Dodaj do ulubionych

Szwecja oszalała? Korzystanie z usług prostytutek

07.07.16, 15:43
zbrodnią?

www.rp.pl/Prawo-karne/307029997-Ostrzej-przeciwko-klientom-prostytutek.html#ap-2
W Szwecji lepiej gwałcić, niż dobrowolnie korzystać z usług prostytutek. Kary za gwałt będą mniejsze.

Poza tym, skoro w Szwecji panuje takie równouprawnienie, dlaczego prostytutki nie są aresztowane za udział w tym procederze? Piszę o tych, które zajmują się tym z własnej woli, a nie o ofiarach handlu ludźmi, żeby było jasne.
Obserwuj wątek
    • felusiak1 Re: Szwecja oszalała? Korzystanie z usług prostyt 07.07.16, 16:19
      Jestem z tobą kajaki Do lygybytyku należy dodać qrwy. LGBTQQCFUAEE
      • kylax1 Pod warunkiem, że dodamy też felusiakoseksualizm. 07.07.16, 16:20
        :)
    • polski_francuz Wybor spoleczenstwa, Europa 07.07.16, 19:51
      Pp raz pierwszy bylem w Szwecji poltora roku temu. I zadziwila mnie politpoprawnosc ludzi, ktorych spotkalem. Bylem na obronie doktoratu Hindusa, ktorego zona przyjechala do meza i szukala pracy. Zas na drinku po obronie, kolezanka Szwedka wyjasniala mi jakie sa "dobre" metody wspolzycia multikulti.

Polakom sie to moze wydaje naiwne ale pewnie Szwedzi w swoje spoleczenstwo i jego prawa wierza. W tych kategoriach mozna tez zrozumiec prawo przeciwko "klientom prostytutek". Amerykancy wierza, ze bron dla kazdego jest rzecza bezpieczna a Francuzi wierza, ze sa "Wielkim Narodem" i nie musza sie stosowac do praw ekonomii.

Jak Szwed ma ochote na prostytutke to bierze prom do Polski czy do Niemiec i ma co i kogo trzeba. Widac z tego sens otwartych europejskich granic.

PF
      • 1watcher Re: Wybor spoleczenstwa, Europa 07.07.16, 20:35
        WOW, to ty rozdajesz doktoraty? Mam nadzieje ze tylko z nauk politycznych bo w tym jestes expertem niesamowitym.
        • polski_francuz Re: Wybor spoleczenstwa, Europa 07.07.16, 20:40
          Rzezbiarstwo arizonskie to ma specjalnosc. Mam tam wychowanka: durny jak but ale ciagle pisze:)

PF
      • bywszy2 Re: Wybor spoleczenstwa, Europa+ 08.07.16, 14:54
        polski_francuz napisał:
        Jak Szwed ma ochote na prostytutke to bierze prom do Polski czy do Niemiec i ma
        > co i kogo trzeba. Widac z tego sens otwartych europejskich granic.
        <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
        I tam i tam cene za uslugi omowi po polsku.
        • j-k Czyli Rzad Szwecki odbiera prace miejscowym 08.07.16, 15:49
          kobietom.

- Nie probuja demonstrowac ?
      • kylax1 Ale szwedzkie prawo karze nawet Szwedów korzystają 09.07.16, 14:16
        cych za granicą. I ciekawe, dlaczego "prawo szwedzkie" karze tylko mężczyzn, a nie np. kobiety korzystające z usług męskich prostytutek w Afryce, czy w krajach arabskich?
        • polski_francuz Re: Ale szwedzkie prawo karze nawet Szwedów korzy 09.07.16, 15:35
          Za "przestepstwo" odpowiada sie w kraju jego popelnienia i zgodnie z prawem tego kraju.

PF
    • superspec Marksizm to religia nietolerancyjna! 08.07.16, 15:59
      W tym wypadku wobec klientów prostytutek. Ale to mały pikuś w porównaniu z tym co robi dzieciom nienarodzonym!
      • yurek11111 Niedlugo prostytutki nie beda potrzebne i problem 08.07.16, 23:08
        ...zniknie...
        reporters.pl/1141/koszmar-roboty-do-uprawiania-seksu-zastapia-ludzi-foto/
        • kylax1 Chyba w wymierającej Japonii. 09.07.16, 14:16

• bywszy2 Re: w sumie masz rację 08.07.16, 18:40
      nie klam wykrywaczu klamstww.
      Wyglada na to,ze jezyk polski jesyt jezykiem miedzynarodowym elity tego zawodu.
      • polski_francuz Eh bywszy, bywszy 08.07.16, 19:21
        Natasze tez byly w tym fachu. A Zydowka Esterka tez podrywala niecnie polskiego krola:)

Zawod istnial jak jeszcze Polski nie bylo. Moze nam go jacys emigranci kilka wiekow temu przeniesli?

PF
        • bywszy2 Re: Eh francuzie,francuzie+ 08.07.16, 19:32
          nataaszki tez nie sa od parady.
          ale z tego powodu nie nalezy umniejszac role malgorzatek.
          Wrecz przeciwnie.Co do Esterki,to bylo tak samo jak z zigolo Katarzyny II.
          Stasiek Poniatowski do uslug byl gotowy.
          A przed tym egzaminy praktyczne z dworkami musial pozdawac.
          Wiec praktycznie Kazik nozki Esterce calowal.
          P.S
          Dlugo na zachodzie mieszkalem i co nieco na ten temat i widzialem i slyszalem.
          A pozatym pa sam wskazal droge potrzebujacym Szwedom.
          I to po kilku dni pobytu w Szwecji juz pan sie rozeznal.
          • polski_francuz Re: Eh francuzie,francuzie+ 08.07.16, 19:38
            Zona Netanjahu poderwala go jak byla stewardessa. Wiec i Zydowkom dzisiejszym interesowny podryw nieobcy. Moze i dlatego szanujesz Twoja katolicka zone?

Uszanuj zatem troche Jej Narod.

Pozdro

PF
            • bywszy2 Re: Eh francuzie,francuzie+ 08.07.16, 22:07
              Pan jak prawdziwy katolik wsadza nos nie w swoje sprawy:
              do lozka Nietanjachu,skrobanek i w ogole do codzych lozek.
              Moze pan tak nad swoja zona sie zastanowi?
              Bo mnie ona w zupelnosci zwisa.
              To sa wasze sprawy.
              P.S
              ja narod mojej zony szanuje.
              Tylko ludzie z niego zydkow nie szanuja.
              Nienadarmo wielki Polak powiedzial:
              www.google.se/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=narod%20wspanialy%20tylko
              • polski_francuz Spokojnie kolego 09.07.16, 08:43
                Bronisz Zydow, zrozum zatem ze mozna i bronic Polakow. Jesli szanujesz, jak piszesz, Polakow, to daj temu wyraz.

I problem zniknie.

PF
                • bywszy2 Re: Spokojnie kolego?+ 09.07.16, 10:23
                  Ja Zydow nie bronie.
                  Pan Zydowki wyciagnal.
                  Nienawidze tylko jednego,ze z siebie robicie swietoskow.
                  Rozumiem - to tak was klechy katolickie wychowaly.
                  Zawsze wpychacie nosy w cudze przescieradla.
                  P.SMam dac wyraz uszanowan Polakow?
                  Gdzie to napisalem?
                  Pisalem w odpowiedzi na temat uszanowania tego narodu.
                  A co do Polakow przytoczylem wy?powiedz wielkiego Polaka.
                  Ze Polakow szanuje czy nie?
                  A kto Polce dziecko zrobil?
                  Bez poszanowania?Dasie to zrobic?
                  A co do problemow,ktore maja zniknac,uwazamm to za bezczelnosc.
                  Prosze zwrocic uwage swoim pobratymcom na ten temat,moze rzeczywiscie problem zniknie.
                  Co do Polakow,szanuje przede wszystkim moich kolegow oraz rodzine mojej zony(chociaz i miedzy nimi zdarzaja sie tempaki - nawet z tytulami profesorskimi).
                  A jak sie Polacy nawzajem szanuja,wystarczy poczytac polskie gazety.
                  Do tego zydo-Zyda niepotrzeba.
                  Doskonale sami nawzajem blotem i g... sie obrzucaja.
                  Kiedy w koncu staniecie sie normalnym narodem bez kompleksow?
                  Zostancie w chrzescianskim spokoju i milosci do bliznego.
                  Amen!
                  • polski_francuz Re: Spokojnie kolego?+ 09.07.16, 15:33
                    Adresuj sie do mnie a nie do tych co "ze z siebie robicie swietoskow.
                    Rozumiem - to tak was klechy katolickie wychowaly.
                    Zawsze wpychacie nosy w cudze przescieradla."

Odpowiadam za swoje poglady a nie za poglady innych.

PF
                    • bywszy2 Re: Spokojnie kolego?+ 09.07.16, 15:59
                      to po kiego ... przytacza pan jakiegos Netaniachu czy jakas Esterke?
                      Mowa jest o prostytutkach,a pan wskazal ich adres:Polska oraz Niemcy.
                      Widac,ze pan obyty w tym temacie.
                      Nie widze w tym nic zdroznego.
                      Tylko,ze ciag dalszy dyskusji na ten temat sprowadza pan na honor narodowy.
    • wojciech.2349 Re: Szwecja oszalała? Korzystanie z usług prostyt 09.07.16, 00:55
      To straszne.

Proponuję obcinanie 21-go palca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka