Dodaj do ulubionych

Legia W-wa contra Borussia Dortmund

14.09.16, 18:52
Cala pilkarska Warszawa ( i nie tylko ) tym zyje.
Musialem uzyc wszelkich mozliwych znajomosci by zdobyc bilety dla taty ,syna,wnuczka i dla siebie (skrzystalismy z okzji pobytu w Polsce)
Za godzine ruszamy,z domu mamy rzut beretem...do stadionu.
Wielkich szans Legii nie daje,ale niech mlodzi zobacza prawdziwy doping "zylety" i pozostalych ok.40 tys kibicow...czegos takiego w Australii nie zobacza
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: Legia W-wa contra Borussia Dortmund 14.09.16, 19:02
      Przewiduję wynik - 1: 5 , dla Borussii Dortmund.
    • obrotowy pozdrovienia dla pradziadka :) 14.09.16, 19:03
      skoro z prawnuczkiem udaje sie na mecz - tu musi z niego tegi kibic :)
      • 1.melord Re: pozdrovienia dla pradziadka :) 14.09.16, 19:17
        Dzieki....tata skonczyl pare dni temu 96 lat idalej relatywnie sprawny fizycznie
    • szwampuch58 Re: Legia W-wa contra Borussia Dortmund 14.09.16, 20:48
      Duzo szpasu zycze,ogladam u Kurskiego znaczy siEm TVP ,na poczatek dowiaduje sie ze sponsoruje impreze ruski Gazprom i jakies holenderskie piwo( dla mnie no problem ale ulanki nadwislanskie mogom miec problem )
      Potem radosnie redaktor mnie zapewnia ze nie potrzebuje sie "szczypac " bo to dzieje sie naprawde....znaczy sie Mistrz Polski w kopanej po 20 latach(slownie dwadziescia) gra w Lidze Mistrzow....kurna udalem sie do barku siegajac po szkocki trunek mam nadzieje ze nie zainkasuje polski mistrz tyle co szkocki,wczoraj.....No to lece,bo zaczynaja
      • szwampuch58 Re: Legia W-wa contra Borussia Dortmund 14.09.16, 21:43
        moja nadzieja maleje
      • czuk1 prowokujesz.... 16.09.16, 06:31
        szwampuch58 napisał: ".... sponsoruje impreze ruski Gazprom i jakies holenderskie piwo( dla mnie no problem ale ulanki nadwislanskie mogom miec problem ).

Jeśli Gazprom sponsoruje europejską federację to możemy się tylko cieszyć . ;)
    • szwampuch58 Re: Legia W-wa contra Borussia Dortmund 14.09.16, 22:37
      na 7 -go nie czekam...... i to do tego "dziki kraj" ktos juz powiedzial
      www.legia.sport.pl/legia/1,139320,20694178,liga-mistrzow-kibole-legii-chcieli-zaatakowac-fanow-borussii.html#MegaMT
      • czuk1 Re: Legia W-wa contra Borussia Dortmund 14.09.16, 22:40
        Typowałem 1 : 5
        • j-k ja tesz... 14.09.16, 23:04
          czuk1 napisał:
          > Typowałem 1 : 5

ja tesz...

eeh...
    • dicksmith Re: Legia W-wa contra Borussia Dortmund 14.09.16, 22:44
      i jak tu teraz prawnuczkowi wytłumaczyć taką klęskę?
      • amunicyjny1 Re: Legia W-wa contra Borussia Dortmund 14.09.16, 23:03
        A bo ja wiem.....Putin?
        • gelati Legia, HGW to duma Warszawy 14.09.16, 23:08

Zesrała się bida i płacze.
    • dicksmith za rok zobaczymy Ronaldo w Niecieczy 14.09.16, 23:36
      Legia kanarki doić!
    • dicksmith coś do posłuchania dla legionistów 15.09.16, 00:00
      żeby się podbudowali przed następnym meczem
      www.youtube.com/watch?v=ZcZoY1-O5Ss
    • malkontent6 Re: Legia W-wa contra Borussia Dortmund 15.09.16, 02:36
      Gdybym był religijny, to powiedziałbym, że wynik tego meczu jest karą za grzechy Legii.
      • szwampuch58 Re: Legia W-wa contra Borussia Dortmund 15.09.16, 11:53
        Kary to dopiera "spadna" na Legie i to nie religijne tylko finansowe od UEFA
        • 1.melord Katastrofa na boisku-obciach poza.... 15.09.16, 19:14
          Najlepsze wrazenia szczegolnie dla mlodych byly przed meczem kiedy "zyleta" zagrzewala do walki.
          Po ok 20 min.meczu widac bylo juz wyraznie ze Borusia gra z jakims zlepkiemm ligi okreglowej a nie z zespolem ktory jest mistrzem Polski.
          Dalej co sie dzialo to byl juz kompletny obciach kiedy kibole z poza stadionu dostali sie w dziwny sposob?? na sektor zajmowany przez Niemcow.
          Bijatyka z ochroniarzami ,uzyty gaz,dym z rac,petard byl dla nas sygnalem by zwijac ze stadionu co zrobilismy po czwartej bramce.
          Ci co znali j.niemiecki twierdzili,ze Niemcy obrazali Polakow i prowokowali, "zyleta" nie byla im dluzna,kibole dolali oliwy do ognia.

Katastrofa naa boisku 0-6.....moglby byc wynik dwucyfrowy gdyby Borusia zagrala na pelny gwizdek,poza boiskiem kompletny obciach za ktory Legia powinna poniesc konsekwencje.
          • malkontent6 Re: Katastrofa na boisku-obciach poza.... 15.09.16, 20:07
            A ja jeszcze pamiętam czasy gdy na mecze Legii chodziło się bez obawy o utratę zębów.
            • szwampuch58 Re: Katastrofa na boisku-obciach poza.... 15.09.16, 21:13
              ty" zaprzancu" jeden,kiedys na legie chodzili tylko komuchy teraz tylko patrioci prawdziwi....jak mozna tego nie kumac?
    • szwampuch58 Re: Legia W-wa contra Borussia Dortmund 29.09.16, 14:21
      Uuuuuuu, ukarano "prawdziwych patriotow" bolesnie:
      www.rp.pl/Sport/160929123-Stadion-Legii-zamkniety-na-mecz-z-Realem.html#ap-1
      • czuk1 Re: Legia W-wa contra Borussia Dortmund 29.09.16, 14:37
        szwampuch58 napisał: Uuuuuuu, ukarano "prawdziwych patriotow" bolesnie:

Za wcześnie kraczesz. Mówi akurat teraz rzecznik Legii - w TVPInfo.. Daleka droga do uprawomocnienia się tej decyzji o ukaranie. Jest etap odwoławczy. Będzie wykorzystany, wcześniej musi być pisemne uzasadnienie pierwszej decyzji. Legia sporo już zrobiłaby sytuacja
        nie powtórzyła się.
        • szwampuch58 Re: Legia W-wa contra Borussia Dortmund 29.09.16, 14:57
          Co ma biedny rzecznik klubu pitolic w tej sytuacji,ze przyjmuja z pokora kare i zrezygnowac z odwolania????.......Jezuuuuuu, kto oglada TVPiS Info jeszcze........a przepraszam ty Brawo ty!
          • czuk1 Re: Legia W-wa contra Borussia Dortmund 29.09.16, 15:05
            Przepraszam.:) .... ale musiałem ;). Nie jestem sam.
            • szwampuch58 Re: Legia W-wa contra Borussia Dortmund 29.09.16, 20:53
              czuk1 napisał:

> Przepraszam.:) .... ale musiałem ;). Nie jestem sam.
              Przeprosiny przyjete......zarzut o rasizm upada,niby dobrze ale to nic nie zmieni moim zdaniem
        • szwampuch58 Re: Legia W-wa contra Borussia Dortmund 12.10.16, 16:46
          no i klops ...droga dobiegla" kunca"
          www.legia.sport.pl/legia/1,139320,20827317,liga-mistrzow-uefa-zdecydowala-legia-real-bez-udzialu-publicznosci.html#MT
          • szwampuch58 Re: Legia W-wa contra Borussia Dortmund 13.10.16, 12:12
            ulanek nadwislanski ma pomysla:
            forum.gazeta.pl/forum/w,28,162556381,162556381,LEGIA_nie_powinna_przyjac_do_wiadomosci_smiesznych.html
    • kylax1 Tzw. "żylety" to zbiorowiska bandytów, faszystów i 29.09.16, 15:00
      wszelkiej patologii społecznej.

W normalnych krajach, jak Australia, coś takiego nie istnieje.
      • 1.melord Re: Tzw. "żylety" to zbiorowiska bandytów, faszys 30.09.16, 13:02
        kylax1 napisał:

> wszelkiej patologii społecznej.
        >
        > W normalnych krajach, jak Australia, coś takiego nie istnieje.
        >

niestety istnieje ,nie na tak duza skale jak w Polsce ,ale.....szczegolnie gdy graja kluby majace korzenie etniczne np.bylej Jugoslawi
        • kylax1 Ja piszę o normalnych Australijczykach, a nie 18.10.16, 15:51
          patologicznych imigrantach z różnych Serbii i innych Chorwacji.
          • 1.melord Re: Ja piszę o normalnych Australijczykach, a nie 18.10.16, 23:39
            kylax1 napisał:

> patologicznych imigrantach z różnych Serbii i innych Chorwacji.
            >

"normalni" Australijczycy pasjonuja sie krykietem(lato) i rugbami(zima)
            pilka nozna to domena imigrantow z Europy i Ameryki Pld.
            • xystos Re: Ja piszę o normalnych Australijczykach, a nie 19.10.16, 04:50
              Polakom bardzo bysie spodobal
              Hokej na Trawie,to moglby byc
              sport narodowy tej lepszej czesci
              spoleczenstwa.
              Anglia-Andorra-ten temat znikl z FK

W mlodości mojej gralem w wodne
              polo ale gdy moj ostatni Koń sie utopil-przeszlem na sztafete 4x100.

Miłego Dnia Wam Wszystkim Życzę
    • el.commendante Jak widać kapitalizm totalnie nie służy polskim 30.09.16, 10:38
      klubom. Słaba gospodarka oparta o zagraniczne montownie nie wytworzy sponsorów dla futbolu, zagraniczne koncerny które w Polsce mają montownie będą wspierać sport u siebie w kraju a nie w jakimś bantustanie, a rodzimy polski przemysł praktycznie nie istnieje.
      • szwampuch58 Re: Jak widać kapitalizm totalnie nie służy polsk 30.09.16, 10:50
        rzeknij grzecznie co ma gospodarka do chamstwa wymachiwaczy szabelkami?
        • el.commendante Kibolstwo i ich patologie to osobny temat, 30.09.16, 12:15
          ja w moim wpisie odnosiłem się do sportowej miernoty Legii i pozostałych polskich klubów.
          • 1.melord odnosze wrazenie 30.09.16, 13:16
            jakby te chuliganskie wybryki byly rezyserowane(przez policje),napewno tolerowane(przez klub)
            Jakim sposobem czesc kiboli nie wpuszczonych na stadion (zakaz).ktorzy wydzierali sie przed meczem poza stadionem,dostalo sie raptem przez ogrodzenie stadionu ,ktory obstawiony byl przez ochroniarzy i bedacych w poblizu oddzialow policji?
            • szwampuch58 Re: odnosze wrazenie 18.10.16, 12:43
              w sprawie rezyserii,tym razem hiszpanskiej
              www.legia.sport.pl/legia/1,139308,20851788,liga-mistrzow-real-madryt-legia-warszawa-trzech-kibicow.html#Czolka3Img
    • 1.melord Legia W-wa contra Real Madryt 18.10.16, 23:34
      troche lepiej niz z Dortmundem,ale dalej "dno" polskiej ligowej pilki.
      Rewanz w W-wie przy pustych trybunach...szkoda,to rzadka okazja zobacxzyc czolowa druzyne Europy w Polsce.
      • szwampuch58 Re: Legia W-wa contra Real Madryt 18.10.16, 23:38
        na ulicach Madrytu podobno 5 :1 do Legii,czyli nie takie dno dla prawdziwych patriotow
    • szwampuch58 Re: Legia W-wa contra Real Madryt 01.11.16, 15:58
      Bedzie znowu lanie?
      www.sport.pl/pilka/1,65041,20919075,liga-mistrzow-legia-real-krolewscy-juz-w-warszawie.html#MTstream
    • szwampuch58 Re: remis,fakt sensacja 03.11.16, 12:13
      Ale: Bereszyński: Cała Polska powinna być z nas dumna.....co ten baran bierze za swinstwo?
      • 1.melord jestem pod wrazeniem..3:3 z Realem 03.11.16, 13:40
        gdybym taki wynik obstawil u bookmacherow pewnie niezle bym zarobil...
        byla szansa wygrac...szkoda,to dopiero bylaby sensacja
        • szwampuch58 Re: jestem pod wrazeniem. .. 03.11.16, 17:39
          ....owszem ja tez, 1.melord wystarczy wygrac z Portugalczykami u siebie i na wiosne pilka miedzynarodowa w Polsce...po 20 latach wrescie
    • szwampuch58 Re: Legia W-wa contra Borussia Dortmund 22.11.16, 21:44
      przerwa,Legia zbiera znowu baty....ale trzeba przyznac walczy
      • 1.melord Legia W-wa contra Borussia Dortmund 4:8 23.11.16, 07:06
        to chyba rekord strzelonych bramek w LM,do przerwy Legia przegrywala bodajze jedna bramka?
        Przegrana ale w znacznie lepszym stylu niz pierwszy mecz...walczyli przynajmniej.
        • szwampuch58 Re: Legia W-wa contra Borussia Dortmund 4:8 23.11.16, 10:45
          nie chyba ale na pewno,styl stylem ale 8 skasowac chwaly nie przynosi
          • 1.melord Legia W-wa......MISZCZ 08.12.16, 20:07
            prawie...
            Patrzac na ta zbieranine kopaczy 3 miesiace temu,trudno bylo sobie wyobrazic,ze sa cokolwiek i z kimkolwiek wygrac.
            www.legia.sport.pl/legia/1,139320,21087437,pilkarska-lm-legia-zarobila-na-boisku-prawie-17-5-mln-euro.html#BoxSportLinkZ19
            Piłkarska LM. Legia zarobiła na boisku prawie 17,5 mln euro
            • szwampuch58 Re: i co najwazniejsze... 08.12.16, 21:23
              ... na wiosne kasa znowu do wziecia ,2 mecze pewne
    • szwampuch58 Re: No to Lewandowski ma przerombane 10.12.16, 23:28
      teraz u "prawdziwych "Polakow i innego buractwa nadwislanskiego, akurat u"Helmutow" hehehe,forum pod artykulem juz sie gotuje
      www.plotek.pl/plotek/7,154063,21100250,anna-lewandowska-nie-chce-rodzic-w-polsce-tabloid-podaje-szczegoly.html#BoxPloCz2Z18

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka