08:55
          "Separatyści" to rosyjscy najemnicy, banda morderców. Kto tu jest agresorem? Porównywanie ich do powstańców warszawskich to delikatnie mówiąc nadużycie
          O wolność? Oni chcą doprowadzić do aneksji całej Ukrainy. Jeżeli im się uda, to i nam zagrożą.
          Słowa Żyrinowskiego, które Putin w zasadzie poparł, Cię nie przekonują? Dla nich jesteśmy tylko Priwislańskim Krajem.
          Był taki moment, że uwierzyłem w dobrą wolę Rosjan do współżycia ze światem. Ale to były złudzenia. Ja po prostu w ich dobrą wolę już nie wierze. Tylko strach może ich utrzymać z daleka od nas. I mam nadzieję, że Zachód się obudzi.
          Pierwsze jaskółki już są. Amerykanie będą budować nową generację "boomerów", a już wydawało się, że z nich rezygnują.
          Ja się Rosji po prostu boję.
          M.
    • krzyysioo Re: To dobra wiadomość 17.08.14, 10:04
      Od początku majdanu była tylko jedna dobra wiadomość, ta o planowanych wyborach na grudzień i rozwiązaniu majdanu, reszta to wiadomości złe lub tragiczne.

I moim zdaniem jest bzdurą to co chcesz sprzedać, jakoby zadyma na wschodzie była wyłącznie dziełem Rosji, bez mocnego wsparcia lokalnej ludności to byłoby niemożliwe. A dlaczego tak jest to odpowiedzi znajdziesz kilka miesięcy wcześniej gdy ci którzy przejęli przewrotem władzę zaczęli upokarzać innych, czy to ustawy językowe, czy przedstawienia z berkutowcami (gdzie jak się okazało chyba nie oni strzelali w tłum) i cała masa podobnych.

Gdyby było tak jak piszesz Kijów chętnie zgodziłby się na referendum w sprawie separacji by utrzeć nosa Rosji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka