Dodaj do ulubionych

Nastepny szpital demokratycznie zbombardowany...

27.10.15, 22:01
- Tym razem w Jemenie...sily demokratycznokoalicyjnych sasiadow zbombardowaly wczoraj szpital MSF / UNICEF w Saadzie. - Tak ,jak w przypadku amerykanskim , Saudowie byli poinformowani o dokladnej pozycji szpitala. -To juz 39-a placowka lecznicza zbombardowana przez Saudow.
Obserwuj wątek
    • banderom.nie Re: Nastepny szpital demokratycznie zbombardowany 27.10.15, 22:41
      kaszebe.12 napisał(a):

> - Tym razem w Jemenie...sily demokratycznokoalicyjnych sasiadow zbombardowaly w
      > czoraj szpital MSF / UNICEF w Saadzie. - Tak ,jak w przypadku amerykanskim , Sa
      > udowie byli poinformowani o dokladnej pozycji szpitala. -To juz 39-a placowka l
      > ecznicza zbombardowana przez Saudow.

Maja dobrych nauczyciele.Jak tak dalej pójdzie,to trafia w chińską ambasadę :-)

• kaszebe12 Re: Nastepny szpital demokratycznie zbombardowany 28.10.15, 08:04
        ...takie "pomylki" im sie nie zdarzaja...
    • j-k napisz cos o kobietach i dzieciach... 28.10.15, 08:46
      - bo jesli chodzi o mezczyzn to az dziw, ze ci w Jemenie sie jeszcze tluka miedzy soba
      - miast byc juz w drodze do UE....
      • kaszebe12 Jestes zenujacy , Josele... 28.10.15, 09:11
        - "...tluka sie miedzy soba" ? - Nie po raz pierwszy dajesz przyklad ogromu wiedzy , ale badz laskaw dowiedziec sie , ze Yemen jest ofiara otwartej agresji z rozkazu zamorskich wladz.
        • j-k belkot, mustafa... 28.10.15, 09:22
          wez ze sie k... doucz co tam sie dzieje, zamiast smecic na foro...
          chyba ze i ty skrycie al-kajde popierasz ?
          pl.wikipedia.org/wiki/Rebelia_islamska_w_Jemenie
          • kaszebe12 Oczywiscie , ze " belkot"... 28.10.15, 09:32
            ...jak tak dalej pojdzie , Putina oglosicie szeryfem Al-Kajdy...tyle bzdur tutaj wypisujecie.
            • j-k to do mnie ? 28.10.15, 09:41
              kaszebe12 napisał:
              > ...jak tak dalej pojdzie , Putina oglosicie szeryfem Al-Kajdy...

to do mnie ?
              - akcje Putina w Syrii popieram...
              no a tera na zgode po jednym glebszym:
              stopsyjonizmowi.files.wordpress.com/2011/06/wodka.jpg
              • gloubiboulgomm Re: to do mnie ? 28.10.15, 14:10
                O 9;31 ? Nie za wczesnie?
      • br0f janusz , to nie tak 28.10.15, 18:18
        tych z jemenu nie chca nad wisla i tamtejszym , jemenskim trupom brakuje fotogienicznosci. duzo lepsze sa trupy na plazach, najlepiej dzieciece.
        co zas do produkcji trupow to jak juz pisalem taka produkcja jest zarezerwowana dla panstw powaznych, Rosja do tego klubu nie nalezy jeszcze. jak ju pisale, male ilosci trupow produkuje sie przez pomylke, a duze sa produktem racji stanu. to bardzo wazne bo nie mozna z tym dyskutowac. bo jak?
        i dodam ja nie potepiam ani bronie , ja tylko wyjasniam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka