Dodaj do ulubionych

Nie dla mnie już Netrebko:(

29.12.15, 21:54
Chociaż nie całkiem jest w moim typie - trochę nazbyt przytyła, jest, jak mówią Niemcy pełnoszczupła - to jednak nie traciłem nadziei, że schudnie i może jakoś ją poderwę. A tu klops, wzięła i wyszła za mąż:) No ale niech stracę, nie życzę jej rozwodu, by zyskać szansę. Wręcz przeciwnie, życzę szczęśliwego zamążbycia:)

www.vesti.ru/doc.html?id=2703902
Obserwuj wątek
    • banderom_nie Re: Nie dla mnie już Netrebko:( 29.12.15, 22:08
      lubat napisał:

> Chociaż nie całkiem jest w moim typie - trochę nazbyt przytyła, jest, jak mówią
      > Niemcy pełnoszczupła - to jednak nie traciłem nadziei, że schudnie i może jako
      > ś ją poderwę. A tu klops, wzięła i wyszła za mąż:) No ale niech stracę, nie życ
      > zę jej rozwodu, by zyskać szansę. Wręcz przeciwnie, życzę szczęśliwego zamążbyc
      > ia:)

To był królewski ślub.Ponoć najpiękniejsza para w świecie opery.
    • szwampuch58 Re: Nie dla mnie już Netrebko:( 29.12.15, 22:12
      rubensowe panie spoko, te chude kozy z wybiegu mody to jest koszmar
    • tojabogdan głos-majątek 29.12.15, 22:12
      ale przy jej kochliwości wszystko może się w jej prywatnym życiu zdarzyć
      • lubat Re: głos-majątek 29.12.15, 22:19
        tojabogdan napisał:

> ale przy jej kochliwości wszystko może się w jej prywatnym życiu zdarzyć

Nie wiem, czy można ją podsumować słowem "kochliwość". Nie wypominając jej wieku (44) to jej pierwsze małżeństwo. A przedtem była kilka lat w wolnym związku ze Schrottem - Urugwajczykiem niemieckiego pochodzenia, z którym ma kilkuletniego syna. I żadnych innych chłopów czy romansów. Jak na świat artystyczny, to niemal asceza:)
        • nie-tak Re: głos-majątek 29.12.15, 22:29
          Trochę wizji z tego wydarzenia.
          diepresse.com/home/leben/mensch/4892540/Netrebko-und-Eyvazov-heiraten-im-Palais-Coburg?from=suche.intern.portal
          diepresse.com/home/leben/mensch/4895826/Wien_Opernstars-Netrebko-und-Eyvazov-gaben-sich-das-JaWort-?from=suche.intern.portal
        • tojabogdan Re: głos-majątek 30.12.15, 10:33
          Do 2007 roku była długo w związku z Simone Alberghini, barytonem
    • wasyl_szuja Przywieźlibyśmy wam tony takich netrebek... 29.12.15, 22:15
      ...ale chyba u was embargo na unijną wieprzowinę ;)
      • lubat Re: Przywieźlibyśmy wam tony takich netrebek... 29.12.15, 22:24
        Wasyl to ty może i jesteś, choć to niepewne. Pewne natomiast, żeś:

"Szuja - niewykluta larwa i szczeżuja
        Szuja - do najtępszych pierwotniaków rym
        Szuja - bezlitostny kamień i statuja
        Fałsz i ruja ekskluzywnie powodują nim"
        • eva15 Lubacie, na ZDF leci film o Niemcach w Rosji. 29.12.15, 22:44
          Historyczne ujęcie śladów niemieckich w Rosji.
          • j-k śladów Niemiec w Rosji... :) 29.12.15, 22:49
            eva15 napisała:
            > Historyczne ujęcie śladów niemieckich w Rosji.

z naciskiem na "śladów" :)
            gdyz wszystko co niemieckie wynioslo sie juz dawno spowrotem do Reichu.
            niepotrzebnie pociagajac za soba 2 mln etnicznych Rosjan.
            • szwampuch58 Re: śladów Niemiec w Rosji... :) 29.12.15, 23:02
              hmmm,2 miliony etnicznych Rosjan .....az dziw bierze ze takiego etnicznego Polaka jak ty tam toleruja,kurza twarz szacun dla Niemcow za cierpliwosc
              • j-k I Polakow. 29.12.15, 23:07
                mam paszport polski - czyli UNIJNY - nie maja fryce / bidoki wyjscia
                - sami chcieli.
                • szwampuch58 Re: Polakow do tego nie mieszaj... 29.12.15, 23:16
                  nieliczni z nas zatracili dla paru srebnikow cechy ludzkie
                  • j-k doprawdy ? 29.12.15, 23:29
                    wystarczy poczytac artykuly GW.
                    - i tylko mi nie mow, ze wszyscy dziennikarze - to Zydzi.
                • eva15 Re: I Polakow. 29.12.15, 23:17
                  Polska jest w EU od 2004 r. ty w Niemczech od 1981 r. I cały czas cię tolerują, a pewnie i socjal dają...
                  • j-k Evelein... Tobie daja napewno wiencej :) 29.12.15, 23:26
                    postaralas sie o paszport niemiecki (ten z gapa :)
                    mnie sie nie chcialo :)))
                    www.geschichtsdokumente.de/kennkarte-deutsches-reich-1940/
                    • eva15 Nie mnie dają, tylko ja tobie i wojtkowi daję 29.12.15, 23:36
                      Tobie daję via podatki - w Niemczech, kartoflanemu wojtkowi w Polsce i tak to leci aż mi się znudzi, was finansować i dam nogę z Reichu do Rosji jak Depardieu z Francji do Ruskich :-).

W mainstreamowej prasie tego nie wyczytasz, ale główną przyczyną opuszczenia Francji przez Depardieu było to, że mu obrzydło płacenie podatków na nowych cennych obywateli, którzy garściami czerpali z tego, co on zarobił. On pracował, płacił podatki, oni brali i czekali na więcej. Po ca 30 latach takiego układu, pokazał im palec środkowy.
                      • j-k Czego Ci i zycze :) 29.12.15, 23:42
                        eva15 napisała:
                        i dam nogę z Reichu do Rosji jak Depardieu z Francji do Ruskich :-).

Czego Ci i zycze.
                        Mialem dwie rosyjskie kochanki (w Rosji - nie w Niemczech)
                        - byly to najlepsze kochanki w moim zyciu.
                        ostrzegam jednak, ze z mezczyznami w Rosji jest odwrotnie.
                        - niedomagaja maladcy.
                        • eva15 Słońce wschodzi na Wschodzie,zachodzi na Zachodzie 29.12.15, 23:51
                          Zabiorę swojego sprawdzonego faceta, tak więc to żadna przeszkoda.
                          Zarty żartami, ty jesteś przypuszczalnie w innej sytuacji i nie opłaca ci się Niemiec opuszczać, ale ja zaczynam mieć szczerze dosyć wysokich podatków i pracy na finansowanie wałkoni z całego świata.
                          Może po drodze zahaczę na kilka lat o Polskę, ale jeśli i tam zostanie wymuszony "Zwangsislamisierung" pluds hordy Ukraińców, to trzeba będzie jechać dalej:-).
                          Przyszłość jest na Wschodzie, tam gdzie wschodzi słońce, na Zachodzie ono jednoznacznie zachodzi. Polska jest po środku, zobaczymy jak to wykorzysta.
                      • malkontent6 Re: Nie mnie dają, tylko ja tobie i wojtkowi daję 30.12.15, 21:01
                        eva15 napisała:

> aż mi się znudzi, was finansować

Skąd się bierze to przekonanie Rosjan, że wspierają Polskę finansowo?
          • szwampuch58 Re: Lubacie, na ZDF leci film o Niemcach w Rosji. 29.12.15, 23:04
            w wolnej chwili zerkne w necie,dzieki za info
      • tojabogdan wasyl schuja (się urwał) 30.12.15, 10:37
        i smrodzi
    • eva15 Małżonek też wnosi dużo kg do małżeństwa !:-)) 29.12.15, 22:43
      Może Netrebko dopasowała się do wagi ciężkiej młażonka?

Dzięki Lubacie na zwrócenie uwagi na słowo "vollschlank". Niby człowiek styka się z nim na codzień, ale nie zastanawia się jakie jest urocze, jak fajnie, kulturalnie opisuje ludzi o wadze ciężkiej - "pełnoszczupli"; to jest równie udane jak polskie słowo "puszysta".
    • antyk-acap2.0 Re: Nie dla mnie już Netrebko:( 29.12.15, 23:12
      Zauważ że śpiewaczki operowe zawsze są tłuściutkie. Ich ciało jest instrumentem. By miało brzmienie musi być masa.
      • x2014 Re: Nie dla mnie już Netrebko:( 29.12.15, 23:43
        nie tyle masa co piers
        • antyk-acap2.0 Re: Nie dla mnie już Netrebko:( 30.12.15, 21:33
          Nie da się utyć wybiórczo. pierwsza kobieta która tego dokona dostanie nobla.
    • malkontent6 Re: Nie dla mnie już Netrebko:( 30.12.15, 20:53
      lubat napisał:

> trochę nazbyt przytyła

Mój kolega z pracy na widok chudych kobiet mówi - I like to see some meat on my bones.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka