Dodaj do ulubionych

Irak: zamordowano 12 nepalskich zakładników

31.08.04, 13:54
Nie wycofali swoich wojsk okupacyjnych ... :(
Obserwuj wątek
    • Gość: Mamlas ISLAM "RELIGIĄ POKOJU" , NIE MA CO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 13:55
      islam "religią pokoju" , nie ma co...
      • Gość: elvis Wysłać Gurków, by schwytali zwyrodnialców. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 14:13
        • Gość: kat niech straszliwa kara spotka tych mordercow... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.04, 23:14
          to zhanbienie islamu, arabow i calego tego talatajstwa
        • Gość: mop Re: Wysłać Gurków, by schwytali zwyrodnialców. IP: *.7cities.net 01.09.04, 01:15
          Wojna to wojna.
          Bomby zabijaja wszystkich, nawet kobiety i dzieci.
          Nie byli torturowani, zgineli jak najemnicy.
      • Gość: Gosc---Portalu :) Re: ISLAM "RELIGIĄ POKOJU" , NIE MA CO... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 14:17
        > islam "religią pokoju" , nie ma co...

z zalozenia islam jest religia pokoju... a to co robia ci pseudomuzulmanie
        jest czyms bardzo podobnym jak chrzescijanskie 'wybrawy krzyzowe na
        nieiwenych'... etc.etc... w kazdej religi znajda sie jaies wylamy, tre psuja
        jej wizerunek...
        zal mi ludzi tak krotkowzorcznych jak Ty... jak mozesz oceniac relgie po
        negatwynych zachowaniach niektrorcyh wyznawoce??? a ja stweirdze Polacy "madr
        narod" nie ma co... czemu? bo czytam Twoje wypociny... sorka, ale ponosci mnie

ETO

GP.
        • Gość: homofob i rasista Re: ISLAM "RELIGIĄ POKOJU" , NIE MA CO... IP: 207.181.167.* 31.08.04, 14:32
          > > islam "religią pokoju" , nie ma co...
          >
          > z zalozenia islam jest religia pokoju... a to co robia ci pseudomuzulmanie
          > jest czyms bardzo podobnym jak chrzescijanskie 'wybrawy krzyzowe na
          > nieiwenych'... etc.etc... w kazdej religi znajda sie jaies wylamy, tre psuja
          > jej wizerunek...

Chlopcze,
          Po pierwsze czym roznia sie 'dobrzy' muzulmanie od 'pseudomuzulmanow ? I
          dlaczego nie slychac glosu potepienia od tych pierwszych !
          To tak jak gadanie 'dobrzy' komunisci i pseudokomunisci !!!

> zal mi ludzi tak krotkowzorcznych jak Ty... jak mozesz oceniac relgie po
          > negatwynych zachowaniach niektrorcyh wyznawoce???

Chlopcze,

Chrzescijanie robili TE rzeczy 1000 lat temu jak nie widzisz subtelnej roznicy
          to jestes slepy ! Islam byl rownie dziki wtedy jak i dzisiaj ! Przy nich
          jaskiniowcy wydaja sie cywilizowani !
          Chrzescijanistwo przeszlo Reformacje, Odrodzenie i Oswiecenie ! Oddzielono
          Kosciol od Panstwa, stworzono nowoczesne prawo, ludzie ciesza sie swobodami i
          demokracja ! Islam stoi w miejscu od 1400 lat !!!! Nie drgnal nawet o
          milimetr !!! To prymitywna totalitarna i agresywna ideologia ! Taka Byla, taka
          Jest i chyba taka Bedzie az sie ja zaora i wypali atomem !!
          • Gość: ab Re: ISLAM "RELIGIĄ POKOJU" , NIE MA CO... IP: *.local.pl / 80.53.173.* 31.08.04, 14:41
            co daj Boze jak najpredzej amen
          • Gość: Gosc---Portalu :) Re: ISLAM "RELIGIĄ POKOJU" , NIE MA CO... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 15:19
            Drogie Chłopię! /bo jestescie chłopięta/

dale eot, ale jeszcze raz sie odezwe...
            nie mam nic do chrzescijanstwa i dobrawdy nie mudisz mnie uswiadamiac co do
            tego jekie ono jest. Nie jestem zbuntowanym chrzescijaniem, etc.etc.etc... i
            nic nie mam do mojej religi...

ale dobrawdy draznia mnie ataki na inne religie... dialog, to jest to co
            powinno istenic? Czy mzuulamnon jest zle z ich religia? NIE! wiec po co ich
            uszesiliwiac? na sile?

zatomowac i zaorac Bog winien wszelkich homofobow i amerykanofili... -
            • Gość: homofob i rasista Re: ISLAM "RELIGIĄ POKOJU" , NIE MA CO... IP: 207.181.167.* 31.08.04, 15:27
              ...islam przetrwal bez zmian 1400 lat -
              • Gość: Gosc---Portalu :) Re: ISLAM "RELIGIĄ POKOJU" , NIE MA CO... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 15:48
                Chłopięta zostaną chłopiętami...
                ale uważaj na ciepło, bo plaestelina latwo sie topi...
                a potem sie lepi i nic z niej nei wychodzi...

EOT. KATEGORYCZNY

• Gość: achu Re: ISLAM "RELIGIĄ POKOJU" , NIE MA CO... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 16:02
                  Skończyły się argumenty i szukasz jakiś śmiesznych metafor?
                  • Gość: homofob i rasista Re: ISLAM "RELIGIĄ POKOJU" , NIE MA CO... IP: 207.181.167.* 31.08.04, 16:21
                    Wielu podobnym do niego stawialem jedno pytanie:

Co 'cywylyzacja' islamu dala ludzkosci za ostatnie 700-800 lat ?
                    Oprucz demagogi, propagandy i belkotu o 'panstwie palestynskim' nie doczekalem
                    sie jednej sensownej odpowiedzi !
                    • Gość: Gosc---Portalu :) Re: ISLAM "RELIGIĄ POKOJU" , NIE MA CO... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 16:35
                      hej! powiedz temu bornicemu CIe achu z gory, zeby sie nie wtracal do naszej
                      dyskusji i przekaz mu zeby nauczyl sie netykiety etc... nie znosze jak ktos z
                      beznadziejnymi argumentami, nie przeczytawszy dokaldnie wczesniejszych
                      wypowiedzi wwala mi sie w polzdania... z reszta mneijsza z achu...

hehe....

po co nam Arabowie? filozofia, ciekawa kultura, inny krag kultureowy, inna -
                      idologia, religja, ciekawe zajwiska społeczne, dobzi sportowcy, meczety, jezyk,
                      i dyzo wiecej... Ja sobie swiatra bez Arabow nie wyobrazam... a nauka, liczby,
                      etc? a ropa? ehm... nie ejstem zanwca Arabow , wiec moja argumentacja moze
                      wydac sie dziecinna... zastrzegam to...

no i EOT (Koniec temat, koniec dyskusji) Kategorycznie tym razem... chcesz cos
                      wiecej pisz kid777@go2.pl np... tam moze mnie spotkasz, bo mam dosc
                      wypowiadania sie na forum publicznym, gdzie zaraz przyjdzie jakies achu i
                      bedzie sie wtracalo do dyskusji...

P.S. Państwo palestysnkie? A to jzu odrebna sprawa, jakby Ci ktos zajal
                      chalupe, dom, mieszkanie, pokoj, to cyz niechcialbys go odzyskac???

Do obcej kultury i ideologii trzeba podchodzic z pewna doza tolerancji i
                      zrozuminia, poczytaj, poczuj sie jak arab, pmysl jak Araba apotem sie
                      wypowiadaj... argumenty jednostronne niewysrodkwoane sa na tyle glupie, ze
                      dyskusja z\stame sie jalowa

pzdr
                      GP
                      • Gość: piotr.ny Re: ISLAM "RELIGIĄ POKOJU" , NIE MA CO... IP: 216.223.52.* 31.08.04, 20:34
                        jaka nauka, jakie liczby, a juz najsmieszniejsze jaka ropa??? Po pierwsze to
                        cyfry, nie liczby, nieslusznie sa nazywane arabskimi. Prawidlowo raczej powinny
                        sie nazywac hinduskimi, Arabowie byli tylko posrednikami.
                        Po drugie, to nauke Arabowie poznali dopiero gdy w wyniku wojen zetkneli sie z
                        kultura Bizancjum. Znowu byli tylko posrednikami, albo raczej magazynierami.
                        Przechwali osiagniecia Cesarstwa w czasie gdy Europa pograzyla sie w
                        Sredniowieczu.
                        Po trzecie, co maja bogactwa naturalne do okreslania osiagniec jakiejs
                        cywilizacji? Moze raczej spytamy sie czy Arabowie cokolwiek produkuja,
                        wytwarzaja, czy tylko potrafia korzystac z tego co powstalo pod ziemia pare
                        milionow lat temu?
                      • Gość: info Re: ISLAM "RELIGIĄ POKOJU" , NIE MA CO... IP: *.proxy.aol.com 01.09.04, 01:29
                        Gość portalu: Gosc---Portalu :) napisał(a):

> hej! powiedz temu bornicemu CIe achu z gory, zeby sie nie wtracal do naszej
                        > dyskusji i przekaz mu zeby nauczyl sie netykiety etc... nie znosze jak ktos z
                        > beznadziejnymi argumentami, nie przeczytawszy dokaldnie wczesniejszych
                        > wypowiedzi wwala mi sie w polzdania...

Gosciu, jest to Forum publiczne a nie twoja wlasnosc i kazdy kto ma dostep do
                        netu moze komentowac twoje opinie. Chcesz miec prywatnosc uzywaj innych laczy.
                        Moze jeszcze bedziesz wybieral plec, ktora moze wlaczac sie do dyskusji a tej
                        slabszej wor na glowe lub klapki na oczy, co?
                        Chyba pomylily sie tobie cywilizacje...
                      • Gość: Homer J Re: ISLAM "RELIGIĄ POKOJU" , NIE MA CO... IP: 208.247.54.* 01.09.04, 18:36
                        ..rozsmieszasz mnie. Jedz do kraju arabskiego i doznaj tej milosci i pokoju i
                        wtedy dyskutuj bo nie masz pojecia o czym mowisz.
                      • Gość: K Re: ISLAM "RELIGIĄ POKOJU" , NIE MA CO... IP: *.supermedia.pl / *.supermedia.pl 01.09.04, 20:43
                        "Do obcej kultury i ideologii trzeba podchodzic z pewna doza tolerancji i
                        zrozuminia"

Taaak, muzulmanie to sa wrecz przepelnieni tolerancja i zrozumieniem
                        dla "obcej" (czyt. nie-muzulmanskiej) ideologii, czemu niemal codziennie daja
                        wyraz
                    • Gość: European Do Homofoba IP: *.multicon.pl 31.08.04, 23:59
                      > Co 'cywylyzacja' islamu dala ludzkosci za ostatnie 700-800 lat ?

Niewiele. Tzn, niewiele dobrego. W wieku XX, w krajach arabskich opracowano
                      kilkadziesiat nowych patentow technicznych, w tym czasie maly Izrael opracowal
                      podobnych patentow kilka tysiecy. Dzieki ropie (notabene, rowniez dzieki wojnie
                      irackiej, co powoduje wzrost ceny) niektore kraje arabskie sa bogate. Ale suma
                      produkcji 21 krajow arabskich zamieszkalych przez 280 milionow nie przewyzsza
                      sumy produkcji 40 milionowej Hiszpanii...
                      • Gość: ja Re: Do Homofoba IP: *.core.lanet.net.pl 01.09.04, 01:15
                        A słyszałeś choćby o cyfrach arabskich?

PS: Dane pobierasz z rocznika statystycznego posła Hatki?

PS2: Chrześcijanie:
                        _______ 1. Księża pedofile w USA
                        _______ 2. Pedały w seminarium w Austrii (do pedałów nic nie mam, ale do obłudy owszem)
                        _______ 3. Ojciec Maybach i jego sekta
                        _______ 4. Prałat J. flaszkę postawi, coś twardszego fundnie, audicą podwiezie, równy gość.
                        Czy te 4 punkty swiadczą o obliczu chrześcijaństwa?
                        • Gość: DOKTOR MUREK Re: Do Homofoba IP: 195.205.132.* 01.09.04, 14:38
                          PS: Aarabowie
                          _____ 1. Traktowanie kobiet jak ścierki (pomyśl o sojej żonie, matce, lub córce)
                          _____ 2. Rewelacyny stosunek do oddmienności (spróbuj napić się alkoholu w Arabii Saudyjskiej)
                          _____ 3. Zacofanie seksualne, które przykrywają wynaturzeniem (dostaniesz maczetą przez łeb, jak umówisz się z Saudyjką - a jak już jest twoją żoną to zakatujesz ją na śmierć jak szmatę do podłogi)

LESZCZU, JA W ARABII SAUDYJSIEJ SPEDZILEM 5 LAT, I WIEM O CZYM MÓWIĘ
            • Gość: x7 Re: bez zmian 1400 lat... IP: *.dip.t-dialin.net 01.09.04, 00:11
              "...islam przetrwal bez zmian 1400 lat -
          • ada.g Re: ISLAM "RELIGIĄ POKOJU" , NIE MA CO... 31.08.04, 22:18
            Gość portalu: homofob i rasista napisał(a):

ciach
            >Oddzielono
            > Kosciol od Panstwa, stworzono nowoczesne prawo, ludzie ciesza sie swobodami i
            > demokracja !"

Chłopcze!!! czy masz na myśli akurat Polskę?

"zal mi ludzi tak krotkowzorcznych jak Ty"
            mi też ale ciebie:-(
        • Gość: ziggy Re: WYPALIC OGNIEM TO ISLAMSKIE SCIERWO. IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.04, 16:49
          WYPALIC OGNIEM TO ISLAMSKIE SCIERWO. Niech ida do swojego nieba.
          • Gość: jako Re: WYPALIC OGNIEM TO ISLAMSKIE SCIERWO. IP: 64.107.144.* 31.08.04, 18:25
            I bardzo dobrze! Panstwo palestynskie? Tak ,ale 2 metry pod piachem. Przecierz
            to scierwo muzulmanskie samo powtarza, ze o niczym innym nie marzy jak o
            spotkaniu z tym ich allachem.Oj , ruskie nie cackali by sie z nimi tak jak
            Zydzi. Muslim--do piachu....
        • Gość: DR EVIL Re: ISLAM NAWET W DOGMATACH NIE JEST RELIGIA POKOJ IP: *.internode.on.net.au 01.09.04, 02:02
          To wlasnie pojecie "swietej wojny" jako jednego z 5 fundamentow
          islamu doprowadzilo do zbrojnej ekspansji w 7 wieku, zatrzymanego dopiero
          przez Frankow w Pirenejach. Dzis umiarkowani rzecznicy tej religii probuja
          tlumaczyc, ze to bledne tlumaczenie, ze chodzi o walke wewnetrzna w czlowieku,
          ble ble ble... Jak muzulmanie interpretuja naprawde "dzihad" - kazdy widzi.
          • Gość: Rudeboy To nie prawda IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.09.04, 10:39
            Gość portalu: DR EVIL napisał(a):

> To wlasnie pojecie "swietej wojny" jako jednego z 5 fundamentow
            > islamu doprowadzilo do zbrojnej ekspansji w 7 wieku

To jest akurat nieprawda. Święta wojna dodawana była jako 6 filar wiary przez skrajne ugrupowania, które można porównać do dzisiejszych terrorystów.
            Inan rzecz, że pojęcie świętej wojny jest przez świat pozaislamski znacznei upraszczany - Dżihad to pojęcie o wiele szersze i nie koniecznie związane z mordowaniem... No ale to tak w teorii...
      • Gość: homofob i rasista Re: ISLAM "RELIGIĄ POKOJU" , NIE MA CO... IP: 207.181.167.* 31.08.04, 14:19
        Uzyteczni idioci zawsze znajda wytlumaczenie dla swoich islamskich panow i
        wladcow ! Coz widocznie taki los NALEZAL sie nepalskim imperialistom za to ze
        nie ma 'panstwa palestynskiego' albo to ze zamiast wypinac dupe do alla-scierwo-
        lacha smia palic kadzidelka przed posazkiem Buddy czym smiertelnie obrazaja
        wyznawcow 'religi pokoju'(religion of piss)
        • Gość: Mamlas Re: ISLAM "RELIGIĄ POKOJU" , NIE MA CO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 14:30
          Wybacz,ale tak to już jest na tym świecie,że grupy ludzi oceniamy na podstawie
          działań ich najgłośniejszych członków i dlatego ZDECYDOWANIE podtrzymuję opinie
          n/t skurwiałego islamu. I nie pierdziel mi tu o mojej krótkowzroczności,bo jak
          widzę te niekończące sie islamskie masakry w każdym zakątku świata,to mam
          ochotę tych skurwieli zagazować.
          • Gość: homofob i rasista Re: ISLAM "RELIGIĄ POKOJU" , NIE MA CO... IP: 207.181.167.* 31.08.04, 14:34
            Mamlas, chyba podczepiles sie pod zly post ? :) Pewnie chciales odpowiedziec
            temu dupkowi powyzej !

Ja jestem zaprzysiegly MAHMUT-SLAYER !
            • Gość: Mamlas racja,sorx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 15:21
          • Gość: siusiu NIE MA TO JAK BOMBARDOWANKO IP: *.home.cgocable.net 31.08.04, 14:44
            takie humanitarne oczywiscie
          • Gość: Paweł Kierski Re: ISLAM "RELIGIĄ POKOJU" , NIE MA CO... IP: 213.17.171.* 31.08.04, 14:48
            Wszystkich, którzy w swoim życiu wypowiedzieli deklarację "Allah jest jedynym
            Bogiem a Mahomet jest jego prorokiem"? Tego pana z budki z kebabem, u którego
            może kupujesz czasem jedzenie, też? Jeśli kiedykolwiek będziesz miał zamiar
            napisać "wszyscy/wszystkich" - zastanów się dobrze, czy na pewno chciałeś
            dokładnie to napisać...
            • Gość: Mamlas Re: ISLAM "RELIGIĄ POKOJU" , NIE MA CO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 15:24
              u "pana z budki z kebabem" kebab przestałem kupować już dawno,a jak tak dalej
              pójdzie to pewnie wkrótce jego budka spłonie a on sam wraz z rodzinkę wyleci
              kopniakami do swojej arabii,czy gdzie tam mieszka. Dresy z mojego osiedla już
              sobie ostrza na niego zęby,nawet takich prostaków jak oni wkurwia już islamski
              terror...
            • Gość: aha2 Re: ISLAM "RELIGIĄ POKOJU" , NIE MA CO... IP: *.bpsc.com.pl 31.08.04, 15:49
              >Wszystkich, którzy w swoim życiu wypowiedzieli deklarację "Allah jest jedynym
              Bogiem a Mahomet jest jego prorokiem"? Tego pana z budki z kebabem ... tez?<

WSZYSTKICH - i byc moze nawet "tego pana z budki z kebabem", bo on przeciez
              takze od dziecka wyrastal w ksenofobicznej kulturze bliskowschodniego islamu,
              gdzie zabic nie-muzulmanina to czyn dozwolony, jak oni mowia "halal".
              Przykro wiec mi bardzo, ze jestes az tak naiwnym - bo jestes wobec nich
              bezbronny. Kiedy ich religia kaze im (poprzez swoich "duchownych" oczywiscie) -
              to pojda cie zabic nawet gdyby cie osobiscie znali, bo dla nich bratem jest
              tylko brat w ich religii.
      • Gość: Rx Islam i chrzescianstwo "religiami pokoju" IP: 209.0.16.* 01.09.04, 01:00
        Gość portalu: Mamlas napisał(a):
        > islam "religią pokoju" , nie ma co...

Bush jr reklamuje sie jako chrzescijanin. Wojska przez niego wyslane do Iraku
        zabily juz kilkadziesiat tysiecy ludzi, w znacznej czesci niewinnych, wiele
        kobiet i dzieci. Jego ludzie nie fotografuja tych zabitych. Nazywaja
        ich "collateral damage" - nalezy to chyba przetlumaczyc "towarzyszace ofiary".

Dla zabitych Nepalczykow i Irakijczykow nie robi to roznicy czy zostali zabici
        przez bandytow nazywajacych siebie muzulmanami czy chrzescijanami. Jest to
        tragedia dla jedenastu rodzin w Nepalu i dla dziesiatkow tysiecy rodzin w Iraku.
      • Gość: Oszolom forever Gurkowie tak jak Polacy wysluguja sie obcym w Irak IP: *.tpgi.com.au / *.tpgi.com.au 01.09.04, 01:04
    • Gość: ZZ Irak: zamordowano 12 nepalskich zakładników IP: *.top.net.pl 31.08.04, 13:56
      Tak Arabowie boją się nepalskiej obecności w Iraku?
      Ghurkowie byli znani jako dobrzy żołnierze.
      • Gość: Tom Re: Irak: zamordowano 12 nepalskich zakładników IP: *.bas.roche.com 31.08.04, 14:13
        Tyle, ze to byli kierowcy.. No coz kazdy fanatyzm dorowadza do zwyrodnialstwa..
        Niech wyznawcy radia ma (hrhrhrmm)ryja pamietaja o tym
        • Gość: rudy Re: Do eurooszolomka IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 31.08.04, 21:07
          Co ma kutafonie jedno z drugim wspolnego. Zgineli biedni ludzie, ktorzy pracowali za grosze. Mie trochu sumienia skurw..nu.Gdzie masz swych bosow gnido
          europejska, gdzie CHIRAC, SCHROEDER.
          • Gość: maruda Re: Do eurooszolomka IP: *.gdynia.mm.pl 31.08.04, 21:39
            Gość portalu: rudy napisał(a):

> Co ma kutafonie jedno z drugim wspolnego. Zgineli biedni ludzie, ktorzy pracowa
            > li za grosze. Mie trochu sumienia skurw..nu.Gdzie masz swych bosow gnido
            > europejska, gdzie CHIRAC, SCHROEDER.

Nie Chirac i nie Schroeder rozpoczęli tę wojnę. Dlaczego obwiniasz ich za
            nieudolność Jurka Pierdoły?

• Gość: igor Urzynaja glowy na zywca, lusterko trzymaja przed IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 31.08.04, 14:23
      oczami.
      • Gość: smutny Re: Urzynaja glowy na zywca, lusterko trzymaja pr IP: 80.55.237.* 31.08.04, 14:39
        straszny film
        ...
        21 wiek
        ...
        skutek: strach? nie, wscieklosc, wscieklosc na spolecznosc muzułmańską która
        niezbyt wyrażnie potępią to zezwierzęcenie. w końcu przekroczą pewną
        niewidzialną granicę i ktoś się w Europie wkurwi, i zaczną sie pogromy

21 wiek
        • Gość: igor Beda ucinac niedlugo we Francji bo Koran kaze. IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 31.08.04, 14:49
        • Gość: xxx Re: Urzynaja glowy na zywca, lusterko trzymaja pr IP: *.codn.edu.pl 01.09.04, 08:39
          A mi przyszło do głowy, że im prawdopodobnie dokładnie o to chodzi. Oni dążą do
          wojny totalnej, Armagheddonu, gdyż uważają, że islam w niej wygra. Nieważne za
          jaką cenę, ludzkie życie (po obu stronach) mają gdzieś. Ja sądzę, że to znaki
          czasu. Zbliżamy się nieuchronnie do kresu tego świata.
    • Gość: Rapax Otoczyć, spacyfikować, zabić każdego z bronią w rę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 14:38
      Otoczyć, spacyfikować, zabić każdego z bronią w ręku, reszta prewncyjyjnie do
      więżienia, uśpić wszczepić nadajnik wypuścić. islamistą odciąć głowy i
      pozostawić bez pogrzebu. po kolei wszystkie miasta w iraku - nie ma ich tak
      dużo.
      Einzatzgruppen reaktywować.
      • Gość: Paweł Kierski Re: Otoczyć, spacyfikować, zabić każdego z bronią IP: 213.17.171.* 31.08.04, 14:51
        Masz rację - zabić każdego z bronią w ręku. Tylko kto (i czym) zabije potem
        tych, co zabijali? Co - sami się zastrzelą?
        Aha - nie zapomnij, że po reaktywacji Einzatzgruppen byłbyś jednym z celów. I
        to na "medalowej" pozycji na liście do likwidacji.
      • Gość: LES Re: Otoczyć, spacyfikować, zabić każdego z bronią IP: 213.241.38.* 31.08.04, 15:52
        I nim Einzatzgruppen wkrocza do akcji pozwólmy aby mogli ćwiczyć się w
        unieszkodliwianiu na takich jak ty. Zasługujesz na to wskazując drogę. Z twojej
        przenikliwej mądrość trzeba jakoś skorzystać. Bądź sobie wierny a pokonamy
        pohańców.
      • Gość: Von Dem Bach Re: Otoczyć, spacyfikować, zabić każdego z bronią IP: *.aster.pl 01.09.04, 00:05
        Wysłać tam do tych islamskich wrzodów Brygadę Dirlewangera. Niech ich
        wyszlachtają!!!
        Podtrzymuję hasło - reaktywować Einsatzgruppen!
    • Gość: iks To byli okupanci z miotłami i garnkami. IP: *.adlex.com 31.08.04, 14:42
      A ci pokojowo nastawieni terrorysci pokojowo poderżnęli im gardła.
      Wszyscy pacyfisci bija brawo.
      • Gość: Gieniek Pokojowy Islam? Postaw krzyz w Arabii - ochotnik? IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 31.08.04, 14:53
        Przeciez mahometanie pala wszedzie koscioly i morduja nie dwunastu a miliony i
        to hinduistow, buddystow, taoistow, animistow no i oczywiscie chrzescijan i
        Zydow.
    • Gość: Petros Likwidować terrorystów wg sowieckich metod ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 14:49
      Bodajże w książce Gordijewskiego (Suworowa) pt. "Akwarium" jest taki opis jak
      kiedyś jacyś bandyci czyli ekstremiści islamscy porwali jakiegoś sowieckiego
      agenta. Wywiad sowiecki szybko dowiedział się kto za tym stoi i dorwał syna
      przywódcy porywaczy. Następnie temu przywódcy przesłali w paczce odciętą głowę
      jego syna. Po tym wydarzeniu sowiecki agent został wypuszczony.
      Ktoś kiedyś powiedział, że z terrorystami można walczyć tylko ich metodami bo
      innych nie rozumieją. Dla nas, ludzi cywilizacji zachodniej, takie metody są
      nie do przyjęcia, przynajmniej teoretycznie. Ale kto wie czy już niedługo nie
      usłyszymy o tajemniczych przypadkach likwidacji terrorystów islamskich ich
      metodami. To będzie początek koszmaru, zwłaszcza dla "świata islamskiego".
      • Gość: smutny Re: Likwidować terrorystów wg sowieckich metod ? IP: 80.55.237.* 31.08.04, 15:00
        eee lepiej wreszcie wypieprzyc w kosmos naftowe lobby, wymyslic i rozpowszechnic
        naped niezalezny od skarbów pustyni, oficjalnie zakazać islamu w europie i
        pokazac zacofańcom srdokowy palec. zobaczymy jak im allah dopomoze na tej
        zasranej pustyni. a dla obroncow 'wolności wyznania' - wole zakazać piperzonego
        islamu i wygonic ich bez rozlewu krwi niz poswiecic choćby jednego czlowieka
        wiecej w imie tej chorej religii. pieprze wielokulturowosc europy, nie chce
        rozlewu krwi muzułmanów ale niech stad wypieprzają

jeden kebab = jeden muzuł przez granice
      • r306 Re: Likwidować terrorystów wg sowieckich metod ? 31.08.04, 15:16
        Francuzi podobnie rozwiazali "problem" algierskiego terroryzmu. Teraz wpieraja
        rzadowa armie Algierii, w jej dzialaniach przeciwko islamskim separatystom. Ot,
        taki europejski humanitaryzm w robieniu porzadku...
    • Gość: szymek A gdzie są Czyraki i inne France??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 14:52
      O dwóch francowatych dupków potrafią się wydzierać i wchodzić w układy z
      najgorszymi terrorystami, jak Arafat. A tutaj ich arabscy przyjaciele
      podrzynają gardła 12 biednym ludziom, którzy przyjechali do Iraku pracować, a
      nie szerzyć propagandę, jak porwane gryzipiórki, i cisza. Jakoś nie słychać z
      tego powodu oburzenia. Wiadomo - jeden żabojad cenniejszy od 100 a nawet 1000
      Polaków, nie mówiąc o "jakichś tam" Azjatach...
    • Gość: Gieniek Pokojowy Islam? Postaw krzyz w Arabii - ochotnik? IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 31.08.04, 14:55
    • Gość: Lotto POGROMY SA KWESTIA CZASU..... IP: *.adsl.hansenet.de 31.08.04, 15:14
      Wasale (lub brodacze jak kto woli) nakrecaja spirale przemocy. To tylko kwestia
      czasu i dotrze to tez nawet do Laponii i kazdy ktory chodzil do szkoly (nie
      koraniczniej)stwierdzi "no way" !!! Potrzeba nam tylko stanowczego "Papy" w
      Watykanie ktory zamiast dogadywac sie z Prawoslawiem doceni zagrozenie plynace
      z Orientu....

Pozdrawiam Lotto.
    • Gość: x Re: Irak: zamordowano 12 nepalskich zakładników IP: 193.151.36.* 31.08.04, 15:15
      jatej normalnie nie można czytać takich rzeczy - zabić buddystę to jak zabić dziecko - terrorysci pokazują tylko ile warta jest ta ich religia. Tak na marginesie to od baaaardzo dawna ludzie popełniają najgorsze zbrodnie w imię swojego boga (który zresztą niby jest jeden dla wszystkich) lecz On dyskretnie dystansuje się od wszelkich swoich wyznawców i anty-wyznawców jakby wogle to nie o Niego chodziło :///
    • Gość: cynik Re: Irak: zamordowano 12 nepalskich zakładników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 15:19
      Ciekawy jestem, jak długo jeszcze całe społeczeństwa uważać będą, że najlepiej
      nie angażować się w walkę. Chowanie głowy w piasek nie przynosi efektu.
      Muzułmanie "chrzczą" wedle jednego klucza.
    • Gość: BlueBird Re: Irak: zamordowano 12 nepalskich zakładników IP: *.rokita.com.pl / 212.244.170.* 31.08.04, 15:20
      Teraz powinni wysłać do Iraku tysięczny odział Górków Nepalskich żeby sobie
      postrzelali do wszystkiego co się rusza. I w ten oto sposób przejeli by
      obyczaje muzułmańskie w postaci hasła "oko za oko, ząb za ząb".
      • Gość: . Ghurkowie sa w Basrze w ramach sil brytyjskich IP: *.range81-156.btcentralplus.com 31.08.04, 15:22
        • Gość: BlueBird Re: Ghurkowie sa w Basrze w ramach sil brytyjskic IP: *.rokita.com.pl / 212.244.170.* 31.08.04, 15:59
          Ale jeszcze nie strzelaja do wszystkiego co się rusza ???
          • Gość: . W Basrze wogole malo sie strzela. I nie w panice. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 31.08.04, 18:36
            A Ghurkowie to ostatni, co by spanikowali...
    • walter_m Niewdokształceni muzułmanie ! 31.08.04, 15:23
      W Nepalu 80% społeczeństwa wyznaje Hinduizm, 10% Buddyzm, 5% Chrześcijaństwo i
      5% Islam, wieć statystycznie rzecz biorąc z tych 12 zakładników 10-ciu to
      wyznawcy Hindu, a tylko 1 to Buddysta !
      • Gość: . Hinduizm? No wiec dla Islamu do dekapitacji... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 31.08.04, 15:26
      • Gość: homofob i rasista Re: Niewdokształceni muzułmanie ! IP: 207.181.167.* 31.08.04, 15:31
        Czyli byli to 'niewierni'tak czy owak, a wiec 'tolerancyjny' islam mial prawo
        ich 'nawrocic'.
        • brzeczeszczykiewicz WIDEOTERROR - z Czeczenii do Iraku (przypomnienie) 31.08.04, 15:40
          (...)Skąd terroryści zaczerpnęli pomysł nagrywania takich makabrycznych
          scen ? Ponad pół roku temu w Faludży, stolicy rebeliantów, rozprowadzano
          kopie kasety, która miała przedstawiać egzekucję amerykańskiego żołnierza. W
          rzeczywistości był to żołnierz rosyjski. Uzbrojeni Czeczeni zaciągają go do
          pomieszczenia, w którym przewracają go na podłogę. Kiedy oprawca wbija mu nóz
          w szyję, nieszczęśnik, mimo początkowego oszołomienia, stara się przetrzymać
          ból. Następnie oprawca odcina Rosjaninowi głowę. Jest prawie pewne, że ta
          kaseta była taśmą instruktażową dla morderców irackich.
          Robert Fisk
          The Independent
          Forum

film z zapisem morderstwa Nepalczyków dostepny na :

www.ogrish.com/
          • Gość: Von Dem Bach Re: WIDEOTERROR - z Czeczenii do Iraku (przypomni IP: *.aster.pl 01.09.04, 00:23
            Świetny tekst z ogrish.com.
            By Curtisclark:

this message is for our enemies in Iraq and everywhere else The fact still this,
            we have been and will continue kicking your asses for many years to come. You
            are weak against our country. You can cut off a few heads here and there and
            blow up a car bomb every couple of weeks but we have more power as a nation than
            you could ever withstand. The only thing saving your asses from certain nuclear
            destruction is the fact that our leaders give a fuck about the world we live in
            and don't want to kill innocent people in your sad little country.

One day, your own people are going to grow tired of your bullshit and finish you
            themselves or we are going to elect a president that doesn't give a damn and we
            will blast your country and take everything you have.

Cut off some more heads, keep filming it, in the next couple of years most of
            you will be dead anyway........and we will still be sitting over here having our
            freedom and sending planes and real warriors into your country to kill you.

our soldiers die with honor, you guys are pussies......even with your knifes you
            wouldn't last two seconds in the streets of america. You would shout out your
            little ALABLAHBLAH, wave your little knife around and a crowd of american people
            would kick your asses, knives and all.

We took your leader out of a hole like a rat and you couldn't do anything about
            it, try and take our leader, you'd be nuked............................bring it
            on motherfuckers, load up a boat and come on over.........in five years your
            country will a tourist attraction, you'll be in our history books as just
            another place we kicked ass. Our country is full of real men who have some sense
            of honor and dignity, we are humans who can love........you guys are idiots. You
            are going to go down in all history as being fools, your childrens children will
            be ashamed of you because they will be wiser. Your great grand children will eat
            at McDonalds and shop at Target............play with american children and
            forget all about you. One day when you are 80, an american will knock on your
            door, stick a gun in your face and arrest you for war
            crimes.......................you'll sit in a room peeing on yourself until you
            die.......old and lonely.

you guys are starting to piss me off, the Nukes are going to come and your
            country will hate you for bringing them.
        • walter_m Nepal 31.08.04, 15:58
          Tak sie sklada, ze praktycznie caly ubiegly miesiac spedzilem wlasnie w Nepalu.
          Kraj jest przepiekny, ludzie mili, lecz niestety zatrwazajaco biedny. Dodatkowo
          sytuacje materialna spoleczenstwa pogorszyly ostrzezenia zamieszczane na
          stronach typu us.state.gov czy lonelyplanet.com dotyczace Maoistow. Nie jest to
          kraj moze najbezpieczniejszy, ale w przeciwienstwie do Iraku turystom tu raczej
          nic nie grozi! Z drugiej strony poglebiajace sie ubustwo sprawia, ze szansa
          zarobienia kilkudziesieciu dolarow, nawet w warunkach ekstremalnego terroru,
          napewno nie odstraszy kolejnych gastarbeiterow.
          • Gość: Amerykanin i wanna go to Katmandu too. Walter, Czy myslisz, IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 31.08.04, 16:27
            ze rzad nepalski zabroni pracowac w Iraku?
            • walter_m mysle ... 31.08.04, 16:54
              Mysle, ze rzad Nepalu ma wieksze problemy (Maoisci), praktycznie codziennie
              slyszy sie, za Maoisci zabili jakiegos dygnitarza lub urzednika, wiec z
              pewnoscia nie bedaq bronic nikomu wyjazdu ;)
              A jak interesuja Cie moje wrazenia z Nepalu to zapraszm na:
              forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22634
              • Gość: Amerykanin Dziekuje. Dodalem do 'ulu...', bede czytal. IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 31.08.04, 17:09
    • Gość: Gieniek Pokojowy Islam? Postaw krzyz w Arabii - ochotnik? IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 31.08.04, 15:52
      • hki Re: Pokojowy Islam? Postaw krzyz w Arabii - ochot 31.08.04, 17:39
        Cóż, takie wydarzenie pokazuje ze z bandytami trzeba postępowac po bandycku.
        Jedynym wyjściem jest totalna rozprawa z terrorystami. Oprócz ofiar żal mi
        także zwykłych Irakijczyków którzy, myslę,mają dosyc tak samo jak my
        barbażynców z nozami. Co do uogólniania- każda z religii zakłada
        pokój,miłosierdzie,bla,bla,bla- a prawda niestety jest inna.Muzułmanie
        morduja,chrześcijanie morduja,hinduiści i buddysci tez.
        • Gość: Gieniek ludzie roznych religii zabijaja. Ale tylko Islam IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 31.08.04, 18:36
          jako zestaw wierzen w Koranie, doswiadczen w Sunnie i prawa w Szarii, nakazuje
          zabijac odstepcow, atakowac, palic i gwalcic niewiernych. Tylko Islam obiecuje
          nagrode w postaci 72 dziewic w raju za smierc dla Allaha. Muzulmanie sa
          jedynymi ludzmi, ktorzy obrazaja Boga przedstawiajac go jako sutenera dajacego
          w nagrode caly burdel. I w tym wlasnie jest problem z Islamem. Nic nie tlumaczy
          fanatykow kazdej religii, ktorzy zabijaja dla Boga. Niemniej Islam jest
          absolutnie wyjatkowy. Nie ma koncepcji tolerancji jak nakazu religii.
    • Gość: wuz Irak Puszką Pandory IP: *.telepac.pt 31.08.04, 18:33
      jw
    • wojo1111 to jest islam czyli faszyzm. Zawsze odwazni do bez 31.08.04, 18:42
      bezbronnych .
      Rzez zrobili ludziom a co na to EU i ONZ ?
      Tak jak w Izraelu gdy arab morduje to wszystko w porzadku ,
      strach paralizuje EU .
      • Gość: meerkat Morduja w SUDANIE, MORDUJA w IRAKU,MORDUJA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 19:02
        Czyrak dostarczal od lat Irakowi fraccuskiej broni i reaktorow atomowych
        (biorac od Saddama jako premier 10% bakszyszu), to teraz MA z czego zaplacic
        OKUP za zwolnienie dwoch PROARABSKICH (jak na ironie) francuskich zurnalistow.

Nepal NIE dostarczal. NIE zbroil, NIe popieral USA, NIE wtracal sie!

Dlatego 12tu Buddystow( ktorzy "jak wiadomo" sa krwiozerczy i zaborczy!)
        zostalo NA ZYWCA zdekapitowanych.

Powtarzam po raz SETNY!

Na islamskich fanatykow sa tylko TRZY sposoby:

1. NAPALM

2. NAPALM

3. NAPALM!

Bomby neutronowej nie polecam, bo jest za droga by ja zmarnowac na takie scierwo
        • brzeczeszczykiewicz I W ROSJI TEZ MORDUJĄ 31.08.04, 19:11
        • Gość: igor Re: W Moskwie byl wybuch dzisiaj. Nie ma jeszcze IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 31.08.04, 19:12
          potwierdzenia . Przegladam 'gazeta.rus'
          • brzeczeszczykiewicz Re: W Moskwie byl wybuch dzisiaj. Nie ma jeszcze 31.08.04, 19:15
            www.rian.ru/rian/intro.cfm
        • Gość: kat swieta racja! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.04, 23:19
          a scierwo (jezeli po napalmie cos zostanie) zmieszac z wieprzowina - te
          bydlaki wierza, ze kontakt z wieprzowina zamyka droge do raju (ich burdelu)
    • Gość: IrakPolak2bratanki Miłośnicy Irakijczyków i pokoju popierają ten czyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 19:13
      Byle tak dalej iraccy chłopcy ! Nasi ukochani powstańcy ! Najlepszy sposób pacyfisty to uciąc łeb, a nawet 12, szczególnie jak ich właściciele sa bez broni. Brawo irakijczycy ! Teraz utnijcie głowy polskim lekarzom, a najlepiej tym z Polskiej Akcji Humanitarnej jak się tam wybiorą !
      • Gość: domix Re: Miłośnicy Irakijczyków i pokoju popierają ten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 19:51
        W dużej mierze za taką sytuacje odpowiedzialna jest Europa, która zamiast
        stanąć murem za Ameryką, stworzyć wspólny front przeciw rerrorystom i obrzydzać
        in życie na nasszym terenie powiedziała: nie- my będziemy negocjować. Najpierw
        Niemcy z Francuzami ( wiadomo biznes )a potem Hiszpanie dali bandytom nadzieję
        na sukces. Teraz postępowanie Francuzów dodatkowo podbuduje bandziorów- można
        negocjować są miękcy. Niestety powoli i Polska (PSL zwłaszcza) też zaczyna
        mącić w koalicji. I zamiast jedności będziemy nmieli cieniasów, których
        postępowanie będzie narażało życie zwykłych ludzi- dzisiaj w Iraku a jutro w
        Europie i Polsce.
        • Gość: maruda Re: Miłośnicy Irakijczyków i pokoju popierają ten IP: *.gdynia.mm.pl 31.08.04, 21:43
          Gość portalu: domix napisał(a):

> W dużej mierze za taką sytuacje odpowiedzialna jest Europa, która zamiast
          > stanąć murem za Ameryką, stworzyć wspólny front przeciw rerrorystom i obrzydzać
          >
          > in życie na nasszym terenie powiedziała: nie- my będziemy negocjować.

Mógłbyś podać przykład negocjacji Europy z terrorystami?

I co tu Europa zawiniła? Dlaczego ma naprawiać, to co Bush spieprzył?

• domix Re: Miłośnicy Irakijczyków i pokoju popierają ten 31.08.04, 21:55
            Gość portalu: maruda napisał(a):

> Mógłbyś podać przykład negocjacji Europy z terrorystami?

Owszem, już pisałem - Hiszpania po atakach na pociągi pod Madrytem.

> I co tu Europa zawiniła? Dlaczego ma naprawiać, to co Bush spieprzył?

A co Bush spieprzył? Atak z 11.09?

• Gość: European Re: Miłośnicy Irakijczyków i pokoju popierają ten IP: *.multicon.pl 31.08.04, 23:39
              > A co Bush spieprzył? Atak z 11.09?
              >
              Nie spieprzyl. Gdyby nie bylo ataku z 11.09, nie byloby podbicia Afganistanu,
              rozmieszczenia baz USA w ex-sowieckiej Azji Srodkowej, nie byloby totalnej
              wojny z terroryzmem i w konsekwencji ataku na Irak. Gdyby nie bylo ataku na
              Irak, teksanskie grupy naftowe, Halliburton etc, nie mialyby ogromnych zyskow z
              wysokiej obecnie ceny ropy naftowej, 42 USD za barylke (pare dni temu niemal 50
              USD)... A jesli chodzi o muzulmanow, ogolnie mowiac - sa kilkaset lat w tyle za
              Europa. Atak na Irak to gorzej, niz wsadzenie kija w mrowisko. Nasz kontynent w
              XX wieku dokonal ogromnego postepu cywilizacyjnego. Nie wolno bagatelizowac
              islamskiego zagrozenia. Trzeba jak najszybciej stworzyc system bezpieczenstwa
              dla calej UE.
    • genekgenek Re: Irak: zamordowano 12 nepalskich zakładników 31.08.04, 20:03
      Przed bandziorami musimy się bronić ale dopuki wyznawcy Islamu sami się za nich
      nie wezmą nic się definitywnie nie zakończy. Gdyby tak wszyscy przywódcy
      religijną obłożyli klątwą morderców strasząc ich piekłem lub karą na ziemi
      pewnie przynajmniej nie przybywałoby im ludzi gotowych ginąć za coś co Kościoły
      nie akceptują. Można było zastraszyć pisarza, może udałoby się i bandziorów.
      Trzeba też odciąć dopływ pieniędzy. Zamiast Irak należało zająć Szwajcarię i
      oczyścić konta przestępców!
      • Gość: homofob i rasista Re: Irak: zamordowano 12 nepalskich zakładników IP: 207.181.167.* 31.08.04, 20:10
        Przed bandziorami musimy się bronić ale dopuki wyznawcy Islamu sami się za nich
        >
        > nie wezmą nic się definitywnie nie zakończy. Wyznawcy islamu za siebie sie
        nie wezma !, bo jihad czyli mordowanie 'niewiernych' to ich 'religijny'
        obowiazek ! Oczekiwanie od nich by sami uprzatneli swoj gnoj to tak jak kiedys
        oczekiwano od komunistow ze sami sie 'zreformuja'.
        By zreformowac komunistow trzeba bylo rozwalic komunizm, podobne lekarstwom
        trzeba zastosowac wobec islamu. Na poczatek proponuje przerobienie meczetu w
        Mekce na Mc'Donalds

Pobozne zyczenia !
      • Gość: Gieniek genekgenek. Przeciez to przywodcy religijni im IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 31.08.04, 20:46
        tlumacza, ze Koran kaze zabijac. W Koranie jest napisane wszystko dokladnie co
        robic. Wez chociaz raz i przejrzyj a nie bedziesz tak dziwnie rozumowal.
        Wejdz na strony islamskie. Wlosy moga stanac ze strachu a piesci sie same
        zaciskaja jak to czytasz. Chca caly swiat, zgwalcic biale kobiety, mezczyzn
        wymordowac albo zmienic na Islamistow.
        • Gość: European Czytalem Koran IP: *.multicon.pl 01.09.04, 00:08
          ... i sa fragmenty mowiace o obowiazku swietej wojny. Juz pierwsze strony
          Koranu sa napisane w atmosferze nieufnosci do "niewiernych".
          A propos sytuacji w Izraelu. Pod koniec lat 90 omal nie doszlo do podpisania
          pokoju miedzy Izraelem a Palestynczykami. Ale Arafat nie zgodzil sie z powodu
          paru uliczek. Wlasnie. Arafat nie mogl postapic inaczej. Prawowity muzulmanin
          nie moze oddawac "niewiernym" raz opanowanych juz terenow, zwlaszcza w swietym
          miescie Jerozolima. Taki jest islam. Europa dokonala w XX wieku ogromnego
          postepu kulturowego, muzulmanie (Turcja czasow Ataturka jest jedynym wyjatkiem)
          stoja w miejscu od setek lat...
    • Gość: Człowiek Re: Irak: zamordowano 12 nepalskich zakładników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 20:27
      Dzicz, dzicz i tylko dzicz!!!!!
    • Gość: Arab-terrorysta To tylko trening. IP: *.fastres.net 31.08.04, 21:04
    • Gość: maruda Kolejny sukces Busha IP: *.gdynia.mm.pl 31.08.04, 21:36

Dzięki swojej bezmyślności, Bush stworzył idealne środowisko dla terrorystów,
      nad którym nie jest z stanie zapanować.

• domix Re: Kolejny sukces Busha 31.08.04, 22:03
        Bredzisz bracie! Idealne środowisko dla terrorystów stworzyły praktycznie
        wszystkie państwa arabskie. Mimo, że wiele z nich jest szalenie bogatych (
        ropa ) kompletnie nie inwestują w edukację i rozwój społeczny. Większość
        obywateli nie ma nic ( także nic do stracenia ) nie ma także perspektyw. Zaden
        arabski kacyk nie wyśle jednego kontenera pomocy żywnmościowej dla Iraku lub
        Palestyny. W atmosferze biedy i beznadziejności hasła religijne są szalenie
        nośne- zwłaszcza, że pokazują wroga. Nie wroga bliskiego ( przywódców ) lecz
        wroga zewnetrznego, którego winy są dla zwykłych ludzi trudne do weryfikacji.
        (Pamiętasz może wojne o Falklandy- Argentyńczycy potrzebowali wroga, żeby
        odwrócić uwagę od problemów wewnętrznych ). Środowisko dla terrorystów to bieda
        pomieszana z religią i cyniczni przywódcy.
      • Gość: meerkat Kolejna kula w plot <marudy> :-))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 22:14
        Ty <marudo> i tobie podobni, wolelibyscie oczywiscie, zeby "Bush stworzyl
        idealne srodowisko dla terrorystow" w STANACH ZJEDNOCZONYCH!
        A tak to musza sie zadowoli Irakiem :-)))

Sorry! Jak krzyczala jedna z twoich ideowych poprzedniczek:

NO PASARAN!!! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • Gość: XX NIE....P.I.E.R.D.O.L.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.54.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 01.09.04, 04:15
    • Gość: Tom Re: Irak: zamordowano 12 nepalskich zakładników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 22:02
      To najstraszniejszy film z egzekucji, jaki widzialem. Skrajne zwyrodnienie,
      sadyzm, masakra. czesc pamieci tych biednych, Bogu ducha winnych chlopakow,
      ktorzy po prostu zarabiali pare groszy na zycie, tak , jak moi znajomi
      Gurkhowie, ktorych bodaj kilkudziesieciu zatrudnialem w czasie ostatnich paru
      lat.

To smutne, ze ich zycie najwyrazniej nie ma takiej samej wartosci w oczach
      swiata, jak Francuzow. Gurkhowie to dobrzy, prostolinijni ludzie, spokojni,
      ale, lepiej ich nie denerwowac, bo jako zolnierze nie maja sobie rownych w
      odwadze i zacieklosci. Slyneli z tego, ze nie brali jencow. Argentynczycy
      rzucili bron na Falklandach na sama plotke, ze przybywa oddzial Gurkhow.
      Chcieli zdazyc poddac sie Angolom.

Ci zamordowani to zwykli chlopi, nawet nie byli w stanie odczytac tekstu
      podsunietego im przez islamskich mordercow. Kucharze, kierowcy itp. Dla
      zezwierzeconych Arabow to nie ma znaczenia. Niech to bedzie nauka dla pacyfa i
      spolki- koles, na jednym wozku jedziemy! jako chrzescijanie (zreszta, tak samo,
      jak Zydzi, Buddysci i w ogole wszyscy nie- muzulmanie) jestesmy na liscie
      proskrypcyjnej muzulmanow. Tchorzliwe umizgi do islamskich mordercow i klepanie
      antyamerykanskich sloganow niczego tu nie zmienia. Poderzneli by nam gardlo tak
      samo, jak "jankeskim siepaczom", jesli tylko ci "jankescy siepacze" nie zdolaja
      ich powstrzymac (czytaj- zabic). Zreszta, moze to akurat nie byloby takie zle-
      lewacy, jak pacyf akurat zasluzyli bardziej, niz ci biedni Nepalczycy.
      • henrykszum Re: Irak: zamordowano 12 nepalskich zakładników 31.08.04, 22:06
        Gość portalu: Tom napisał(a):

> To najstraszniejszy film z egzekucji, jaki widzialem. Skrajne zwyrodnienie,
        > sadyzm, masakra. czesc pamieci tych biednych, Bogu ducha winnych chlopakow,
        > ktorzy po prostu zarabiali pare groszy na zycie, tak , jak moi znajomi
        > Gurkhowie, ktorych bodaj kilkudziesieciu zatrudnialem w czasie ostatnich paru
        > lat.
        >
        > To smutne, ze ich zycie najwyrazniej nie ma takiej samej wartosci w oczach
        > swiata, jak Francuzow. Gurkhowie to dobrzy, prostolinijni ludzie, spokojni,
        > ale, lepiej ich nie denerwowac, bo jako zolnierze nie maja sobie rownych w
        > odwadze i zacieklosci. Slyneli z tego, ze nie brali jencow. Argentynczycy
        > rzucili bron na Falklandach na sama plotke, ze przybywa oddzial Gurkhow.
        > Chcieli zdazyc poddac sie Angolom.
        >
        > Ci zamordowani to zwykli chlopi, nawet nie byli w stanie odczytac tekstu
        > podsunietego im przez islamskich mordercow. Kucharze, kierowcy itp. Dla
        > zezwierzeconych Arabow to nie ma znaczenia. Niech to bedzie nauka dla pacyfa
        i
        > spolki- koles, na jednym wozku jedziemy! jako chrzescijanie (zreszta, tak
        samo,
        >
        > jak Zydzi, Buddysci i w ogole wszyscy nie- muzulmanie) jestesmy na liscie
        > proskrypcyjnej muzulmanow. Tchorzliwe umizgi do islamskich mordercow i
        klepanie
        >
        > antyamerykanskich sloganow niczego tu nie zmienia. Poderzneli by nam gardlo
        tak
        >
        > samo, jak "jankeskim siepaczom", jesli tylko ci "jankescy siepacze" nie
        zdolaja
        >
        > ich powstrzymac (czytaj- zabic). Zreszta, moze to akurat nie byloby takie zle-

> lewacy, jak pacyf akurat zasluzyli bardziej, niz ci biedni Nepalczycy.

Brawo tom dobrze to wyraziles
        • Gość: kakaka Re: Irak: zamordowano 12 nepalskich zakładników IP: 149.156.127.* 01.09.04, 11:32
          Do <Toma>;
          Bardzo współczuję rodzinom zabitych Nepalczyków, w przeciwieństwie
          do Francuzów, którzy w 70% "kibicowali" za saddamowcami i uważają ,
          że to USA i Izrael są zagrożeniem dla światowego pokoju - jak
          Polska w 39 roku = gdyby ich nie było nie byłoby zagrożenia!
      • Gość: . Re: Irak: zamordowano 12 nepalskich zakładników IP: *.arcor-ip.net 31.08.04, 22:38

>, moze to akurat nie byloby takie zle-
        > lewacy, jak pacyf akurat zasluzyli bardziej, niz ci biedni Nepalczycy.

Ach, ty hipokryto, czego chcesz od pacyfa?
        Kto "wyzwolil" Irakijczykow, a razem z nimi bandytow wszelkiej masci?
        Kto przyznal, ze jego "zwyciestwo" bylo katastrofalne w skutkach?
        Ze spowodowal rozsypanie sie bandytow po calym Iraku i nie tylko?
        Kto nagle przyznal, ze tej wojny jednak nie wygra?
        Kto winien: ten, kto kopnal do gniazda os, a teraz nie umie ich wylapac,
        czy ten, kto byl kopaniu przeciwny?

Jak ten idiota Bush rozwalil region, to teraz odpowiada za wszystko, co sie tam
        wyprawia.
        • Gość: Jopek Re: Irak: zamordowano 12 nepalskich zakładników IP: 206.54.158.* 31.08.04, 23:58
          Gość portalu: . napisał(a):
          "[..]Bush rozwalil region, to teraz odpowiada za wszystko, co sie tam
          wyprawia."

O, za francuskich zurnalistow i chusty we Francji pewnie tez. Okropne to
          buszysko.

Gosciu, cietrzew jestes, i do tego zaperzony.
      • Gość: Rx Morderstwa filmowane i bez kamery filmowej IP: 209.0.16.* 01.09.04, 01:16
        > To najstraszniejszy film z egzekucji, jaki widzialem. Skrajne zwyrodnienie,
        > sadyzm, masakra. czesc pamieci tych biednych, Bogu ducha winnych chlopakow..

Fakt, ze bylo to straszne morderstwo. Faktem jest rowniez, ze w Iraku przez
        ostatnie poltora roku zostalo zabitych kilkadziesiat tysiecy ludzi. Czy smierc
        i rany tych, ktorych nie filmowano sa mniej okrutne?

Faktem jest, ze toczy sie tam wojna na rozkaz Busha jr. Faktem jest, ze
        rozpoczal on ta wojne pod pretekstem likwidacji Broni Masowego Razenia i walki
        z terroryzmem (nie wpominal on, ze najwyzszym priorytetem dla jego wojsk bylo
        zabezpieczenie pol naftowych). Wskutek tej wojny jest obecnie na swiecie wiecej
        zamachow terrorystycznych. Smierc niewinnych Napalczykow nalezy do tej samej
        kategorii. Celem mordercow bylo zaszokowac swiat.

Podobnie celem tonowych bomb rozpryskowych zrzucanych przez samoloty Busha jr
        na poczatku wojny w Iraku bylo zaszokowac tamtejszych mieszkancow. To, ze ofiar
        tych bomb nie sfilmowano, nie czyni tej wojny mniej barbarzynskiej.
        • Gość: kakaka Re: Morderstwa filmowane i bez kamery filmowej IP: 149.156.127.* 01.09.04, 11:44
          Do <Rx> i <31.08>.
          Sfilmowano, sam oglądałem zdjęcia Al Dżairy z tych nalotów.
          Ale przecież bestialstwa Saddama, a ostatnio bestialstwa "bojowników"
          o wolność Iraku ( zamachy na tłumy szyitów, posterunki policyjne, w któ-
          rych giną cywile...). Traktując to wg Twoich "moralności", to inwazja
          Normandii była zbrodnią zwyrodnialców alianckich, bo w trakcie działań
          wojennych zginęło 18000 - 20000 bezbronnych dzieci, kobiet...
          Nawet w tym komentarzu śmieli odezwać się pacyfy i lewactwo.
    • Gość: Pawlik Re: Irak: zamordowano 12 nepalskich zakładników IP: *.bielsko.dialog.net.pl 31.08.04, 22:12
      TCHÓRZE! To potrafią najlepiej - zabijać cywilów, wysadzać autobusy,
      restauracje. Już więcej szacunku mam dla żołnierzy Sadra, niż tych ludzi bez
      twarzy.
      • Gość: leon Re: Irak: zamordowano 12 nepalskich zakładników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 23:00
        Każdej akcji towarzyszy reakcja, równa co do wielkości - lecz przeciwnie
        skierowana. /I Newton/
        Myślę że dopiero teraz uświadamiamy sobie z czym i z kim mamy do czynienia.
        Niestety Bogowie nie ustalili między sobą który z nich jest naj... Tę żabę
        pozostawili ludziom. A my zdaje się będziemy musieli walczyć o życie. I to nie
        tylko wieczne.
        • Gość: Romek Re: Irak: zamordowano 12 nepalskich zakładników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 23:41
          Teraz wiemy z kim walczymy.
          Jakze latwo strzela sie bezbronnym i zwiazanym w plecy!!
          Znacznie trudniej idzie z Amerykanskim Marine!
          Coz.taka jest metoda walki tych bydlakow!!!
          Pomodlcie sie dzisiaj przed snem za tych niewinnych
          chlopakow z Nepalu!
    • Gość: hubris Re: Irak: zamordowano 12 nepalskich zakładników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 23:10
      umarli za USA a USA na to sra. Bo im chodzi tylko o jedno hehe
      • Gość: KROK islam a terroryzm IP: *.sympatico.ca 01.09.04, 01:02
        .....potepiajac barbarzynstwo w wykonaniu terrorystow mam problem jednoczesnie z
        tendencja obwiniajaca Islam,czyniac go odpowiedzialnym poniekad za wszelkie zlo
        hmmmm
        ...dramat Islamy(my tez to znamy z wlasnego podworka) polega na tym ze jest
        uzywany do celow politycznych na niewyobrazalna skale ....juz poczatek Islamu
        byl krwawy lacznie z morderstwami w gronie rodzinnym Mahometa w drugiej polowie
        VII wieku a wiec prawie natychmiast po narodzinach Islamu...ale to samo mozna
        powiedziec o Chrzescijanstwie.....wyznawcy nowej wiary placili wlasna krwia za
        przynaleznosc....czyli reasumujac....nie winilbym nigdy religii.....ktora ma
        miliony wyznawcow---taka religia nie moze sie mylyc z samego faktu ,ze stala sie
        religia.....natomiast uzywanie religi do celow politycznym jest haniebne.....a
        konsekwencje sa oplakane.....traca na tym wszyscy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka