akwinor 26.08.14, 00:47 Świat Rosję może zaatakować ze wszystkich stron, ale nie musi. Wszystko zależy od Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igor_uk kolejny szybki nick. 26.08.14, 00:51 forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&author=akwinor+&title=&forum= Chlopaki,wyluzujcie. Odpowiedz Link Zgłoś
drecus Przynajmniej nie grozi Ci bezrobocie 26.08.14, 02:00 Jak będziecie mieli redukcję etatów to wykażesz, jakie twoje stanowisko jest ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Igor, przydaj się do czegoś! :) 26.08.14, 02:04 Uprzejmie proszę o korektę, czy dobrze rozumiem rosyjskie 'ch...nia' i 'pizdziec'. 'Ch...nia' to jakość/kaczestwo, a 'pizdziec' to sytuacja, czy odwrotnie? Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
drecus Igor zasnął za biurkiem, a ja z rosyjskiego 26.08.14, 02:11 niewiele pamiętam, choć uczono mnie od 5 kasy SP poprzez LO i studia. Niestety, niezbyt się przykładałem do nauki tego języka i najczęściej miałem dostateczny. :( Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: Igor zasnął za biurkiem, a ja z rosyjskiego 26.08.14, 03:07 Igor te towarzystwo wzajemnej adoracji to jest znany polski chor. A nazywa sie Chor Wuji. Slyszales o nim?? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk magna. 26.08.14, 08:22 Takie sfor na mnie napuszczaja sie regularnie.Zawsze daje z nimi rade. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk taziuta,chetnie pomoge. 26.08.14, 08:21 Kiedy 10 facetow na jedna kobiete,to ch...nia.A jak 10 kobiet na jednego facet,to pizdziec temu facetu. Mam nadzieje,ze teraz juz znasz gleboki sens tych slow rosyjskich. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: taziuta,chetnie pomoge. 26.08.14, 08:48 igor_uk napisał: > Kiedy 10 facetow na jedna kobiete,to ch...nia.A jak 10 kobiet na jednego facet, > to pizdziec temu facetu. > Mam nadzieje,ze teraz juz znasz gleboki sens tych slow rosyjskich. No tak, ale chodziło mi o coś innego. A dokładnie, które z tych słów odnosi się do jakości, bo obydwa Twoje przykłady odnoszą się do sytuacji, raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: taziuta,chetnie pomoge. 26.08.14, 08:56 Nie zalapales. Choojnia - nic takiego,czyli jakosc. Pizdziec - nieuchronny koniec czemus lub komus,czyli sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: taziuta,chetnie pomoge. 26.08.14, 10:12 igor_uk napisał: > Nie zalapales. > Choojnia - nic takiego,czyli jakosc. > Pizdziec - nieuchronny koniec czemus lub komus,czyli sytuacja. OK, dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc88 Nie ma powodu do obawy. Swiat sie 26.08.14, 03:57 nie boi nie tylko Rosjii ale nawet Ameryki. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: ryjku,nie pochlebiaj sobie. 26.08.14, 08:54 igor_uk napisał: > Nikt ciebie nie boi sie. To nie ja was Rosjan mordowałem, tylko wasi przywódczy: tnij.org/6tb7wm9 Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: wariatów nalezy się bać 26.08.14, 09:32 zapijaczony_ryj napisał: > bo są nieobliczalni ----------------------------- To jest właśnie istotą rzeczy w postępowaniu z Rosją. Odnosi się wrażenie, że rozmawia się z ludźmi nieobliczalnymi. No i do tego wsparcie dla tej nieobliczalności przez rosyjskie społeczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: Świat nie powinien bać się Rosji. 26.08.14, 09:52 Nie wiem co powinien świat. Ale wiem, że Europa powinna już dawno odejść od tego absurdalnego, sklerotycznego - "nie drażnić Rosji". Jeżeli Europa nie postawi na swoim, nie zacznie dyktować warunków tej barbarzyńskiej, feudalnej, zacofanej satrapii to nigdy nie będzie się liczyć w świecie. Mając tak gigantyczną przewagę we wszystkim nad satrapią moskiewską, tym "nie drażnić Rosji" robi z siebie pośmiewisko i gigantycznego impotenta. Wstyd mi za Europę, a Niemcy pokazują że absolutnie nie nadają się na przywódcę UE co stwierdzam z wielką przykrością. Odpowiedz Link Zgłoś