Dodaj do ulubionych

zgwałcone samie sobie winne?

06.01.16, 16:38
www.kresy.pl/wydarzenia,bezpieczenstwo-i-obrona?zobacz/burmistrz-kolonii-o-napadach-migrantow-na-kobiety-powinny-sie-do-nich-dostosowac-i-byc-ostrozniejsze
Jeśli to prawda to ... już solidne jaja u naszych sąsiadów. Za słowne "Żyd" lub "murzyn" można oberwać karą mimo ze określenia bynajmniej nie muszą być pejoratywne, a w drugą stronę za gwałt i rozbój ... bezkarność?
Obserwuj wątek
    • kylax1 Kresy.pl, to prokacapska stronka. 06.01.16, 18:34
      Ich "newsy" trzeba brać z przymrużeniem oka.
      • 5magna Re: Kresy.pl, to prokacapska stronka. 06.01.16, 18:59
        A moze ze scisnieta dupa.....Jedz tam kilax to ci zrobia colonoscopy....
        • kylax1 Sugerujesz, że KGB to organizacja gejowska? 06.01.16, 19:00
          No, no, to się oficer prowadzący zdenerwuje.....
          • 5magna Re: Sugerujesz, że KGB to organizacja gejowska? 06.01.16, 19:39
            Colonoskopy to tylko murzyn moze wykonac......Ty to wszystko wiesz tak ze nie zartuj,,,,,
        • kolpik124 Re: Kresy.pl, to prokacapska stronka. 06.01.16, 19:18
          o, specjalista od odbytu się włączył :D
          • 5magna Re: Kresy.pl, to prokacapska stronka. 06.01.16, 19:40
            Ty tez kandydat na colonoskopy.....
            • kolpik124 Re: Kresy.pl, to prokacapska stronka. 06.01.16, 19:42
              polska języka to trudna języka

robisz to sobie profilaktycznie, czy też cierpisz na jakieś schorzenie?
      • krzysiozboj Re: Kresy.pl, to prokacapska stronka. 06.01.16, 22:18
        Kylax, Ty to chyba życiową szansę straciłeś. Było tam jechać, ładnie tyłeczek wypiąć i trzy pieczenie za jednym zamachem. Sobie byś masę przyjemności zafundował, tzw imigrantom ulżył w cierpieniu (Niemki chyba nie chciały być pomocne) a przy okazji wielu cnotliwym kobietom traumy byś zaoszczędził ;)
    • j-k Polska w 1939 tez byla sama sobie winna... 06.01.16, 19:25
      - Bo napadla 31-go sierpnia 139 na radiostacje w Gliwicach,
      Niemcy musieli sie tylko bronic, a potem wzieli tylko odwet...

krzysiozboj napisał:
      Jeśli to prawda to ... już solidne jaja u naszych sąsiadów.

- Istotnie.
    • xystos Re: zgwałcone samie sobie winne? 06.01.16, 19:46
      Europejczycy czas na Rewolucje,czas ustawiac gilotyny
      czas na reconqviste
      Mamelucki na pustynie !

ZEN
      • kylax1 Ruskie na Sybir! 06.01.16, 19:49

• j-k Islamuski na Sybir! 06.01.16, 22:24
          uwazasz, ze twoich braci tam za malo wyslali ?

mozna wiecej.
      • 5magna Re: zgwałcone samie sobie winne? 06.01.16, 19:49
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/10,114927,19433971,napasci-seksualne-w-niemczech-balysmy-sie-ze-nie-ujdziemy.html?lokale=local#BoxNewsImg
    • c_666dup Re: zgwałcone samie sobie winne? 06.01.16, 21:30
      kiła coś tam-, znaczy, że g. wybiórcze to też prokacapskie... hahaha

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19436051,po-grupowych-napasciach-na-kobiety-niemcy-kpia-z-pani-burmistrz.html#Czolka3Img
    • tirol1 Re: zgwałcone samie sobie winne? 06.01.16, 21:34
      niemiecka elita nie wiedziała jak naklonić jak nakłonić niemki to większej dzietności
      to sprawadziła islamistów alfa macho
    • krzysiozboj Re: zgwałcone samie sobie winne? 07.01.16, 00:06
      Taka refleksja mnie naszła, nie wiem czy trafna. Po przegranej IIwś Niemcy niespecjalnie rwali sie do ochrony własnych kobiet przed gwałtami ze strony zwycięzców (gwałcili nie tylko Rosjanie choć ci robili to na zdecydowanie większą skalę niż pozostali). Czasem wręcz "wypychali" własne dziewczęta bolszewikom byle jakoś ich załagodzić i przeżyć. Tam można to jeszcze tłumaczyć chęcią przeżycia za cenę dziewczyn (te nie zawsze przezywały, jak przezywały to z solidną traumą).

I zastanawiam się czy tu jakiś podobny mechanizm nie zaczyna działać. Jakiś paraliż/strach przed zdecydowaną reakcją. Przecież to w nie jest normalne by taka reakcja była na tak ostry atak w kierunku własnych kobiet, to trafia w czyjeś żony i córki. Tylko co ich tak paraliżuje? Tezy ogłupiałego lewactwa to chyba za malo?
      • kylax1 Jakich, własnych kobiet? 07.01.16, 00:40
        W Niemczech panuje równouprawnienie, więc kobieta jest traktowana tak samo jak mężczyzna. Dlaczego należy bardziej bronić kobiet, niż mężczyzn?

Niemcy są mądrzejsi od Rosjan. Zapamiętaj to sobie./
    • deutor Re: zgwałcone samie sobie winne? 07.01.16, 00:41
      mnie zastanawia i zarazem niepokoi biernosc niemieckiej policjii
      wszelkie antify,zielonych ,rozowych, potrafia chronic w czasie manifestacji...normalnego spoleczenstwa NIE

ps.dzisiaj podano(u mnie),ze zatrzymano czterech Afrykanow...hehe sukces?
      • krzysiozboj Re: zgwałcone samie sobie winne? 07.01.16, 01:12
        Policja robi to co każą politycy, dodatkowo Niemcy to mocno zdyscyplinowany i praworządny naród, jak góra da jakieś zalecenia to dół je wykona. A tu jest wręcz dramatyczna bierność przy mocnym pogwałceniu czyichś praw. Do tej pory zachodnią policję ja znałem z innej strony jeśli chodzi o ochronę obywatela, tu musiało coś odgórnie zadziałać.

Może ja jestem za radykalny w działaniach ale jak dla mnie to wzorce amerykańskie są tutaj lepsze. Wchodzi policja i albo szybko jest spokój albo ... padają trupy i jest spokój.
        • 5magna Re: zgwałcone samie sobie winne? 07.01.16, 01:17
          Nastepnym razem gdy pokaza sie Afrykanie to trzeba im kilaxa pokazac z hemorijdami.......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka