Dodaj do ulubionych

Zepsuli wirnik w elektrowni, zgasła cała Kuba

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 16:58
Aż dziw bierze że to nie przydarzyło sie tępotom-arabusom. A może tam
pracowali arabscy robotnicy?! ;-)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Łysy Towarzyszu Tomson, wyjasnij !? IP: 207.181.167.* 30.09.04, 17:03
      Czy to tez wina Busha, amerykanskich imperialistow co wrzucaja francuskie
      klucze w tryby supernowoczesnych elektrowni na Kubie ?

Czy tez jak Kuba Bogu, tak Bog Kubie ?
    • Gość: ZZ Re: Zepsuli wirnik w elektrowni, zgasła cała Kuba IP: *.top.net.pl 30.09.04, 17:24
      Tutaj nawet nie ma czego komentować. Komunizm w najczystszej postaci.
    • Gość: igor mam lepszy kasek info o Kubie. W Miami znam IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 30.09.04, 17:27
      kilku Kubanczykow. Jeden powiedzial, ze dwa lata temu osiol nalal na przewody
      lezace na ziemi (nikt nie naprawil slupa zzartego przez termity). Kable byly
      tez zniszcone i prad zgasl w Hawanie. Niemieccy poszukiwacze dziwek byli
      zadowoleni, bo spadla cena panienek przez dwa dni. W kilku hotelach dla
      turystow prad szedl z generatorow i za ochlodzenie sie w klimatyzacji dawaly za
      darmo.
      • Gość: Łysy Re: mam lepszy kasek info o Kubie. W Miami znam IP: 207.181.167.* 30.09.04, 17:40
        ...Niemieccy poszukiwacze dziwek byli zadowoleni, bo spadla cena panienek przez
        dwa dni....

Przykro ze musza dawac dupy ryzym Szwabom by nie zdechnac z glodu w tym syfie !
        • Gość: igor Kanadyjczycy i Niemcy bardzo chwala sobie Kube IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 30.09.04, 17:47
          i Fidela. Oba narody najwiecej wydaja tam pieniedzy. A tak jest jak bylo w
          Polsce za komuny. Sredni zarobek $40 na miesiac. Jak Niemiec wyda tysiac euro
          prze tydzien to zyje jak krol. Moze miec dziewczyne za 10 dolcow. Kubanki yo
          jedne z najladniejszych kobiet na swiecie.
          • Gość: homofob i rasista dziewczyny z Karaibow IP: 207.181.167.* 30.09.04, 17:59
            ...Kubanki yo jedne z najladniejszych kobiet na swiecie....

Ogolnie dziewczyny z Karaibow ! Kubanki, Portorykanki, czy z Dominikany !
            Szczegolnie dla tych co lubia egzotyczny, goracy typ ! Maja tylko jedna wade,
            szybko i brzydko sie starzeja, ok 30-stki najczewsciej wygladaja juz fatalnie !
          • Gość: Kaszanka Re: Kanadyjczycy i Niemcy bardzo chwala sobie Kub IP: *.sympatico.ca 29.11.04, 13:30
            Igor masz zle info: srednia zarobkow to 350 pesos (ok. USD15). Jesli chodzi o najstarszy zawod
            swiata to w Warszawie jest wiecej agencji i to sporo. Widzisz, nie wszedzie ludzi na tasmie
            trzymaja przy skladaniu wuzkow ... hehe!
      • Gość: ZZ Re: mam lepszy kasek info o Kubie. W Miami znam IP: *.top.net.pl 30.09.04, 20:35
        Ale były strasznie spocone. Fu!!!
    • Gość: maruda Re: Zepsuli wirnik w elektrowni, zgasła cała Kuba IP: *.gdynia.mm.pl 30.09.04, 17:50

Wygląda na to, że Castro nie ma możliwości wzmocnienia systemu energetycznego
      Kuby. Bez prądu nie da się transmitować jego żarliwych przemówień.
      Nie ma podkowy...

• Gość: ZZ Re: Zepsuli wirnik w elektrowni, zgasła cała Kuba IP: *.top.net.pl 30.09.04, 20:36
        Albo, jak niegdyś w Polsce, zbyt dużo prądu pożerają zagłuszarki.
    • Gość: . Jak w Kaliforni IP: *.arcor-ip.net 30.09.04, 17:53
      • Gość: Andreas Re: Jak w Kaliforni IP: *.g.pppool.de 30.09.04, 18:27
        Brawo, dodalbym, podbnie jest w Chinach (Szanghai)
    • Gość: Mietek Kuba jak California i Nowy Jork. IP: 212.54.40.* 30.09.04, 18:50
      • Gość: igor Jak piszesz Nowy Jork to pisz tez Kalifornia. Ale IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 30.09.04, 19:12
        glotretter, byles wszedzie i wszystko jest takie same. Moze Ty spales z suka w
        Kaliforni, ze kosztowalo Cie to tyle samo co Kubanka w Hawanie? Wejdz na
        strony niemieckie w Bundesie reklamujace turystke na Kubie. Typowy paplacz
        niedouk.
        • Gość: .. igorku!? dzieci czytaja!!watch your mouth..:-))) IP: *.utc.com 30.09.04, 19:26
          • Gość: igor Oczen spasiba. Merci beaucoup. Danke shoen. IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 30.09.04, 19:32
            Nieraz i ja nie wytrzymam. Czy nadmiar glupoty niektorych oponentow niszczy
            szare komorki innych ?
            • Gość: Mietek Spałem z suką. Siostrą igora. IP: 212.54.40.* 30.09.04, 23:05
              • Gość: Mietek Zarobiła na internet dla igora. IP: 212.54.40.* 30.09.04, 23:09
              • Gość: Ziutka Mietek przeklina po arabsku - dziwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 10:15
      • Gość: Ziutka Ponizej cytat z Mietka przy innej okazji: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 10:17
        Wolność dla Sloba! Śmierć oprawcom Serbii.
    • wielki_czarownik TOMSON!!!!! 30.09.04, 21:41
      Jedź budować elektrownie! Wspomóż ustrój sprawiedliwości społecznej!
    • Gość: Ziutka NaKubie mają elektryczność-naHaiti,Dominikanie nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 10:13
      Kuba to wyspa gdzie ludzie mają elektryczność (teraz im ją na jakiś czas
      wyłanczają), powszechną bezpłatną szkołę średnią, każdy ma pracę (mało im płacą
      ale pracę każdy ma), powszechnie dostępną bezpłatną służbę zdrowia, bezpłatne
      kolonie i obozy dla dzieci i młodzieży, bezpłatne studia dla najlepszych,
      powszechne emerytury i renty, każdy ma mieszkanie, nikt nie głoduje i nie żyje
      w slamsach.
      Ale Kubie nie ma demokracji i nie pozwala się na rozwój kapitalizmu.
      Na Haiti, na wyspie obok Kuby jest demokracja - 80 % mieszkańców tego kraju to
      analfabeci i tyleż ludzi nie ma pracy.
      Panuje głód, 2/3 mieszkańców żyje w slamasach i głoduje.
      O elektryczności to oni nawet nie próbują marzyć.
      Ale mają wolność w przeciwieństwie do Kubańczyków.
      • Gość: Kaszanka Re: NaKubie maja˛ elektrycznos´c´-naHaiti,Dominika IP: *.sympatico.ca 29.11.04, 04:29
        Czemu akurat Haiti, a nie Barbados? Czy Polskem tez przyrownasz do Albani czy moze Japoni?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka