Dodaj do ulubionych

Dwie Kremla pieczenie na jednym ogniu

28.02.15, 12:02
Jak zastraszyć opozycję demokratyczną i jednocześnie bez narażania się własnum muzułmanom postraszyć islamistów? Oskarżyć islamistów o zabójstwo Niemcowa. Mam wrażenie (wbrew temu co pisałem wcześniej), że rosyjskie władze właśnie tę linię wybiorą jako najkorzystniejszą dla siebie. Czekam na reakcję forumowych komsomolców.
Obserwuj wątek
    • equinox1976 Re: Dwie Kremla pieczenie na jednym ogniu 28.02.15, 12:13
      Zabójstwo dokonane przez islamskich ekstremistów nie wyklucza działań kremla czy fsb w tej sprawie. Ostatnio zresztą na zachodzie pojawiło się wiele informacji mogących łączyć wydarzenia z Paryża z Rosją właśnie
      • nie-tak Re: Dwie Kremla pieczenie na jednym ogniu 28.02.15, 12:17
        equinox1976 napisał:
        Ostatnio zresztą na zachodzie pojawiło się wiele informa
        > cji
        mogących łączyć wydarzenia z Paryża z Rosją właśnie
        -------------------------
        By uwiarygodnic twoja wypowiedz, twoje twierdzenie podaj nam koniecznie linki do twoich twierdzen.
        • equinox1976 Re: Dwie Kremla pieczenie na jednym ogniu 28.02.15, 12:23
          nie karmie trolli
          • nie-tak Re: Dwie Kremla pieczenie na jednym ogniu 28.02.15, 12:35
            equinox1976 napisał:

> nie karmie trolli
            --------------------------------
            Linki prosze do twoich chorych upublicznionych na FS teorii, przeciez cie o to prosilam i co nic?
    • nie-tak Re: Dwie Kremla pieczenie na jednym ogniu 28.02.15, 12:20
      vladexpat na postawione pytanie nie byles w stanie dac konkretnej odpowiedzi, a zakladasz juz nastepny watek z inna teoria smierci Niemcowa? Jak to jest z toba?
      • vladexpat Re: Dwie Kremla pieczenie na jednym ogniu 28.02.15, 12:43
        nie-tak napisała:

> vladexpat na postawione pytanie nie byles w stanie dac konkretnej odpowiedzi, a
        > zakladasz juz nastepny watek z inna teoria smierci Niemcowa? Jak to jest z tob
        > a?

Opowiadasz, że Bierezowski zabił Politkowską i nazywasz to pytaniem? Bez jaj.
        • nie-tak Re: Dwie Kremla pieczenie na jednym ogniu 28.02.15, 12:52
          Nie odwracaj kota ogonem, skonczyles polskie szkoly w przeciwnosci do mnie, wychodze z zalozenia ze rozumiesz jezyk polski wiec daje ci jedna rade, poczytaj jeszcze raz moj wpis na innym twoim watku i znajdz te pytanie na ktore do tej pory nie jestes w stanie dac mi odpowiedzi.

• drugiwojwa Re: Dwie Kremla pieczenie na jednym ogniu 28.02.15, 12:25
      włąśnie, ile tych pieczeni to jeszcze nie wiadomo, spacerek z młodą Ukrainką w nocy gdzie o tej porze brak przechodniów - to ciekawe , natomiast wykonawcą może być każdy. Sądząc po gilzach różnych firm świadczy o swoistej "międzynarodówce"...
      Opozycję w ten sposób mozna tylko uaktywnić, a nie zastraszyć .
      • man_sapiens Re: Dwie Kremla pieczenie na jednym ogniu 28.02.15, 12:35
        Biedny Putin :D
        Aż mi się płakać chce, jak ten szlachetny i uczciwy demokrata, obrońca praw człowieka i wolności stał się ofiarą prowokacji rosyjskiej opozycji, ukraińskiej agentury, litewskich dywersantów, polskich najemników, tatarskich terrorystów i Ferdka Kiepskiego razem wziętych.
      • nie-tak Re: Dwie Kremla pieczenie na jednym ogniu 28.02.15, 12:39
        drugiwojwa napisał:
        > Opozycję w ten sposób mozna tylko uaktywnić, a nie zastraszyć .
        -----------------------
        Rosjanie nie gesi tak jak bystrzycy na FS, maja swoj rozum i skupia sie jeszcze bardziej wokolo Putina. Ten zlecony mord jest kontraproduktywny dla zleceniodawcow w tej sytuacji i w tych okolicznosciach.
        • vladexpat Re: Dwie Kremla pieczenie na jednym ogniu 28.02.15, 12:50
          nie-tak napisała:

> drugiwojwa napisał:
          > > Opozycję w ten sposób mozna tylko uaktywnić, a nie zastraszyć .
          > -----------------------
          > Rosjanie nie gesi tak jak bystrzycy na FS, maja swoj rozum i skupia sie jeszcze
          > bardziej wokolo Putina. Ten zlecony mord jest kontraproduktywny dla zlecenioda
          > wcow w tej sytuacji i w tych okolicznosciach.

I o to właśnie chodzi. Przekaz tego czynu skierowany jest do Rosjan. Kochajcie Putina, bo jak nie, może stać się wam krzywda. I Rosjanie będą kochali coraz bardziej. Może jeszcze nie tak głęboko jak kochali Stalina, ale kto wie jakie niespodzianki sprawi nam przyszłość? W końcu tych co mniej kochają, dla ich własnego dobra, zawsze będzie można poddać reedukacji.
          • nie-tak Re: Dwie Kremla pieczenie na jednym ogniu 28.02.15, 12:58
            vladexpat napisał:

> nie-tak napisała:
            >
            > > drugiwojwa napisał:
            > > > Opozycję w ten sposób mozna tylko uaktywnić, a nie zastraszyć .
            > > -----------------------
            > > Rosjanie nie gesi tak jak bystrzycy na FS, maja swoj rozum i skupia sie j
            > eszcze
            > > bardziej wokolo Putina. Ten zlecony mord jest kontraproduktywny dla zlec
            > enioda
            > > wcow w tej sytuacji i w tych okolicznosciach.
            >
            > I o to właśnie chodzi. Przekaz tego czynu skierowany jest do Rosjan. Kochajcie
            > Putina, bo jak nie, może stać się wam krzywda. I Rosjanie będą kochali coraz ba
            > rdziej. Może jeszcze nie tak głęboko jak kochali Stalina, ale kto wie jakie nie
            > spodzianki sprawi nam przyszłość? W końcu tych co mniej kochają, dla ich własne
            > go dobra, zawsze będzie można poddać reedukacji.
            ----------------------------------------------
            Polska jezyk tudny mowa dla samych Polaka ktory skonczyc polska szkola.
            Adekwatny wpis dla ciebie i dla twojego celowego odwracania uwagi i przekrecania jej.
    • br0f Re: Dwie Kremla pieczenie na jednym ogniu 28.02.15, 12:55
      vladek wyglada na to ze wiesz kto strzelal, bo wyglada na to ze wiesz wiecej. podziel sie z nami detalami.
      • vladexpat Re: Dwie Kremla pieczenie na jednym ogniu 28.02.15, 13:05
        br0f napisał(a):

> vladek wyglada na to ze wiesz kto strzelal, bo wyglada na to ze wiesz wiecej. p
        > odziel sie z nami detalami.

Nie mam pojęcia kto strzelał. Za to wiem, jak korzystnie strach wpływa na morale poddanych cara. A w końcu najważniejsze są skutki a nie przyczyny.
        • nie-tak Re: Dwie Kremla pieczenie na jednym ogniu 28.02.15, 13:12
          vladexpat napisał:
          > Nie mam pojęcia kto strzelał. Za to wiem, jak korzystnie strach wpływa na moral
          > e poddanych cara. A w końcu najważniejsze są skutki a nie przyczyny.
          -------------------------
          Juz ci raz napisalam ze Rosjanie nie gesi w przeciwnosci do platnych bystrzykow z FS, maja swoj rozum i potrafia samodzielnie myslec a tym oceniac zdrowo sytuacje i okolicznosci.
          O jakich skutkach nam tu piszesz, chyba wolno zapytac? Mam nadzieje ze tym razem otrzymam wrescie odpowiedz.
        • walter622 znawca -:)) 02.03.15, 13:18

vladexpat napisał:
          > Za to wiem,

"Znawco" , już się popisałeś wielkim "znawstwem", rozpisując się o strategicznym moście. Gdy zwróciłem tobie uwagę na całkowitą nonsensowność takiego stwierdzenia natychmiast ciebie z tamtego wątku wywiało.
          Niemcow kilka razy zgłaszał policji, że w ostatnim czasie islamiści grożą jemu śmiercią,
          tak więc badanie tego śladu jest całkowicie zrozumiałe, tym bardziej, że samochód zamachowca był na dagestańskich numerach - trza sprawdzić czy lewe czy prawdzie
          (ty pewnikiem ze swym znawstwem już znasz na to pytanie odpowiedź).
    • man_sapiens Re: morderca siedzi na kremlu 02.03.15, 11:26
      Za Stalina wszyscy "wrogowie ludu" przed zamordowaniem mieli sfingowany bo sfingowany ale proces. Putin nie bawi się już w taką grę pozorów, po prostu morduje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka