Dodaj do ulubionych

USA i naziści

10.10.16, 14:00
Przyznam, że jestem w szoku
Słyszałem wcześniej o JEDNYM naziście zatrudnionym przy programie atomowym
ale wiadomości o wyspie Plum, o Operacji Spinacz, o Tabunie, boreliozie i nazistowskich "lekarzach" po prostu mnie przerosła. Jestem wściekły na to, że chcemy się bratać z kimś takim.
Jak można mieć zaufanie do USA, NATO, TTiP, GMO i całej polityki amerykańskiej na wieść
że nasz "największy przyjaciel" jest w stanie zrobić WSZYSTKO by udowodnić swą dominację na świecie? Skoro byli w stanie układać się z nazistami mam uwierzyć, że nie czerpią pełnymi garściami z "dobroci" dżihadystów? Zaczynam rozumieć czemu świat islamski uważa USA za szatana.
Obserwuj wątek
    • kylax1 Straszne, nie mogę spać po nocach. :))) 10.10.16, 19:54
      Oczywiście roSSja jest czysta jak łza i nie współpracowała z nazistami. Aha, zapomniałem, roSSja nigdy nie chciała dominować nad światem.

Zapomniałem też, że to nie roSSja, ale krasnoludki zorganizowały atak na Polskę w 1939 roku, wraz z III Rzeszą i to Marsjanie urządzili Katyń.
      • felusiak1 Re: Straszne, nie mogę spać po nocach. :))) 11.10.16, 01:22
        kylaks napisal: to Marsjanie urządzili Katyń.

Mam pytanie. Czy byli to marsjanie przebywający na Ziemi czy przybysze z Marsa.
        • kylax1 Reptilianie z Marsa. :) 11.10.16, 17:07

• j-k rozbawiles mnie xylax :) 11.10.16, 10:17
        kylax1 napisał:
        > Oczywiście roSSja jest czysta jak łza i nie współpracowała z nazistami. Aha, za
        > pomniałem, roSSja nigdy nie chciała dominować nad światem.

rozbawiles mnie xylax (pozytywnie) :)

- GRATULACJE
        • boavista4 Re: rozbawiles mnie xylax :) 11.10.16, 10:31
          Kocham narody czyste jak lza. Np. Szwedow , ktorzy w czasie Potopu wymordowali 1/3 Polakow, albo Hiszpanow za zdziesiatkowanie Inkow ( z 7 milionow pozostal jeden) , albo Yankesow za 100 milionow indian amerykanskich. Wyglada na to ze Polska sie nie rowna z tymi demokracjami.
          • j-k Sa Narody "czyste" 11.10.16, 10:49
            - jak Portugalczycy wlasnie - ktorych chyba znasz ?

czy w Brazylii, czy w Angoli nie byli rasistami
            - mieszali sie z miejscowymi...
            • elka-sulzer Re: Sa Narody "czyste" 12.10.16, 00:17
              - jak Portugalczycy wlasnie - ktorych chyba znasz ?

czy w Brazylii, czy w Angoli nie byli rasistami
              - mieszali sie z miejscowymi...

Hehehe ... kolonizatorzy Ameryki Polnocnej tez sie mieszali .... z miejscowymi jotka.

Jedyny "czysty narod" to chyba tylko "narod wybrany", hehehe
          • kylax1 W tamtych czasach prawie wszyscy się mordowali. 11.10.16, 16:41
            Zatem argument kulą w płot. Polacy też w średniowieczu masowo mordowali swoich wrogów, a potem obecnych mieszkańców Ukrainy itd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka