27.10.17, 16:02
Blady strach na facetow napadl.
Po ¤metoo! boJa sie do plci przeciwnej odzywac.
Moga byc w kazdym momencie oskarzeni o molestowanie.
Zaczyna sie wywalanie facetow(i to nawet bardzo znanych) z telewizji - nawet za dawne przewinienia w tej materii.
Sledstwa wewnetrzne prowadza redakcje gazet.
Boje sie nawet zonie podac kwiatki - bo zalczono tez do molestowania.
Obserwuj wątek
    • bywszy10 Re: A u nas+ 27.10.17, 16:05
      Prokuratura prowadzi sledstwo w stosunku do naczelnego Szefa Policji - za wyjawienia tajemnic sluzbowych - w zwiazku z unowoczesnieniem oprogramowan.
    • zeitgeist2010 Re: A u nas+ 27.10.17, 16:05
      MOzna sie zapytac, ile tych nosicielek "Metoo" spotkalo sie i porozmawialo z muzulmankami ...
      • 5magna Re: A u nas+ 27.10.17, 16:14
        Ale jak 5 mahmedow Szwedke przeleci to dostana nagrode......
        • zeitgeist2010 podrzuc im watek o kobietach spadajacych z balkono 27.10.17, 16:21
          5magna napisał(a):

> Ale jak 5 mahmedow Szwedke przeleci to dostana nagrode......

podrzuc im watek o kobietach w rodzinach muzulmanskich spadajacych z balkonow

• bywszy10 Re: podrzuc im watek o kobietach wyrzucanych+ 27.10.17, 18:25
            zeitgeist2010 napisał:

> 5magna napisał(a):
            >
            > > Ale jak 5 mahmedow Szwedke przeleci to dostana nagrode......
            >
            > podrzuc im watek o kobietach w rodzinac
            > h muzulmanskich spadajacych z balkonow

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
            a co o katolickich wyrzucanych?:
            1.
            www.google.se/search?q=wyrzucili+kobiete&oq=wyrzucili+kobiete&aqs=chrome..69i57.91113j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-82.
            www.google.se/search?q=wyrzucili+kobiete+z+tramwaju&oq=wyrzucili+kobiete&aqs=chrome.1.69i57j0l5.2760j0j9&sourceid=chrome&ie=UTF-83.
            www.google.se/search?q=wyrzucili+kobiete+z+autobusu&oq=wyrzucili+kobiete&aqs=chrome.2.69i57j69i59j0l4.3731j0j9&sourceid=chrome&ie=UTF-84.
            www.google.se/search?q=wyrzucili+kobiete+z+pociagu&oq=wyrzucili+kobiete&aqs=chrome.4.69i57j69i59l2j0l3.3483j0j9&sourceid=chrome&ie=UTF-8
            Skad jeszce katoliczki wyrzucano?
        • bywszy10 Re:bywa i odwrotnie+ 27.10.17, 18:41
          5magna napisał(a):

> Ale jak 5 mahmedow Szwedke przeleci to dostana nagrode......
      • 5magna Re: A u nas+ 27.10.17, 16:35
        Oni o tym nie wiedza bo na te dzielnice policja nie jezdzi. Ciekawe gdzie maja swoje cmentarze I czy wogule maja ?
        • zeitgeist2010 Re: A u nas+ 27.10.17, 16:40

5magna napisał(a):

> Oni o tym nie wiedza bo na te dzielnice policja nie jezdzi. Ciekawe gdzie maja
          > swoje cmentarze I czy wogule maja ?
    • bywszy10 Re: A u nas+ 27.10.17, 17:04
      odwiedzilem znajama Estonke,filozofa z radzieckim dyplomem filozofa,w domu starcow.
      Znalazla sie tam po utracie obydwu nog.
      Co sie rzucilo w oczy?:
      cala obsluga - mlode czarne dziewczyny i facec - swietny jezyk szwedzki.i.
      Tylko szefowa - blondyna.
      Znajoma miala tylko jedna pretensje - szwedzkie zarcie jej nie pasuje.
      W mojej przychodni lekarze - sami Araby.
      W poprzedniej tez bylo to samo.
      Odbiera sie to w sposob zupelnie naturalny.I jest OK!
      • zeitgeist2010 a skad wiesz ze nie sa to chrzescijanscy syryjczyc 27.10.17, 17:25
        bywszy10 napisał(a):

> odwiedzilem znajama Estonke,filozofa z radzieckim dyplomem filozofa,w domu star
        > cow.
        > Znalazla sie tam po utracie obydwu nog.
        > Co sie rzucilo w oczy?:
        > cala obsluga - mlode czarne dziewczyny i facec - swietny jezyk szwedzki.i.
        > Tylko szefowa - blondyna.Znajoma miala tylko jedna pretensje - szwedzkie zarcie jej nie pasuje. W mojej przychodni lekarze - sami Araby.
        > W poprzedniej tez bylo to samo.Odbiera sie to w sposob zupelnie naturalny.I jest OK!
        >

asyryjczycy, Kurdowie, Ormianie, ateistyczni Persowie, Turcy, afgani, chazarzy?
        • bywszy10 Re: a skad wiesz ze nie sa to chrzescijanscy syry+ 27.10.17, 18:42
          bo z nimi rozmawiam
          • bywszy10 Re: a skad wiesz ze nie sa to chrzescijanscy syry+ 27.10.17, 18:43
            bywszy10 napisał(a):

> bo z nimi rozmawiam
            <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
            a oni tez
            Araby!
      • starywro-bel Re: A u nas+ 29.10.17, 02:03
        To juz rzydowscy lekarze tak zeszli na psy ze trzeba zatrudniac Arabow?
        • bywszy2 Re: nawet+ 29.10.17, 02:23
          przyglupi polaczek usiluje byc dowcipnym.
          • starywro-bel Re: nawet+ 29.10.17, 02:03
            A move to Rzydy udajace Arabow.
            • lont12 Re: nawet+ 29.10.17, 05:13
              Araby są rasowe.
              • bywszy2 Re: w tym jest szkopul+ 29.10.17, 08:58
                lont12 napisał:

> Araby są rasowe.
                <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
                ze polaczek Polaka udajacy nawet nierasowym nie bedzie.
            • bywszy2 Re: najsmieszniejsze jest to,+ 29.10.17, 08:57
              ze jakis polaczek Polaczek Polaka udaje.
      • mara571 Re: A u nas+ 29.10.17, 20:37
        Czy wiesz przypadkiem, gdzie twoi arabscy lekarze studiowali medycyne?
        • bywszy2 Re: A u nas+ 29.10.17, 21:07
          mara571 napisała:

> Czy wiesz przypadkiem, gdzie twoi arabscy lekarze studiowali medycyne?
          \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
          Niektorzy studiowali w Szwecji.
          Niektorzy praktycznie powtarzali studia w Szwecji.(podobnie jak Polacy przed przyjeciem Polski do UE)
          Wiekszosc konczyla ogolniak i studia w Szwecji.
          • bywszy2 Re:Przytaczam link+ 29.10.17, 21:16
            po szwedzku - googl przetlumaczy:
            www.svd.se/rekordmanga-lakare-med-utlandsk-bakgrund
            "Vid sidan av EU-länderna kommer också många läkare till Sverige från Polen och Irak. Antalet läkare från länderna i Östeuropa kan öka ytterligare när de länderna går med i EU nästa år."
            - np.z Polski i Irak.
            Zaznaczyc nalezy,ze wiele Szwedow studiuje medycyne w Polsce poniewaz w Szwecji jest trudno dostac sie na medycyne - najwyzsze stopnie a potem losowanie.
            Z astudia w Polsce placa.
            • mara571 Re:Przytaczam link+ 30.10.17, 05:04
              wiem. W Warszawie 11100 euro za rok. W Collegium Medicum UJ 7% studentow na anglojezycznej medycynie stanowia Norwedzy.
              Pytalam nie bez powodu. Odwiedzilismy niedawno starsza pania w niewielkim szpitalu w DE. Dowiedzielismy sie, ze co trzeci lekarz przyjechal z Rumunii. Ziec byl na spotkaniu duzej grupy lekarzy w piata rocznice zakonczenia studiow: 30% nie pracuje jako lekarze. Firmy doradcze, consalting.

Dla mnie to polityka neokolonialna: wysokie progi dostepnosci do studiow, dlugie i drogie studia (ponoc 500 tys €). Potem szybka ucieczka z zawodu i import medykow z biedniejszych krajow, ktore nie moga placic zachodnich plac.
              • jorl Re:Przytaczam link+ 30.10.17, 20:36
                mara571 napisała:

> wiem. W Warszawie 11100 euro za rok. W Collegium Medicum UJ 7% studentow na ang
                > lojezycznej medycynie stanowia Norwedzy.

Przed kilku laty jak moja corka konczyla medycyne, naturalnie w Berlinie, chciala w ramach PJ (?) wyjechac na pare miesiecy do Polski. Bylo to organizowane i czesciowo dofinansywowane. Miala byc w Poznaniu. Wszystko zalatwione bylo, pojechalem z nia do tego Poznaia, chciala obejrzec z bliska. Okazalo sie ze dostane pokoj w akademiku ale juz nie dla sebie samej a mial miec go z kolezanka. Coz, cora jak wyjezdza na pare dni bierze 3 drzwiowa szafe, tam by mila w tej klitne pare polek. Akademik byl zawalony Chinczykami z Tajwanu stad brak miejsc. Im sie oplacalo w Polsce studiowac ceny jakos chyba tez byla te 10tys $/rok. Akademia zawalona Chinczykami, opieka dla innych marna, zrezygnowala z tego wyjazdu.

> Pytalam nie bez powodu. Odwiedzilismy niedawno starsza pania w niewielkim szpit
                > alu w DE. Dowiedzielismy sie, ze co trzeci lekarz przyjechal z Rumunii. Ziec by
                > l na spotkaniu duzej grupy lekarzy w piata rocznice zakonczenia studiow: 30% ni
                > e pracuje jako lekarze. Firmy doradcze, consalting.

Moja corka po skonczeniu medycyny pracowala pare lat w szpitalu, nadarzyla sie praca w administracji sluzby zdrowia, to stanowisko jest dla lekarzy, fakt, kasy duuuzo wiecej, zadnych zmian. A bylaby doskonalym lekarzem, nie bedzie, ale bedzie organizowac sluzbe zdrowia, tez potrzebne. Zrobila wlasnie zaoczne studia zarzadzania w sluzbie zdrowia, zapewne zrobi za pare lat prawo dla sluzby zdrowia, kariera do mnistra zdrowia albo sekreatarza Stanu co najmniej.
                A do leczenia? Coz, ssaca pompa z innych krajow jest.

> Dla mnie to polityka neokolonialna: wysokie progi dostepnosci do studiow, dlugi
                > e i drogie studia (ponoc 500 tys €). Potem szybka ucieczka z zawodu i import me
                > dykow z biedniejszych krajow, ktore nie moga placic zachodnich plac.

Z tym ze ne wiem czemu Polacy sie na to jak co burzaja. Sami sie ciesza Ukraincami co w Polsce pracja, taki los, Z tym ze my w Niemczech mamy wieksza sile przebicia, na Ukraincow mamy tez zachety, chociaz narazie niech pracuja na terenie Polski w Montowniach im. Balcerowicza. Dla nas w Niemczech sie to tez oplaca.
    • bywszy10 Re: proszono bym dolaczyl watek o muzulmankach+ 27.10.17, 18:40
      wyrzucanych z balkonu.
      Ale mnie bardziej bliski jest temat katoliczek:
      Przyklad pierwszy:
      z Balkonu
      Przyklad drugi:
      z tramwaju
      Przyklad trzeci:
      z autobusu
      przyklad czwarty
      z pociagu
      a na koniec
      dla zasady
      • mara571 W punkcie dla zasady jest tez cos o Hiszpanii 29.10.17, 05:10
        wolnosc24.pl/2017/01/26/lewacka-dzicz-pobili-kobiete-bo-miala-na-reku-bransoletke-z-flaga-hiszpanii-video/
        Mloda Hiszpanka miala na bransoletce flage Hiszpanii i z tego powodu 20 zakapturzonych lewakow bilo ja i kopalo.
        Aktor Willy Toledo nazwal ofiare "ludzkim smieciem" . Feministki milczaly.
        • zeitgeist2010 za 24 godziny w Sewilii 29.10.17, 10:52
          mara571 napisała:

> wolnosc24.pl/2017/01/26/lewacka-dzicz-pobili-kobiete-bo-miala-na-reku-bransoletke-z-flaga-hiszpanii-video/ Mloda Hiszpanka miala na bransoletce flage Hiszpanii i z tego powodu 20 zakapturzonych lewakow bilo ja i kopalo.
          > Aktor Willy Toledo nazwal ofiare "ludzkim smieciem" . Feministki milczaly.
          >

przeprowadze eksperyment. Wypuszcze sie na ulice z hiszpanska flaga na czole.
          Ciekawe, kto sie na mnie rzuci?
          • bywszy2 Re: za 24 godziny w Sewilii+ 29.10.17, 14:50
            zeitgeist2010 napisał:
            owadze eksperyment. Wypuszcze sie na ulice z hiszpanska flaga na czole.
            > Ciekawe, kto sie na mnie rzuci?
            <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
            Pytanie.
            Czy w tej Hiszpanii na byle brzydactwo sie rzucaja?
          • bywszy2 Re: a czy pan panie Z w lustro sie popatrzyl?+ 02.04.18, 04:39
            zeitgeist2010 napisał:

> przeprowadze eksperyment. Wypuszcze sie na ulice z hiszpanska flaga na czole.
            > Ciekawe, kto sie na mnie rzuci?

czy pan jest taki ponetny?
    • jorl molestowanie sexualne w druga strone 28.10.17, 23:35
      Przez pare lat chodzilem na zumbe do jednej szkoly tanca. Zapisala sie tez tam taka jedna ok. 10 lat mlodsza odemnie. I sie ciagle przyczepiala do mnie. A moze po tancach pojdziemy do restaracji? Itp. Tlumaczylem jej ze mam kochanki ponizej 30lat, nie pomagalo. W ktoryms momencie troche sie zrobila za bezczelna i skorzystalem z okazji sie na smierc na nia obrazic. Jeszcze probowala ale w koncu dala spokoj, nie bylo prosto jednak.
      I sie z tych tancow wypisala. Ja zreszta potem tez, zmienilem na fitnesstudio gdzie mam wszystko.

Spotykam kobiety ktorym sie wydaje ze sa w wieku pasujacym do mnie, tak z 10 lat mlodsze. Tylko ze jak tak nie uwazam ale one sa nachalne.
      I co, mam je o molestowanie sexualne oskarzyc? Mialbym napewno do tego prawo mysle.
      • bywszy2 Re: nie kazdy+ 29.10.17, 02:24
        ma takiego pecha jak pan.
        • 5magna Re: nie kazdy+ 29.10.17, 02:38
          Jezeli to prawda to co ten blazen ma, zaganiacza jak osiol czy troche pieniedzy. Moze powiedzial ja nie dansor a jebaka.....
      • lont12 Re: molestowanie sexualne w druga strone 29.10.17, 03:49
        na takie tańce toś ty za biedny
        www.youtube.com/watch?v=Ep_35FTnYVA
        • bywszy2 Re: to juz wiem+ 29.10.17, 09:01
          lont12 napisał:

> na takie tańce toś ty za biedny
          > www.youtube.com/watch?v=Ep_35FTnYVA
          od kogo gorole tance zerzneli.
          • bywszy2 Re: to juz wiem.P.S+ 29.10.17, 09:04
            bywszy2 napisał:
            kogo gorole tance zerzneli.
            ><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
            Wprawdzie do tanca ciupagi dolozyli.
            Jako symbol tego,co im w gaciach brakuje - dla dodania sobie duchu meskosci.
          • lont12 Re: to juz wiem+ 30.10.17, 21:16
            a od kogo ci brodacze w lisich czapach białe podkolanówki zerżnęli?
            • bywszy2 Re:od pilkarzy z Wisly Krakow?+ 30.10.17, 22:33
              lont12 napisał:

> a od kogo ci brodacze w lisich czapach białe podkolanówki zerżnęli?
        • zeitgeist2010 Ten co skacze najwyzej 29.10.17, 09:53
          lont12 napisał:

> na takie tańce toś ty za biedny
          > www.youtube.com/watch?v=Ep_35FTnYVA

z jajami powiewającymi na wietrze to bywszy.
          • bywszy2 Re: panie z+ 29.10.17, 10:01
            zeitgeist2010 napisał:

> lont12 napisał:
            >
            > > na takie tańce toś ty za biedny
            > > www.youtube.com/watch?v=Ep_35FTnYVA

>
            > z jajami powiewającymi na wietrze to bywszy.
            <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
            jak rozumiem,genitalie meskie pana bulwersuja i podniecaja.
            chce pan skosztowac?
      • zeitgeist2010 Masowe masturbacje młodych kobiet 29.10.17, 09:42
        jorl napisał:

> Tlumaczylem jej ze mam kochanki ponizej 30lat, nie pomagalo. W ktoryms momencie troche sie zrobila za bezczelna i skorzystalem z okazji sie na smierc na nia obrazic. Jeszcze probowala ale w koncu dala spokoj, nie bylo prosto jednak.

Wykaz zrozumienie dla lokalnych wladz i ogranicz swoja prezencje w sferach publicznych.

Mogloby to doprowadzic do niekontrolowanych wybuchow masowej masturabacji wsrod mlodych kobiet. Zaklocenie ruchu drogowego, sluzb medycznych i pozarniczych.

• bywszy2 Re: zarzucal mnie pan niestosownego+ 29.10.17, 09:51
          wyboru tematu.
          Pan w tej dziedznie jest naprawde szpecem.
          Szczegolnie seksizm pana fascynuje.
        • jorl zg2010 29.10.17, 10:47
          zeitgeist2010 napisał:

> Wykaz zrozumienie dla lokalnych wladz i ogranicz swoja prezencje w sferach publ
          > icznych.
          >
          > Mogloby to doprowadzic do niekontrolowanych wybuchow masowej masturabacji wsrod
          > mlodych kobiet. Zaklocenie ruchu drogowego, sluzb medycznych i pozarniczych.

Dziadujesz zg2010. A ja tylko w tej histerii antymolestowania przytaczam ze to i w druga strone bywa.

No czyzbys mial problem bo Ciebie nikt w tym sensie nie molestuje drogi zg2010? Mam rade, trenuj tak abys byl wysportowany, wiem wymaga potu jak cholera, nie obzeraj sie, moje motto to ja nie zyje aby jesc a jem aby zyc, zarabiaj i miej kase na luzne wydatki, bedziesz molestowny tez. Co prawda przez kobiety w pasujacym, potocznie mowiac, do Twojego wieku no ale Twoje wymagania zapewne takowe sa.Moje sa inne no ale ja jestesm rozposkudzony, wiem. Coz, dobrze mi z tym.
          • zeitgeist2010 Re: zg2010 28.03.18, 20:58
            jorl napisał:
            > zeitgeist2010 napisał:
            > > Wykaz zrozumienie dla lokalnych wladz i ogranicz swoja prezencje w sferach publicznych. Mogloby to doprowadzic do niekontrolowanych wybuchow masowej masturabacjiwsrodmlodych kobiet. Zaklocenie ruchu drogowego, sluzb medycznych i pozarniczych.
            >

>
            > Dziadujesz zg2010. A ja tylko w tej histerii antymolestowania przytaczam ze to i w druga strone bywa.
            > No czyzbys mial problem bo Ciebie nikt w tym sensie nie molestuje drogi zg2010? Mam rade, trenuj tak abys byl wysportowany, wiem wymaga potu jak cholera, nieobzeraj sie, moje motto to ja nie zyje aby jesc a jem aby zyc, zarabiaj i miej kase na luzne wydatki, bedziesz molestowny tez. Co prawda przez kobiety w pasujacym, potocznie mowiac, do Twojego wieku no ale Twoje wymagania zapewne takowe sa.Moje sa inne no ale ja jestesm rozposkudzony, wiem. Coz, dobrze mi z tym.

>
            > Adresuje to do ciebie bękarta rosyjskiego. Jest tu tez drugi bękart – zydowski. Wezmę was obydwu za tępe lby i powale.
            Ty operujesz slowem ”Obzerac sie”, ja operuje sformulowaniem delektowanie sie biesiada i popitkiem w doborowym gronie , gdzie jest tez miejsce dla dupki latynowskiej.
            Ty jako bękart rosyjski nie masz pojecie co to jest. I nie bedziesz wiedzial, bo jaci nie powiem.
            Ty jako komsomolski debil jestes zalezny od wieku. Jakosc erotyzmu kobiecego niewiele ma z tym wspolnego. Ale dla ciebie to czarna magia.
            Ty jesz aby zyc, a ja zyje aby delektowac sie chwila, ktora jest mi dana przez opatrznosc. Carpe diem. Robole jak ty sa od tego aby stworzyc fizyczna podstawe do zycia dla kasty brahminow do ktorej ja naleze.
      • bywszy2 Re: poucz pan o swoich doswiadczeniach pana Z+ 02.04.18, 04:41
        Bladzi on fizycznie i intelektualnie.
    • bywszy2 Re: A u nas+ 29.10.17, 10:09
      Brakuje kierowcow ciezarowek:
      ponad 3450 w najblizszym polroczu
      7000 w najblizszym roku
      50 000 w ciagu 10 lat
      Dobra oferta dla polskiego intelektuala z polskiego kregu intelektualnego w Szwecji pana Z
      oraz
      szwedajacego ponad 30 lat bez uczciwej i solidnej pracy rozrywkowego doktora ekonomii
      pan J-K
      • jorl Re: A u nas+ 29.10.17, 15:13
        bywszy2 napisał:

> Brakuje k
        > ierowcow ciezarowek
        :

> ponad 3450 w najblizszym polroczu
        > 7000 w najblizszym roku
        > 50 000 w ciagu 10 lat

E tam bywszy, beda ciezarowki co same jezdza, ten czas juz nadchodzi, wcale nie zartuje. Najpierw te na dluzszych trasach, potem dalej. Kierowcy ciezarowek zawod bez przyszlosci, taxiarze tez.
        • bywszy2 Re: A u nas+ 29.10.17, 16:34
          jorl napisał:

> bywszy2 napisał:
          >
          > > Bra
          > kuje k
          > > ierowcow ciezarowek
          :

> > ponad 3450 w najblizszym polroczu
          > > 7000 w najblizszym roku
          > > 50 000 w ciagu 10 lat
          >
          > E tam bywszy, beda ciezarowki co same jezdza, ten czas juz nadchodzi, wcale nie
          > zartuje. Najpierw te na dluzszych trasach, potem dalej. Kierowcy ciezarowek za
          > wod bez przyszlosci, taxiarze tez.
          \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
          Prosze pana,trworzy mnie panska wizja:
          prorokuje pan,ze talatajstwo intelektualne typu pana Z czy meza pani docentki rusycystyki vel.
          rozrywkowego doktora pana J-K,sie jeszce bardziej rozpleni?
          • bywszy2 Re: A u nas.P.S+ 29.10.17, 16:48
            Sa prace przyszlosciowe dla ww. intelektualistow:
            weekend.gazeta.pl/weekend/1,152121,22555719,polek-opiekunki-osob-starszych-w-niemczech-decyduja-sie-na.html#TRwknd
            czy je tez zdygitalizuja?
          • jorl Re: A u nas+ 29.10.17, 18:01
            bywszy2 napisał:

> jorl napisał:
            >
            > > bywszy2 napisał:

> Prosze pana,trworzy mnie panska wizja:
            > prorokuje pan,ze talatajstwo intelektualne typu pana Z czy meza pani docentki r
            > usycystyki vel.
            > rozrywkowego doktora pana J-K,sie jeszce bardziej rozpleni?

Beda potrzebni ludzie do konstruowania tych samojezdzacych ciezarowek. Do calej infrastruktury aby toto jezdzilo gdzie trza, wiem ani zg2010 ani j-k sie do tego nie nadaja, ale tak juz jest ze zastepowanie prostych prac przez technike tworzy duzo wyzej wykwalifikowane miejsca pracy.
            • jorl Re: A u nas+ 29.10.17, 18:07
              dodam ze wlasciwie zg2010 jako jezykoznawca moglby sie przadac i do tej dziedziny. Sterowanie glosem to zahacza o jego jezykoznawstwo. Ale do tego trzeba umiec matematyke a on zapewne jej nie umie. Teraz nowoczesne nauki i tzw humanistyczne wymagaja matematyki. Biologia np tez. Sam widzialem rownania rozniczkowe od biologow liczace populacje drapieznikow i tych innych na jakims obszarze. Calkiem skaplikowane byly no ale tego sie trzeba uczyc na studiach.
              Ja mawiam ze Swiat dzieli sie na tych co umieja matematyke i ta reszte. Mysle ze zg2010 nalezy do tej reszty wiec w tym projektowaniu sztucznych inteligencji a gadajacych do tego nie ma dla niego miejsca.
        • bywszy2 Re: Pan obiecuje swietlana przyszlosc + 31.10.17, 08:14
          jorl napisał:

> bywszy2 napisał:
          >
          > > Bra
          > kuje k
          > > ierowcow ciezarowek
          :

> > ponad 3450 w najblizszym polroczu
          > > 7000 w najblizszym roku
          > > 50 000 w ciagu 10 lat
          >
          > E tam bywszy, beda ciezarowki co same jezdza, ten czas juz nadchodzi, wcale nie
          > zartuje. Najpierw te na dluzszych trasach, potem dalej. Kierowcy ciezarowek za
          > wod bez przyszlosci, taxiarze tez.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
          Pan obiecuje swietlana przyszlosc
          Czas ndchodzi.
          A kierowcow brak teraz.
    • mara571 Ja jeszcze raz o filmowcu i molestowaniu 29.10.17, 21:06
      Pani Bim Adewunmi, feministki i dziennikarka twierdzi ,ze Weinstein jest rasista. Na liscie jego ofiar sa wylacznie biale autorki.
      • bywszy2 Re:tzn+ 29.10.17, 21:08
        mara571 napisała:

> Pani Bim Adewunmi, feministki i dziennikarka twierdzi ,ze Weinstein jest rasist
        > a. Na liscie jego ofiar sa wylacznie biale autorki.
        ><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
        zniewazal tylko biale?
        • 5magna Re:tzn+ 30.10.17, 16:45
          Po nocach ciezko czarne zauwazac.....
          • 5magna Re:tzn+ 30.10.17, 17:57
            A u nas to znaczy w Polsce brakuje jaj. Sa tylko kwadratowe......

next.gazeta.pl/next/7,151003,22581888,stalo-sie-po-raz-pierwszy-od-czasow-prl-w-sklepach-brakuje.html#BoxBiz#BoxBizCz
    • bywszy2 Re: A u nas,dzis rano+ 31.10.17, 09:26
      ogloszono,ze brakuje dyrektorow szkol.
      A w najblizszym czasie 4 z 10 z ich srodowiska przechodza na emeryture.
      Ponadto brakuje ponad 100 000 pracownkow do objecia pracy.
      • 5magna Re: A u nas,dzis rano+ 03.11.17, 01:08
        Ciezko tam w tych szkolach kiedy mozna kamieniem oberwac of jakiegos egzotycznego ucznia. Moze dlatego nie ma chetnych bo nie daja im nosic rewolwerow z ostra amunicja.....
    • bywszy2 Re: A u nas,dzis rano+ 03.11.17, 07:35
      Inzynier chemik powiedzial,zo wiedzial.
    • lont12 czy tylko Żydzi molestują? 03.11.17, 12:30
      czy tylko Żydzi mają kasę

www.plotek.pl/plotek/7,154063,22599342,druga-kobieta-oskarza-dustina-hoffmana-53-letni-aktor-mial.html#Czolka3Img

• bywszy2 Re: Polacy tez to robia,ale w odroznieniu od+ 03.11.17, 12:38
        lont12 napisał:

> czy tylko Żydzi mają kasę
        <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
        subtelnych Zydow
        robia to bezczelnie i po chamsku- bez kasy:
        • bywszy2 Re:P.S.nie+ 03.11.17, 12:50
          ustepuja panskim krolikom.
          • 5magna Re:P.S.nie+ 03.11.17, 15:13
            Ale chyba nie brakuje rusznikarzy w Szwecji. Kazdy nowoprzybyly zna sie na broni jak malo kto. Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo bwszy....
    • zeitgeist2010 usuneli ci watek 07.11.17, 11:15
      mimo, ze nie byl gorszy od 2/3 repertuaru tego forum.
      Moze chodzi o to, ze moderacja nie ma zielonego pojecia o aktualnym kontekscie skandynawskim i twoje skroty myslowe oraz ilosc tematow to "tabula rasa" dla niewtajemniczonych.

Spróbuj zagaic 1, najwyzej 2 tematy z opisem o co chodzi.
      • bywszy2 Re: usuneli ci watek?+ 07.11.17, 12:50
        Nie jeden.
        Przed wczoraj skasowali dwa natychmiat.
        Trzeci raz napisalem wieczorem.
        Przetrwal noc.:
        a u nas 17.11.06,zakladam 3 watek,dwa poprzednie+
        skasowano.
        A wiec,
        wiadomosc dobra:
        W nowych inwestycjach inwestor zmusza glownego wykonawce do wyplacania zarobionych pieniedzy pracownikom,a glownie robotnikom,z pominieciem w tym procedurze firm zatrudniajacych tych robotnikow.
        Dotyczy ukrucenia nieuczciwosci niektorych firm wobec wlasnych pracownikow.
        Dotyczy to przede wszystkim branzy budowlanej.
        wiadomosc zla:
        wyglada,ze molestowanie zachodzi we wszystkich kregach spoleczenstwa oraz zawodow.
        Delikatnie pozbywa sie wykonawcow tego procederu.
        Ale czasami cos niecos sie przesacza - np.sprawa szefowej w Radio molestujacej swoich "poddanych".
        Nazwiska sie podaje.
        Natomiast w telewizji usunieto kilka osob.
        Na Polnocy juz jezdza na nartach.
        Idzie "wojna" sadowa miedzy Laponczykami a panstwem.
        Sprawa:kto ma rzadzic polowaniem na ich terenie.
        To nie jest pierwszy sad - np.wypas jeleni,sprawa miedzy nimi a wlascicielami lasow.
        Sprawy odbywaja sie w sposob cywilizowany.
        Wmiescie Malmo ponad tysiac dzieci jest bezdomnych.
        Wraz z rodzicami mieszkaja np. w hotelach.
        Na ktore zwyklych obywateli na to nie stac.
        3/4 tej ilosci dzieci jest pochodzenia spoza UE.
        Ale miejmy nadzieje,ze"i na naszej ulicy bedzie swieto"
        P.S

w nocnym dodalem,ze prowadzi sledstwo w sprawie molestujacej szefowej.
        Wszedlem w kontakt z Agora z zapytaniem o co chodzi.
        W odpowiedzi "urznieto moja odpowiedz pscie panu lontowi"
        • bywszy2 Re: usuneli ci watek?+ 07.11.17, 12:52
          Nauczylem sie.
          Kopie tego watka przeslalem do Agory.
          Z prosba o wskazanie kryminalu,ktory popelnilem.
          Pozdr.
          Bywszy
    • zeitgeist2010 do jorla i bywszegowoja 28.03.18, 21:12
      oni powiedzieli
      Beda potrzebni ludzie do konstruowania tych samojezdzacych ciezarowek. Do calej infrastruktury aby toto jezdzilo gdzie trza, wiem ani zg2010 ani j-k sie do tego nie nadaja, ale tak juz jest ze zastepowanie prostych prac przez technike tworzy duzo wyzej wykwalifikowane miejsca pracy.

I tacy ludzie sa. Ale wy dwaj do tej grupy nie nalezycie. Internet i komputery zostaly juz dawno wynalezione.

Byc moze istnieje nastepny prog rozwoju oparty na znajomosci matematyki ale do tego wystarcza najlepsi w tej dziezinie. 4% populacji szkolnej w najlepszy przypadku.

Pozostale 96% ludzkosci musi znac jezyki, geografie, psychologie i podstawy nauk humanistycznych, aby zapewnic uslugi i funkcjonowanie nowoczesnego swiata. To w tych dziedzinach powataja masowo miejsca pracy na calym swiecie. Gatronomia, komunikacja, turystyka, szkola, ochrona srodowiska, sluzba zdrowia. Lista jest dluga.

Ile jest potrzeby na wymienialne robole waszego typu nie gra roli. Zawsze sie tacy znajda.

• j-k Ano u wasz+ - w tym durnym kraju... 28.03.18, 22:30
      wszystko jest mozliwe.

pisalem juz tu onegdaj, ze moja noga wiecej w Szwecji nie postanie, gdy stracilem w Malmö
      2 godziny na poszukiwanie jakiegos sklepu z alkoholami.
      • bywszy2 Re: uf,odetchnelismy+ 28.03.18, 23:32
        j-k napisał:

> wszystko jest mozliwe.
        >
        > pisalem juz tu onegdaj, ze moja noga wiecej w Szwecji nie postanie, gdy stracil
        > em w Malmö
        > 2 godziny na poszukiwanie jakiegos sklepu z alkoholami.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
        jednego pajaca habilitowanego mniej goscic bedziemy.
        • lont12 Re: uf,odetchnelismy+ 02.04.18, 05:21
          Genetyczna skłonność Szwedów do alkoholizmu to problem z którym borykają się szwedzcy politycy od lat. Lansowali nawet prostytucję i różne zboczenia, byleby tylko odciągnąć Szweda od alkoholu. W pewnym sensie im się udało, bo aktualny premier Szwecji jest bezdzietny z żoną o 6 lat starszą, którą poślubił gdy ta miała 51 lat. Pomijam już fakt że z zawodu jest spawaczem, Szwecja to kraj kulturalny przecież.
          • europitek Re: uf,odetchnelismy+ 16.04.18, 03:17
            lont12 napisał:
            > Genetyczna skłonność Szwedów do alkoholizmu to problem
            > z którym borykają się szwedzcy politycy od lat.

I to od bardzo wielu lat, a nawet stuleci, o czym można się przekonać czytając bardzo stare roczniki statystyczne. Ale to problem nie tylko Szwecji, lecz również innych krajów skandynawskich.
    • zeitgeist2010 uznanie dla technikow 29.03.18, 21:23
      leza sobie pod afrykanskim sloncem i slucham podcastu o US-politics i nagle dzwiek urywa sie . patrze na ekran i-padu - " i-pad wylacza sie ze wzgledu na wysoka temperature. "

to nazywam technika i ochrona srodowiska
      • 5magna Re: uznanie dla technikow 02.04.18, 11:18
        Najwazniejsze ze islamisci maja duzo czasu, moga sie modlic do Allaha 30 razy dziennie I robic nowych islamistow z szybkoscia ...co rok to prorok.
      • bywszy2 Re:zigolo to sobie pozyje+ 02.04.18, 11:24
        zeitgeist2010 napisał:

> leza sobie pod afrykanskim sloncem i slucham podcastu o US-politics i nagle dzw
        > iek urywa sie . patrze na ekran i-padu - " i-pad wylacza sie ze wzgledu na wyso
        > ka temperature. "
        >
        > to nazywam technika i ochrona srodowiska
        <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
        a staryr-bel vel staryo-siol musi na niego pracowac.
        • starywro-bel Re:zigolo to sobie pozyje+ 02.04.18, 14:55
          Kiepsko sie modlisz bo pokoju na calm swiecie nie ma. Rzydki znowu sobie postrzelali do Palestynczykow manifestujacych pokojowo. Przylacz sie do nich, macie wspolny cel.
          • bywszy2 Re:zigolo to sobie pozyje+ 02.04.18, 15:12
            starywro-bel napisał(a):

> Kiepsko sie modlisz bo pokoju na calm swiecie nie ma. Rzydki znowu sobie postrz
            > elali do Palestynczykow manifestujacych pokojowo. Przylacz sie do nich, macie w
            > spolny cel.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
            przylacz sie do tych drugich staryw-robel polaczkowaty.
            to cie ustrzele!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka