Gość: Mamlas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 16:58 Aż dziw bierze że to nie przydarzyło sie tępotom-arabusom. A może tam pracowali arabscy robotnicy?! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łysy Towarzyszu Tomson, wyjasnij !? IP: 207.181.167.* 30.09.04, 17:03 Czy to tez wina Busha, amerykanskich imperialistow co wrzucaja francuskie klucze w tryby supernowoczesnych elektrowni na Kubie ? Czy tez jak Kuba Bogu, tak Bog Kubie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Re: Zepsuli wirnik w elektrowni, zgasła cała Kuba IP: *.top.net.pl 30.09.04, 17:24 Tutaj nawet nie ma czego komentować. Komunizm w najczystszej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor mam lepszy kasek info o Kubie. W Miami znam IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 30.09.04, 17:27 kilku Kubanczykow. Jeden powiedzial, ze dwa lata temu osiol nalal na przewody lezace na ziemi (nikt nie naprawil slupa zzartego przez termity). Kable byly tez zniszcone i prad zgasl w Hawanie. Niemieccy poszukiwacze dziwek byli zadowoleni, bo spadla cena panienek przez dwa dni. W kilku hotelach dla turystow prad szedl z generatorow i za ochlodzenie sie w klimatyzacji dawaly za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: mam lepszy kasek info o Kubie. W Miami znam IP: 207.181.167.* 30.09.04, 17:40 ...Niemieccy poszukiwacze dziwek byli zadowoleni, bo spadla cena panienek przez dwa dni.... Przykro ze musza dawac dupy ryzym Szwabom by nie zdechnac z glodu w tym syfie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Kanadyjczycy i Niemcy bardzo chwala sobie Kube IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 30.09.04, 17:47 i Fidela. Oba narody najwiecej wydaja tam pieniedzy. A tak jest jak bylo w Polsce za komuny. Sredni zarobek $40 na miesiac. Jak Niemiec wyda tysiac euro prze tydzien to zyje jak krol. Moze miec dziewczyne za 10 dolcow. Kubanki yo jedne z najladniejszych kobiet na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homofob i rasista dziewczyny z Karaibow IP: 207.181.167.* 30.09.04, 17:59 ...Kubanki yo jedne z najladniejszych kobiet na swiecie.... Ogolnie dziewczyny z Karaibow ! Kubanki, Portorykanki, czy z Dominikany ! Szczegolnie dla tych co lubia egzotyczny, goracy typ ! Maja tylko jedna wade, szybko i brzydko sie starzeja, ok 30-stki najczewsciej wygladaja juz fatalnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaszanka Re: Kanadyjczycy i Niemcy bardzo chwala sobie Kub IP: *.sympatico.ca 29.11.04, 13:30 Igor masz zle info: srednia zarobkow to 350 pesos (ok. USD15). Jesli chodzi o najstarszy zawod swiata to w Warszawie jest wiecej agencji i to sporo. Widzisz, nie wszedzie ludzi na tasmie trzymaja przy skladaniu wuzkow ... hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Re: mam lepszy kasek info o Kubie. W Miami znam IP: *.top.net.pl 30.09.04, 20:35 Ale były strasznie spocone. Fu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Zepsuli wirnik w elektrowni, zgasła cała Kuba IP: *.gdynia.mm.pl 30.09.04, 17:50 Wygląda na to, że Castro nie ma możliwości wzmocnienia systemu energetycznego Kuby. Bez prądu nie da się transmitować jego żarliwych przemówień. Nie ma podkowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Re: Zepsuli wirnik w elektrowni, zgasła cała Kuba IP: *.top.net.pl 30.09.04, 20:36 Albo, jak niegdyś w Polsce, zbyt dużo prądu pożerają zagłuszarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andreas Re: Jak w Kaliforni IP: *.g.pppool.de 30.09.04, 18:27 Brawo, dodalbym, podbnie jest w Chinach (Szanghai) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Jak piszesz Nowy Jork to pisz tez Kalifornia. Ale IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 30.09.04, 19:12 glotretter, byles wszedzie i wszystko jest takie same. Moze Ty spales z suka w Kaliforni, ze kosztowalo Cie to tyle samo co Kubanka w Hawanie? Wejdz na strony niemieckie w Bundesie reklamujace turystke na Kubie. Typowy paplacz niedouk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. igorku!? dzieci czytaja!!watch your mouth..:-))) IP: *.utc.com 30.09.04, 19:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Oczen spasiba. Merci beaucoup. Danke shoen. IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 30.09.04, 19:32 Nieraz i ja nie wytrzymam. Czy nadmiar glupoty niektorych oponentow niszczy szare komorki innych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziutka Mietek przeklina po arabsku - dziwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 10:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziutka Ponizej cytat z Mietka przy innej okazji: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 10:17 Wolność dla Sloba! Śmierć oprawcom Serbii. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik TOMSON!!!!! 30.09.04, 21:41 Jedź budować elektrownie! Wspomóż ustrój sprawiedliwości społecznej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziutka NaKubie mają elektryczność-naHaiti,Dominikanie nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 10:13 Kuba to wyspa gdzie ludzie mają elektryczność (teraz im ją na jakiś czas wyłanczają), powszechną bezpłatną szkołę średnią, każdy ma pracę (mało im płacą ale pracę każdy ma), powszechnie dostępną bezpłatną służbę zdrowia, bezpłatne kolonie i obozy dla dzieci i młodzieży, bezpłatne studia dla najlepszych, powszechne emerytury i renty, każdy ma mieszkanie, nikt nie głoduje i nie żyje w slamsach. Ale Kubie nie ma demokracji i nie pozwala się na rozwój kapitalizmu. Na Haiti, na wyspie obok Kuby jest demokracja - 80 % mieszkańców tego kraju to analfabeci i tyleż ludzi nie ma pracy. Panuje głód, 2/3 mieszkańców żyje w slamasach i głoduje. O elektryczności to oni nawet nie próbują marzyć. Ale mają wolność w przeciwieństwie do Kubańczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaszanka Re: NaKubie maja˛ elektrycznos´c´-naHaiti,Dominika IP: *.sympatico.ca 29.11.04, 04:29 Czemu akurat Haiti, a nie Barbados? Czy Polskem tez przyrownasz do Albani czy moze Japoni? Odpowiedz Link Zgłoś