kylax1 21.05.16, 13:05 Czy nie można zablokować rasisty występującego pod nickiem "twierdzaeuropa"? Ciągle tworzy nowe wątki faszystowskie, w których chwali rasizm i ksenofobię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tojabogdan najlepiej wyrzucać wszystkie wątki 21.05.16, 13:10 i poszczególne wypowiedzi przepełnione nienawiścią. A zostawiać wyłącznie rzeczowe i/lub zawierające uczucia pozytywne. Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Re: najlepiej wyrzucać wszystkie wątki 21.05.16, 13:51 . nalezy wyrzucic wszystkie watki Kylaxa I jego przyjaciol. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k mustafa, ale gdzie ta "twierdzaeuropa" ? 21.05.16, 15:34 - bo szukalem i nie moge sie doszukac. ale coby nie bylo, ze jestem tylko pro-europejski - jestem internacjonalny: wieprzowinke i koshera polecam wsiem islamuskom. - to leczy komplexy: stopsyjonizmowi.files.wordpress.com/2011/06/wodka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Prośba do admina. 21.05.16, 19:06 Ktoś mógłby napisać: Czy nie można zablokować wojujacego ateisty i prodewianta a także propagatora mordowania nienarodzonych niemowlat kajlaksa...... Wstyd mi za ciebie kajlaks. Podobno jesteś zwolennikiem tolerancji..... Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Tolerancja jest tylko dla ludzi, którzy sami są 21.05.16, 22:07 tolerancyjni wobec innych. Wobec rasistów, seksistów, LGBTQZfobów, ksenofobów, antysemitów itd. nie ma tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Tolerancja jest tylko dla ludzi, którzy sami 22.05.16, 01:56 No ty jesteś super tolerancyjny? Cytuję: katoprawica katomaryjni pajace bandytyzm religijny watykańska agentura katolicki syf katotaliban konserwa katolycka katokonserwa bandyckie korporacje korpomafia Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Zostaw go... 22.05.16, 07:23 mustafa (urodzony w Europie) nie wie, jakie wybrac wartosci... wiec sie szarpie... Odpowiedz Link Zgłoś
el.commendante A co za jakis nowy twór?? 23.05.16, 22:56 felusiak1 napisał: > Ktoś mógłby napisać: Czy nie można zablokować wojujacego ateisty i prodewianta > a także propagatora mordowania nienarodzonych niemowlat kajlaksa...... "Nienarodzone niemowlęta"??? ja pierdylę... Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: A co za jakis nowy twór?? 25.05.16, 09:40 W tym śmietnikowym wątku dzielę się porannym spostrzeżeniem. Rankiem mam na poczcie powiadomienia o nowych watkach na forach. Dziś FŚ przoduje pod względem liczby nowych wątków . Było ich trzynaście. Chcę czytać. Okazuje się , że 9 z nich to wątki usunięte. Nie chce mi się wymieniać ich nazw. Proszę mi wierzyć, ze 4 wątki dotyczą Rosji, 2 USA, 1 Litwy, 1 Sorosa, 1 islamu. Adminowie nie śpią. Forumowicze coś tam broją. Wniosek - pracowitość adminów , znów wywoła larum o cenzurze. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: A co za jakis nowy twór?? 26.05.16, 07:28 Kolejne poranne spostrzeżenie nt. FŚ. Widać z poniższych zestawień, że tematyka wpisów o Rosji , o Polsce, o USA jest na forum bardzo żywa. Można też tworzyć sobie inne spostrzeżenia . 1. Powiadomienie o wpisach na forum Świat. W takich wątkach: Sanders moze wygrac prawybory Demokratow na forum Świat Admin nie lubi jak sie pisze o Rzydach prawde. na forum Świat 14 maja udany atak na bazę Rosji w Syrii na forum Świat Przyznają Twardowskiemu wizę? na forum Świat Podobno sfałszowano wybory w Austrii na forum Świat Sawczenko uwolniona na forum Świat Mary Lou Bruner czyli The Texas Chainsaw Massacre na forum Świat Brazylia- ekonomia do przewrotu byla dobra na forum Świat KONIEC mitow i ciemnoty - GMO jest zdrowe! na forum Świat Rzady europy zachodniej na forum Świat Czy juz wszyscy wiedza co to demokracja? na forum Świat Kwalifikacje aby zostac szefem banku centralnego na forum Świat dlaczego skasowano moj watek o centralnym banku? na forum Św 2. Najnowsze wątki na forum Świat dziś o 7-mej godzinie 26.05.16, 06:36 Oto najgorszy koszmar Rosji. (7) kylax1 26.05.16, 06:12 KONIEC mitow i ciemnoty - GMO jest zdrowe! (22) wiktor_jerofiejew 6.05.16, 06:03 dlaczego skasowano moj watek o centralnym banku? (4) 1anunnaki 26.05.16, 05:36 Our Hero Nadja sawczenko! (52) tirol1 25.05.16, 23:33 Sawczenko uwolniona (6) 0szolomm-z-radia-maryja 25.05.16, 22:13 Polacy za EU.... (45) yurek11111 25.05.16, 21:51 USA -Wietnam nowi sojusznicy (23) wiktor_jerofiejew 25.05.16, 19:47 French Open (11) malkontent6 25.05.16, 19:27 Austria uratowana (61) felusiak1 25.05.16, 18:20 Zalążki faszyzmu w Izraelu? (15) kylax1 25.05.16, 17:59 14 maja udany atak na bazę Rosji w Syrii (11) enter2016 25.05.16, 16:11 Lista grzechów Rosji (26) enter2016 25.05.16, 15:30 Przyznają Twardowskiemu wizę? (14) uu1 25.05.16, 15:11 Mary Lou Bruner czyli The Texas Chainsaw Massacre (1) tojabogdan 25.05.16, 14:43 Wolno mu ... (12) Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 nieregulaminowe , nocne wątki są usuwane 14.06.16, 06:29 Oznaczyłem kursywą wątki powstałe w nocy które zostały usunięte. Mamy obraz , jak to głownie nocą trolle usiłują prowadzić nieregulaminową działalność na forum. Moderatorzy czuwają. :) : [b]CZY Słusznie. na forum Świat[/b] USA -to cywilizacja śmierci na forum Świat Mateen był chory psychicznie. Znowu wyszło na moje na forum Świat USA to cywilizacja śmierci na forum Świat [b]Wietnam zainteresowany używanymi F-16. na forum Świat Zamach w Orlando a sprawa Polska na forum Świat Dla tych co teskno za Komunizmem -przypomnienie na forum Świat Niemcy -przegrywamy z polskimi firmami na forum Świat Kontrowersyjna wypowiedz Rosjanina? na forum Świat [i]To juz wiemy kto bedzie glosowal na Trumpa na forum Świat juz wiemy kto bedzie glosowal na Trumpa na forum Świat Druga faza wyborow zaczela sie w Orlando na forum Świat Rozumiem...nikt nie lubi ... na forum Świat/i]] A to niespodzianka na forum Świat Znowu akcja falszywej flagi na Florydzie na forum Świat Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: nieregulaminowe , nocne wątki są usuwane 14.06.16, 06:34 Poprawiony wykaz: CZY Słusznie. na forum Świat USA -to cywilizacja śmierci na forum Świat Mateen był chory psychicznie. Znowu wyszło na moje na forum Świat USA to cywilizacja śmierci na forum Świat Wietnam zainteresowany używanymi F-16. na forum Świat Zamach w Orlando a sprawa Polska na forum Świat Dla tych co teskno za Komunizmem -przypomnienie na forum Świat Niemcy -przegrywamy z polskimi firmami na forum Świat Kontrowersyjna wypowiedz Rosjanina? na forum Świat To juz wiemy kto bedzie glosowal na Trumpa na forum Świat juz wiemy kto bedzie glosowal na Trumpa na forum Świat Druga faza wyborow zaczela sie w Orlando na forum Świat Rozumiem...nikt nie lubi ... na forum Świat A to niespodzianka na forum Świat Znowu akcja falszywej flagi na Florydzie na forum Świat Odpowiedz Link Zgłoś
nergal01 Re: Prośba do admina. 21.05.16, 19:17 Zostawic tylko te watki w ktorych sie nawoluje do milosci. To znaczy tylko kilaxa zostawic. Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: Prośba do admina. 21.05.16, 19:29 Kilax to stary mason, buduje wszystko z gliny..... Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: Prośba do admina. 22.05.16, 01:42 Ten Kilax to juz sie sam pogubil w tej swojej glinie........ Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Re: Prośba do admina. 22.05.16, 04:09 Wpisz swoją odpowiedźwatewk Kilaxa powinien skasowany poniewaz nie ma nic wspolebo z FS, a jednak trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
nergal01 Re: Prośba do admina. 22.05.16, 07:42 admin/cenzor zrobil z FS co ja dawno chcialem-SZAMBO. To forum Rzydow polskich. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Prośba do admina. 23.05.16, 10:22 Ty igorze x ze swoją webbrygadą to czyniłeś , ściśle wg poleceń z forum Rosja i świat. Moderatorzy na bieżąco sprzątają. Po wszystkich brudzących.... ....moje posty też lecą -bywa - do śmietnika Odpowiedz Link Zgłoś