tojabogdan 20.02.15, 11:24 żeby takie żeczy wypisywać, przecież to ani po linii, ani na bazie A komentarze do tego jeszcze gorsze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: no i majdanowy prezydent na wylocie 20.02.15, 11:37 Petro Poroszenko obiecał pokoj i reformy gospodarcze Teraz stracił bitwę o Debalcewe - to tylko jedna z wielu porażek ktore musi on wyjaśnić Ukraińców. Jego przeciwnicy w samej Ukrainie zacieraja rece , nie tylko w ukrainskim Sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciez_prosilem Nic podobnego,Bogdan 20.02.15, 11:49 wibiorcz z niczego nie wycofuje sie. - Ałuszta (Krym) Krym Rosja ukradla,a zyc tam stalo gorzej i mnie wolnosci. -Lwów majdan byl wcieleniem dobra,to tylko obecna wladza wszystko zepsula. -Makiejewka (Donbas) Zli separatysci rozstrzelali polmilionowe miasto rakietami,a gosc stracil prace,w ktorej mogl za dzien przeczytac pol ksiazki.Dzis jest zmeczonyj,ale byl do tego przygotowany.Dodam,meczy sie w Warszawie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiozboj Re: wiborcza się wycofuje? 20.02.15, 12:17 Piszę o tym od jakiegoś czasu bo mam odrobinę styczności z tym co tam jest jeśli idzie o ekonomię. O konflikcie zbrojnym jest głośno, o tym że Hrywna zjechała ok trzykrotnie już cisza, do tego ceny zwykle wyższe niż z Polsce. Tam się szykuje dramat humanitarny. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_ze_smolenska Re: wiborcza się wycofuje? 20.02.15, 12:27 Bogdan, coz, kolejny raz potwierdza sie, ze zwyciestwo ma wielu ojcow, zas kleska jest zawsze sierota. Odpowiedz Link Zgłoś
tojabogdan jestem za, a nawet przeciw 20.02.15, 13:16 jak mawiał nasz pokojowy noblista. GW zabepiecza sobie tyły, co jest typowe dla niektórych. Bo a nuż się wiatr odwróci... Odpowiedz Link Zgłoś
przeciez_prosilem Bogdan 20.02.15, 14:04 Czyzby ja zle zrozumialem tekst w wiborczej? Odpowiedz Link Zgłoś
tojabogdan z pewnością dobrze zrozumiałeś 20.02.15, 14:16 dlatego też pisałem o tym z ironią. Bo niby rewolucja była potrzebna, według gw, ale niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
smuta2015 Re: wiborcza się wycofuje? 20.02.15, 12:38 Z czego GW ma się wycofać - z tego że rzetelnie przedstawiała i przedstawia sytuację? W Rosji tego nie macie, więc wyrazy współczucia! Odpowiedz Link Zgłoś
gobo2 dyrekcje przyszy z gory.. 20.02.15, 12:52 www.nytimes.com/2015/02/20/world/europe/leaders-speak-by-telephone-to-try-to-impose-ukraine-cease-fire.html?_r=1 ARTEMIVSK, Ukraine — As violence continued to plague eastern Ukraine on Thursday, demoralized Ukrainian soldiers straggled into the town of Artemivsk, griping about incompetent leadership and recounting desperate conditions and gruesome killing as they beat a haphazard retreat from the strategic town of Debaltseve. Gunshots rang out on the central square, as many soldiers began drinking heavily. One soldier stood, swaying, on the sidewalk mumbling to himself. Others, who had escaped from Debaltseve after weeks of shelling, were seizing taxicabs without payment. It was not clear that all of them had been given places to sleep, and one group (...) tojabogdan napisał: > przecież to ani po linii, ani na bazie (...) Odpowiedz Link Zgłoś
gobo2 dyrekcje przyszly z gory.. 20.02.15, 13:49 Principal Competitors Axel Springer AG; 4Media S.A.; ZPR Group. Read more: www.referenceforbusiness.com/history2/8/Agora-S-A-Group.html#ixzz3SHyZnfMB > tojabogdan napisał: > > przecież to ani po linii, ani na bazie (...) Odpowiedz Link Zgłoś