Dodaj do ulubionych

FORUM CURIOSUM

27.09.04, 13:25
Proponuje tytulem rozrywki calkiem nowy temat. Niech to miejsce stanie sie
przytulkiem dla najbardziej idiotycznych i smiesznych wypowiedzi, na ktore
natkneliscie sie na FORUM SWIAT.

Na poczatek dwie perelki :)))))))

"usmiechy na koniec zdan dodaje sie gdy sie napisze cos co pokazuje zupelny
luz w danym poscie i swobode wypowiedzi na dany temat"

"osoba cywilna nie ma prawa szkodzic silom zbrojnym/struktur danego panstwa X
glabie. w chwili kiedy zaczyna dzialac na szkode traci status osoby cywilnej"

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=16129305&a=16134574
Obserwuj wątek
    • wqrwiony2 A czego się po Krassuli spodziewałeś? 27.09.04, 13:35
      Przecież to wyraźnie niedorostek, wyżywający się przed komputerem - w
      bezpiecznej izolacji od straszliwego świata realnego...
      • marcuss_crassus Re: A czego się po Krassuli spodziewałeś? 27.09.04, 17:14
        Ale zabawic jednak potrafi
        :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • Gość: . Oooo, FORUM ARABICUM...? To uciekam...Fezu nie IP: *.range81-156.btcentralplus.com 27.09.04, 14:49
      nosze i nosic nie zamierzam - nie jestem ani dhimmi, ani loser, obrazony na
      wlasny swiat i jego kulture
      • Gość: Cep Re: Oooo, FORUM ARABICUM...? To uciekam...Fezu ni IP: *.aster.pl 27.09.04, 15:15
        Gabi, z fezem byłoby Ci bardziej do twarzy

www.stormfront.org/forum/member.php?u=35096
        • Gość: . Ladna dupenka. Ale niestety nie moja... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 27.09.04, 15:23
          • Gość: Cep Re: Ladna dupenka. Ale niestety nie moja... IP: *.aster.pl 27.09.04, 15:30
            Mówisz, że ładna, zanim podałem rzeczywisty link?

Nieładnie się tak chwalić, Gabi, nieładnie.
          • Gość: rachelka Re: Ladna dupenka. Ale niestety nie moja... IP: *.twcny.rr.com 27.09.04, 17:12
            no pewnie,ze nie twoja. trudno miec ladne 4 litery jak sie tylko na nich siedzi
            i pisze glupoty. to niestety trza cwiczyc i to ostro,gabciu.do roboty bo robisz
            sie kluchowata z dziurkami
        • Gość: Cep Re: Oooo, FORUM ARABICUM...? To uciekam...Fezu ni IP: *.aster.pl 27.09.04, 15:24
          Poprawiam link:

www.stormfront.org/forum/images/avatars/womennecro.gif

No i jasne, że do Stormfrontu pasują jak najbardziej ci przystojni faceci w fezach z dywizji SS Handschar czy Skanderbeg
          • Gość: . Widze, ze steskniles sie za moim linkiem.... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 27.09.04, 15:32
            www.tellthechildrenthetruth.com/gallery/pages/Husseini-Hitler.htm
            www.tellthechildrenthetruth.com/gallery/pages/6-Mein%20Kampf_jpg_jpg_jpg.htm
            www.tellthechildrenthetruth.com/gallery/index.htm
            Po robieniu tu za Zyda-bezimiennego; Zyda-Maurycego/Moryca; Gabriele etc.
            zostalem faszysta i to do tego islamskim...Ciekawe, co z braku rzeczowych
            argumentow polscy losers jeszcze wymysla?
            • Gość: Cep Re: Widze, ze steskniles sie za moim linkiem.... IP: *.aster.pl 27.09.04, 15:43
              Gabi,

jak się to mówi w sąsiednim kraju -
              • Gość: rachelka Re: Widze, ze steskniles sie za moim linkiem.... IP: *.twcny.rr.com 27.09.04, 17:14
                Gość portalu: Cep napisał(a):

> Gabi,
                >
                > jak się to mówi w sąsiednim kraju -
                • Gość: . Ty sie nie pchaj na afisz, bo roznica w IQ miedzy IP: *.range81-156.btcentralplus.com 27.09.04, 17:20
                  toba i gabi od Cepa PRZEOGROMNA - talerze u niej mozesz myc. Jesli nie jestes
                  na to za tepa...Polataj sobie lepiej w przerwie w myciu zydowskich klozetow "na
                  domkach"...
                  A z mojej przewagi intelektualnej swietnie zdajesz sobie sprawe, i dlatego za
                  mna po tym forum biegasz...Glupia, starzejaca sie histeryczka...
                  • Gość: rachelka Re: Ty sie nie pchaj na afisz, bo roznica w IQ mi IP: *.twcny.rr.com 27.09.04, 17:22
                    Gość portalu: . napisał(a):

> toba i gabi od Cepa PRZEOGROMNA - talerze u niej mozesz myc. Jesli nie jestes
                    > na to za tepa...Polataj sobie lepiej w przerwie w myciu zydowskich klozetow "na
                    >
                    > domkach"...
                    > A z mojej przewagi intelektualnej swietnie zdajesz sobie sprawe, i dlatego za
                    > mna po tym forum biegasz...Glupia, starzejaca sie histeryczka...

snif snif juz placze,gabi kiedy idziesz do gymu poprawic swoje IQ i zmniejszyc
                    ilosc tluszczu w miesniach?
                  • wqrwiony2 To co Bondzie-jakoś szybko na bluzgi przeszedłeś- 27.09.04, 17:23
                    taki cienki bolo jesteś, czy tak cię krew zalewa?
                    • Gość: rachelka Re: To co Bondzie-jakoś szybko na bluzgi przeszed IP: *.twcny.rr.com 27.09.04, 17:25
                      nie nasza gabi ma czasem krotkie spiecia na trasie lacz,to jest skutek siedzenia
                      przed kompem i braku innych rozrywek:(
                      • wqrwiony2 Wyraźnie cierpi na przypadłości związane ze zbyt 27.09.04, 17:29
                        siedzącym trybem życia.
                        Przy okazji - nasz kochany Igorek teraz się odgraża, że mnie podkabluje
                        jakiemuś zrzeszeniu "homosiów" - zasugerowałem, że widocznie wraz z Albertem,
                        Amerykaninem oraz Gieńkiem tworzą taką małą "ciotkowatą komunę" i chyba
                        trafiłem...
                        • Gość: rachelka Re: Wyraźnie cierpi na przypadłości związane ze z IP: *.twcny.rr.com 27.09.04, 17:33
                          wqrwiony2 napisał:

> siedzącym trybem życia.
                          > Przy okazji - nasz kochany Igorek teraz się odgraża, że mnie podkabluje
                          > jakiemuś zrzeszeniu "homosiów" - zasugerowałem, że widocznie wraz z Albertem,
                          > Amerykaninem oraz Gieńkiem tworzą taką małą "ciotkowatą komunę" i chyba
                          > trafiłem...

no ta rozlegla gadatliwa rodzina grozi kablowaniem kazdemu co ich tiknie nie
                          tak. to forumowa choroba i niestety wiele tutajszych piszacych eksponatow na nia
                          cierpi.
    • Gość: igor Michael Moore popiera wojne w Iraku. Alfred IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 27.09.04, 15:28
      wyliczyl, ze 15 milionow dolcow z podatkow od filmu o Bushu trafia do Pentagonu
      i do Iraku. Niezle jaja.
    • mirmilek byla taka strona... 27.09.04, 16:01
      z lezka w oku ja wspominam... generalnie zebrane tam byly rozne bzdury, ktore
      crassus wyprodukowal. czesc nawet sobie zapisalem.

teraz na goraco pamietam, ze osobnik ten twierdzil, ze egipt podpisal pokoj z
      izraelem w latach 50 :D
    • Gość: Tomson Ludzie tego nie przebijecie :oD IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.09.04, 16:31
      Wpiszcie w forumową wyszukiwarkę "konkurs_z_nagroda" (w podpisie), wybierzcie
      rok 2003 i czytajcie. :oD
      Gościu zebrał najgorsze debilizmy crassuli na tym forum, pozostaje tylko czytać
      i pękać ze śmiechu :oD
      szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html
      • Gość: igor Tomson, troche zrozumienia dla humoru crassusa. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 27.09.04, 16:52
        przeciez Twoj tez nie jest klaowy ale mozna sie rozerwac. Dam Ci jedne zart,
        jest muzemum najweselszych napisow na nagrobkach. Wszystkie sa smieszne ale
        jedn mi sie podobal: "Umarl bo musial".
        • Gość: marcus_crassus a taki tomson np jest zabawny z gruntu rzeczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 18:02
          czy nie jest zabawny rzucajacy sie komuch oplakujacy zaglade jego ulubionego
          ZSRR i wygrazajacy biednie USA :)))

to jest dopiero humor...moj sie nie umywa :DDD
    • Gość: rachelka Re: FORUM CURIOSUM IP: *.twcny.rr.com 27.09.04, 17:29
      Świat

Dostalem rachunek od polskiego Konsulatu
      Autor: fredzio54
      Data: 27.09.2004 13:32

+ dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list
      Mam zaplacic 455 US$ abybyc Polskim obywatelem
      ale robja na nas kase
      jak wypedzili mnie zpalicismy 1500 US$ teraz chca tylko 455US$

ale jestem gotowy zadrama
      zapytam sie pana konsula czy jak
      zapale synagoge w Polsce albo zbuze cmentarz zydowski
      to iule dostane zniszke ?
      Czy mam tez chlac i zone bic ?

no to zaczynamy ubaw,nikt nie pobije fredka.jakby tak pozbierac po forum te
      wszystkie madre glowy i ich IQ i uszyc z tego kordelke,to moze fredek mialby i
      cieplo i madrze:)
      • marcuss_crassus Re: FORUM CURIOSUM 28.09.04, 15:47
        To bylo zamierzone.

To bylo calkowicie powazna instrukcja dodawania usmiechow:
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka