mariner4 16.08.14, 13:48 www.tvn24.pl/separatysci-wpadli-w-ogien-wlasnych-gradow-zginelo-23-terrorystow,459565,s.html Zawsze trochę ich mniej. No nie? M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojciech.2349 Re: To dobra wiadomość 16.08.14, 13:53 Kacapia ma w tej materii wybitne osiągnięcia. W wojnie z Gruzją Kacapy zestrzeliły 50% swoich latawców. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 errata 16.08.14, 13:57 Rosyjskie latawce, które zostały zestrzelone w wojnie z Gruzją, w 50% zostały zestrzelone przez gierojów. Mają chłopcy ciąg do cyngli. Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: Ługańsk od środy okrążony i odcięty od świata 16.08.14, 13:59 Jeszcze lepsza wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: To dobra wiadomość 16.08.14, 14:42 mariner4 napisał: > Zawsze trochę ich mniej. No nie? Po "Modlitwie", po raz drugi się POPiSałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Wiem, że "radzieccy" to zawsz byli 16.08.14, 18:32 Twoi idole. Ale to po prostu są mordercy. A jak się sami wyrzynają, to chyba tak źle nie jest. Sami rozpętali przemoc. Nie ma się co nad nimi litować. W końcu mogą zaprzestać agresji. No nie? M. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Wiem, że "radzieccy" to zawsz byli 16.08.14, 18:57 mariner4 napisał: > Twoi idole. Ale to po prostu są mordercy. A jak się sami wyrzynają, to chyba ta > k źle nie jest. Sami rozpętali przemoc. Nie ma się co nad nimi litować. > W końcu mogą zaprzestać agresji. No nie? > M. W Odessie to separatysci niewinnych ludzi zywcem spalili? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 A kto to wszystko rozpętał? 16.08.14, 19:03 Ukraińcy się po prostu bronią. A że nie zawsze przestrzegają zasad? Zapraszali Rosjan? Uważam, że Rosjanie powinni tą zadymę odcierpieć. Zero litości dla Rosjan. M. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: A kto to wszystko rozpętał? 16.08.14, 20:15 mariner4 napisał: > Ukraińcy się po prostu bronią. A że nie zawsze przestrzegają zasad? > Zapraszali Rosjan? Irakijczycy się po prostu bronią. A że nie zawsze przestrzegają zasad? > Uważam, że Amerykanie powinni tą zadymę odcierpieć. > Zero litości dla Amerykanów. Podpisałbyś się pod takim tekstem? btw - nie tą a tę. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: A kto to wszystko rozpętał? 17.08.14, 06:55 A co do tego samo ostrzelania mają Amerykanie? M. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: Wiem, że "radzieccy" to zawsz byli 17.08.14, 07:01 Rosjanie chcieli dokonać agresji bez ryzyka? To oni odpowiadają za skutki tego co rozpętali. Teraz używają mieszkańców Doniecka jako żywych tarcz. Tylko patrzeć jak dojdzie do powtórek z takich wypadków. Zadziwia mnie tolerancja niektórych wobec Rosjan. M. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Wiem, że "radzieccy" to zawsz byli 16.08.14, 20:19 bo mu Rosjanin zone puka Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Jedyna nadzieja banderowcow:-) 16.08.14, 21:53 mariner4 napisał: > www.tvn24.pl/separatysci-wpadli-w-ogien-wlasnych-gradow-zginelo-23-terrorystow,459565,s.html > Zawsze trochę ich mniej. No nie? Ze separacisci pozabija sie sami, bo nadzieja, ze da sie ich pokonac juz zdechla:-) "...kto nas tu, qwa, wyslal??!! Kto??!! Papierz z Watykanu, czy wy? ...Mame chelmy z lat 40-ch, qwa, czy mame tu walczyc jak Niemcy w 1943 z tym samym skutkiem??!! ...Zona siedzi z dziecmi glodna, gdzie, qwa, kasa??!! ...dostalem 1800 hrywen i kiedy wroce, to osobiscie wsadze ich w doope komisarzu wojennemu...ani zaopatrzenia, ani amunicji..co wy tam, qwa, siedziecie, jedziecie na front...chlopak stracil wzrok, a teraz leczy sie na wlasny koszt, bo panstwo ma go w doope....qwa!!!!!!!" www.youtube.com/watch?v=MO6HHIv4JKI Odpowiedz Link Zgłoś
lech.junosza mariner4! Przecież Ty jesteś wykształcony i 17.08.14, 08:08 bywały facet. Zwiedziłeś kawał świata. To dlaczego grzęźniesz w idiotycznej i prymitywnej rusofobii. Tam giną ludzie! Tzw. separatyści to są jak warszawscy powstańcy w 1944. Oni walczą o swoją wolność, a nie o przyłączenie do Rosji. Ogarnij się chłopie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 I kto tu ulega propagandzie? 17.08.14, 08:55 "Separatyści" to rosyjscy najemnicy, banda morderców. Kto tu jest agresorem? Porównywanie ich do powstańców warszawskich to delikatnie mówiąc nadużycie O wolność? Oni chcą doprowadzić do aneksji całej Ukrainy. Jeżeli im się uda, to i nam zagrożą. Słowa Żyrinowskiego, które Putin w zasadzie poparł, Cię nie przekonują? Dla nich jesteśmy tylko Priwislańskim Krajem. Był taki moment, że uwierzyłem w dobrą wolę Rosjan do współżycia ze światem. Ale to były złudzenia. Ja po prostu w ich dobrą wolę już nie wierze. Tylko strach może ich utrzymać z daleka od nas. I mam nadzieję, że Zachód się obudzi. Pierwsze jaskółki już są. Amerykanie będą budować nową generację "boomerów", a już wydawało się, że z nich rezygnują. Ja się Rosji po prostu boję. M. Odpowiedz Link Zgłoś
krzyysioo Re: To dobra wiadomość 17.08.14, 10:04 Od początku majdanu była tylko jedna dobra wiadomość, ta o planowanych wyborach na grudzień i rozwiązaniu majdanu, reszta to wiadomości złe lub tragiczne. I moim zdaniem jest bzdurą to co chcesz sprzedać, jakoby zadyma na wschodzie była wyłącznie dziełem Rosji, bez mocnego wsparcia lokalnej ludności to byłoby niemożliwe. A dlaczego tak jest to odpowiedzi znajdziesz kilka miesięcy wcześniej gdy ci którzy przejęli przewrotem władzę zaczęli upokarzać innych, czy to ustawy językowe, czy przedstawienia z berkutowcami (gdzie jak się okazało chyba nie oni strzelali w tłum) i cała masa podobnych. Gdyby było tak jak piszesz Kijów chętnie zgodziłby się na referendum w sprawie separacji by utrzeć nosa Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś